#sayajualmurah

Tag posts on Instagram

15.5m posts

Top Posts

Haaiii guysss🙃🙃
.
PS4 500GB Limited Edition Glacier White 😍
RM770
.
Condition : Used / Second hand
.
Whatsapp : 017-373 9294
.
Pm saya dulu untuk cek stok
.
Nak tengok feedback kami?
Follow @gamers_playground.feedback
.
#ps4 #ps4malaysiamurah 
#ps4murahmalaysia #malaysiagamer #ps4murahmalaysia #gamesmurah #gamemurah #gamesps4murah #gameps4 #playstationmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #ps4murah
.
TAG KAWAN KORANGGG

Haaiii guysss🙃🙃
.
PS4 500GB Limited Edition Glacier White 😍
RM770
.
Condition : Used / Second hand
.
Whatsapp : 017-373 9294
.
Pm saya dulu untuk cek stok
.
Nak tengok feedback kami?
Follow @gamers_playground.feedback
.
#ps4 #ps4malaysiamurah
#ps4murahmalaysia #malaysiagamer #ps4murahmalaysia #gamesmurah #gamemurah #gamesps4murah #gameps4 #playstationmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #ps4murah
.
TAG KAWAN KORANGGG

Air Milo Lori
.
👩‍🍳Resepi👨‍🍳
🔹Susu Tepung 4 sudu besar
🔹Milo Serbuk 2 sudu besar
🔹Susu Pekat 1 sudu besar
🔹Esen Vanila ½ penutup
🔹Air
🔹Air Batu
🔹Susu cair buat hiasan
.
Klw minum milo ni kedai lain, lain rasanya.. milo kotak rasa lain, milo lori rasa lain, tpi milo member laa rasa pling sedap.. lagi2 milo main tibai jaa xmintak.. biasalaa bnda haram mmg sedap (jgn buat perangai ni yee anak-anak).
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Air Milo Lori
.
👩‍🍳Resepi👨‍🍳
🔹Susu Tepung 4 sudu besar
🔹Milo Serbuk 2 sudu besar
🔹Susu Pekat 1 sudu besar
🔹Esen Vanila ½ penutup
🔹Air
🔹Air Batu
🔹Susu cair buat hiasan
.
Klw minum milo ni kedai lain, lain rasanya.. milo kotak rasa lain, milo lori rasa lain, tpi milo member laa rasa pling sedap.. lagi2 milo main tibai jaa xmintak.. biasalaa bnda haram mmg sedap (jgn buat perangai ni yee anak-anak).
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Pungkoq ayam masak sambal.. 🐓🐔
.
Resepi
Tongkeng ayam letak garam n kunyit paz to goreng garing 
Bawang merah
Bawang putih
Cili api merah&hijau
Blend
Tumis sampai garing
Letak garam n aji
Masuk kn tongkeng ayam yg dah goreng.. Siap.. Simple jee..
.
p/s: Siap ada sepit khas untuk cabut bulu ayam yg degil 😂
.
kredit Hidayah Sheikh Khaili
.
Jangan lupa follow
.
Suka masak @resipikampung
Suka resipi @rasa.antarabangsa 
Suka travel @mytravelmurah
Suka tips @lifehack.my .
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Pungkoq ayam masak sambal.. 🐓🐔
.
Resepi
Tongkeng ayam letak garam n kunyit paz to goreng garing
Bawang merah
Bawang putih
Cili api merah&hijau
Blend
Tumis sampai garing
Letak garam n aji
Masuk kn tongkeng ayam yg dah goreng.. Siap.. Simple jee..
.
p/s: Siap ada sepit khas untuk cabut bulu ayam yg degil 😂
.
kredit Hidayah Sheikh Khaili
.
Jangan lupa follow
.
Suka masak @resipikampung
Suka resipi @rasa.antarabangsa
Suka travel @mytravelmurah
Suka tips @lifehack.my .
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

.
*Telur rebus air asam*👩‍🍳
in da house!!! Paling simple, paling nikmat dan paling x pandang kirii kanan..cukupla dia je dgn nasi suam2.😅😄..ngencess tak?? Telur direbus dulu( dpt separuh masak lg sedap)
Bwg merah, cili padi - hiris2 je
Air asam jawa(sy guna yg pes)
Belacan
Garam dan gula - tumis bwg hiris, cili dan belacan
- masukkan air asam jawa( kalau pekat sgt tambah air sikit)
- masukkan garam, gula dan perasa
- sesuaikan rasanya kemudian tutup api..tuang kedalam telur yg direbus td..belah dua telurnya supaya blh serap air asam dlm telur tu..Siap!!! Cukup rasa masam, masin pedas in shaa Allah sedapla kejadiannya😊..syaratnya mkn dgn nasi panas..kalau nasi sejuk kurang kick peginya 😁

credit : Rodza Azilah‎
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline 
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

.
*Telur rebus air asam*👩‍🍳
in da house!!! Paling simple, paling nikmat dan paling x pandang kirii kanan..cukupla dia je dgn nasi suam2.😅😄..ngencess tak?? Telur direbus dulu( dpt separuh masak lg sedap)
Bwg merah, cili padi - hiris2 je
Air asam jawa(sy guna yg pes)
Belacan
Garam dan gula - tumis bwg hiris, cili dan belacan
- masukkan air asam jawa( kalau pekat sgt tambah air sikit)
- masukkan garam, gula dan perasa
- sesuaikan rasanya kemudian tutup api..tuang kedalam telur yg direbus td..belah dua telurnya supaya blh serap air asam dlm telur tu..Siap!!! Cukup rasa masam, masin pedas in shaa Allah sedapla kejadiannya😊..syaratnya mkn dgn nasi panas..kalau nasi sejuk kurang kick peginya 😁

credit : Rodza Azilah‎
.
.
.
.
.
.
.
#Likeforlikes
#Bazaarpaknil
#Bzarpaknil
#Instashopmalaysia
#Sayajual
#Sayajualmurah
#Visitmyig
#Sayajualonline
#Igshopmalaysia
#Igersmalaysia
#Resepi
#Resepimudah
#Resepisedap
#Masak
#Jjcm
#Jommakan
#Resepikek
#Keksedap
#Makan
#Neelofa
#Fattzura
#Ctdk
#Janganbencicintaku
#Dramamonalisa
#Malaysian
#Malaysia
#Masaksendiri
#Likeforfollow
#Folow4like
#Likers

Most Recent

Pakej Malaysia Follower Targeted 🇲🇾 - 1K RM40⁣⁣
⁣⁣
🇲🇾 Sistem akan berjalan selama 30hari atau lebih bergantung kepada jumlah order anda⁣⁣
🇲🇾 PERLUKAN USERNAME DAN PASSWORD INSTAGRAM⁣⁣
⁣⁣
100% FOLLOWER MALAYSIA*⁣⁣
Sehari sistem kami akan follow 200-500 target users. Followers yang anda akan dapat adalah Authentic, Real dan Aktif melalui target seluruh Account Instagram Malaysia.⁣
⁣
Sistem kami akan follow account targeted Malaysia sahaja.⁣
⁣
Kami perlukan password untuk masukkan dalam sistem dan cari target follower Malaysia. Sistem akan automatic cari target follower daripada Malaysia 100% real dan juga aktif. ⁣
⁣⁣
Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami SEKARANG 🔗⁣⁣
⁣⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

Pakej Malaysia Follower Targeted 🇲🇾 - 1K RM40⁣⁣
⁣⁣
🇲🇾 Sistem akan berjalan selama 30hari atau lebih bergantung kepada jumlah order anda⁣⁣
🇲🇾 PERLUKAN USERNAME DAN PASSWORD INSTAGRAM⁣⁣
⁣⁣
100% FOLLOWER MALAYSIA*⁣⁣
Sehari sistem kami akan follow 200-500 target users. Followers yang anda akan dapat adalah Authentic, Real dan Aktif melalui target seluruh Account Instagram Malaysia.⁣

Sistem kami akan follow account targeted Malaysia sahaja.⁣

Kami perlukan password untuk masukkan dalam sistem dan cari target follower Malaysia. Sistem akan automatic cari target follower daripada Malaysia 100% real dan juga aktif. ⁣
⁣⁣
Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami SEKARANG 🔗⁣⁣
⁣⁣
#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

Kami membantu dalam kerja-kerja marketing secara automatik mengunakan server khas untuk Instagram. Kami dapat membantu lonjakkan follower dari Malaysia Targeted, aktif dan real person dalam masa singkat. ⁣
⁣
Apabila makin banyak follower targeted dan real dari Malaysia, maka makin banyak pelanggan berkualiti. ⁣
⁣
Kalau anda rasa pelaburan ini SUSAH , “MAHAL” dan juga BERAT bagi anda untuk boost sales, JANGAN LAKUKAN. ⁣
⁣
Kami cuma nak bantu mereka yang serius dan komited untuk berjaya dalam bisnes. ⁣
⁣
Berminat? Boleh klik link di bio kami sekarang 📈 dan tingkatkan sales anda ⁣
⁣
⁣
Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami sekarang 📈 dan tingkatkan sales anda ⁣
⁣
⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

Kami membantu dalam kerja-kerja marketing secara automatik mengunakan server khas untuk Instagram. Kami dapat membantu lonjakkan follower dari Malaysia Targeted, aktif dan real person dalam masa singkat. ⁣

Apabila makin banyak follower targeted dan real dari Malaysia, maka makin banyak pelanggan berkualiti. ⁣

Kalau anda rasa pelaburan ini SUSAH , “MAHAL” dan juga BERAT bagi anda untuk boost sales, JANGAN LAKUKAN. ⁣

Kami cuma nak bantu mereka yang serius dan komited untuk berjaya dalam bisnes. ⁣

Berminat? Boleh klik link di bio kami sekarang 📈 dan tingkatkan sales anda ⁣


Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami sekarang 📈 dan tingkatkan sales anda ⁣


#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

Free Fitting Korset Elken secara percuma 
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result) 
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Free Fitting Korset Elken secara percuma
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result)
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

More than 20 colours Basic Wideshawl are now available! Nak grab terus ja klik link di bio okayh !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers  #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

More than 20 colours Basic Wideshawl are now available! Nak grab terus ja klik link di bio okayh !.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#milalaattire #teamilala #plainchiffonwideshawl #shawlchiffon #shawlmurah #shawlcantikmurah #bawalmurah #shawllovers #sayajualmurah #sayajualshawl #tudungraya #tudungrayalabuh #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #onlineigshop

Pakej Malaysia Follower Targeted 🇲🇾 - 1K RM40⁣⁣
⁣⁣
🇲🇾 Sistem akan berjalan selama 30hari atau lebih bergantung kepada jumlah order anda⁣⁣
🇲🇾 PERLUKAN USERNAME DAN PASSWORD INSTAGRAM⁣⁣
⁣⁣
100% FOLLOWER MALAYSIA*⁣⁣
Sehari sistem kami akan follow 200-500 target users. Followers yang anda akan dapat adalah Authentic, Real dan Aktif melalui target seluruh Account Instagram Malaysia.⁣
⁣
Sistem kami akan follow account targeted Malaysia sahaja.⁣
⁣
Kami perlukan password untuk masukkan dalam sistem dan cari target follower Malaysia. Sistem akan automatic cari target follower daripada Malaysia 100% real dan juga aktif. ⁣
⁣⁣
Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami SEKARANG 🔗⁣⁣
⁣⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

Pakej Malaysia Follower Targeted 🇲🇾 - 1K RM40⁣⁣
⁣⁣
🇲🇾 Sistem akan berjalan selama 30hari atau lebih bergantung kepada jumlah order anda⁣⁣
🇲🇾 PERLUKAN USERNAME DAN PASSWORD INSTAGRAM⁣⁣
⁣⁣
100% FOLLOWER MALAYSIA*⁣⁣
Sehari sistem kami akan follow 200-500 target users. Followers yang anda akan dapat adalah Authentic, Real dan Aktif melalui target seluruh Account Instagram Malaysia.⁣

Sistem kami akan follow account targeted Malaysia sahaja.⁣

Kami perlukan password untuk masukkan dalam sistem dan cari target follower Malaysia. Sistem akan automatic cari target follower daripada Malaysia 100% real dan juga aktif. ⁣
⁣⁣
Berminat untuk tahu lebih details? Boleh klik link di bio kami SEKARANG 🔗⁣⁣
⁣⁣
#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Free Fitting Korset Elken secara percuma 
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result) 
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Free Fitting Korset Elken secara percuma
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result)
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Masih menggunakan design bisneskad yg lama? tak nak cuba design baru yg lagi cantik, wow dan menarik?! confirm bisnes anda diingati tau kalau bisneskad anda menarik!!
.
siapa yg belum ada bisneskad, inilah masanya nk buat bisneskad yg lain dari yg lain! .
Whatsapp sis skrg utk menempah!
011-15684725
.
FREE CAJ DESIGN ** terma & syarat
.
#bisneskad #businesscard #printing #serviceprint #bisneskadmurah #spotuv #hotstamp #laminategloss #laminatematte #cantik #bawal #tudungbawal #borong #borongbaju #borongbawal #sayajual #sayajualmurah

Free Fitting Korset Elken secara percuma 
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result) 
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Free Fitting Korset Elken secara percuma
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result)
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Free Fitting Korset Elken secara percuma 
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result) 
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

Free Fitting Korset Elken secara percuma
Maklumat lanjut boleh hubungi 📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)
📲 Whatsapp 013-7028586 (zatil)

boleh buat temujanji dengan saya untuk free konsultasi, free trial , free fitting ( instant result)
Lokasi KL, Selangor, Putrajaya

Saya boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk free fitting

#korsetelken #corsetelken
#elkenkorset #dxverve #charms #dxlingerie #charmselken #elkencharms
#elysylelingeri #elysyle #elysyleelken #dxelken #elkendx #elken #sayajualonline #sayajualmurah #nakkurus #nakkuruscepat #diet #buanglemak #bakarlemak #miraclesparx #miraclesparxbyzatilbeauty #imsuperstar #elkenbydzyne

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia #belifollowersmalaysia#followermalaysiamurah #belifollowermalaysia#beliserverinstagram #serverinstagrammurah#followermurahmalaysia#serverfollowerinstragrammalaysia#belifollowersmalaysiamurah#jualfollowersmalaysia #sayajualmurah#servisfollowermalaysia #malaysiafollowers#malaysiafollower #realfollowermalaysia#followermurahmalaysia #malaysiaigfollowers#malaysiafollowforfollow #servermurahmalaysia⁣

SERVER ADALAH SATU LAMAN WEB YANG DISEDIAKAN UNTUK KORANG BUAT SENDIRI ADD FOLLOWER , LIKES DAN COMMENT DI AKAUN KORANG. ⠀⁣
⠀⁣
Boleh guna untuk IG, Facebook , Twitter dan juga YouTube. Dalam ni termasuk dengan website traffic pun ada. ⠀⁣
⠀⁣
Follower 100% daripada Malaysia dan juga Worldwide pun ada. So mana2 je yang korang nak pilih. ⠀⁣
⠀⁣
Kebaikkan ada server ni: ⠀⁣
⠀⁣
• Korang boleh guna bila2 masa sahaja⠀⁣
• Korang boleh dapat harga jauh lebih murah dari beli yang seller jual⠀⁣
• Tak ada expired date. Nak guna bila2 masa saja pun boleh ⠀⁣
• Boleh pilih nak follower Malaysia atau Worldwide ⠀⁣
• Lebih banyak privasi daripada hantar link dekat seller ⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥OFFER🔥🔥🔥⁣⁣⠀⁣
HANYA RM50 SAHAJA⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣BOLEH GUNA SEUMUR HIDUP SERVER NI⁣⠀⁣
TAK ADA BAYAR YURAN TIAP2 BULAN, TAK MACAM SERVER LAIN⁣, SERVER LAIN JUAL RM70 🔥 KAMI JUAL RM50 SAHAJA HARGA OFFER!!⠀⁣
⁣⠀⁣
SERVER NI SATU PACKAGE UNTUK INSTAGRAM, FACEBOOK, TWITTER, YOUTUBE & WEBSITE ⁣⠀⁣
⠀⁣
Macam mana nak dapatkan harga ni?? Boleh whatsapp kami dengan klik link di bio SEKARANGGG 🔥🔥⠀⁣
⠀⁣
Senang je nak dapat harga ni .⁣⁣⠀⁣
Saya open untuk 50 orang terawal sahaja 🔥⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
Berminat ?⁣⁣ Klik link dibio kami SEKARANGG ‼⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
⁣⁣⠀⁣
#followermalaysia   #belifollowersmalaysia #followermalaysiamurah   #belifollowermalaysia #beliserverinstagram   #serverinstagrammurah #followermurahmalaysia #serverfollowerinstragrammalaysia #belifollowersmalaysiamurah #jualfollowersmalaysia   #sayajualmurah #servisfollowermalaysia   #malaysiafollowers #malaysiafollower   #realfollowermalaysia #followermurahmalaysia   #malaysiaigfollowers #malaysiafollowforfollow   #servermurahmalaysia

NEW ITEM! Hai everyone assalam! Produk kalini sis datangkan untuk those yang minat untuk bekas lauk BORCAM yang lebih panjang uols! Kuantiti dalam 1.3L lebih besar dan panjang portion untuk uols sis. 
Ovenware uols up to 300 darjah celcius! Microwave friendly. Ringan and tahan calar. Sis bagi harga pengenalan RM25 per pc onlyyy. Bukan RM28 yerrr .
.
.
Beminat? Dm or whatsapp sis tekan link di bio yeee 😘
#modernhomesgoldseries #scandinavianmalaysia #homedecormalaysia #ikeakmalaysia #sayajualmurah #perabutmurah #scandinaviankl #hiasanrumah #nordicmalaysia #minimalistmalaysia #bazaarpaknilofficial #kuihraya2019 #kuihraya #bekaskuihraya #balangkuihraya #balangkuihrayamurah #balangkuihrayacantik #balangkuihrayamalaysia #bekaskuihrayamurah #bekaskuihrayamalaysia #kuihraya2019 #balang #kuihraya #perkakasandapur #kitchenkabinet #tv3 #meletop #astrogempak #balangplastik

NEW ITEM! Hai everyone assalam! Produk kalini sis datangkan untuk those yang minat untuk bekas lauk BORCAM yang lebih panjang uols! Kuantiti dalam 1.3L lebih besar dan panjang portion untuk uols sis.
Ovenware uols up to 300 darjah celcius! Microwave friendly. Ringan and tahan calar. Sis bagi harga pengenalan RM25 per pc onlyyy. Bukan RM28 yerrr .
.
.
Beminat? Dm or whatsapp sis tekan link di bio yeee 😘
#modernhomesgoldseries #scandinavianmalaysia #homedecormalaysia #ikeakmalaysia #sayajualmurah #perabutmurah #scandinaviankl #hiasanrumah #nordicmalaysia #minimalistmalaysia #bazaarpaknilofficial #kuihraya2019 #kuihraya #bekaskuihraya #balangkuihraya #balangkuihrayamurah #balangkuihrayacantik #balangkuihrayamalaysia #bekaskuihrayamurah #bekaskuihrayamalaysia #kuihraya2019 #balang #kuihraya #perkakasandapur #kitchenkabinet #tv3 #meletop #astrogempak #balangplastik

Model DW6900NB-7
🔰💯% Original Item
🔰New In Box 📦
🔰Ready Stock 🤩
🔰1️⃣ Year Warranty

SPECIAL PRICE RM 345

FREE POSTAGE 
COD / Self Collect - Seremban 2 🚗💨
(Safe Box) 🚚💨
⠀⠀
Cara order⠀⠀
📷 screenshot gambar dan klik link di bio⠀
⠀⠀
Jangan lupa follow @gshock_outletmy⠀⠀
⠀⠀
Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah ⠀⠀
#gshockoriginalmalaysia #gshock⠀⠀
#gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan⠀⠀
#jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan⠀⠀
#jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller ⠀⠀
#kedaijamonline⠀
#bazarpaknil #bazaronline⠀⠀
#zizanrazak #shilaamzah⠀⠀
#bazarmalaysia #jihanmuse⠀⠀
#gshock #sayajualonline⠀⠀
#terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia

Model DW6900NB-7
🔰💯% Original Item
🔰New In Box 📦
🔰Ready Stock 🤩
🔰1️⃣ Year Warranty

SPECIAL PRICE RM 345

FREE POSTAGE
COD / Self Collect - Seremban 2 🚗💨
(Safe Box) 🚚💨
⠀⠀
Cara order⠀⠀
📷 screenshot gambar dan klik link di bio⠀
⠀⠀
Jangan lupa follow @gshock_outletmy ⠀⠀
⠀⠀
Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah ⠀⠀
#gshockoriginalmalaysia #gshock ⠀⠀
#gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan ⠀⠀
#jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan ⠀⠀
#jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller ⠀⠀
#kedaijamonline
#bazarpaknil #bazaronline ⠀⠀
#zizanrazak #shilaamzah ⠀⠀
#bazarmalaysia #jihanmuse ⠀⠀
#gshock #sayajualonline ⠀⠀
#terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia

This is how our ice cream foaming scrub  looks like before adding the beautiful colorant. This recipe has been in the works for over a year. We finally nailed down a formulation that is gentle, nourishing, moisturising, stable under various temperatures, no-deflating, creamy and suitable for all skin types. The base that we use for this formula is handmade and not purchased from a store. It's been modified, tweaked and revised so many times so that it is perfect consistency and checks off every box. It's not just science but it's love that goes into every batch..🤩♥️🍨
.
#zuezsignature #scrubviral #scrubjenamasendiri #scrubkilomurah #pembekal #supplierscrubcoffee #jenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #lipscrubmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah

This is how our ice cream foaming scrub looks like before adding the beautiful colorant. This recipe has been in the works for over a year. We finally nailed down a formulation that is gentle, nourishing, moisturising, stable under various temperatures, no-deflating, creamy and suitable for all skin types. The base that we use for this formula is handmade and not purchased from a store. It's been modified, tweaked and revised so many times so that it is perfect consistency and checks off every box. It's not just science but it's love that goes into every batch..🤩♥️🍨
.
#zuezsignature #scrubviral #scrubjenamasendiri #scrubkilomurah #pembekal #supplierscrubcoffee #jenamasendiri #kosmetikjenamasendiri #lipscrubmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah

Cocomelon theme cake
Rainbow cake inside
#sayajual #sayajualmurah #ilmyrabakery #cocomeloncake #kekcocomelon

Cocomelon theme cake
Rainbow cake inside
#sayajual #sayajualmurah #ilmyrabakery #cocomeloncake #kekcocomelon

GEL AMANI
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
💥Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
💥Menyembuhkan sakit sendi
💥Menyembuhkan sakit tulang
💥Menyembuhkan sakit otot
💥Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
#Ellsyabeauty
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Bersihkan kwsn y sakit trlebih dahulu. Adalah lbih baik menggunakan air suam.
➡️Sapu gel Amani di kwsn y sakit.
➡️Biarkan kwsn y disapu gel terbuka lbih kurang dlm 4 hingga 10 minit.
➡️Gel hendaklah disapu sebanyak 3 Kali sehari.
➡️Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan utk membuat sapuan selang 4 jam sekali.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#gelamani #gelamanioriginal
#gelamanimurah #gelamanimalaysia
#gelamanioriginalmurah #gelamanioffer
#gelamanisakitlutut #gelamaniterbaik
#gelamaniberkesan #gelamanioriginalmalaysia
#gelamaniori #gelamanimurahmalaysia
#gelamanitestimoni #gelamanimurahoriginal
#gelamanipenawarsakitlutut
#gelamaniubatsakitlututdansendi
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

GEL AMANI
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM55 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
💥Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
💥Menyembuhkan sakit sendi
💥Menyembuhkan sakit tulang
💥Menyembuhkan sakit otot
💥Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
#Ellsyabeauty
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Bersihkan kwsn y sakit trlebih dahulu. Adalah lbih baik menggunakan air suam.
➡️Sapu gel Amani di kwsn y sakit.
➡️Biarkan kwsn y disapu gel terbuka lbih kurang dlm 4 hingga 10 minit.
➡️Gel hendaklah disapu sebanyak 3 Kali sehari.
➡️Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan utk membuat sapuan selang 4 jam sekali.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#gelamani #gelamanioriginal
#gelamanimurah #gelamanimalaysia
#gelamanioriginalmurah #gelamanioffer
#gelamanisakitlutut #gelamaniterbaik
#gelamaniberkesan #gelamanioriginalmalaysia
#gelamaniori #gelamanimurahmalaysia
#gelamanitestimoni #gelamanimurahoriginal
#gelamanipenawarsakitlutut
#gelamaniubatsakitlututdansendi
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

ANUGERAH MINYAK TELON
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menghangatkan tubuh bayi,
💥Melembab dan melembutkan kulit bayi.
💥Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin.
------------------------------------------------------------------------
CARA PENGGUNAAN
------------------------------------------------------------------------
➡️Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi.
➡️Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi.
Mudah-mudahan, bayi anda dapat menikmati susu yang diminum dan tidur nyenyak sepanjang malam.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#minyaktelon#anugerahminyaktelon#anugerahminyaktelonmurah#anugerahminyaktelinoriginal#anugerahminyaktelonborong#anugerahminyaktelonborongoriginal#bazarpaknil#anugerahsejutarahsia#minyakanugerah#sayajualmurah#kosmetikmurah#borongmurah#pemborongshahalam#pemborongmurah

ANUGERAH MINYAK TELON
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM18 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menghangatkan tubuh bayi,
💥Melembab dan melembutkan kulit bayi.
💥Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin.
------------------------------------------------------------------------
CARA PENGGUNAAN
------------------------------------------------------------------------
➡️Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi.
➡️Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi.
Mudah-mudahan, bayi anda dapat menikmati susu yang diminum dan tidur nyenyak sepanjang malam.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#minyaktelon #anugerahminyaktelon #anugerahminyaktelonmurah #anugerahminyaktelinoriginal #anugerahminyaktelonborong #anugerahminyaktelonborongoriginal #bazarpaknil #anugerahsejutarahsia #minyakanugerah #sayajualmurah #kosmetikmurah #borongmurah #pemborongshahalam #pemborongmurah

GEL AMANI 30ml
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
💥Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
💥Menyembuhkan sakit sendi
💥Menyembuhkan sakit tulang
💥Menyembuhkan sakit otot
💥Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
#Ellsyabeauty
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Bersihkan kwsn y sakit trlebih dahulu. Adalah lbih baik menggunakan air suam.
➡️Sapu gel Amani di kwsn y sakit.
➡️Biarkan kwsn y disapu gel terbuka lbih kurang dlm 4 hingga 10 minit.
➡️Gel hendaklah disapu sebanyak 3 Kali sehari.
➡️Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan utk membuat sapuan selang 4 jam sekali.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#gelamani #gelamanioriginal
#gelamanimurah #gelamanimalaysia
#gelamanioriginalmurah #gelamanioffer
#gelamanisakitlutut #gelamaniterbaik
#gelamaniberkesan #gelamanioriginalmalaysia
#gelamaniori #gelamanimurahmalaysia
#gelamanitestimoni #gelamanimurahoriginal
#gelamanipenawarsakitlutut
#gelamaniubatsakitlututdansendi
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

GEL AMANI 30ml
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM45 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
💥Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
💥Menyembuhkan sakit sendi
💥Menyembuhkan sakit tulang
💥Menyembuhkan sakit otot
💥Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.
#Ellsyabeauty
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
CARA PENGGUNAAN
➡️Bersihkan kwsn y sakit trlebih dahulu. Adalah lbih baik menggunakan air suam.
➡️Sapu gel Amani di kwsn y sakit.
➡️Biarkan kwsn y disapu gel terbuka lbih kurang dlm 4 hingga 10 minit.
➡️Gel hendaklah disapu sebanyak 3 Kali sehari.
➡️Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan utk membuat sapuan selang 4 jam sekali.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#gelamani #gelamanioriginal
#gelamanimurah #gelamanimalaysia
#gelamanioriginalmurah #gelamanioffer
#gelamanisakitlutut #gelamaniterbaik
#gelamaniberkesan #gelamanioriginalmalaysia
#gelamaniori #gelamanimurahmalaysia
#gelamanitestimoni #gelamanimurahoriginal
#gelamanipenawarsakitlutut
#gelamaniubatsakitlututdansendi
#sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

.
Cun Melecun gaiss,
Katrina in purple color😍😍😍😍

.
Cun Melecun gaiss,
Katrina in purple color😍😍😍😍

.
🎀 TRUE ISLAND: ALASKA AQUA ENERGY SERUM 🎀
.
🎁 Harga kami TERMASUK postage 🎁
.
KELEBIHAN:
🐰 Mengandungi 12 patented botanical ingredients.
🥕 Sangat sesuai untuk masalah kulit berminyak.
🐰 Membantu mengawal pengeluaran lebihan minyak.
🥕 Membentuk ketahanan kulit terhadap pencemaran.
🐰 Memberikan kelembapan yang sempurna kepada kulit wajah.
🥕 Sesuai untuk kulit sensitif, berminyak & normal.
🐰 Mampu merawat masalah jerawat & kulit kusam.
🥕 Dual function hydration energy serum untuk mencerah & anti penuaan.
🐰 Refreshing glacier hydration energy filling serum with full of minerals.
🥕 Membaiki & mencantikkan struktur kulit.
🐰 Menjadikan kulit lebih bermaya serta berseri.
.
Tunggu apa lagi! ❤️🧡💛💚💙💜🖤
Screenshot gambar & klik link whatsapp di atas untuk order 😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualtrueisland #sayajualtrueislandmurah #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #sayajualnafura #sayajualnafuramurah #nafura #nafuramurah #nafuramalaysia #sayajualnafuraalaska #sayajualnafuraalaskamurah #nafuraalaska #nafuraalaskamurah #nafuraalaskamalaysia #sayajualtrueislandalaska #sayajualtrueislandalaskamurah #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #alaskaaquaenergyserum #alaskaenergyserum #nafuraserum #mc

.
🎀 TRUE ISLAND: ALASKA AQUA ENERGY SERUM 🎀
.
🎁 Harga kami TERMASUK postage 🎁
.
KELEBIHAN:
🐰 Mengandungi 12 patented botanical ingredients.
🥕 Sangat sesuai untuk masalah kulit berminyak.
🐰 Membantu mengawal pengeluaran lebihan minyak.
🥕 Membentuk ketahanan kulit terhadap pencemaran.
🐰 Memberikan kelembapan yang sempurna kepada kulit wajah.
🥕 Sesuai untuk kulit sensitif, berminyak & normal.
🐰 Mampu merawat masalah jerawat & kulit kusam.
🥕 Dual function hydration energy serum untuk mencerah & anti penuaan.
🐰 Refreshing glacier hydration energy filling serum with full of minerals.
🥕 Membaiki & mencantikkan struktur kulit.
🐰 Menjadikan kulit lebih bermaya serta berseri.
.
Tunggu apa lagi! ❤️🧡💛💚💙💜🖤
Screenshot gambar & klik link whatsapp di atas untuk order 😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualtrueisland #sayajualtrueislandmurah #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #sayajualnafura #sayajualnafuramurah #nafura #nafuramurah #nafuramalaysia #sayajualnafuraalaska #sayajualnafuraalaskamurah #nafuraalaska #nafuraalaskamurah #nafuraalaskamalaysia #sayajualtrueislandalaska #sayajualtrueislandalaskamurah #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #alaskaaquaenergyserum #alaskaenergyserum #nafuraserum #mc

.
🎀 TRUE ISLAND: ALASKA AQUA ENERGY SERUM 🎀
.
🎁 Harga kami TERMASUK postage 🎁
.
KELEBIHAN:
🐰 Mengandungi 12 patented botanical ingredients.
🥕 Sangat sesuai untuk masalah kulit berminyak.
🐰 Membantu mengawal pengeluaran lebihan minyak.
🥕 Membentuk ketahanan kulit terhadap pencemaran.
🐰 Memberikan kelembapan yang sempurna kepada kulit wajah.
🥕 Sesuai untuk kulit sensitif, berminyak & normal.
🐰 Mampu merawat masalah jerawat & kulit kusam.
🥕 Dual function hydration energy serum untuk mencerah & anti penuaan.
🐰 Refreshing glacier hydration energy filling serum with full of minerals.
🥕 Membaiki & mencantikkan struktur kulit.
🐰 Menjadikan kulit lebih bermaya serta berseri.
.
Tunggu apa lagi! ❤️🧡💛💚💙💜🖤
Screenshot gambar & klik link whatsapp di atas untuk order 😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualtrueisland #sayajualtrueislandmurah #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #sayajualnafura #sayajualnafuramurah #nafura #nafuramurah #nafuramalaysia #sayajualnafuraalaska #sayajualnafuraalaskamurah #nafuraalaska #nafuraalaskamurah #nafuraalaskamalaysia #sayajualtrueislandalaska #sayajualtrueislandalaskamurah #trueislandalaska  #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #alaskaaquaenergyserum #alaskaenergyserum #nafuraserum #mc

.
🎀 TRUE ISLAND: ALASKA AQUA ENERGY SERUM 🎀
.
🎁 Harga kami TERMASUK postage 🎁
.
KELEBIHAN:
🐰 Mengandungi 12 patented botanical ingredients.
🥕 Sangat sesuai untuk masalah kulit berminyak.
🐰 Membantu mengawal pengeluaran lebihan minyak.
🥕 Membentuk ketahanan kulit terhadap pencemaran.
🐰 Memberikan kelembapan yang sempurna kepada kulit wajah.
🥕 Sesuai untuk kulit sensitif, berminyak & normal.
🐰 Mampu merawat masalah jerawat & kulit kusam.
🥕 Dual function hydration energy serum untuk mencerah & anti penuaan.
🐰 Refreshing glacier hydration energy filling serum with full of minerals.
🥕 Membaiki & mencantikkan struktur kulit.
🐰 Menjadikan kulit lebih bermaya serta berseri.
.
Tunggu apa lagi! ❤️🧡💛💚💙💜🖤
Screenshot gambar & klik link whatsapp di atas untuk order 😊
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualtrueisland #sayajualtrueislandmurah #trueisland #trueislandmurah #trueislandmalaysia #sayajualnafura #sayajualnafuramurah #nafura #nafuramurah #nafuramalaysia #sayajualnafuraalaska #sayajualnafuraalaskamurah #nafuraalaska #nafuraalaskamurah #nafuraalaskamalaysia #sayajualtrueislandalaska #sayajualtrueislandalaskamurah #trueislandalaska #trueislandalaskamurah #trueislandalaskamalaysia #alaskaaquaenergyserum #alaskaenergyserum #nafuraserum #mc

Susah nak cari warna tudung yang match dengan baju awak? Jangan risau, sebab di @bawaltabur.my ada lebih 50 colour untuk awak pilih! Warna yang dijual semua lain dpd yang lain😘 Yang awak susah nak cari kat luar sana tu😉
. 
PROMO PRICE FOR BAWAL BATU TABUR🔥
💫BUY 4 = RM100 FREE POSTAGE SM & SS
🔮BUY 5 = RM125 FREE POSTAGE SM & SS .
.
.
PROMO PRICE FOR BAWAL QUEEN 🔥
💫BUY 4 = RM132 FREE POSTAGE .
🔮BUY 5 = RM165 FREE POSTAGE .
.
Details bawal batu tabur👇🏻
🍃Bebas Tentukan Warna Bawal
🍃Bebas Tentukan Batu Hitam @ Batu Putih
🍃Full Diamond 60 Biji
🍃Diamond 90% copy Swarovski💎✨
🍃💯 Mudah dibentuk & Tidak Jarang😘
🍃Bawal 90% menyerupai Bawal Asli
🍃Bidang 45 sahaja yang available💕
.
☎️To purchase : Whatsapp 019-9943777 atau click whatsapp link di profile @bawaltabur.my ya! .
#SisJualBawalBatuTabur60Biji💎✨
#OrangLainJual45bijiJerTau😝
.
.
#bawalmaniktabur #bawalairis #bawaltabur #bawalmanikviral #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcantik #bawalexclusive #bawalmurah #bawalmanik #bawalplain #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalgojes #tudungbawalmurah #tudungbawalbatu #bawalairispremium #tudungbawalairis #bawalairismurah #bawalmudahbentukdanlembut #tudungbawalborongmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudungbawal #sayajualtudungmurah #bawalbatutabur60biji #tudungbawalairispremium

Susah nak cari warna tudung yang match dengan baju awak? Jangan risau, sebab di @bawaltabur.my ada lebih 50 colour untuk awak pilih! Warna yang dijual semua lain dpd yang lain😘 Yang awak susah nak cari kat luar sana tu😉
.
PROMO PRICE FOR BAWAL BATU TABUR🔥
💫BUY 4 = RM100 FREE POSTAGE SM & SS
🔮BUY 5 = RM125 FREE POSTAGE SM & SS .
.
.
PROMO PRICE FOR BAWAL QUEEN 🔥
💫BUY 4 = RM132 FREE POSTAGE .
🔮BUY 5 = RM165 FREE POSTAGE .
.
Details bawal batu tabur👇🏻
🍃Bebas Tentukan Warna Bawal
🍃Bebas Tentukan Batu Hitam @ Batu Putih
🍃Full Diamond 60 Biji
🍃Diamond 90% copy Swarovski💎✨
🍃💯 Mudah dibentuk & Tidak Jarang😘
🍃Bawal 90% menyerupai Bawal Asli
🍃Bidang 45 sahaja yang available💕
.
☎️To purchase : Whatsapp 019-9943777 atau click whatsapp link di profile @bawaltabur.my ya! .
#SisJualBawalBatuTabur60Biji 💎✨
#OrangLainJual45bijiJerTau 😝
.
.
#bawalmaniktabur #bawalairis #bawaltabur #bawalmanikviral #bawal #bawalovers #bawalcotton #bawalcantik #bawalexclusive #bawalmurah #bawalmanik #bawalplain #bawaltabur #bawalbidang45 #bawalgojes #tudungbawalmurah #tudungbawalbatu #bawalairispremium #tudungbawalairis #bawalairismurah #bawalmudahbentukdanlembut #tudungbawalborongmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualtudungbawal #sayajualtudungmurah #bawalbatutabur60biji #tudungbawalairispremium

HONEY GLOW SOAP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

HONEY GLOW SOAP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM38 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
KEBAIKAN:
💥Membantu membuang daki degil.
💥Membantu menghilangkan sunburn.
💥Membantu mencerahkan kulit.
💥Membantu menghilangkan bahagian-bahagia badan yang gelap, stretchmark.
💥Menghalus kulit.
💥Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
💥Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan dibahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#honeyglow #honeyglowmurah #honeygloworiginal #honeyglowsoap #honeyglowsoapmurah #honeyhlowsoaporiginal
#sabunhoneyglow #sabunhoneyglowmurah
#sabunhoneygloworiginal #sabunbuangdaki
#honeyglowbuangdaki #sabunhoneyglowbuangdaki #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Whatsapp problem,tapi takpe jangan kalut kalut.
Kita guna apa yg ada ni.

Mana yang dah order ,tolong screenshot detail order pastu ,klik link telegram kat bio ig Yb ni.Kalau tak paham ,awak dm.

Sory ye ,hal2 kecik macam ni takkan mampu buat Yb down.Kita jalan terusssss

#ybnur
#maluapanenekku
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia 
#sabundoorgift
#doorgiftsabun
#organikjanganpanik

Whatsapp problem,tapi takpe jangan kalut kalut.
Kita guna apa yg ada ni.

Mana yang dah order ,tolong screenshot detail order pastu ,klik link telegram kat bio ig Yb ni.Kalau tak paham ,awak dm.

Sory ye ,hal2 kecik macam ni takkan mampu buat Yb down.Kita jalan terusssss

#ybnur
#maluapanenekku
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sabundoorgift
#doorgiftsabun
#organikjanganpanik

ALHA ALFA FOUNDATION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM49 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥FD propolis pertama di Malaysia
💥Dirumuskan khas daripada air liur lebah
💥Merawat kulit kusam & parut jerawat
💥Mencantikkan texture kulit menggurutu
💥Menghasilkan matte finishing utk oily skin
💥Sangat full coverage
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ellsyabeauty #kosmetik#suppliment#igshopmurah#onlineshopmurah#sayajualmurah#alhalfa#alhaalfafoundation#alhaalfafoundationoriginalmurah#alhalafafoundationborong#foundationoriginal#effaserum#effafoundation#borong#original#bazarpaknil#foundationmiracle#foundationoriginalmurah#skincaremurah#viral#foundationmilo#foundationoneminutemiracle

ALHA ALFA FOUNDATION
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Harga RM49 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS)
DM/Whatsapp kami di :
📲010-512 0990
📲010-512 0990
📲 http://bit.ly/TEKANUNTUKWHATSAPP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
------------------------------------------------------------------------
KELEBIHAN
------------------------------------------------------------------------
💥FD propolis pertama di Malaysia
💥Dirumuskan khas daripada air liur lebah
💥Merawat kulit kusam & parut jerawat
💥Mencantikkan texture kulit menggurutu
💥Menghasilkan matte finishing utk oily skin
💥Sangat full coverage
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
#ellsyabeauty #kosmetik #suppliment #igshopmurah #onlineshopmurah #sayajualmurah #alhalfa #alhaalfafoundation #alhaalfafoundationoriginalmurah #alhalafafoundationborong #foundationoriginal #effaserum #effafoundation #borong #original #bazarpaknil #foundationmiracle #foundationoriginalmurah #skincaremurah #viral #foundationmilo #foundationoneminutemiracle

Alhamdulillah
.
2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa
.
Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus?
🔸Dapat kurangkan kolestrol
🔸 Sesak nafas berkurangan
🔸 Kebas-kebas terus hilang
🔸Cuci saluran darah tersumbat
🔸Control & kurangkan paras gula
.
Jom sihat bersama
Whatsapp sis or klik di link bio😊
01116952941
.
#feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #jussihat #jusasli #jusorangkampung #justenaga #juskolestrol #justokmaawarisanbangsawan #justokmaterbaik #justokmaterengganu #justokmakelantan #justokmapahang #justokmakedah #justokmaperlis #codkualaterengganu
#bazaarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #fattzura #droship #ctdk #aafiyah #jusoriginaltokma #justokma #jusoriginal  #shoppingonline #dropshipwanted

Alhamdulillah
.
2 tahun x datang bulan, bulan lepas datang bulan. Lepas consume 7 botol Jus Tok Maa
.
Kenapa Jus Kolestrol ni sangat bagus?
🔸Dapat kurangkan kolestrol
🔸 Sesak nafas berkurangan
🔸 Kebas-kebas terus hilang
🔸Cuci saluran darah tersumbat
🔸Control & kurangkan paras gula
.
Jom sihat bersama
Whatsapp sis or klik di link bio😊
01116952941
.
#feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #jussihat #jusasli #jusorangkampung #justenaga #juskolestrol #justokmaawarisanbangsawan #justokmaterbaik #justokmaterengganu #justokmakelantan #justokmapahang #justokmakedah #justokmaperlis #codkualaterengganu
#bazaarkl #bazaarpaknil #bazaaronline #sayajualmurah #fattzura #droship #ctdk #aafiyah #jusoriginaltokma #justokma #jusoriginal #shoppingonline #dropshipwanted

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace#cotton
#kaincotton #bajukurung 
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell#songketcotton
#isellcotton #instamood 
#cotton #borderlace
#visitmyig#songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin#shawl
#satinmurah#tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace #cotton
#kaincotton #bajukurung
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell #songketcotton
#isellcotton #instamood
#cotton #borderlace
#visitmyig #songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin #shawl
#satinmurah #tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

Alhamdulillah, kasut player Ansuran Clarks by Siti da sampai kat tangan cust. 😘
.
.
Sesiapa yg berminat nak join Ansuran Clarks serendah rm40 wasap Siti
.
.
0127283147
.
#ClarksbySiti #clarksoriginalvietnamno1 #clarksvietnam #clarksmurah #clarksmalaysia #clarkswomen #clarksshoes #clarksoriginals #kasutraya2018 #kasutmurah #sayajualmurah #clarksby_siti #feedbackClarkssiti #ClarksKids #Kasutbudakmurah #Clarksbudak #AnsuranClarks
#AnsuranmurahbySiti

Alhamdulillah, kasut player Ansuran Clarks by Siti da sampai kat tangan cust. 😘
.
.
Sesiapa yg berminat nak join Ansuran Clarks serendah rm40 wasap Siti
.
.
0127283147
.
#ClarksbySiti #clarksoriginalvietnamno1 #clarksvietnam #clarksmurah #clarksmalaysia #clarkswomen #clarksshoes #clarksoriginals #kasutraya2018 #kasutmurah #sayajualmurah #clarksby_siti #feedbackClarkssiti #ClarksKids #Kasutbudakmurah #Clarksbudak #AnsuranClarks
#AnsuranmurahbySiti

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace#cotton
#kaincotton #bajukurung 
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell#songketcotton
#isellcotton #instamood 
#cotton #borderlace
#visitmyig#songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin#shawl
#satinmurah#tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace #cotton
#kaincotton #bajukurung
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell #songketcotton
#isellcotton #instamood
#cotton #borderlace
#visitmyig #songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin #shawl
#satinmurah #tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace#cotton
#kaincotton #bajukurung 
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell#songketcotton
#isellcotton #instamood 
#cotton #borderlace
#visitmyig#songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin#shawl
#satinmurah#tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace #cotton
#kaincotton #bajukurung
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell #songketcotton
#isellcotton #instamood
#cotton #borderlace
#visitmyig #songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin #shawl
#satinmurah #tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace#cotton
#kaincotton #bajukurung 
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell#songketcotton
#isellcotton #instamood 
#cotton #borderlace
#visitmyig#songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin#shawl
#satinmurah#tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

.
🌹JAPANESE COTTON🌹.
🐞kain bidang 45 inci
✔️100% cotton(fabric not strecthable)
✌kain tak terlalu nipis dan tak jarang
😘mudah digosok
🤩warna kain tak luntur
👍material cotton sgt selesa dan tak panas
.
🖊1 pasang (2m corak +2m plain @ 4m corak @ 4m plain ) - RM68
*harga temasuk pos*
. ** RM15.00 semeter**
.
Nak Order ⬇️
1)PRINTSCREEN/SCREENSHOT pic kain yang diminati
2)Whatsapp 0176707848 @ tekan link dekat wassap di Bio

Tq

#sayajual #lace #cotton
#kaincotton #bajukurung
#kaincottonmurah #lacemurah
#diy #bajunikah
#isell #songketcotton
#isellcotton #instamood
#cotton #borderlace
#visitmyig #songket
#bazarpaknil #fashion
#dullsatin #girl #lace
#murah #happy #laceyshawl
#kainsatin #shawl
#satinmurah #tudung
#sayajualmurah #cottonmurah

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

Whatsapp problem,tapi takpe jangan kalut kalut.
Kita guna apa yg ada ni.

Mana yang dah order ,tolong screenshot detail order pastu ,klik link telegram kat bio ig Yb ni.Kalau tak paham ,awak dm.

Sory ye ,hal2 kecik macam ni takkan mampu buat Yb down.Kita jalan terusssss

#ybnur
#maluapanenekku
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia 
#sabundoorgift
#doorgiftsabun
#organikjanganpanik

Whatsapp problem,tapi takpe jangan kalut kalut.
Kita guna apa yg ada ni.

Mana yang dah order ,tolong screenshot detail order pastu ,klik link telegram kat bio ig Yb ni.Kalau tak paham ,awak dm.

Sory ye ,hal2 kecik macam ni takkan mampu buat Yb down.Kita jalan terusssss

#ybnur
#maluapanenekku
#serumjenamasendirimalaysia
#sabunjenamasendirimoq10pcs
#nurazzieelanbeautyhouse
#lazadamy
#shopeemy
#sabunjenamasendirimurah
#sabunorganikmalaysia
#sabunmurahmalaysia
#sabunjenamasendiri
#sabunjenamasendirimalaysia
#tiktokmalaysia
#bruneionlineshopping
#sayajualmurah
#sabunorganikjenamasendirimalaysia
#sabundoorgift
#doorgiftsabun
#organikjanganpanik

Model DW-5035D (35anniversarry)
🔰💯% Original Item
🔰New In Box 📦
🔰Ready Stock 🤩
🔰1️⃣ Year Warranty

SPECIAL PRICE RM 745

FREE POSTAGE 
COD / Self Collect - Seremban 2 🚗💨
(Safe Box) 🚚💨
⠀⠀
Cara order⠀⠀
📷 screenshot gambar dan klik link di bio⠀
⠀⠀
Jangan lupa follow @gshock_outletmy⠀⠀
⠀⠀
Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah ⠀⠀
#gshockoriginalmalaysia #gshock⠀⠀
#gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan⠀⠀
#jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan⠀⠀
#jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller ⠀⠀
#kedaijamonline⠀
#bazarpaknil #bazaronline⠀⠀
#zizanrazak #shilaamzah⠀⠀
#bazarmalaysia #jihanmuse⠀⠀
#gshock #sayajualonline⠀⠀
#terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia

Model DW-5035D (35anniversarry)
🔰💯% Original Item
🔰New In Box 📦
🔰Ready Stock 🤩
🔰1️⃣ Year Warranty

SPECIAL PRICE RM 745

FREE POSTAGE
COD / Self Collect - Seremban 2 🚗💨
(Safe Box) 🚚💨
⠀⠀
Cara order⠀⠀
📷 screenshot gambar dan klik link di bio⠀
⠀⠀
Jangan lupa follow @gshock_outletmy ⠀⠀
⠀⠀
Murah bagitahu kawan2,mahal bagitahu kami..sila tag kawan2 yg sedang mencari jam tangan idaman sementara stok masih ada.. Happy Shopping TQ 😘😘 #jamtanganmurah #jamsetmurah ⠀⠀
#gshockoriginalmalaysia #gshock ⠀⠀
#gshock #babyg #gshocklover #gshockclub #gshockfan ⠀⠀
#jamlelakimurahmalaysia #jamtanganperempuan ⠀⠀
#jamtanganonline #jamtangancoupleset #sayajualmurah #trustedseller ⠀⠀
#kedaijamonline
#bazarpaknil #bazaronline ⠀⠀
#zizanrazak #shilaamzah ⠀⠀
#bazarmalaysia #jihanmuse ⠀⠀
#gshock #sayajualonline ⠀⠀
#terlajaklaris #clevergirlmy #igreviewmalaysia

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh, kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019  #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

[TERKINI] tampil ala2 gadis KOREA versi muslimah dengan koleksi #kwearwbh , kalini didatangkan 2 design freshh serta comel namatey bukan tu sahaja kita nak kasi HARGA SUPER SPECIAL + FREE BAG / keronsang utk pembeli terawal 🙈
___
SPECIAL PRICE 20-21 oct sahaja
rm75 sehelai
Buy 2 rm69 each rm138
buy 3 rm67 each =rm201
normal price rm89
___
✅material como crepe
✅nursing, wudhu friendly ✅saiz s-xxl
Xxl add rm3
.
🎀 colour might slightly different due to lighting, editing & screen solution korang disarankan refer flatlay utk warna yg hampir sama 90%
-------------
Cecepat book DM or Whatsapp +60108041838.. Nak cepat dan mudah click je link di bio 📲📲📲
.
#sayajual #sayajualmurah #streetwearwbh2019 #blousemuslimah #blousemuslimahmurah #blousemurah #blousemurahmalaysia #bajumurahmalaysia #blouselabuh #blouselabuhmurahmalaysia #bajumuslimah #bajumuslimahmurah #moodrepublik #bazaarpaknil #dramasangat #megadrama
#streetwearwbh2019 #streetwearwbh

🌻FELOLES SKIRT🌻
1pcs : RM 29 exclude postage
Colour : pigeon 
Size : XS to XXL 
Material : high quality como crepe
🔥BELIAN COMBO ( jimat RM 15❗❗❗)
=====================
🌻3PCS RM80 SAHAJA🌻
🌻FREE POSTAGE SM🌻
======================
*add Rm5 sabah sarawak
.
.
#miniskirtmuslimah #shirtextender #comocrepe #ironless #sayajualmurah #sayajualminiskirt #miniskirtmurah #miniskirtanany #merdeka #miniskirtzumba #shirtextendermuslimah #merdeka2019 #freepostage #salemerdeka #skirtpendekmuslimah #merdekasale #bazarpaknil #malaysiaku #negaraku #shirtextenders #minimaliron #extenderskirt #extendermurah #miniskirtbasic #negaraku #innerbajusingkat #tshirtextender #basicminiskirt #ananyootd #ananyprincess

🌻FELOLES SKIRT🌻
1pcs : RM 29 exclude postage
Colour : pigeon
Size : XS to XXL
Material : high quality como crepe
🔥BELIAN COMBO ( jimat RM 15❗❗❗)
=====================
🌻3PCS RM80 SAHAJA🌻
🌻FREE POSTAGE SM🌻
======================
*add Rm5 sabah sarawak
.
.
#miniskirtmuslimah #shirtextender #comocrepe #ironless   #sayajualmurah #sayajualminiskirt #miniskirtmurah #miniskirtanany #merdeka #miniskirtzumba #shirtextendermuslimah #merdeka2019 #freepostage #salemerdeka #skirtpendekmuslimah #merdekasale #bazarpaknil #malaysiaku #negaraku #shirtextenders #minimaliron #extenderskirt #extendermurah #miniskirtbasic #negaraku #innerbajusingkat #tshirtextender #basicminiskirt #ananyootd #ananyprincess