#superior14

Tag posts on Instagram

28.6k posts

Top Posts

Abam Polis Malaysia Sado, siapa kat xde polis sado kat malaysia. Mesti geng haters yang cakap

Info Gym, Tips Gym, Diet Gym, Supplement Gym Semua kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
##superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Abam Polis Malaysia Sado, siapa kat xde polis sado kat malaysia. Mesti geng haters yang cakap

Info Gym, Tips Gym, Diet Gym, Supplement Gym Semua kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
# #superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

@antoniofuric gleda trbušnjake, a oni njega natrag 😎#samoproteka #teamproteka #superior14 @mrolympiaamateur

@antoniofuric gleda trbušnjake, a oni njega natrag 😎 #samoproteka #teamproteka #superior14 @mrolympiaamateur

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe. 
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji. 
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa 
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe.
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji.
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

الجنة ديال صحاب لا صال 😂😍
أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

الجنة ديال صحاب لا صال 😂😍
أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Most Recent

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

Sebab Admin nak kurangkan penggunaan plastik, mungkin Admin nak tukar free gift kepada serai.

Lepasnie korang minum protein sedut pakai serai barulah bertambah khasiat dia!

Jom Follow Telegram Dee Supplement —> https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Sebab Admin nak kurangkan penggunaan plastik, mungkin Admin nak tukar free gift kepada serai.

Lepasnie korang minum protein sedut pakai serai barulah bertambah khasiat dia!

Jom Follow Telegram Dee Supplement —> https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Salam hari Jumaat, semua! Pergi gym memang kene pergi, tapi solat Jumaat jangan tinggal (bagi yang beragama Islam)! #muscle #workout #friday #superior14 #gym #fitness

Salam hari Jumaat, semua! Pergi gym memang kene pergi, tapi solat Jumaat jangan tinggal (bagi yang beragama Islam)! #muscle #workout #friday #superior14 #gym #fitness

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal. 
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal.
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal. 
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal.
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal. 
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal.
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#superior14

♦️
.
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : کراتین ترکیبی سلتچ
.
کمپانی : MUSCLETECH امریکا 🇺🇸
.
وزن : 2.700 کیلو
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
. ‏💥CELL TECH💥
.

از مدت ها قبل که شرکت ماسل تک دست به تولید سل تچ کراتین ترکیبی خود کرد دیگران امید چندانی به موفقیت این مکمل نداشتند و همواره شرکت ماسل تک را با انتقاد از این مکمل تحت فشار قرار می دادند اما هم اکنون سل تک یه عنوان برترین مکمل کراتین ترکیبی سال انتخاب شده است و با ترکیب بسیار کاملی که دارد و تاثیر حیرت انگیزی که بجا می گذارد رضایت مشتریان خود را جذب کرده است . سل تچ تکمیل کننده نیتروتچ پروتئین وی این کمپانی است و زمانی تاثیرات خود را به همراه دارد که به همراه یک پروتئین وی با کیفیت مصرف شود .
سل تچ محرک ترشح هورمون انسولین در بدن است که میزان ترشح این هورمون را بصورت طبیعی در بدن بالا می برد .اگر شما به فکر رهایی از استاپ رشد عضله هستید و می خواهید به عضله خود شوک وارد کنید باید از یک مکمل کراتین ترکیبی مثل سل تچ استفاده کنید . عمده مواد اولیه سل تچ را انواع کراتین ها تشکیل می دهند اما چه مدل کراتینی ؟
کراتین استفاده شده در سل تچ نه تنها باعث نمی شود در افراد با تیپ بدنی اندومورف افزایش آب زیر پوستی پدید آید و کات عضله افراد گرفته شود بلکه با فرمول فوق العاده خود باعث می شود که بدن کم کم ماهیچه ها را جایگزین چربی ها کند و فرم مناسبی به خود بگیرد .
این مکمل در 2 اندازه 2 کیلویی و 3 کیلویی عرضه می شود که به مقدار زیاد در ایران موجود است . 5 طعم فوق العاده تمام سلیقه ها را به خود جذب می کند . این مکمل دارای 360 کالری و 77 گرم کربوهیدرات در هر وعده است .
وعده پیشنهادی این مکمل از طرف خود کمپانی 2 اسکوپ است که 100 گرم محسوب می شود . بهترین زمان برای مصرف این مکمل قبل از تمرین و در هنگام تمرین است.
.
‏t.me/M0kamelCenter
#مكمل #مكمل_ورزشى #مكمل غذايى #مكمل_اورجينال #اورجينال #وى #كراتين #گلوتامين #آمينو #گينر #كربو #بى_سى_اى_اى 
#center_mokamel_shop #fitness #original #whey #cratine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #superior14

♦️
.
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : کراتین ترکیبی سلتچ
.
کمپانی : MUSCLETECH امریکا 🇺🇸
.
وزن : 2.700 کیلو
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
. ‏💥CELL TECH💥
.

از مدت ها قبل که شرکت ماسل تک دست به تولید سل تچ کراتین ترکیبی خود کرد دیگران امید چندانی به موفقیت این مکمل نداشتند و همواره شرکت ماسل تک را با انتقاد از این مکمل تحت فشار قرار می دادند اما هم اکنون سل تک یه عنوان برترین مکمل کراتین ترکیبی سال انتخاب شده است و با ترکیب بسیار کاملی که دارد و تاثیر حیرت انگیزی که بجا می گذارد رضایت مشتریان خود را جذب کرده است . سل تچ تکمیل کننده نیتروتچ پروتئین وی این کمپانی است و زمانی تاثیرات خود را به همراه دارد که به همراه یک پروتئین وی با کیفیت مصرف شود .
سل تچ محرک ترشح هورمون انسولین در بدن است که میزان ترشح این هورمون را بصورت طبیعی در بدن بالا می برد .اگر شما به فکر رهایی از استاپ رشد عضله هستید و می خواهید به عضله خود شوک وارد کنید باید از یک مکمل کراتین ترکیبی مثل سل تچ استفاده کنید . عمده مواد اولیه سل تچ را انواع کراتین ها تشکیل می دهند اما چه مدل کراتینی ؟
کراتین استفاده شده در سل تچ نه تنها باعث نمی شود در افراد با تیپ بدنی اندومورف افزایش آب زیر پوستی پدید آید و کات عضله افراد گرفته شود بلکه با فرمول فوق العاده خود باعث می شود که بدن کم کم ماهیچه ها را جایگزین چربی ها کند و فرم مناسبی به خود بگیرد .
این مکمل در 2 اندازه 2 کیلویی و 3 کیلویی عرضه می شود که به مقدار زیاد در ایران موجود است . 5 طعم فوق العاده تمام سلیقه ها را به خود جذب می کند . این مکمل دارای 360 کالری و 77 گرم کربوهیدرات در هر وعده است .
وعده پیشنهادی این مکمل از طرف خود کمپانی 2 اسکوپ است که 100 گرم محسوب می شود . بهترین زمان برای مصرف این مکمل قبل از تمرین و در هنگام تمرین است.
.
‏t.me/M0kamelCenter
#مكمل #مكمل_ورزشى #مكمل غذايى #مكمل_اورجينال #اورجينال #وى #كراتين #گلوتامين #آمينو #گينر #كربو #بى_سى_اى_اى
#center_mokamel_shop #fitness #original #whey #cratine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #superior14

الضالة والو مايضيع 😂 كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

الضالة والو مايضيع 😂 كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

PLATINUM MASS de #Superior14 te sorprenderá. Un Mass Gainer con los carbohidratos justos para evitar que ganes grasa. Además su fórmula incorpora TRIBULUS TERRESTRIS. ¡Cómpralo ya!⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

PLATINUM MASS de #Superior14 te sorprenderá. Un Mass Gainer con los carbohidratos justos para evitar que ganes grasa. Además su fórmula incorpora TRIBULUS TERRESTRIS. ¡Cómpralo ya!⠀
.⠀
➡️www.superior14.shop⬅️⠀
.⠀
✔Distribuidor exclusivo para toda España🇪🇸✔⠀
.⠀
#Superior14Shop #Superior14Supplements #ifbb #sports #crossfit #health #fitness #fit #fitnessmodel #fitnessaddict #fitspo #workout #bodybuilding #cardio #gym #train #training #photooftheday #healthychoices #active #strong #motivation #instagood #determination #getfit #cleaneating

Tak cukup Size kew bro ?

Stop guna Whey Masuk Gainer dulu. Kasi size betul-betul bulk sampai puas hati bulking baru masuk whey balik.

Jangan Risau Guna Superiormass sbb Superiormass tak sebu kan badan, Dia focus Otot lebih besar tanpa sebu dan boroi.

Boleh dapatkan pack 5lbs, 10lbs , 15lbs dan PERCUMA Shaker dengan setiap pembelian Supeirormass dengan Kami.

Apa lagi klik link disini untuk pembelian :

https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#superior14malaysia
#deegymsupplement

Tak cukup Size kew bro ?

Stop guna Whey Masuk Gainer dulu. Kasi size betul-betul bulk sampai puas hati bulking baru masuk whey balik.

Jangan Risau Guna Superiormass sbb Superiormass tak sebu kan badan, Dia focus Otot lebih besar tanpa sebu dan boroi.

Boleh dapatkan pack 5lbs, 10lbs , 15lbs dan PERCUMA Shaker dengan setiap pembelian Supeirormass dengan Kami.

Apa lagi klik link disini untuk pembelian :

https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#superior14malaysia
#deegymsupplement

Setiap Tahun Azam Baru. Tak salahpun. Memang patut perancangan diawal tahun. Dah terlambat ke? Eh, manada istilah terlambat untuk tanam azam & impian.

5Tips wajib
1️⃣ Spesific - Lose weight? Gain Weight? Maintain Weight?
2️⃣ Measurable - 10Kg? 15kg? 30kg?
3️⃣ Action Plan - Diet & Routine untuk Daily.
4️⃣ Realistic - Logik akal, jangan mengarut.
5️⃣ Time Bound - Bila nak capai? 1bulan? 2bulan?

Ok gais, jangan lupa Subscribe & Follow IG & FB coach taro untuk dapatkan lebih Tips diet & senaman.

https://youtu.be/nkWks9-1TRc

#getfitwithcoachtaro #coachtaro #gymquotes #gymmotivation #fitnessdaddy #lovemybody #sportsuppliment #mesotropin #tkocrew #superior14

Setiap Tahun Azam Baru. Tak salahpun. Memang patut perancangan diawal tahun. Dah terlambat ke? Eh, manada istilah terlambat untuk tanam azam & impian.

5Tips wajib
1️⃣ Spesific - Lose weight? Gain Weight? Maintain Weight?
2️⃣ Measurable - 10Kg? 15kg? 30kg?
3️⃣ Action Plan - Diet & Routine untuk Daily.
4️⃣ Realistic - Logik akal, jangan mengarut.
5️⃣ Time Bound - Bila nak capai? 1bulan? 2bulan?

Ok gais, jangan lupa Subscribe & Follow IG & FB coach taro untuk dapatkan lebih Tips diet & senaman.

https://youtu.be/nkWks9-1TRc

#getfitwithcoachtaro #coachtaro #gymquotes #gymmotivation #fitnessdaddy #lovemybody #sportsuppliment #mesotropin #tkocrew #superior14

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan. 
Kita nantikan Whey Raptor Pertama Didunia yang ada Testsoteron Booster !! 👍 .
—————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorwhey
#superior14
#deegymsupplement
#teslanutrition

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan.
Kita nantikan Whey Raptor Pertama Didunia yang ada Testsoteron Booster !! 👍 .
—————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorwhey
#superior14
#deegymsupplement
#teslanutrition

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan. 
Kita nantikan Whey Raptor Pertama Didunia yang ada Testsoteron Booster !! 👍 .
—————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorwhey
#superior14
#deegymsupplement
#teslanutrition 
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan.
Kita nantikan Whey Raptor Pertama Didunia yang ada Testsoteron Booster !! 👍 .
—————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #raptorwhey
#superior14
#deegymsupplement
#teslanutrition
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Jenis-Jenis karbohidrat yang buat cepat kurus
👉Sweet potato
👉Roti wholemeal grain
👉Beras perang
👉Quinoa
👉Spegatti wholegrain
👉 Kobis bunga

Cuba Tukar kepada karbohidrat ni dan tengok result dalam masa seminggu. 💪🔥 MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Jenis-Jenis karbohidrat yang buat cepat kurus
👉Sweet potato
👉Roti wholemeal grain
👉Beras perang
👉Quinoa
👉Spegatti wholegrain
👉 Kobis bunga

Cuba Tukar kepada karbohidrat ni dan tengok result dalam masa seminggu. 💪🔥 MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal. .
.
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #superior14 #hnsupplement

Ingat bulking , ingat Superior Mass ! Dah ramai yang mencuba Superior Mass dan dapatkan berat badan yang ideal. .
.
Anda perlu mendapatkan kalori dan protein yang mencukupi semasa proses bulking 😃

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #superior14 #hnsupplement

Jenis-Jenis karbohidrat yang buat cepat kurus
👉Sweet potato
👉Roti wholemeal grain
👉Beras perang
👉Quinoa
👉Spegatti wholegrain
👉 Kobis bunga

Cuba Tukar kepada karbohidrat ni dan tengok result dalam masa seminggu. 💪🔥 MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Jenis-Jenis karbohidrat yang buat cepat kurus
👉Sweet potato
👉Roti wholemeal grain
👉Beras perang
👉Quinoa
👉Spegatti wholegrain
👉 Kobis bunga

Cuba Tukar kepada karbohidrat ni dan tengok result dalam masa seminggu. 💪🔥 MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Dapatkan Pek berkembar lean muscle dari BS Nutrition yang sedang hangat dipasaran untuk individu yang serius nak badan kering berotot dan berurat.Sesuai untuk lelaki yang dlm proses cutting ataupun bulking

Muscletropin booster + Bs hydrowhey isolated protein harga rm320 . 📞 Untuk fast respon bagi sebarang pertanyaan atau pembelian whatsapp 019-4144639 atau klik terus 
http://www.wasap.my/60194144639/BSleanmuscle .
. 🎁 Free gift menarik untuk pakej combo leanmuscle .
. 🚚 Penghantaran secara terus "terima & bayar" (c.o.d)hanya untuk kwsn sekitar 👉 johor bahru/skudai/senai .
. 📪 Postage untuk yang jauh 1-3 hari sampai.Penghantaran 💯 % akan sampai dgn selamat! Tracking number diberikan selepas pengeposan dibuat .

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #ipoh #proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalsihat #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #diet #musclemania #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

Dapatkan Pek berkembar lean muscle dari BS Nutrition yang sedang hangat dipasaran untuk individu yang serius nak badan kering berotot dan berurat.Sesuai untuk lelaki yang dlm proses cutting ataupun bulking

Muscletropin booster + Bs hydrowhey isolated protein harga rm320 . 📞 Untuk fast respon bagi sebarang pertanyaan atau pembelian whatsapp 019-4144639 atau klik terus
http://www.wasap.my/60194144639/BSleanmuscle .
. 🎁 Free gift menarik untuk pakej combo leanmuscle .
. 🚚 Penghantaran secara terus "terima & bayar" (c.o.d)hanya untuk kwsn sekitar 👉 johor bahru/skudai/senai .
. 📪 Postage untuk yang jauh 1-3 hari sampai.Penghantaran 💯 % akan sampai dgn selamat! Tracking number diberikan selepas pengeposan dibuat .

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #ipoh #proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalsihat #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #diet #musclemania #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

Ingat bulking, ingat Superior Mass! Suplement Mass gainer dari Superior14 ini terbukti menjadi-jadi tambahan protein dan kalori yang untuk mereka yang sedang dalam proses bulking. 
Tambahan T-Booster juga peningkatan saiz otot dan strength anda. Dapatkan berat badan yg ideal versi diri anda sendiri bersama Superior Mass!

Jika anda kurus atau nk buat saiz, superior mass adalah terbaik

Whtspp kami taip “ superiormass “ sent to 019-7242247

tekan je link whatsapp di bawah👇

http://www.wasap.my/60197242247 ————————————————— #superiormass
#superior14
#16012020

Ingat bulking, ingat Superior Mass! Suplement Mass gainer dari Superior14 ini terbukti menjadi-jadi tambahan protein dan kalori yang untuk mereka yang sedang dalam proses bulking.
Tambahan T-Booster juga peningkatan saiz otot dan strength anda. Dapatkan berat badan yg ideal versi diri anda sendiri bersama Superior Mass!

Jika anda kurus atau nk buat saiz, superior mass adalah terbaik

Whtspp kami taip “ superiormass “ sent to 019-7242247

tekan je link whatsapp di bawah👇

http://www.wasap.my/60197242247 ————————————————— #superiormass
#superior14
#16012020

Ingat bulking, ingat Superior Mass! Suplement Mass gainer dari Superior14 ini terbukti menjadi-jadi tambahan protein dan kalori yang untuk mereka yang sedang dalam proses bulking. 
Tambahan T-Booster juga peningkatan saiz otot dan strength anda. Dapatkan berat badan yg ideal versi diri anda sendiri bersama Superior Mass!

Jika anda kurus atau nk buat saiz, superior mass adalah terbaik

Whtspp kami taip “ superiormass “ sent to 019-7242247

tekan je link whatsapp di bawah👇

http://www.wasap.my/60197242247 ————————————————— #superiormass
#superior14
#16012020

Ingat bulking, ingat Superior Mass! Suplement Mass gainer dari Superior14 ini terbukti menjadi-jadi tambahan protein dan kalori yang untuk mereka yang sedang dalam proses bulking.
Tambahan T-Booster juga peningkatan saiz otot dan strength anda. Dapatkan berat badan yg ideal versi diri anda sendiri bersama Superior Mass!

Jika anda kurus atau nk buat saiz, superior mass adalah terbaik

Whtspp kami taip “ superiormass “ sent to 019-7242247

tekan je link whatsapp di bawah👇

http://www.wasap.my/60197242247 ————————————————— #superiormass
#superior14
#16012020

Preworkout yang bukan sahaja untuk beri tenaga, malah memberi kesan thermogenik dan meningkatkan kesan pump semasa anda mengangkat besi! Boleh juga digunakan oleh atlit sukan selain bina badan untuk peningkatan prestasi berlipat kali ganda.
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Preworkout yang bukan sahaja untuk beri tenaga, malah memberi kesan thermogenik dan meningkatkan kesan pump semasa anda mengangkat besi! Boleh juga digunakan oleh atlit sukan selain bina badan untuk peningkatan prestasi berlipat kali ganda.
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

من أقوى حوارق الدهون 🔥⚠️
Hydroxycut hardcore elite 💪
متوفر حالياً بمتجركم المفضل : @empire.proteinshop 💯 -
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #weightlose #diet #abs #burnfat #muscles #workout

من أقوى حوارق الدهون 🔥⚠️
Hydroxycut hardcore elite 💪
متوفر حالياً بمتجركم المفضل : @empire.proteinshop 💯 -
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #weightlose #diet #abs #burnfat #muscles #workout

شكون مزال ماتفرج في آخر فيديو مع الضالة على اليوتوب ؟ غايلقاه فالبروفايل 👆 الموووت ديال الضحك 😂😂
WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

شكون مزال ماتفرج في آخر فيديو مع الضالة على اليوتوب ؟ غايلقاه فالبروفايل 👆 الموووت ديال الضحك 😂😂
WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

Nak besar kena guna mass. Mana nak cari mass sedap? Gainbolic kan ada! Pasti berpuas hati!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Nak besar kena guna mass. Mana nak cari mass sedap? Gainbolic kan ada! Pasti berpuas hati!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

TIPS CHEST & TRICEP 👍
.
.
✅ Incline Bench Press
✅ Dumbell Fly
✅ Parallel Bar Dips
✅ Tate Press
✅ Overhead Tricep Extension
✅ Narrow Hand Pushups .
4 Set Per Game, Reps 15-10, Rest 40second per Set...
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

TIPS CHEST & TRICEP 👍
.
.
✅ Incline Bench Press
✅ Dumbell Fly
✅ Parallel Bar Dips
✅ Tate Press
✅ Overhead Tricep Extension
✅ Narrow Hand Pushups .
4 Set Per Game, Reps 15-10, Rest 40second per Set...
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Kalau bini/awek korang tak bagi gak main gym takut sado ramai peminat nnt tp korang nak main gak gym nk bg ayat apa kat bini korang ? .
.
Best Tips Kat Sini Banyak : 
https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Kalau bini/awek korang tak bagi gak main gym takut sado ramai peminat nnt tp korang nak main gak gym nk bg ayat apa kat bini korang ? .
.
Best Tips Kat Sini Banyak :
https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Dah minum BCAA harini? Boleh minum sebelum pergi kerja, semasa kerja, semasa training, dan selepas training. Mudah, janji minum!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Dah minum BCAA harini? Boleh minum sebelum pergi kerja, semasa kerja, semasa training, dan selepas training. Mudah, janji minum!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

♦️
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : بى سى اى اى .
‏💥BCAA+B6💥
.
کمپانی : Superior14 مجارستان🇭🇺
تعداد : 210 قرص
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
‏💥BCAA+B6💥
این محصول سه نمونه لوسین، ایزولوسین و والین از آمینو اسید ها را با نسبت 2:1:1 در خود دارد.
این محصول شامل ویتامین ب6 است که د رسیدن به انرژی طبیعی و متابولیسم بدنی خوب و کاهش خستگی و درماندگی موثر است. ویتامین ب6 نقشی مهم را در متابولیسم گلیکوژن و پروتئین عادی ایفا میکندو در عملکردهای طبیعی از سیستم ایمنی قرار میگیرد.
شرح:
‏Superior BCAA + B6 شامل ویتامین B6 است که همچنین به متابولیسم طبیعی انرژی و کاهش خستگی کمک می کند. ویتامین B6 نقش متابولیسم طبیعی پروتئین ها و گلیکوژن و عملکرد طبیعی سیستم ایمنی را ایفا می کند. همه اسیدهای آمینه BCAA به عنوان "اسیدهای آمینه ضروری" محسوب می شوند زیرا بدن انسان نمی تواند آنها را از سایر مواد سنتز کند و از رژیم غذایی بگيرد. بدنسازان و دیگر ورزشکاران سطح بالا سال ها می دانند که اسید آمینه های BCAA نقش کلیدی در افزایش سنتز پروتئین دارند، که می تواند باعث کاهش زمان بازسازی عضلات، افزایش توده عضلانی و بهبود عملکرد و استقامت شود. اضافه کردن فرم های پیشرفته زیستی قابل دسترس از ویتامین B-6 به مجموعه Superior14 BCAA + B6 نیز کمک می کند تا سطح انرژی و قدرت خود را افزایش داده و به شما برای به حداکثر رساندن مزایای تمرینات خود، در حالی که بهبود عضلات خود را افزایش می دهد.
@supplements__center 
@supplements__center ‏t.me/M0kamelCenter
#مكمل #مكمل_ورزشى #مكمل غذايى #مكمل_اورجينال #اورجينال #وى #كراتين #گلوتامين #آمينو #گينر #كربو #بى_سى_اى_اى 
#center_mokamel_shop #fitness #original #whey #cratine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #superior14

♦️
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : بى سى اى اى .
‏💥BCAA+B6💥
.
کمپانی : Superior14 مجارستان🇭🇺
تعداد : 210 قرص
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
‏💥BCAA+B6💥
این محصول سه نمونه لوسین، ایزولوسین و والین از آمینو اسید ها را با نسبت 2:1:1 در خود دارد.
این محصول شامل ویتامین ب6 است که د رسیدن به انرژی طبیعی و متابولیسم بدنی خوب و کاهش خستگی و درماندگی موثر است. ویتامین ب6 نقشی مهم را در متابولیسم گلیکوژن و پروتئین عادی ایفا میکندو در عملکردهای طبیعی از سیستم ایمنی قرار میگیرد.
شرح:
‏Superior BCAA + B6 شامل ویتامین B6 است که همچنین به متابولیسم طبیعی انرژی و کاهش خستگی کمک می کند. ویتامین B6 نقش متابولیسم طبیعی پروتئین ها و گلیکوژن و عملکرد طبیعی سیستم ایمنی را ایفا می کند. همه اسیدهای آمینه BCAA به عنوان "اسیدهای آمینه ضروری" محسوب می شوند زیرا بدن انسان نمی تواند آنها را از سایر مواد سنتز کند و از رژیم غذایی بگيرد. بدنسازان و دیگر ورزشکاران سطح بالا سال ها می دانند که اسید آمینه های BCAA نقش کلیدی در افزایش سنتز پروتئین دارند، که می تواند باعث کاهش زمان بازسازی عضلات، افزایش توده عضلانی و بهبود عملکرد و استقامت شود. اضافه کردن فرم های پیشرفته زیستی قابل دسترس از ویتامین B-6 به مجموعه Superior14 BCAA + B6 نیز کمک می کند تا سطح انرژی و قدرت خود را افزایش داده و به شما برای به حداکثر رساندن مزایای تمرینات خود، در حالی که بهبود عضلات خود را افزایش می دهد.
@supplements__center
@supplements__center ‏t.me/M0kamelCenter
#مكمل #مكمل_ورزشى #مكمل غذايى #مكمل_اورجينال #اورجينال #وى #كراتين #گلوتامين #آمينو #گينر #كربو #بى_سى_اى_اى
#center_mokamel_shop #fitness #original #whey #cratine #glutamine #amino #gainer #carbo #bcaa #superior14

Capai impian fitness anda tahun ini, dengan training & nutrition yang berkualiti

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #superior14 #hnsupplement

Capai impian fitness anda tahun ini, dengan training & nutrition yang berkualiti

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #superior14 #hnsupplement

♦️
.

فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
محصول : آمينو 6300 (وى،ميلك،بيف) ‏💥W.M.B Amino 6300💥

کمپانی : Superior 14 مجارستان 🇭🇺
تعداد : 350 قرص
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
💥W.M.B Amino 6300💥
مكمل آمينو 6300 سوپر فورتين به عنوان يك فورمول تأمين آمينو اسيد به همراه تمام زنجيره هاى مفيد و حياتى از آمينو اسيد هاست كه شامل 1050 ميلى گرم از امينو اسيد هاى خالص در هر تبلت مانند ال لوسين،ال ايزو لوسين و ال والين ميباشد،اين محصول فوق العاده،خالص و داراى كيفيت بالاست و تنها آمينوى موجود در بازار ميباشد كه ميكس مؤثرى از پروتئين ها را همزمان دارد(پروتئين وى،پروتئين ميلك،پروتئين بيف)و تحت بهترين تركيبات از پروتئين هاى ايزوله شير،و پروتئين هيدروليز شده گوشت گاوى فراهم شده است.تأثيرات آنتى كاتابوليك و بافت ساز دارد كه براى تمرين هاى سخت مورد نياز ميباشد.اين محصول بهترين فورمول تأمين آمينو اسيد در بازار است كه از راه هاى هزينه بردار و غير مفيد مى كاهد.
.
✅ آمينو 6300 با قرص هاى خوش طعم پرتقالى براى مصرف بسيار آسان بوده و مانند ديگر محصولات مشابه كه طعم و بوى نا مطبوعى دارند نيست.زمانى كه اين قرص را امتحان كنيد عاشق مزه اش ميشيد🤤💪🍊
@supplements__center 
@supplements__center 
#amino6300 #amino #superior14 #anabolic #امینو #سوپریور #ترکیبی #اورجینال

♦️
.

فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
محصول : آمينو 6300 (وى،ميلك،بيف) ‏💥W.M.B Amino 6300💥

کمپانی : Superior 14 مجارستان 🇭🇺
تعداد : 350 قرص
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
💥W.M.B Amino 6300💥
مكمل آمينو 6300 سوپر فورتين به عنوان يك فورمول تأمين آمينو اسيد به همراه تمام زنجيره هاى مفيد و حياتى از آمينو اسيد هاست كه شامل 1050 ميلى گرم از امينو اسيد هاى خالص در هر تبلت مانند ال لوسين،ال ايزو لوسين و ال والين ميباشد،اين محصول فوق العاده،خالص و داراى كيفيت بالاست و تنها آمينوى موجود در بازار ميباشد كه ميكس مؤثرى از پروتئين ها را همزمان دارد(پروتئين وى،پروتئين ميلك،پروتئين بيف)و تحت بهترين تركيبات از پروتئين هاى ايزوله شير،و پروتئين هيدروليز شده گوشت گاوى فراهم شده است.تأثيرات آنتى كاتابوليك و بافت ساز دارد كه براى تمرين هاى سخت مورد نياز ميباشد.اين محصول بهترين فورمول تأمين آمينو اسيد در بازار است كه از راه هاى هزينه بردار و غير مفيد مى كاهد.
.
✅ آمينو 6300 با قرص هاى خوش طعم پرتقالى براى مصرف بسيار آسان بوده و مانند ديگر محصولات مشابه كه طعم و بوى نا مطبوعى دارند نيست.زمانى كه اين قرص را امتحان كنيد عاشق مزه اش ميشيد🤤💪🍊
@supplements__center
@supplements__center
#amino6300 #amino #superior14 #anabolic #امینو #سوپریور #ترکیبی #اورجینال

♦️
.
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : تریبولوس تستو ۲۵۰۰
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
کمپانی : SUPERIOR مجارستان 🇭🇺
.
تعداد : ۱۲۰ عدد
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.

با تریبلوس تستو 2500 یک مرد واقعی باشید.. هیچ چیز قوی تر از شما نیست

tribulus terristris گیاهی است که برای افزایش قدرت عضله و بهبود قدرت فیزیکی به کار میرود. این گیاه برای قرن ها در یونان باستان ، هند و آفریقا برای حمایت از باروری و جوان سازی بدن استفاده میشده است. همچنین این گیاه را به دلیل ویژگی های تقویت کننده جنسی آن میشناسند. مطالعات اخیر دانشمندان نشان داده است که ، اگرچه این ماده در اصل هیچ هرمونی در خود ندارد، اما tribulus به حمایت از تولید هرمون های سلامت و سلامت باز تولید جنسی مردانه کمک میکند. زمانی که این ماده هضم شد، پروتودیوسین موجود در تریبولوس تستو 2500 به دهیدرو پیاندروسترون(DHEA) تبدیل میشود، که یک ماده پیشگام از تستوسترون میباشد. سطح افزایش یافته DHEA در فرآیند جریان خون راندمان تمرینی و قدرت جنسی را افزایش میدهد. این محصول به ورزشکاران حرفه ای و آماتور که ورزش سنگین انجام میدهند پیشنهاد میشود.

عصاره تریبلوس تریستریس

تقویت کننده بسیار قوی تستوسترون

توان و شهوت جنسی

انرژی و نشاط
#tribulus #superior14 #supplements #testo2500 #تریبولوس #مکمل #اورجینال

♦️
.
فروشگاه : سنتر مكمل شاپ
.
محصول : تریبولوس تستو ۲۵۰۰
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.
کمپانی : SUPERIOR مجارستان 🇭🇺
.
تعداد : ۱۲۰ عدد
.
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
.
‏💥TRIBULUS TESTO 2500💥
.

با تریبلوس تستو 2500 یک مرد واقعی باشید.. هیچ چیز قوی تر از شما نیست

tribulus terristris گیاهی است که برای افزایش قدرت عضله و بهبود قدرت فیزیکی به کار میرود. این گیاه برای قرن ها در یونان باستان ، هند و آفریقا برای حمایت از باروری و جوان سازی بدن استفاده میشده است. همچنین این گیاه را به دلیل ویژگی های تقویت کننده جنسی آن میشناسند. مطالعات اخیر دانشمندان نشان داده است که ، اگرچه این ماده در اصل هیچ هرمونی در خود ندارد، اما tribulus به حمایت از تولید هرمون های سلامت و سلامت باز تولید جنسی مردانه کمک میکند. زمانی که این ماده هضم شد، پروتودیوسین موجود در تریبولوس تستو 2500 به دهیدرو پیاندروسترون(DHEA) تبدیل میشود، که یک ماده پیشگام از تستوسترون میباشد. سطح افزایش یافته DHEA در فرآیند جریان خون راندمان تمرینی و قدرت جنسی را افزایش میدهد. این محصول به ورزشکاران حرفه ای و آماتور که ورزش سنگین انجام میدهند پیشنهاد میشود.

عصاره تریبلوس تریستریس

تقویت کننده بسیار قوی تستوسترون

توان و شهوت جنسی

انرژی و نشاط
#tribulus #superior14 #supplements #testo2500 #تریبولوس #مکمل #اورجینال