#pikupline

Tag posts on Instagram

286 posts

Top Posts

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Tag👻like❤️comment🐝share🐣
•
•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺
•
•
•
•
•
•#pickuplinemalaysia#pikupline
•#ayatsweet#sweet

Tag👻like❤️comment🐝share🐣

•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺





#pickuplinemalaysia #pikupline
#ayatsweet #sweet

Most Recent

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Jangan terasa😂
ADMIN•~@_.ikrxmmm
_________________________________
 Tag gf/bf korang
{😘} Nk request dm
{😌}Save? comments
_________________________________
°HASHTAG°
#vídeo#videojiwang #videojiwang💦 #videojiwang❤ #videojiwangviral #videodjremix #videostar #cutecutedits #editvideos #editvideostar#sedihbanget #sedih😭 #pikupline #macamcelaka #videoviral #edits #editormalaysia🇲🇾 #editormalaysia #editorial #jiwangkarat

Jangan terasa😂
ADMIN•~@_.ikrxmmm
_________________________________
Tag gf/bf korang
{😘} Nk request dm
{😌}Save? comments
_________________________________
°HASHTAG°
#vídeo #videojiwang #videojiwang 💦 #videojiwang#videojiwangviral #videodjremix #videostar #cutecutedits #editvideos #editvideostar #sedihbanget #sedih 😭 #pikupline #macamcelaka #videoviral #edits #editormalaysia 🇲🇾 #editormalaysia #editorial #jiwangkarat

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an*** angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat
_
_
Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
.
.

Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu  #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox 
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Promo Isuzu TRAGA Dp mulai *** 8 Jt-an angsuran Super ringan bisa di cicil sampai empat tahun dengan Lising ternama yang sudah menjadi rekanan kami Sejak lama.proses mudah dan cepat,... Isuzu TRAGA PIK UP rasa Truk
EXTRA UNTUNGNYA LEGA MUATANNYA
IRITNYA BUKTIKAN !!! ISUZU real partner,real journey
Dapatkan pelayanan terbaik untuk penjualan,perawatan serta suku cadang hanya di Isuzu Jakarta timur pusat penjualan isuzu terlengkap di Jabodetabek

Info harga pemesanan
Hubungi sales terpercaya

081311318377 ( telp /WhatsApp)

#isuzu #isuzuindonesia #promoisuzu #promoisuzumurah #promoisuzutraga #isuzutraga #pikuptraga #mkbilpikup #mobilbox
#tragabox #isuzujakarta #isuzutragabox #isuzutragapickup #pikupmurah #pikupline #promoisuzu #promoisuzumurah #promolebaran #promoramadhan

Haaaaa kenapa my ..?? .. Utk full drama klik link at my bio
#youtuber 
#jgnisapgam 
#dramapendek 
#dramasangat
#ayatdeep #ayatpickupline #pikupline #jiwangvideo #youtube

Haaaaa kenapa my ..?? .. Utk full drama klik link at my bio
#youtuber
#jgnisapgam
#dramapendek
#dramasangat
#ayatdeep #ayatpickupline #pikupline #jiwangvideo #youtube

Tag👻like❤️comment🐝share🐣
•
•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺
•
•
•
•
•
•#pickuplinemalaysia#pikupline
•#ayatsweet#sweet

Tag👻like❤️comment🐝share🐣

•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺





#pickuplinemalaysia #pikupline
#ayatsweet #sweet

#pikupline budak sekolah

#pikupline budak sekolah

Tag your 😊❤️
bf✨/gf✨/ex✨
•
•
•
#videojiwang #pikupline#nisaakhairudin_ #pikuplinesekolah #budakpikupline #cintapikupline#cintaluarbiasa #bestpickuplines #lagucintaluarbiasa 🥜🥜🥜🥜🥜😁😁😁
____________________________________________________

Tag your 😊❤️
bf✨/gf✨/ex✨



#videojiwang #pikupline #nisaakhairudin_ #pikuplinesekolah #budakpikupline #cintapikupline #cintaluarbiasa #bestpickuplines #lagucintaluarbiasa 🥜🥜🥜🥜🥜😁😁😁
____________________________________________________

Face mask ni kite boleh guna 1-2kali seminggu supaya dpt membekalkan vitamin pada kulit muka kite😘
_
So, if nak pakai face mask make sure kite dh cuci muka bersih2 pakai #ainaacleanser and apply #ainaaserum duluu. Baru la kulit kite dpt manfaatnya dgn optimum
_
Siapa yang rasa info ni bermanfaat ckp GOOD
_
Cc : Owner
_
#facemask #beautytips #diyfacemask #ainaaskincare #hafizmahamad #pikupline #beautywithbrain #nakcantik #nakflawless #serumainaa #serumjerawat #serumjeragat #nakcantikcepat #produkterbaik #sayajual #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaablusher

Face mask ni kite boleh guna 1-2kali seminggu supaya dpt membekalkan vitamin pada kulit muka kite😘
_
So, if nak pakai face mask make sure kite dh cuci muka bersih2 pakai #ainaacleanser and apply #ainaaserum duluu. Baru la kulit kite dpt manfaatnya dgn optimum
_
Siapa yang rasa info ni bermanfaat ckp GOOD
_
Cc : Owner
_
#facemask #beautytips #diyfacemask #ainaaskincare #hafizmahamad #pikupline #beautywithbrain #nakcantik #nakflawless #serumainaa #serumjerawat #serumjeragat #nakcantikcepat #produkterbaik #sayajual #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaablusher

Berdarling sayang called you anje,bertemu jodoh org rusia,mereka kata awak biasa biasa ?

Tapi bagi saya awak perfect clever girl dimalaysia💘
#jiwang #pikupline 😜😜😜

Berdarling sayang called you anje,bertemu jodoh org rusia,mereka kata awak biasa biasa ?

Tapi bagi saya awak perfect clever girl dimalaysia💘
#jiwang #pikupline 😜😜😜

#pikupline (nampak barang saya jatuh tadi??)
Barang apa??
(barangkali saye sudah jatuh cinta dgn awak😍)😁😁

#pikupline (nampak barang saya jatuh tadi??)
Barang apa??
(barangkali saye sudah jatuh cinta dgn awak😍)😁😁

#pikupline MERECIK HAWAU

#pikupline MERECIK HAWAU

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline 
#mrzl.video

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline
#mrzl .video

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori 
#raya3
#babyblue 
#pikupline
#jgnkecamsaya

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori
#raya3
#babyblue
#pikupline
#jgnkecamsaya

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE. "tau TAU DAH CANTIK.

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE . "tau TAU DAH CANTIK.

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia 
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline 
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower

sebab ape muke mcm takut naik buai tu 🤔
sebab aye akut terbuai dlm mimpi awok 😝 
pagi2 terpacak mende alah ni ape lg seperti biasye la 😆 ,, dlm ati takut roboh maklum lah dah debab 😅 
#fridaymood #chiachiachia #pikupline

sebab ape muke mcm takut naik buai tu 🤔
sebab aye akut terbuai dlm mimpi awok 😝
pagi2 terpacak mende alah ni ape lg seperti biasye la 😆 ,, dlm ati takut roboh maklum lah dah debab 😅
#fridaymood #chiachiachia #pikupline

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline 
#pickuplinemalaysia 
#sayatinggi 
#bbb

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline
#pickuplinemalaysia
#sayatinggi
#bbb

haluu..sekian lama..goodnite♡√#pikupline ley;)

haluu..sekian lama..goodnite♡√ #pikupline ley;)