#pikupline

Tag posts on Instagram

281 posts

Top Posts

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul 
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan 
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Part polis 😂
Cer korang try kat member jadi ke tak
#Repost @sofyank96
• • • • •

Kan comel reaksi bila kaum adam kena pikupline, video ni hanya untuk hiburan semata2 🙋🏻‍♂️ Thankyou gais! @jaasuzuran @itsmeasmaan @hafriziz @radin_era @marsshagul
Thankyou @ad_deen edit video ni

@atukpesan
#9torstvid #bukanvideoeffects #pikupline #je #atukpesanchannel

Thank For Everything dear ♥
Selalu Ada time susah senang 😘
Layan jelah karenah kesayangan awak yang tak berapa nak elok nih 😂 I really love you 💕 pecah kaca pecah gelas 😊 u are not my first ☝u will be my last 😍.
@eyme.23 
#relayforlife2018 
#relaytionshipgoals 
#sweetcouples 
#couplegoals 
#ciaciacia 
#pikupline 
#cintahatiku 
#istafamous

Thank For Everything dear ♥
Selalu Ada time susah senang 😘
Layan jelah karenah kesayangan awak yang tak berapa nak elok nih 😂 I really love you 💕 pecah kaca pecah gelas 😊 u are not my first ☝u will be my last 😍.
@eyme.23
#relayforlife2018
#relaytionshipgoals
#sweetcouples
#couplegoals
#ciaciacia
#pikupline
#cintahatiku
#istafamous

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia 
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

Most Recent

Tag👻like❤️comment🐝share🐣
•
•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺
•
•
•
•
•
•#pickuplinemalaysia#pikupline
•#ayatsweet#sweet

Tag👻like❤️comment🐝share🐣

•abaikan ig lame tu
•sorry kalau edit tak nice🥺





#pickuplinemalaysia #pikupline
#ayatsweet #sweet

#pikupline budak sekolah

#pikupline budak sekolah

Tag your 😊❤️
bf✨/gf✨/ex✨
•
•
•
#videojiwang #pikupline#nisaakhairudin_ #pikuplinesekolah #budakpikupline #cintapikupline#cintaluarbiasa #bestpickuplines #lagucintaluarbiasa 🥜🥜🥜🥜🥜😁😁😁
____________________________________________________

Tag your 😊❤️
bf✨/gf✨/ex✨



#videojiwang #pikupline #nisaakhairudin_ #pikuplinesekolah #budakpikupline #cintapikupline #cintaluarbiasa #bestpickuplines #lagucintaluarbiasa 🥜🥜🥜🥜🥜😁😁😁
____________________________________________________

Face mask ni kite boleh guna 1-2kali seminggu supaya dpt membekalkan vitamin pada kulit muka kite😘
_
So, if nak pakai face mask make sure kite dh cuci muka bersih2 pakai #ainaacleanser and apply #ainaaserum duluu. Baru la kulit kite dpt manfaatnya dgn optimum
_
Siapa yang rasa info ni bermanfaat ckp GOOD
_
Cc : Owner
_
#facemask #beautytips #diyfacemask #ainaaskincare #hafizmahamad #pikupline #beautywithbrain #nakcantik #nakflawless #serumainaa #serumjerawat #serumjeragat #nakcantikcepat #produkterbaik #sayajual #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaablusher

Face mask ni kite boleh guna 1-2kali seminggu supaya dpt membekalkan vitamin pada kulit muka kite😘
_
So, if nak pakai face mask make sure kite dh cuci muka bersih2 pakai #ainaacleanser and apply #ainaaserum duluu. Baru la kulit kite dpt manfaatnya dgn optimum
_
Siapa yang rasa info ni bermanfaat ckp GOOD
_
Cc : Owner
_
#facemask #beautytips #diyfacemask #ainaaskincare #hafizmahamad #pikupline #beautywithbrain #nakcantik #nakflawless #serumainaa #serumjerawat #serumjeragat #nakcantikcepat #produkterbaik #sayajual #ainaasunscreen #ainaalipmatte #ainaablusher

Berdarling sayang called you anje,bertemu jodoh org rusia,mereka kata awak biasa biasa ?

Tapi bagi saya awak perfect clever girl dimalaysia💘
#jiwang #pikupline 😜😜😜

Berdarling sayang called you anje,bertemu jodoh org rusia,mereka kata awak biasa biasa ?

Tapi bagi saya awak perfect clever girl dimalaysia💘
#jiwang #pikupline 😜😜😜

#pikupline (nampak barang saya jatuh tadi??)
Barang apa??
(barangkali saye sudah jatuh cinta dgn awak😍)😁😁

#pikupline (nampak barang saya jatuh tadi??)
Barang apa??
(barangkali saye sudah jatuh cinta dgn awak😍)😁😁

#pikupline MERECIK HAWAU

#pikupline MERECIK HAWAU

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline 
#mrzl.video

Cia cia cia😝😜😍
#pikupline
#mrzl .video

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

So.. I did something🥴💛
-
-
➫ Follow ❰ @loxkpop ❱ for more~🌧💜
➫ Don’t forget to leave a like~💓
-
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
💜 @loxkpop 💜
-
#kpop #exo #exol #kpopstan #exofan #baekhyun #korea #imagine #text #chat #instagram #cute #solo #mc #bae #pikupline #like #follow #kpopimagine #koreanboys #star #follow4follow #justkpop #kurdish_exol #exolxexo #exol4ever

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote

🦸‍♂️SuperHero🦹‍♀️
.
"Awak.. awak... Ape beza SuperHero dgn Doktor...???
SuperHero... boleh koyak baju dan tunjuk dadanya jer...
Tapi Doktor... boleh belah dada dan tunjuk hatinya tau...cia cia... jangan marah haaa...
.
#ayatpower #pickupline #pikupline #pickuplinemelayu #ayatjiwang #cintancintun #ayatcinta #ciacia #jiwang #doctorstyle #doctorlife
#doctorvssuperhero #superhero #superman #DrSelebriti #DrZack #tshirtsuperhero #ayatmurmur #jangankecam #ootd #manfashion #asianman #gaya #quoteoftheday #bestquote

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori 
#raya3
#babyblue 
#pikupline
#jgnkecamsaya

Raya ke3 baru bleh duduk okay.. 😂 awak nk duit raye tak? Buat apa bg duit raya kalau sy boleh bg hati sy.. ❤️ #teamrayanogori
#raya3
#babyblue
#pikupline
#jgnkecamsaya

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka

.
Awak tahu tak apa beza awak dgn internet?
Internet 4G tapi awak 4 Me 🤪🤪🤪
.
Hampa keja ke tu? 🤭
sejuk uii sini.
.
#pikapline #pikupline #sajasukasuka

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE. "tau TAU DAH CANTIK.

Ada soalan tak?? Sis cerah satu badan uolls.. Penangn "📹💙 KOPI VIRAL TUH? 👈

#MAEZ WHITE COFFE

#PIKUPLINE . "tau TAU DAH CANTIK.

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia 
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

MOAH LER🍫✨
@funimate_malaysia
@video_ayat_sweet .
#pikupline ..
. .bosan takbiaq😂🎈

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline 
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower

Ok guyss.nie contoh pikupline yee.sorry lama x buat pikupline sebab sibuk buat keje.
#pikupline
#lakikenagentlemen
#pickuplinepower

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline 
#pickuplinemalaysia 
#sayatinggi 
#bbb

maafla masa ni saya baru pandai berjalan.. hehe sekondem" saya punye kaki pun, kondem lgi sya tika melihat awakk... hehhe
#pikupline
#pickuplinemalaysia
#sayatinggi
#bbb

haluu..sekian lama..goodnite♡√#pikupline ley;)

haluu..sekian lama..goodnite♡√ #pikupline ley;)

Nurse: awak sakit apa?
J: hati saya tercalar
Nurse: nak buat pickupline latu😏
J: eh buat ape nk #pikupline kalau awak dah buat saya terpikat 😌 😍

Lalu kami pun menyanyikan lagu #hindustan sama2.

Nurse: awak sakit apa?
J: hati saya tercalar
Nurse: nak buat pickupline latu😏
J: eh buat ape nk #pikupline kalau awak dah buat saya terpikat 😌 😍

Lalu kami pun menyanyikan lagu #hindustan sama2.