#tastebyika

Tag posts on Instagram

395 posts

Top Posts

Pandan Gula Melaka Cake with fresh flowers. Engagement cake for Aiman Ariff. Congratulations and thank you!🌸🍃
.
#engagementcake #dessertcyberjaya #cyberjayabaker #tastebyika #pandangulamelakacake

Pandan Gula Melaka Cake with fresh flowers. Engagement cake for Aiman Ariff. Congratulations and thank you!🌸🍃
.
#engagementcake #dessertcyberjaya #cyberjayabaker #tastebyika #pandangulamelakacake

Crème Bruleé Cake❤️✨
.
Available whole cake, slice available bila i buat bake sale/combo sahaja. RM140/10 inch. Whatsapp to order.
.
#cremebruleecake #tastebyika #cremebruleecaketastebyika #premiumingredients #bakercyberjaya #putrajayafood

Crème Bruleé Cake❤️✨
.
Available whole cake, slice available bila i buat bake sale/combo sahaja. RM140/10 inch. Whatsapp to order.
.
#cremebruleecake #tastebyika #cremebruleecaketastebyika #premiumingredients #bakercyberjaya #putrajayafood

This is a brownies with a dry cracked crust, a wonderfully moist texture, and a deep chocolate flavor. They are wonderful plain or i often serve them for dessert with a scoop of vanilla ice cream.

#brownies #tastebyika

This is a brownies with a dry cracked crust, a wonderfully moist texture, and a deep chocolate flavor. They are wonderful plain or i often serve them for dessert with a scoop of vanilla ice cream.

#brownies #tastebyika

Victoria Sandwich Cake | RM12 per slice
.
Fyi, slices cake ni bukan hari hari ada. Time tertentu je available. And kalau available i akan update kat ig stories and whatsapp. Thank you semua yg beli and bagi positive feedbacks!😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake #slicecake

Victoria Sandwich Cake | RM12 per slice
.
Fyi, slices cake ni bukan hari hari ada. Time tertentu je available. And kalau available i akan update kat ig stories and whatsapp. Thank you semua yg beli and bagi positive feedbacks!😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake #slicecake

Pink and yellow Devils Food Chocolate Cupcakes with swiss meringue buttercream for Asyima. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cupcakescyberjaya #devilsfoodchocolatecupcakes #cupcakesofinstagram #cyberjayabaker #tastebyikacyberjaya

Pink and yellow Devils Food Chocolate Cupcakes with swiss meringue buttercream for Asyima. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cupcakescyberjaya #devilsfoodchocolatecupcakes #cupcakesofinstagram #cyberjayabaker #tastebyikacyberjaya

Most Recent

Get your Sea Salt Chocolate Chip Cookies now! RM25/+-170GM
.
Mila will cover locations below:
🍪Rembau
🍪Tampin
🍪 Subang Airport
🍪 Ara Damansara
.
@milalaaaaaa 
@milalaaaaaa 
@milalaaaaaa
.
Do contact her to get yours!😋

Get your Sea Salt Chocolate Chip Cookies now! RM25/+-170GM
.
Mila will cover locations below:
🍪Rembau
🍪Tampin
🍪 Subang Airport
🍪 Ara Damansara
.
@milalaaaaaa
@milalaaaaaa
@milalaaaaaa
.
Do contact her to get yours!😋

Orange Cake with Sugar Glazed and Nutella Cookie Pods for Tassniem. Thank you so much!
.
#tastebyika #premiumingredients #orangecake #orangebuttercake #orangecakewithsugarglaze #cyberjayabaker #dessertcyberjaya #foodporn #instagood

Orange Cake with Sugar Glazed and Nutella Cookie Pods for Tassniem. Thank you so much!
.
#tastebyika #premiumingredients #orangecake #orangebuttercake #orangecakewithsugarglaze #cyberjayabaker #dessertcyberjaya #foodporn #instagood

Cream Puffs with Vanilla Bean Pastry Cream. Thank you so much Yana!😘
.
Minimum order: 50pcs/ box
.
#tastebyika #cyberjayabaker #creampuffsedap #creampuffscyberjaya #creampuffvanillabeancream #vanillabeanpastrycream #preiumingredient

Cream Puffs with Vanilla Bean Pastry Cream. Thank you so much Yana!😘
.
Minimum order: 50pcs/ box
.
#tastebyika #cyberjayabaker #creampuffsedap #creampuffscyberjaya #creampuffvanillabeancream #vanillabeanpastrycream #preiumingredient

Pandan Gula Melaka Square & Lotus Biscoff Brownies😋
.
P/s: abaikan lah feedback yang tak seiring dengan order tu. silap select gambar🤪

Pandan Gula Melaka Square & Lotus Biscoff Brownies😋
.
P/s: abaikan lah feedback yang tak seiring dengan order tu. silap select gambar🤪

Pink and yellow Devils Food Chocolate Cupcakes with swiss meringue buttercream for Asyima. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cupcakescyberjaya #devilsfoodchocolatecupcakes #cupcakesofinstagram #cyberjayabaker #tastebyikacyberjaya

Pink and yellow Devils Food Chocolate Cupcakes with swiss meringue buttercream for Asyima. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cupcakescyberjaya #devilsfoodchocolatecupcakes #cupcakesofinstagram #cyberjayabaker #tastebyikacyberjaya

8inch Orange Cake with Sugar Glaze. My new favourite cake and paling penting not too sweet!🍊
.
#tastebyika #premiumingredients #orangecake #orangebuttercake #orangecakewithsugarglaze #bakercyberjaya #cyberjaya #putrajaya

8inch Orange Cake with Sugar Glaze. My new favourite cake and paling penting not too sweet!🍊
.
#tastebyika #premiumingredients #orangecake #orangebuttercake #orangecakewithsugarglaze #bakercyberjaya #cyberjaya #putrajaya

7inch Basque Burnt Cheesecake with fresh fruits.🧀🍓
.

#tastebyika #premiumingredients #basqueburntcheesecake #burntcheesecake #bakercyberjaya #cyberjaya #putrajaya

7inch Basque Burnt Cheesecake with fresh fruits.🧀🍓
.

#tastebyika #premiumingredients #basqueburntcheesecake #burntcheesecake #bakercyberjaya #cyberjaya #putrajaya

Callebaut Walnut Banana Loaf for Leen. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cyberjayabaker #putrajaya #bangi #kajang #bananaloaf #callebautwalnutbananaloaf

Callebaut Walnut Banana Loaf for Leen. Thank you so much!😘
.
#tastebyika #premiumingredients #cyberjayabaker #putrajaya #bangi #kajang #bananaloaf #callebautwalnutbananaloaf

Sourcream Butter Cake. Classic butter cake perfect for your tea time. Simply delicious!☕️🥧
.
#scbc #sourcreambuttercake #sourcreambuttercaketastebyika #cyberjayabaker #premiumingredients #tastebyika #classicbuttercake

Sourcream Butter Cake. Classic butter cake perfect for your tea time. Simply delicious!☕️🥧
.
#scbc #sourcreambuttercake #sourcreambuttercaketastebyika #cyberjayabaker #premiumingredients #tastebyika #classicbuttercake

Mini Kek Batik Premium. Delicious kek batik top with delicious chocolate ganache. Shooooo shedap!😋
.
#kekbatikpremium #minikekbatikpremium #tastebyika #cyberjayabaker

Mini Kek Batik Premium. Delicious kek batik top with delicious chocolate ganache. Shooooo shedap!😋
.
#kekbatikpremium #minikekbatikpremium #tastebyika #cyberjayabaker

Crème Bruleé Cake❤️✨
.
Available whole cake, slice available bila i buat bake sale/combo sahaja. RM140/10 inch. Whatsapp to order.
.
#cremebruleecake #tastebyika #cremebruleecaketastebyika #premiumingredients #bakercyberjaya #putrajayafood

Crème Bruleé Cake❤️✨
.
Available whole cake, slice available bila i buat bake sale/combo sahaja. RM140/10 inch. Whatsapp to order.
.
#cremebruleecake #tastebyika #cremebruleecaketastebyika #premiumingredients #bakercyberjaya #putrajayafood

Pandan Gula Melaka Cake with fresh flowers. Engagement cake for Aiman Ariff. Congratulations and thank you!🌸🍃
.
#engagementcake #dessertcyberjaya #cyberjayabaker #tastebyika #pandangulamelakacake

Pandan Gula Melaka Cake with fresh flowers. Engagement cake for Aiman Ariff. Congratulations and thank you!🌸🍃
.
#engagementcake #dessertcyberjaya #cyberjayabaker #tastebyika #pandangulamelakacake

Available TODAY and TOMORROW! RM10 per slice.

This is our new baby, Orange Cake with Sugar Glaze. Memang sedap makan dengan teh o panas. Siapa tak caye boleh try, dah try sekali mesti nak lagi. Sedap nak die!

Oh ya, per slice ni available time tertentu je. Kalau nak beli whole cake bila2 pun boleh but kena order 3/4 days awal. No last minute order!😘 #cyberjayabaker #putrajayafood #cyberjayafood #tastebyika #orangebuttercake #orangecake #premiumingredients #instafood

Available TODAY and TOMORROW! RM10 per slice.

This is our new baby, Orange Cake with Sugar Glaze. Memang sedap makan dengan teh o panas. Siapa tak caye boleh try, dah try sekali mesti nak lagi. Sedap nak die!

Oh ya, per slice ni available time tertentu je. Kalau nak beli whole cake bila2 pun boleh but kena order 3/4 days awal. No last minute order!😘 #cyberjayabaker #putrajayafood #cyberjayafood #tastebyika #orangebuttercake #orangecake #premiumingredients #instafood

Marble Cake for Aunty Maznah! Alhamdulillah semua suka!👏🏻🥰 #cyberjayabaker #putrajayafood #cyberjayafood #tastebyika #marblecake #marblebuttercake #premiumingredients #instafood

Marble Cake for Aunty Maznah! Alhamdulillah semua suka!👏🏻🥰 #cyberjayabaker #putrajayafood #cyberjayafood #tastebyika #marblecake #marblebuttercake #premiumingredients #instafood

Thank you so much Zana. Sekali tiga bekas dia beli. Korang kalau nak order buat makan before raya pun mestilah boleh. Whatsapp je ok?
.
Kuih ni sedap sangat sebab seketul almond tu i salut dengan secret ingredient hahaha yang penting ada maple syrup so memang sedap. To those yang nak order for hari raya, korang dah boleh start order now ya. Thank you.😘
.
Maple Butter Nuts 
RM39 | 50 Pcs

Thank you so much Zana. Sekali tiga bekas dia beli. Korang kalau nak order buat makan before raya pun mestilah boleh. Whatsapp je ok?
.
Kuih ni sedap sangat sebab seketul almond tu i salut dengan secret ingredient hahaha yang penting ada maple syrup so memang sedap. To those yang nak order for hari raya, korang dah boleh start order now ya. Thank you.😘
.
Maple Butter Nuts
RM39 | 50 Pcs

2019 RAYA COOKIES
.
Jam Butter Cookies | RM39 50pcs
.
Rasanya macam nak tukar lah backgroud untuk ambil gambar my product. Lately ni macam ramai pulak guna background sama. Siss confuse haha. Korang ada idea tak? 💡🙋🏻‍♀️
.
#kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

2019 RAYA COOKIES
.
Jam Butter Cookies | RM39 50pcs
.
Rasanya macam nak tukar lah backgroud untuk ambil gambar my product. Lately ni macam ramai pulak guna background sama. Siss confuse haha. Korang ada idea tak? 💡🙋🏻‍♀️
.
#kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

2019 RAYA COOKIE
.
Cranberry Walnut | RM39 40pcs
.
Crunchy and full of walnut + dried cranberry + rolled oats and imported chocolate chips. Yummy😋
.
#kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

2019 RAYA COOKIE
.
Cranberry Walnut | RM39 40pcs
.
Crunchy and full of walnut + dried cranberry + rolled oats and imported chocolate chips. Yummy😋
.
#kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

Devil's Food Chocolate Cake for engagement. Thank you Amirul for the order!💃🏻
.
#devilsfoodchocolatecake #dfcc #kekhantaran #kektunang #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #selangor #bangi #puchong #kl #foodporn #dessertporn

Devil's Food Chocolate Cake for engagement. Thank you Amirul for the order!💃🏻
.
#devilsfoodchocolatecake #dfcc #kekhantaran #kektunang #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #selangor #bangi #puchong #kl #foodporn #dessertporn

2019 RAYA COOKIE
.
Maple Butter Nuts | RM39 50pcs
.
Hi, so this is one of our raya cookies this year. Alhamdulillah tak masuk puasa lagi tapi ramai dah order. Next week siapa nak boleh order and please order awal. This week memang dah full.😘
.
#rayacookies2019 #rayacookies #maplebutternuts #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

2019 RAYA COOKIE
.
Maple Butter Nuts | RM39 50pcs
.
Hi, so this is one of our raya cookies this year. Alhamdulillah tak masuk puasa lagi tapi ramai dah order. Next week siapa nak boleh order and please order awal. This week memang dah full.😘
.
#rayacookies2019 #rayacookies #maplebutternuts #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #kuihraya2019 #rayacookies2019 #tastebyika #premiumingredients #rayacookiestastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #dengkil #kualalumpur #cheras #seremban #nilai

Mango Cheesecake🥭🧀
.
Always using the best mangoes and cheese for my Mango Cheesecake.
.
#mangocheesecake #cheesecake #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #kajang #kualalumpur #foodporn #dessertporn #instagram

Mango Cheesecake🥭🧀
.
Always using the best mangoes and cheese for my Mango Cheesecake.
.
#mangocheesecake #cheesecake #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #kajang #kualalumpur #foodporn #dessertporn #instagram

Hi, mini pack Sour Cream Butter Cake available today and tomorrow. RM15/pack. Whatsapp if you're interested.
.
Pickup time start 3pm-11pm. Waze AsyrafHighTech Cyberjaya.
.
I tak buat selalu ye mini pack butter cake ni, jadi inilah masanya korang kena beli.😘😋
.
#sourcrebuttercake #buttercake #minipack #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #selfpickup

Hi, mini pack Sour Cream Butter Cake available today and tomorrow. RM15/pack. Whatsapp if you're interested.
.
Pickup time start 3pm-11pm. Waze AsyrafHighTech Cyberjaya.
.
I tak buat selalu ye mini pack butter cake ni, jadi inilah masanya korang kena beli.😘😋
.
#sourcrebuttercake #buttercake #minipack #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #selfpickup

Basque Burnt Cheesecake. Lately ramai yang order for birthday celebration. Pilihan yang tepat!😘
.
#basqueburntcheesecake #burntcheesecake #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #selangor

Basque Burnt Cheesecake. Lately ramai yang order for birthday celebration. Pilihan yang tepat!😘
.
#basqueburntcheesecake #burntcheesecake #premiumingredients #tastebyika #cyberjaya #selangor

Belgian Cookies for doorgift. Thank you so much. Harga lain ye kalau order 200pcs and above. Please order one week earlier. No last minute order😘
.
#belgiancookies #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #sk #kajang #serikembangan #selangor #selfpickup #rayacookies #doorgift

Belgian Cookies for doorgift. Thank you so much. Harga lain ye kalau order 200pcs and above. Please order one week earlier. No last minute order😘
.
#belgiancookies #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #sk #kajang #serikembangan #selangor #selfpickup #rayacookies #doorgift

Alhamdulillah semua ready stock dah habis licin. Ada yang walk in, ada yang beli by pos. Thank you so much.😘💞
.
#belgiancookies #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #sk #kajang #serikembangan #selangor #selfpickup #rayacookies #doorgift

Alhamdulillah semua ready stock dah habis licin. Ada yang walk in, ada yang beli by pos. Thank you so much.😘💞
.
#belgiancookies #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #putrajaya #bangi #puchong #sk #kajang #serikembangan #selangor #selfpickup #rayacookies #doorgift

Penuh dengan nutella, assorted chocolate and starwberry.😋🤤
.
#brownies #classicbrownies #tastebyika #premiumingredients #foodporn #instafood

Penuh dengan nutella, assorted chocolate and starwberry.😋🤤
.
#brownies #classicbrownies #tastebyika #premiumingredients #foodporn #instafood

Victoria Sandwich Cake | RM12 per slice
.
Fyi, slices cake ni bukan hari hari ada. Time tertentu je available. And kalau available i akan update kat ig stories and whatsapp. Thank you semua yg beli and bagi positive feedbacks!😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake #slicecake

Victoria Sandwich Cake | RM12 per slice
.
Fyi, slices cake ni bukan hari hari ada. Time tertentu je available. And kalau available i akan update kat ig stories and whatsapp. Thank you semua yg beli and bagi positive feedbacks!😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake #slicecake

Alhamdulillah ramai gila suka Victoria Sandwich Cake ni, insha'Allah nanti ada free time i jual oer slice lagi ok?😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake

Alhamdulillah ramai gila suka Victoria Sandwich Cake ni, insha'Allah nanti ada free time i jual oer slice lagi ok?😘
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake

Victoria Sandwich Cake. Simple je rasa dia tapi sedap! Siapa nak sis jual per slice lagi?
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake

Victoria Sandwich Cake. Simple je rasa dia tapi sedap! Siapa nak sis jual per slice lagi?
.
#victoriasandwichcake #vsc #vsctastebyika #tastebyika #instafood #dessertporn #cake

Callebaut Banana Loaf. Alhamdulillah since i open order, ramai juga yang beli ada ada juga yang dah repeat order. Semua bagi positive feedback! Thank you so much.
.
#callebautbananaloaf #bananaloaf #kekpisang #loaftastebyika #tastebyika #bakercyberjaya #selangor #selfpickup #instagram #foodporn #dessertporn

Callebaut Banana Loaf. Alhamdulillah since i open order, ramai juga yang beli ada ada juga yang dah repeat order. Semua bagi positive feedback! Thank you so much.
.
#callebautbananaloaf #bananaloaf #kekpisang #loaftastebyika #tastebyika #bakercyberjaya #selangor #selfpickup #instagram #foodporn #dessertporn

Hi, today saje try new recipe and hari ni je i jual RM10 per slice. Alhamdulillah dah gone semuanya, 4 orang beli hari ni, ada yang beli 3 slices and 2 slices. Macam biasa mesti tinggalkan 2 slices untuk makan sendiri😜. Maybe boleh dipertimbangkan untuk masuk dalam menu combo.🤔🥭
.
#mangocheesecake #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #cyberjayabaker #dessertporn #foodporn #instafood

Hi, today saje try new recipe and hari ni je i jual RM10 per slice. Alhamdulillah dah gone semuanya, 4 orang beli hari ni, ada yang beli 3 slices and 2 slices. Macam biasa mesti tinggalkan 2 slices untuk makan sendiri😜. Maybe boleh dipertimbangkan untuk masuk dalam menu combo.🤔🥭
.
#mangocheesecake #tastebyika #premiumingredients #cyberjaya #cyberjayabaker #dessertporn #foodporn #instafood