#superior14

Tag posts on Instagram

28.3k posts

Top Posts

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

#im #in #crossfitopen #2018 😉💪🏻👍🏼
#theopen2018
#open2018 
#foto #by @stevied_photography 📷 📸 🔝 🔝 🔝 #from @spanish_throwdown

_________________________________
#capsicolle 🌶 🌶 🌶 
@superior14.cz 
@back2life.cz 
@workout_botyobleceni.cz 
#superior14 💊 💊 💊 
#back2life 🍱 🍱 🍱 
#botyobleceni 👕 👟
#nike #nikeAthlete #niketraining ✔️
#ftrtraining 💪🏻📊📈
#crossfitDestiny 🏋🏼 😈 💪🏽 👌🏻 #intheOpen
#crossfit
#crossfitBrno 
#crossfitvBrne

#im #in #crossfitopen #2018 😉💪🏻👍🏼
#theopen2018
#open2018
#foto #by @stevied_photography 📷 📸 🔝 🔝 🔝 #from @spanish_throwdown

_________________________________
#capsicolle 🌶 🌶 🌶
@superior14.cz
@back2life.cz
@workout_botyobleceni.cz
#superior14 💊 💊 💊
#back2life 🍱 🍱 🍱
#botyobleceni 👕 👟
#nike #nikeAthlete #niketraining ✔️
#ftrtraining 💪🏻📊📈
#crossfitDestiny 🏋🏼 😈 💪🏽 👌🏻 #intheOpen
#crossfit
#crossfitBrno
#crossfitvBrne

سلاملکوم
سلاملکوم
دوستان شماره کارت اسحاق قویدل عزیز قهرمان حرفه ای ارزنده کشورمون شدیدا نیاز به همیاری و کمک داره ایرانی بودن خودمون رو ثابت کنیم
۶۲۲۱ ۰۶۱۲ ۰۲۷۵ ۱۷۶۶
اسحاق قویدل
👇👇👇👇
#fit #fitness #bodycelassic #bodybuilder #bodybuildingnation #bodybuilding #coach #workout #superior14 #مسعود_هارونی_انرژی #مستر_المپیا_چین #مسعود_هارونی
👇👇👇👇
دریافت برنامه آنلاین @onfit_ir

سلاملکوم
سلاملکوم
دوستان شماره کارت اسحاق قویدل عزیز قهرمان حرفه ای ارزنده کشورمون شدیدا نیاز به همیاری و کمک داره ایرانی بودن خودمون رو ثابت کنیم
۶۲۲۱ ۰۶۱۲ ۰۲۷۵ ۱۷۶۶
اسحاق قویدل
👇👇👇👇
#fit #fitness #bodycelassic #bodybuilder #bodybuildingnation #bodybuilding #coach #workout #superior14 #مسعود_هارونی_انرژی #مستر_المپیا_چین #مسعود_هارونی
👇👇👇👇
دریافت برنامه آنلاین @onfit_ir

Most Recent

C4 PRE-WORKOUT 
30servime  35€ 
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout
#porositonline #prishtine #kosove

C4 PRE-WORKOUT
30servime 35€
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout
#porositonline #prishtine #kosove

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Kami bukan sahaja ada supplement, tapi kami pun ada accessory gym. Sesuai untuk latihan berat! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Kami bukan sahaja ada supplement, tapi kami pun ada accessory gym. Sesuai untuk latihan berat! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
. 
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan. 
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih) 
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 : 
019-7242247 
@ 
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#13122019

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
.
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan.
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih)
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 :
019-7242247
@
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#13122019

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Barang Jahat Bro...rasa nak main Jahat pakai barang nie. Memang sekejal je otot naik padu. Otot makin membesar, energy berganda, stamina tinggi, and strenght makin kuat.

Nama je barang jahat tapi bukan Roid nie, kira pakai selamat. Tak de side efek jangan risau bro.

Ramai dh otai-otai pakai, serius jahat barang nie

Nak Try taip " Pm Stanabolx "

#stanabolx
#superior14

Antara bahan penting untuk bina muscle, iaitu creatine! Sebalang memang tahan lama dan ekonomi. Rugilah tak ambil sekali dengan protein harian. .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Antara bahan penting untuk bina muscle, iaitu creatine! Sebalang memang tahan lama dan ekonomi. Rugilah tak ambil sekali dengan protein harian. .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

⏺#superior14 ⏺
⏺Whey Core⏺
📞Tel: 063/80-40-553👈

#superior14
⏺Whey Core⏺
📞Tel: 063/80-40-553👈

ISO-PRO ZERO 1.5kg 40€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve  intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 1.5kg 40€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

Isolate protein adalah antara whey protein paling terbaik diantara whey yang lain.

Sebab? Maksud Isolate itu sendiri adalah pengasingan. Whey ini telah diproses untuk menyingkirkan lemak, gula, carbs, dan laktosa.

Whey ini sangat premium kerana tinggi nilai protein dan BV iaitu kadar penyerapan protein yang lebih pantas.

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Isolate protein adalah antara whey protein paling terbaik diantara whey yang lain.

Sebab? Maksud Isolate itu sendiri adalah pengasingan. Whey ini telah diproses untuk menyingkirkan lemak, gula, carbs, dan laktosa.

Whey ini sangat premium kerana tinggi nilai protein dan BV iaitu kadar penyerapan protein yang lebih pantas.

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Ramai yang pilih isolate whey kerana lebih pantas absorb, 0 fat 0 sugar 0 lactose.

anda bagaimana?

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia

Ramai yang pilih isolate whey kerana lebih pantas absorb, 0 fat 0 sugar 0 lactose.

anda bagaimana?

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia

💥Susu Protein untuk Sizing💥

Rasa tak cukup size lagi otot tu boleh pakai superiormass nie ksi besar lagi otot.

Di formulasikan dengan Testo booster didalam bagi mempercepatkan perkembangan size otot.

Sangat Berkualiti Dan Terbaik
✅ 84g protein 📌
✅ Tinggi bcaa, amino, creatin📌
✅ Ada Formula Booster didalm📌
✅ Rasa Lazat📌
✅Berstatus Halal📌

Jika anda kurus atau nk buat size superiormass terbaik

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

phone=60197242247&text=Saya+Nak+Supplements

Whatsapp : 019 7242247

#superiormass
#superior14
#12122019

💥Susu Protein untuk Sizing💥

Rasa tak cukup size lagi otot tu boleh pakai superiormass nie ksi besar lagi otot.

Di formulasikan dengan Testo booster didalam bagi mempercepatkan perkembangan size otot.

Sangat Berkualiti Dan Terbaik
✅ 84g protein 📌
✅ Tinggi bcaa, amino, creatin📌
✅ Ada Formula Booster didalm📌
✅ Rasa Lazat📌
✅Berstatus Halal📌

Jika anda kurus atau nk buat size superiormass terbaik

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

phone=60197242247&text=Saya+Nak+Supplements

Whatsapp : 019 7242247

#superiormass
#superior14
#12122019

💥Susu Protein untuk Sizing💥

Rasa tak cukup size lagi otot tu boleh pakai superiormass nie ksi besar lagi otot.

Di formulasikan dengan Testo booster didalam bagi mempercepatkan perkembangan size otot.

Sangat Berkualiti Dan Terbaik
✅ 84g protein 📌
✅ Tinggi bcaa, amino, creatin📌
✅ Ada Formula Booster didalm📌
✅ Rasa Lazat📌
✅Berstatus Halal📌

Jika anda kurus atau nk buat size superiormass terbaik

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

phone=60197242247&text=Saya+Nak+Supplements

Whatsapp : 019 7242247

#superiormass
#superior14
#12122019

💥Susu Protein untuk Sizing💥

Rasa tak cukup size lagi otot tu boleh pakai superiormass nie ksi besar lagi otot.

Di formulasikan dengan Testo booster didalam bagi mempercepatkan perkembangan size otot.

Sangat Berkualiti Dan Terbaik
✅ 84g protein 📌
✅ Tinggi bcaa, amino, creatin📌
✅ Ada Formula Booster didalm📌
✅ Rasa Lazat📌
✅Berstatus Halal📌

Jika anda kurus atau nk buat size superiormass terbaik

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

phone=60197242247&text=Saya+Nak+Supplements

Whatsapp : 019 7242247

#superiormass
#superior14
#12122019

Siap kami dah Repack cantik2 siap bagi scoop lagi sesiapa beli Pack Supeirormass 1kg nie.

Anda boleh try semua flavour sebeum beli bag besar ✅ Chocolate ✅ Vanilla ✅ Strawberry ✅ Cookies

Boleh terus beli kat shopee kami disini :

https://shopee.com.my/product/1926041/219208302?smtt=0.0.9

#superiormass
#superior14
#deegymsupplement

Siap kami dah Repack cantik2 siap bagi scoop lagi sesiapa beli Pack Supeirormass 1kg nie.

Anda boleh try semua flavour sebeum beli bag besar ✅ Chocolate ✅ Vanilla ✅ Strawberry ✅ Cookies

Boleh terus beli kat shopee kami disini :

https://shopee.com.my/product/1926041/219208302?smtt=0.0.9

#superiormass
#superior14
#deegymsupplement

5 perisa superior mass untuk di pilih.

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

5 perisa superior mass untuk di pilih.

#superior14 #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

Atok zali time sizing, giler bulat besar...Cuba Teka berapa berat Atok zali time nie. “ 5 🏆pemenang akan dapat shaker percuma “ .
.

Pemenang admin umum disini, Follow Channel Telegram Ini : https://t.me/DeeGymSupplement
##superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Atok zali time sizing, giler bulat besar...Cuba Teka berapa berat Atok zali time nie. “ 5 🏆pemenang akan dapat shaker percuma “ .
.

Pemenang admin umum disini, Follow Channel Telegram Ini : https://t.me/DeeGymSupplement
# #superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

100% Bulking dengan #Superior_Mass🔥🔥🔥 #Superior14

100% Bulking dengan #Superior_Mass 🔥🔥🔥 #Superior14

100% Bulking dengan #Superior_Mass🔥🔥🔥 #Superior14

100% Bulking dengan #Superior_Mass 🔥🔥🔥 #Superior14

Siapa pernah kene macam nie, Main bukan main giler kaki last-last jumpa orang boleh cakap aku tak main kaki...frust giler rasa .
Jangan Lupa Follow Channel nie, Nak Share Barang Baru Yang Rare kat sini ——-> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Siapa pernah kene macam nie, Main bukan main giler kaki last-last jumpa orang boleh cakap aku tak main kaki...frust giler rasa .
Jangan Lupa Follow Channel nie, Nak Share Barang Baru Yang Rare kat sini ——-> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Never give up, great things take time 💯

#superior14 #tegaptv #fitnessmalaysia

Never give up, great things take time 💯

#superior14 #tegaptv #fitnessmalaysia

Kunjungi Outlet-Outlet kami untuk dapatkan Keperluan Supplement Otot Anda . —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Kunjungi Outlet-Outlet kami untuk dapatkan Keperluan Supplement Otot Anda . —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

100% Bulking dengan #Superior_Mass🔥🔥🔥 #Superior14

100% Bulking dengan #Superior_Mass 🔥🔥🔥 #Superior14

Segar lagi Fresh dari ladang, Stock baru kami sampai menanti anda. Kalau badan susah nak naik boleh pakai Superiormass nie gerenti cepat naik badan.

Dengan Formula Terkini penambahan testo booster didalam membuatkan otot anda terus membesar tanpa had limit. —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#deegymsupplement

Segar lagi Fresh dari ladang, Stock baru kami sampai menanti anda. Kalau badan susah nak naik boleh pakai Superiormass nie gerenti cepat naik badan.

Dengan Formula Terkini penambahan testo booster didalam membuatkan otot anda terus membesar tanpa had limit. —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#deegymsupplement

Nak makan Diet jangan Ketat sangat, korang bukan nak masuk game pun. Janji cukup jumlah Protein, ada serat dari sayuran dan buahan dan Sedikit carbo sudah cukup.

Kalau badan keding macam lidi kene tiup angin pun angin malas nak tiup kau maka makanlah lebih sikit carbo tu dan paling penting vitamin dari sayuran. Biasa yang badan keding nie mesti malas makan sayur, majoriti bukan semua. Tapi memang jenis malas makan sayur, lepas tu pelik kenapa badan aku xnaik2 padahal aku dah makan banyak.

Pernah dengar org ckp “ Kau nie kurang zat patutlah badan keding “

Zat tu sayur-sayuranlah yang korang kurang makan, macam manalah system badan kau nak berfungsi baik kalau tak cukup vitamin dalam badan. 
Nie fungsi Vitamin untuk orang kurus keding macam lidi sampai angin pun malas tiup korang , baca nie jangan malas • Bagi tingkatkan proses pencernaan. System pencernaan sempurna barulah nutrien diserap baik dalam badan bg badan naik. • Meningkatkan penghasilan darah merah yang tinggi dan melancarkan pengaliran darah. • Menguatkan jantung dan fungsi system tubuh badan. Pentinglah supaya badna sentiasa cergas dan bertenaga tanpa mudah dpt penyakit. • Bagi tambah selera makan, bila selera makan bertambah zat pun bertambahlah tu pun nk kene bebel gak ke. • Dapat Kuatkan Tulang yang dh nk reput tu, Jangan layan ayat ni “ badan keding tulang besi “ besi kejadahnya tulang cepat reput adalah . Jangan makan sayur byk2 k jangan malas 
Nie je tips nak share, Follow Channel kami lagi banyak benda nak kongsi : 
https://t.me/DeeGymSupplement

#deegymsupplement
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Nak makan Diet jangan Ketat sangat, korang bukan nak masuk game pun. Janji cukup jumlah Protein, ada serat dari sayuran dan buahan dan Sedikit carbo sudah cukup.

Kalau badan keding macam lidi kene tiup angin pun angin malas nak tiup kau maka makanlah lebih sikit carbo tu dan paling penting vitamin dari sayuran. Biasa yang badan keding nie mesti malas makan sayur, majoriti bukan semua. Tapi memang jenis malas makan sayur, lepas tu pelik kenapa badan aku xnaik2 padahal aku dah makan banyak.

Pernah dengar org ckp “ Kau nie kurang zat patutlah badan keding “

Zat tu sayur-sayuranlah yang korang kurang makan, macam manalah system badan kau nak berfungsi baik kalau tak cukup vitamin dalam badan.
Nie fungsi Vitamin untuk orang kurus keding macam lidi sampai angin pun malas tiup korang , baca nie jangan malas • Bagi tingkatkan proses pencernaan. System pencernaan sempurna barulah nutrien diserap baik dalam badan bg badan naik. • Meningkatkan penghasilan darah merah yang tinggi dan melancarkan pengaliran darah. • Menguatkan jantung dan fungsi system tubuh badan. Pentinglah supaya badna sentiasa cergas dan bertenaga tanpa mudah dpt penyakit. • Bagi tambah selera makan, bila selera makan bertambah zat pun bertambahlah tu pun nk kene bebel gak ke. • Dapat Kuatkan Tulang yang dh nk reput tu, Jangan layan ayat ni “ badan keding tulang besi “ besi kejadahnya tulang cepat reput adalah . Jangan makan sayur byk2 k jangan malas
Nie je tips nak share, Follow Channel kami lagi banyak benda nak kongsi :
https://t.me/DeeGymSupplement

#deegymsupplement
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Superior 14
PLATINIUM MASS
GEJNER 1kg
.
Dodatak ishrani na bazi ugljenih hidrata i proteina
, podrška odrzavanju i povećanju misice mase
. 
@force_fitness_shop
#forcefitnessshop
#superior14
#massgainer

Superior 14
PLATINIUM MASS
GEJNER 1kg
.
Dodatak ishrani na bazi ugljenih hidrata i proteina
, podrška odrzavanju i povećanju misice mase
.
@force_fitness_shop
#forcefitnessshop
#superior14
#massgainer

Atok zali time sizing, giler bulat besar...Cuba Teka berapa berat Atok zali time nie. “ 5 🏆pemenang akan dapat shaker percuma “ .
.

Pemenang admin umum disini, Follow Channel Telegram Ini : https://t.me/DeeGymSupplement

#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Atok zali time sizing, giler bulat besar...Cuba Teka berapa berat Atok zali time nie. “ 5 🏆pemenang akan dapat shaker percuma “ .
.

Pemenang admin umum disini, Follow Channel Telegram Ini : https://t.me/DeeGymSupplement

#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

QUATTRO PROTEIN 3KG 65€

Superior 14 Quattro Protein është bërë për ju që të arrini qëllimet tuaja sportive ose palestër sa më shpejt të jetë e mundur. Produkti përmban të gjitha aminoacidet që muskujt tuaj kanë nevojë për fitim dhe mirëmbajtje.Proteina hirre të thithjes së shpejtë dhe gjithë Proteina e Qumështit me kazeinë në të ju japin një karburant proteina komplekse për një kohë të gjatë dhe gjithashtu një shije të butë. Përqendrimi i proteinave të mishit e bën shtojcën në një nivel më të lartë me profilin e aminoacideve dhe përmbajtjen e kreatinës. Peptidet glutamine sigurojnë muskujt me këtë amino acid jo thelbësor në një formë komplekse. Në krye të këtyre Superior 14 Quattro Proteinis në 5 kombinime të shijshme aromë
#quattroprotein #porositonline #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #Kosove

QUATTRO PROTEIN 3KG 65€

Superior 14 Quattro Protein është bërë për ju që të arrini qëllimet tuaja sportive ose palestër sa më shpejt të jetë e mundur. Produkti përmban të gjitha aminoacidet që muskujt tuaj kanë nevojë për fitim dhe mirëmbajtje.Proteina hirre të thithjes së shpejtë dhe gjithë Proteina e Qumështit me kazeinë në të ju japin një karburant proteina komplekse për një kohë të gjatë dhe gjithashtu një shije të butë. Përqendrimi i proteinave të mishit e bën shtojcën në një nivel më të lartë me profilin e aminoacideve dhe përmbajtjen e kreatinës. Peptidet glutamine sigurojnë muskujt me këtë amino acid jo thelbësor në një formë komplekse. Në krye të këtyre Superior 14 Quattro Proteinis në 5 kombinime të shijshme aromë
#quattroprotein #porositonline #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #Kosove

ZBRITJE dej me 25.12.
Whey protein 2.2kg shije dredhze
nga 60€ ne 48€

Whey Core Protein përmban koncentratet e proteinave të shpejtë dhe të ngadaltë të përthithjes,Isolate whey si dhe Whey Protein Concentrate, Proteinat e Proteins së hirrës, Peptidet e Hidhura Hidrolizuese dhe Peptidet Glutamine për rimbushjen perfekte të aminoacideve të plota.
Zakonisht perdoret per zhvillimin ,rigjenerim,,rritjen e muskujve te pastert, ose ne kombinim me diet per humbje peshe dhe defninim.
#wheyprotein #wheycore #prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #Kosove

ZBRITJE dej me 25.12.
Whey protein 2.2kg shije dredhze
nga 60€ ne 48€

Whey Core Protein përmban koncentratet e proteinave të shpejtë dhe të ngadaltë të përthithjes,Isolate whey si dhe Whey Protein Concentrate, Proteinat e Proteins së hirrës, Peptidet e Hidhura Hidrolizuese dhe Peptidet Glutamine për rimbushjen perfekte të aminoacideve të plota.
Zakonisht perdoret per zhvillimin ,rigjenerim,,rritjen e muskujve te pastert, ose ne kombinim me diet per humbje peshe dhe defninim.
#wheyprotein #wheycore #prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #Kosove

#superior14 #creatine 👈
𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐢 𝐩𝐨𝐫𝐮𝐜𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐫𝐮𝐤𝐨𝐦 𝐮 𝐃𝐌📩 𝐈𝐬𝐩𝐨𝐫𝐮𝐤𝐚 𝐮 𝐫𝐨𝐤𝐮 𝟐𝟒𝐡 🚚

#superior14 #creatine 👈
𝐈𝐧𝐟𝐨 𝐢 𝐩𝐨𝐫𝐮𝐜𝐢𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐫𝐮𝐤𝐨𝐦 𝐮 𝐃𝐌📩 𝐈𝐬𝐩𝐨𝐫𝐮𝐤𝐚 𝐮 𝐫𝐨𝐤𝐮 𝟐𝟒𝐡 🚚

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

Tak tahan orang kutuk badan keding macam lidi. Kini dengan Superiormass anda sudah mampu berdiri lebih hebat dari mereka

#superiormass
#superior14

APAKAH QUATTRO PROTEIN ?
. 
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? 
QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan. 
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih) 
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT WHATSAP :
019-7242247

Atau klik je link whtsapp di bawah sekarang !

http://www.wasap.my/60197242247

#Superior14
#quattroprotein
#10122019

APAKAH QUATTRO PROTEIN ?
.
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN?
QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan.
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih)
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT WHATSAP :
019-7242247

Atau klik je link whtsapp di bawah sekarang !

http://www.wasap.my/60197242247

#Superior14
#quattroprotein
#10122019

APAKAH QUATTRO PROTEIN ?
. 
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? 
QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan. 
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih) 
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT WHATSAP :
019-7242247

Atau klik je link whtsapp di bawah sekarang !

http://www.wasap.my/60197242247

#Superior14
#quattroprotein
#10122019

APAKAH QUATTRO PROTEIN ?
.
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN?
QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan.
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih)
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT WHATSAP :
019-7242247

Atau klik je link whtsapp di bawah sekarang !

http://www.wasap.my/60197242247

#Superior14
#quattroprotein
#10122019

QUATTRO PROTEIN

Whey Protein Yang Paling Jimat
6.6lb/3kg/ 85 Serving wowww🤤

Info Quattro Protein: ✔ Berstatus Halal Eropah
✔ 3kg 85 servings. (SANGAT JIMAT)
✔ Premium kualiti dari eropah.
✔ Fat & Sugar yg terlalu rendah. (0.5G)
.
Admin Nak Bagi FREE SUPERIOR14 TSHIRT bagi customer yang terawal

Sila Whatsapp " Chocolate" sent to 019-7242247 sekarang.

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#10122019

QUATTRO PROTEIN

Whey Protein Yang Paling Jimat
6.6lb/3kg/ 85 Serving wowww🤤

Info Quattro Protein: ✔ Berstatus Halal Eropah
✔ 3kg 85 servings. (SANGAT JIMAT)
✔ Premium kualiti dari eropah.
✔ Fat & Sugar yg terlalu rendah. (0.5G)
.
Admin Nak Bagi FREE SUPERIOR14 TSHIRT bagi customer yang terawal

Sila Whatsapp " Chocolate" sent to 019-7242247 sekarang.

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#10122019

Segar lagi Fresh dari ladang, Stock baru kami sampai menanti anda. Kalau badan susah nak naik boleh pakai Superiormass nie gerenti cepat naik badan.

Dengan Formula Terkini penambahan testo booster didalam membuatkan otot anda terus membesar tanpa had limit. —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#deegymsupplement

Segar lagi Fresh dari ladang, Stock baru kami sampai menanti anda. Kalau badan susah nak naik boleh pakai Superiormass nie gerenti cepat naik badan.

Dengan Formula Terkini penambahan testo booster didalam membuatkan otot anda terus membesar tanpa had limit. —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#deegymsupplement

C4 PRE-WORKOUT 
30servime  35€ 
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout
#porositonline #prishtine #kosove

C4 PRE-WORKOUT
30servime 35€
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout
#porositonline #prishtine #kosove

Enfocar el objetivo y no perderse en el camino✨

Gracias a @superior14.shop por confiar en mi. ¿Quieres conocer mejor la marca?
➡️10% descuento: Lore10⬅️
.
.
.
.
.
.
.
#superior14team #superior14 #motivacion #selfie #fitness #trainlover #gymlover #healthylife #healthygirl #healthywomen #fitgirl #fitlife #fitlover #fitnessfood #fitnesswomen #fitnessgirl #fitnessmotivation #fitnessbody #instagramfitness #fitnessinspiration #tbt #fitnesslife

Enfocar el objetivo y no perderse en el camino✨

Gracias a @superior14.shop por confiar en mi. ¿Quieres conocer mejor la marca?
➡️10% descuento: Lore10⬅️
.
.
.
.
.
.
.
#superior14team #superior14 #motivacion #selfie #fitness #trainlover #gymlover #healthylife #healthygirl #healthywomen #fitgirl #fitlife #fitlover #fitnessfood #fitnesswomen #fitnessgirl #fitnessmotivation #fitnessbody #instagramfitness #fitnessinspiration #tbt #fitnesslife

Whey Protein Dengan Testosteron Booster...Pertama Di dunia Whey Protein mengandungi Testosteron Booster.

Untuk kesan perubahan Otot lebih padu dan ketara... —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorWhey
#teslanutrition
#deegymsupplement 
##superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Whey Protein Dengan Testosteron Booster...Pertama Di dunia Whey Protein mengandungi Testosteron Booster.

Untuk kesan perubahan Otot lebih padu dan ketara... —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorWhey
#teslanutrition
#deegymsupplement
# #superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Raptor Whey dah sampai pada kami, Whey biasa xde Testo Booster  tapi Raptor nie Tinggi Kandungan Testo Booster . Jangan terkejutlah minum whey pun badan jdi lebih bertenaga ...
Otot dah pasti kembang cepat

#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Raptor Whey dah sampai pada kami, Whey biasa xde Testo Booster tapi Raptor nie Tinggi Kandungan Testo Booster . Jangan terkejutlah minum whey pun badan jdi lebih bertenaga ...
Otot dah pasti kembang cepat

#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Side chest & lower chest workout.

#superior14

Whey Protein Dengan Testosteron Booster...Pertama Di dunia Whey Protein mengandungi Testosteron Booster.

Untuk kesan perubahan Otot lebih padu dan ketara... —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorWhey
#teslanutrition
#deegymsupplement
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx
#mrenrich2019
#mrenrich

Whey Protein Dengan Testosteron Booster...Pertama Di dunia Whey Protein mengandungi Testosteron Booster.

Untuk kesan perubahan Otot lebih padu dan ketara... —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorWhey
#teslanutrition
#deegymsupplement
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx
#mrenrich2019
#mrenrich

Terima kasih kerana mempercayai kami 🙏

#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Terima kasih kerana mempercayai kami 🙏

#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Superior mass tak sama seperti mass gainer lain. Ianya mass gainer dgn tambahan T-Booster.
.
T-Booster berfungsi utk menebalkan otot dan meningkatkan strength bagi maksimum Mass effect.
.
Bagi anda yg dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan, bertukarlah kepada Superior Mass hari ini 😉
.
#superior14

Superior mass tak sama seperti mass gainer lain. Ianya mass gainer dgn tambahan T-Booster.
.
T-Booster berfungsi utk menebalkan otot dan meningkatkan strength bagi maksimum Mass effect.
.
Bagi anda yg dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan, bertukarlah kepada Superior Mass hari ini 😉
.
#superior14

🇮🇨 Que Bonito es cuando de tu Tierra se ponen en Contacto contigo para llevarles el Asesoramiento y más emocionante cuando es un Amigo y Compañero  de entrenamiento durante años hasta el 2012!!
.
Ahora ha llegado tu momento, vamos a trabajar juntos y aunque estemos en la distancia, cosa que no es problema, vas a Mutar!!! 💪🏼😃
.
Este señor, @josue_hm  es la viva imagen del culturismo, dedicación plena, constancia, ganas y disciplina, así que esto solo puede ir en una dirección ‼️🔝
.
#trabajoduro #nopainogain #superior14 #superior14_supplement #superior14_tesla #superior14shop #dedicacion #bodybuilding #ripped #buildingboy #evolution #classicphysique #classicphysic #teamhectorlzo #classicphysique #roadto2020 #baltavida #baltavidalapalma #lapalma #laislabonita #breñaalta #sanpedro

🇮🇨 Que Bonito es cuando de tu Tierra se ponen en Contacto contigo para llevarles el Asesoramiento y más emocionante cuando es un Amigo y Compañero de entrenamiento durante años hasta el 2012!!
.
Ahora ha llegado tu momento, vamos a trabajar juntos y aunque estemos en la distancia, cosa que no es problema, vas a Mutar!!! 💪🏼😃
.
Este señor, @josue_hm es la viva imagen del culturismo, dedicación plena, constancia, ganas y disciplina, así que esto solo puede ir en una dirección ‼️🔝
.
#trabajoduro #nopainogain #superior14 #superior14_supplement #superior14_tesla #superior14shop #dedicacion #bodybuilding #ripped #buildingboy #evolution #classicphysique #classicphysic #teamhectorlzo #classicphysique #roadto2020 #baltavida #baltavidalapalma #lapalma #laislabonita #breñaalta #sanpedro

Terima kasih kerana support booth kami. Ramaj yg rebut 20% hari ini.
#superior14 
#tegaptv 
#tegaptvmalaysia 
#gymmalaysia
#fitnessmalaysia

Terima kasih kerana support booth kami. Ramaj yg rebut 20% hari ini.
#superior14
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#gymmalaysia
#fitnessmalaysia

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14