#mbx80

Tag posts on Instagram

3k posts

Top Posts

Segar dari ladang bos 😉. Tak payah tunggu-ii dah 👌. Ready stok boleh datang angkat terus 😇. Jauh tu boleh ejas-ii lagi daripada kari ☺️
.
 No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️
.
#mbx125 #mbx80 #cb125 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Segar dari ladang bos 😉. Tak payah tunggu-ii dah 👌. Ready stok boleh datang angkat terus 😇. Jauh tu boleh ejas-ii lagi daripada kari ☺️
.
No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️
.
#mbx125 #mbx80 #cb125 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Sales 🏷
Borong lebih, harga special
Nak clear stock hujung tahun
SILA WHATSAPP JIKA BERMINAT 
0 1 7 - 5 4 7 8 7 5 9
WhatsApp link di bio 🤙
Mai ambik sendiri depan rumah, buleh kurang lagi 🤝

#mbx50 #mbx80 #cb125 #cb250 #cb19 #cb18 #gl500 #gl400 #daytona #yamahaxs #hondansr150 #kawasakirr150 #cb1100 #rs150r #y15zr #rxzmembers #125zr #coeutara #ex5lover #hondafamilia #didjapan

Sales 🏷
Borong lebih, harga special
Nak clear stock hujung tahun
SILA WHATSAPP JIKA BERMINAT
0 1 7 - 5 4 7 8 7 5 9
WhatsApp link di bio 🤙
Mai ambik sendiri depan rumah, buleh kurang lagi 🤝

#mbx50 #mbx80 #cb125 #cb250 #cb19 #cb18 #gl500 #gl400 #daytona #yamahaxs #hondansr150 #kawasakirr150 #cb1100 #rs150r #y15zr #rxzmembers #125zr #coeutara #ex5lover #hondafamilia #didjapan

Kalau kau dpt laki yang sanggup tinggal kn minat dia utk habis kan masa dgn kau maka elok kau jaga lah die sebab tak semua laki mampu tinggal kn minat utk org yg belum tentu berguna sampai akhirat kelak #matrempitkuantan #ex5lovers_official #belakangsampai #kronilampupetak #sukanpermotoran #rimsokanmalaysia #mbx80 #kuantanrideroffical  #ganuriders #jenterapejuang

Kalau kau dpt laki yang sanggup tinggal kn minat dia utk habis kan masa dgn kau maka elok kau jaga lah die sebab tak semua laki mampu tinggal kn minat utk org yg belum tentu berguna sampai akhirat kelak #matrempitkuantan #ex5lovers_official #belakangsampai #kronilampupetak #sukanpermotoran #rimsokanmalaysia #mbx80 #kuantanrideroffical #ganuriders #jenterapejuang

Rim sukan ade masuk skit ni harga masih belom di kafir kan lg ni rate drpd 1k-2k++ sepasang ade depan shja pn ade meh belek2 dlu kot berkenan bleh inbox / ws 0172982993 cod sekitar seremban jauh kita pos kan xde mslh .. nak psng balik boleh nak siap pnp pn boleh .. mnt tnye dlu pn xde hal xkene bayar pun #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminatchrome #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #mbx80 #mbx #cb #la #daytona #enkei #fk #sisto #sistorare #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #alhamdulillah #trustedsince2015 #rimsukan #didjapan #janjan

Rim sukan ade masuk skit ni harga masih belom di kafir kan lg ni rate drpd 1k-2k++ sepasang ade depan shja pn ade meh belek2 dlu kot berkenan bleh inbox / ws 0172982993 cod sekitar seremban jauh kita pos kan xde mslh .. nak psng balik boleh nak siap pnp pn boleh .. mnt tnye dlu pn xde hal xkene bayar pun #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminatchrome #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #mbx80 #mbx #cb #la #daytona #enkei #fk #sisto #sistorare #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamixramaitapikamiada #kamimatmotorbukanmatrempit #alhamdulillah #trustedsince2015 #rimsukan #didjapan #janjan

Thanks bos orang SP 🤤. Angkat Mbx 3 skru sepasang siap pnp Y15 V2 😍. Saya jual ya 😉. Yg mencari rim DID tu boleh whatsapp okey 😇

No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️ .
#mbx80 #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #lambathabis🔛

Thanks bos orang SP 🤤. Angkat Mbx 3 skru sepasang siap pnp Y15 V2 😍. Saya jual ya 😉. Yg mencari rim DID tu boleh whatsapp okey 😇

No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️ .
#mbx80 #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat #lambathabis 🔛

Thanks bos angkat 3skru siap pos 😇. Jual ya bos 😎. Yg mencari 3skru 5skru tu boleh terus whatsapp ya 👌
.

No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️ .
#mbx80 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Thanks bos angkat 3skru siap pos 😇. Jual ya bos 😎. Yg mencari 3skru 5skru tu boleh terus whatsapp ya 👌
.

No Whatsapp Baru 🙏🏻 - 01133114418 ☎️ .
#mbx80 #didjapan #didjapan #setsetrimberat #himpunanrimsukan #peminatrimsukan #rimorimoto #sapacepatdiadapat

Tora-Tora dtg lagi .. rim sukan datang lagi standby untuk new year gaiss !! Ready brg ni sepasang ada sbjik2 pn ada .. Mbx / Cb / Daytona .. rate hrga drpd MYR8++-MYR2+++ self collect seremban jauh kita postage via gdex .. yg dekat nak dtg tngk dlu pn boleh berminat mcm biase inbox / ws 0172982993 nak lg senang klik link dkt bio #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamimatmotorbukanmatrempit #KamiXKroni #Mbx80 #Cb125 #daytona #sisto #idola #rare #sistoidola #abamranggi #yamaha #honda #kawasaki #rimsukan #alhamdulillah #trustedsince2015

Tora-Tora dtg lagi .. rim sukan datang lagi standby untuk new year gaiss !! Ready brg ni sepasang ada sbjik2 pn ada .. Mbx / Cb / Daytona .. rate hrga drpd MYR8++-MYR2+++ self collect seremban jauh kita postage via gdex .. yg dekat nak dtg tngk dlu pn boleh berminat mcm biase inbox / ws 0172982993 nak lg senang klik link dkt bio #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamimatmotorbukanmatrempit #KamiXKroni #Mbx80 #Cb125 #daytona #sisto #idola #rare #sistoidola #abamranggi #yamaha #honda #kawasaki #rimsukan #alhamdulillah #trustedsince2015

Tora-Tora dtg lagi .. rim sukan datang lagi standby untuk new year gaiss !! Ready brg ni sepasang ada sbjik2 pn ada .. Mbx / Cb / Daytona .. rate hrga drpd MYR8++-MYR2+++ self collect seremban jauh kita postage via gdex .. yg dekat nak dtg tngk dlu pn boleh berminat mcm biase inbox / ws 0172982993 nak lg senang klik link dkt bio #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamimatmotorbukanmatrempit #KamiXKroni #Mbx80 #Cb125 #daytona #sisto #idola #rare #sistoidola #abamranggi #yamaha #honda #kawasaki #rimsukan #alhamdulillah #trustedsince2015

Tora-Tora dtg lagi .. rim sukan datang lagi standby untuk new year gaiss !! Ready brg ni sepasang ada sbjik2 pn ada .. Mbx / Cb / Daytona .. rate hrga drpd MYR8++-MYR2+++ self collect seremban jauh kita postage via gdex .. yg dekat nak dtg tngk dlu pn boleh berminat mcm biase inbox / ws 0172982993 nak lg senang klik link dkt bio #thanksupportkami #aisyukhelmet #peminataraidanshoei #araishoei #araishoeilover #kitaXramai #kitaridertiadabeza #kamimatmotorbukanmatrempit #KamiXKroni #Mbx80 #Cb125 #daytona #sisto #idola #rare #sistoidola #abamranggi #yamaha #honda #kawasaki #rimsukan #alhamdulillah #trustedsince2015

Most Recent

Masih dlm proses modifikasi🤭🐢
#kura2jalanan
#c70official
#mbx80

Masih dlm proses modifikasi🤭🐢
#kura2jalanan
#c70official
#mbx80

Terkadang, kita tidak dapat apa yang kita impikan. Lalu, kita menyalahkan takdir kerana terlalu kecewa. Sedangkan, kita tidak sedar, apa yang kita perolehi adalah lebih baik dari apa yang kita harapkan.

Title : Permaisuri
Band: Data
Music lyrics by : @syawalmana_ @syawalmana_ .
.
.
.
.
.
#rxzmalaysia #135rxz #rxz #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmembersofficial #rxzstilltheboss #rxzberhantu #rxzlovers #kapcaimalaya #rimsukan #rimsukanmalaysia #himpunanrimsukan #rimsokan #mbx80 #rxzmodifikasi #kapcaijahat #sau #santaianakutara #tiktok #lyric #tiktok #musically #jiwapermotoran #jiwangkarat

Terkadang, kita tidak dapat apa yang kita impikan. Lalu, kita menyalahkan takdir kerana terlalu kecewa. Sedangkan, kita tidak sedar, apa yang kita perolehi adalah lebih baik dari apa yang kita harapkan.

Title : Permaisuri
Band: Data
Music lyrics by : @syawalmana_ @syawalmana_ .
.
.
.
.
.
#rxzmalaysia #135rxz #rxz #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmembersofficial #rxzstilltheboss #rxzberhantu #rxzlovers #kapcaimalaya #rimsukan #rimsukanmalaysia #himpunanrimsukan #rimsokan #mbx80 #rxzmodifikasi #kapcaijahat #sau #santaianakutara #tiktok #lyric #tiktok #musically #jiwapermotoran #jiwangkarat

"kalau tak boleh nak senangkan orang, jangan pula menyusahkan orang" peringatan untuk diri sendiri🤗
.
.
.
.
#mbx80 #arai #araistella #pencintakelajuan #125zr #motorkapcai_1 #jentera_fly #jenterapadu #maaf #tumpanglalu

"kalau tak boleh nak senangkan orang, jangan pula menyusahkan orang" peringatan untuk diri sendiri🤗
.
.
.
.
#mbx80 #arai #araistella #pencintakelajuan #125zr #motorkapcai_1 #jentera_fly #jenterapadu #maaf #tumpanglalu

125 masuk sport rim mbx80 inn progres 
#ewanmotorsport 
#tayarmotormurahportdickson 
#125 #mbx #mbx80

125 masuk sport rim mbx80 inn progres
#ewanmotorsport
#tayarmotormurahportdickson
#125 #mbx #mbx80

pusing satu dunia belum tentu kau jumpa yang sempurna, apa yang ada didepan mata hargai selagi masih ada🙄
. . 
#rimsukanjepon #kapcaimalaya #mbx80 #kronirimsukan #bangsawan #didjapan

pusing satu dunia belum tentu kau jumpa yang sempurna, apa yang ada didepan mata hargai selagi masih ada🙄
. .
#rimsukanjepon #kapcaimalaya #mbx80 #kronirimsukan #bangsawan #didjapan

Keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu, hitam di malam yang amat kelam. Ianya wujud tapi amat sukar dilihat.
.
.
.
.
.
#rxzmalaysia #135rxz #rxz #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmembersofficial #rxzstilltheboss #rxzberhantu #rxzlovers #kapcaimalaya #rimsukan #rimsukanmalaysia #himpunanrimsukan #rimsokan #mbx80 #rxzmodifikasi #kapcaijahat

Keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu, hitam di malam yang amat kelam. Ianya wujud tapi amat sukar dilihat.
.
.
.
.
.
#rxzmalaysia #135rxz #rxz #rxzmembers #rxzfamilia #rxzmembersofficial #rxzstilltheboss #rxzberhantu #rxzlovers #kapcaimalaya #rimsukan #rimsukanmalaysia #himpunanrimsukan #rimsokan #mbx80 #rxzmodifikasi #kapcaijahat

Barang aku boom jangan sentuh,
Yang macam ni ya yang macam tu,
Tak kisah ni dengan pena aku bunuh,
Jangan banyak bising nanti makan uppercut,
Bro! 
#kronilampupetakofficial #kronilampupetak #boonsiewhonda #hondaex5 #ex5lover #ex5 #ex5familia #kronirimsukan #rimsukan #santaipetangrimsokan #didjapan #ar125 #ar125hijau #mbx80 #rimsokan

Barang aku boom jangan sentuh,
Yang macam ni ya yang macam tu,
Tak kisah ni dengan pena aku bunuh,
Jangan banyak bising nanti makan uppercut,
Bro!
#kronilampupetakofficial #kronilampupetak #boonsiewhonda #hondaex5 #ex5lover #ex5 #ex5familia #kronirimsukan #rimsukan #santaipetangrimsokan #didjapan #ar125 #ar125hijau #mbx80 #rimsokan

Time to build a very special engine, 20 years in the making! #nsr75 #nsr80  #nsr50 #hondansr #dryclutch #takegawa #vhm #mbx80 #vhmracingproducts #takegawaracing

Time to build a very special engine, 20 years in the making! #nsr75 #nsr80 #nsr50 #hondansr #dryclutch #takegawa #vhm #mbx80 #vhmracingproducts #takegawaracing

Rindu 😅
#mbx80

Rindu 😅
#mbx80

ageLOC LumiSpa.

Apasih itu ageLOC LumiSpa?
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM
✔ ONLY WHATSAPP
📲08161612188
.
.
#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #lumispamurah #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskinmurah #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon #scionrollonmurah #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamurah #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemudtermurah #glacialmarinemudnuskin #chatawetmuda

ageLOC LumiSpa.

Apasih itu ageLOC LumiSpa?
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM
✔ ONLY WHATSAPP
📲08161612188
.
.
#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #lumispamurah #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskinmurah #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon #scionrollonmurah #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamurah #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemudtermurah #glacialmarinemudnuskin #chatawetmuda

ageLOC LumiSpa.

Apasih itu ageLOC LumiSpa?
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM
✔ ONLY WHATSAPP
📲08161612188
.
.
#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #lumispamurah #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskinmurah #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon #scionrollonmurah #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamurah #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemudtermurah #glacialmarinemudnuskin #chatawetmuda

ageLOC LumiSpa.

Apasih itu ageLOC LumiSpa?
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM
✔ ONLY WHATSAPP
📲08161612188
.
.
#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #lumispamurah #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspamurah #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskinmurah #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon #scionrollonmurah #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamurah #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemudtermurah #glacialmarinemudnuskin #chatawetmuda

#cb125 #cb18 #mbx #mbx80 #mbx125
•R18x1.4
•R18x1.6
RM1xxx
call 0122120649
#yoshidagarage

#cb125 #cb18 #mbx #mbx80 #mbx125
•R18x1.4
•R18x1.6
RM1xxx
call 0122120649
#yoshidagarage

#Repost @_symmr_ (@get_repost)
・・・
Orang yang menangis, tidak selamanya akan terus menangis. Bila tepat waktunya, tangisan tersebut Allah Ta'ala akn gantikan dgn rasa bahagia.
#sadokanjenteramu 
#kriss110#jenterapejuang#kakylepaktown#jentera_fly#kapcaijahat#hobikamimahal#mbx80#jenterakapcaikilat #bangsawan#besut_kriss_owner#kronirempit#kapcailover #kriss#jenteradarat#jentera_kapcai1#jenteraspeed_

#Repost @_symmr_ (@get_repost )
・・・
Orang yang menangis, tidak selamanya akan terus menangis. Bila tepat waktunya, tangisan tersebut Allah Ta'ala akn gantikan dgn rasa bahagia.
#sadokanjenteramu
#kriss110 #jenterapejuang #kakylepaktown #jentera_fly #kapcaijahat #hobikamimahal #mbx80 #jenterakapcaikilat #bangsawan #besut_kriss_owner #kronirempit #kapcailover #kriss #jenteradarat #jentera_kapcai1 #jenteraspeed_

Partir d un cadre mercier sans valeur et lui redonner une seconde vie esprit formula après 2 jour de ponçage ça ressemble à ça la suite dans quelque temps quand j aurais un peut de temps #bmx #bmxrace #bmxstreet #bmxfreestyle #bmxgirl #bmxgirls #bmxvintage #mbx80 #bmx80s #bmxmuseum #bikerestoration #vintagebikerestoration #oldschool #pinkbikes #pinkbike #polissage #restaurationbmx #bmxoldschoolmedellin

Partir d un cadre mercier sans valeur et lui redonner une seconde vie esprit formula après 2 jour de ponçage ça ressemble à ça la suite dans quelque temps quand j aurais un peut de temps #bmx #bmxrace #bmxstreet #bmxfreestyle #bmxgirl #bmxgirls #bmxvintage #mbx80 #bmx80s #bmxmuseum #bikerestoration #vintagebikerestoration #oldschool #pinkbikes #pinkbike #polissage #restaurationbmx #bmxoldschoolmedellin

ageLOC LumiSpa.
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM ke @vujabeautycare

ONLY WHATSAPP
📲082174656945
.
Salam Owner VUJABEAUTY CARE @vujasyafrianti_

#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspafacenuskin #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskin #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon  #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemud #glacialmarinemudnuskin #vujabeautycare #nuskin

ageLOC LumiSpa.
.
ageLOC LumiSpa menggunakan teknologi eksklusif micropulse oscillation yang bekerja membersihkan pori-pori untuk mengangkat kotoran, minyak, make up, polusi dan racun serta memberikan  7 manfaat pada kulit yang akan terus meningkat seiring penggunaan yang berkelanjutan:
1.Pembaruan kulit
2.Kehalusan
3.Kecerahan
4.Tampilan pori-pori yang berkurang
5.Kulit terlihat lebih segar
6.Kulit terlihat berisi dan kencang
7.Kulit bersih

PERAWATAN MENYENANGKAN DUA-MENIT MILIK ANDA

Cukup basahi wajah dengan air dan oleskan pembersih ageLOC LumiSpa. Kemudian basahi kepala perangkat dan nyalakan ageLOC LumiSpa Anda. Perlahan gerakkan melingkar perangkat pada kulit Anda, berpindah dari satu sisi wajah ke sisi berikutnya setiap kali perangkat mengingatkan Anda. Setelah perangkat berhenti, bilas wajah Anda untuk hasil kulit lebih cerah, lebih lembut, dan lebih halus.
.
Untuk pemesanan & konsultasi :
✔ DM ke @vujabeautycare

ONLY WHATSAPP
📲082174656945
.
Salam Owner VUJABEAUTY CARE @vujasyafrianti_

#lumispa #lumispanuskin #lumispanuskin #ageloclumispa #juallumispa #ageloc #agelocme #mbx80 #galvanicspa #galvanicbodyspa #galvanicspafacenuskin #galvanicspaface #galvanicspanuskin #jualgalvanicspa #ap24 #ap24whiteningflouridetoothpaste #ap24nuskin #ap24nuskintoothpaste #jualap24 #scionrollon #rollonnuskin #napca #napcanuskin #napcamoisturemist #glacialmarinemudmask #glacialmarinemud #glacialmarinemudnuskin #vujabeautycare #nuskin

Le suivant quelque pièces  un cadre visualisation ça va demander dès heures pour le polir #bmxrestoration #bmx #bmxmuseum #mbx80 #bmx80s #bmxvintage #vintage #bicross #montageperso #bmxbikes

Le suivant quelque pièces un cadre visualisation ça va demander dès heures pour le polir #bmxrestoration #bmx #bmxmuseum #mbx80 #bmx80s #bmxvintage #vintage #bicross #montageperso #bmxbikes