#matrunner

Tag posts on Instagram

1.3k posts

Top Posts

Hi Everything🤣Musim ii covid-19 Korang duduk rumah diam ii ye Biar kami je keluar hantar barang korang✅
.
.
.
#matrunner #jtexpress #kapcaijahat #kawasaki

Hi Everything🤣Musim ii covid-19 Korang duduk rumah diam ii ye Biar kami je keluar hantar barang korang✅
.
.
.
#matrunner #jtexpress #kapcaijahat #kawasaki

Tolong la faham risiko kami sebagai rider runner barang tidak kira dari @grabfoodmy ke @foodpandamy ke @lalamovemy atau dari mana2 company buat service penghantaran ni.. lagi2 dunia kita ni sekarang tengah dilanda wabak ( COVID-19 ) yang bahaya ni boleh berjangkit dan boleh bawak maut.. hargai la kami sebaiknya.. dan kepada sesiapa nak order face mask 3ply 50pcs Rm95 dan Hand Senitizer Gel boleh roger saya 0186698058 - Ayiem TQ 
#covid_19 #grabfood #foodpanda #facemask #senitizer #proact19 #staysafe #stayhealthy #stayhome #dudukrumah #hargai #matrunner #rider #servicehantarbarang #matmoto #kapcai #kroni #kronirempitofficial @era.je  #viral #grabfood #foodpanda #lalamove #budak_kapcai_ #nvx155

Tolong la faham risiko kami sebagai rider runner barang tidak kira dari @grabfoodmy ke @foodpandamy ke @lalamovemy atau dari mana2 company buat service penghantaran ni.. lagi2 dunia kita ni sekarang tengah dilanda wabak ( COVID-19 ) yang bahaya ni boleh berjangkit dan boleh bawak maut.. hargai la kami sebaiknya.. dan kepada sesiapa nak order face mask 3ply 50pcs Rm95 dan Hand Senitizer Gel boleh roger saya 0186698058 - Ayiem TQ
#covid_19 #grabfood #foodpanda #facemask #senitizer #proact19 #staysafe #stayhealthy #stayhome #dudukrumah #hargai #matrunner #rider #servicehantarbarang #matmoto #kapcai #kroni #kronirempitofficial @era.je #viral #grabfood #foodpanda #lalamove #budak_kapcai_ #nvx155

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak :

1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal.. Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak :

1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal.. Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos.. Lai3.. Pape wasap je..
Jangan call..
Call x angkat.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos.. Lai3.. Pape wasap je..
Jangan call..
Call x angkat.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Lai3.. Tokico..
Macam2 model ada.. Semua belah kanan..
Siap skim dan bracket.. Harga x sampai RM1000 / RM1K pun.. Bracket hanya untuk :
- rxz
- rr disc std
- rr disc 125zr
- rr sportrim sp
- y15 disc 125zr
- lc5s
- 125zr

Pape wasap je
Jangan call

Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico #tokico6pot #tokico4pot #tokico6piston #tokico4piston

Lai3.. Tokico..
Macam2 model ada.. Semua belah kanan..
Siap skim dan bracket.. Harga x sampai RM1000 / RM1K pun.. Bracket hanya untuk :
- rxz
- rr disc std
- rr disc 125zr
- rr sportrim sp
- y15 disc 125zr
- lc5s
- 125zr

Pape wasap je
Jangan call

Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico #tokico6pot #tokico4pot #tokico6piston #tokico4piston

Lai3.. Nissin batman..
Belah kanan.. Bracket yg ada :
- rxz disc std
- y15 disc 125zr
- 125zr
- lc5s

Harga keras.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinbatman

Lai3.. Nissin batman..
Belah kanan.. Bracket yg ada :
- rxz disc std
- y15 disc 125zr
- 125zr
- lc5s

Harga keras.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinbatman

Busy ni..
Ada sikit stok sampai ni..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin

Busy ni..
Ada sikit stok sampai ni..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin

Tq bos jb..
Datang bwk geng beli 2 bjk terus.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos jb..
Datang bwk geng beli 2 bjk terus.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Lai3.. Pam atas zx

Sebijik RM700
Beli 10bijik free 1bijik

Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinzx

Lai3.. Pam atas zx

Sebijik RM700
Beli 10bijik free 1bijik

Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinzx

Most Recent

Nissin zx14 - body kasar
- batang lever ori
- kanan botol brembo smoke copy
- kiri botol nissin smoke ori

RM1+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Ws : 0127050205

#matrunner #pontian #nissin #zx14 #nissinzx14

Nissin zx14 - body kasar
- batang lever ori
- kanan botol brembo smoke copy
- kiri botol nissin smoke ori

RM1+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Ws : 0127050205

#matrunner #pontian #nissin #zx14 #nissinzx14

Tolong la faham risiko kami sebagai rider runner barang tidak kira dari @grabfoodmy ke @foodpandamy ke @lalamovemy atau dari mana2 company buat service penghantaran ni.. lagi2 dunia kita ni sekarang tengah dilanda wabak ( COVID-19 ) yang bahaya ni boleh berjangkit dan boleh bawak maut.. hargai la kami sebaiknya.. dan kepada sesiapa nak order face mask 3ply 50pcs Rm95 dan Hand Senitizer Gel boleh roger saya 0186698058 - Ayiem TQ 
#covid_19 #grabfood #foodpanda #facemask #senitizer #proact19 #staysafe #stayhealthy #stayhome #dudukrumah #hargai #matrunner #rider #servicehantarbarang #matmoto #kapcai #kroni #kronirempitofficial @era.je  #viral #grabfood #foodpanda #lalamove #budak_kapcai_ #nvx155

Tolong la faham risiko kami sebagai rider runner barang tidak kira dari @grabfoodmy ke @foodpandamy ke @lalamovemy atau dari mana2 company buat service penghantaran ni.. lagi2 dunia kita ni sekarang tengah dilanda wabak ( COVID-19 ) yang bahaya ni boleh berjangkit dan boleh bawak maut.. hargai la kami sebaiknya.. dan kepada sesiapa nak order face mask 3ply 50pcs Rm95 dan Hand Senitizer Gel boleh roger saya 0186698058 - Ayiem TQ
#covid_19 #grabfood #foodpanda #facemask #senitizer #proact19 #staysafe #stayhealthy #stayhome #dudukrumah #hargai #matrunner #rider #servicehantarbarang #matmoto #kapcai #kroni #kronirempitofficial @era.je #viral #grabfood #foodpanda #lalamove #budak_kapcai_ #nvx155

Hi Everything🤣Musim ii covid-19 Korang duduk rumah diam ii ye Biar kami je keluar hantar barang korang✅
.
.
.
#matrunner #jtexpress #kapcaijahat #kawasaki

Hi Everything🤣Musim ii covid-19 Korang duduk rumah diam ii ye Biar kami je keluar hantar barang korang✅
.
.
.
#matrunner #jtexpress #kapcaijahat #kawasaki

Tq bos2.. Yes..
Musim covid19 tidak melunturkan semangat permotoran korang.. Macam2 ada ni..
Stok banyak ni..
Stok x putus..
Harga pun bukan harga covid19..
Harga sama je macam biasa, tapi mahal sikit la daripada seller2 lain.. Caliper brembo 4pot 100bijik ready stok.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos2.. Yes..
Musim covid19 tidak melunturkan semangat permotoran korang.. Macam2 ada ni..
Stok banyak ni..
Stok x putus..
Harga pun bukan harga covid19..
Harga sama je macam biasa, tapi mahal sikit la daripada seller2 lain.. Caliper brembo 4pot 100bijik ready stok.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak : 👍👍👍 @matrunner.enterprise
🤙🤙🤙
1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal..
📢📍‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Facebook 👉mat Runner
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak : 👍👍👍 @matrunner.enterprise
🤙🤙🤙
1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal..
📢📍‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Facebook 👉mat Runner
‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Masterpump ducati panigale.. - botol ori
- lever ori
- tapak botol ori
- switch brake ori

Kanan sahaja..
Sebijik RM1+++ Nak beli kiri kanan pun ada..
Sepasang RM2+++ BELI 5 PASANG RM10000 / RM10K
HARGA NETT

Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati #ducatipanigale

Masterpump ducati panigale.. - botol ori
- lever ori
- tapak botol ori
- switch brake ori

Kanan sahaja..
Sebijik RM1+++ Nak beli kiri kanan pun ada..
Sepasang RM2+++ BELI 5 PASANG RM10000 / RM10K
HARGA NETT

Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati #ducatipanigale

Tq bos..
Pos jalan macam biasa.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos..
Pos jalan macam biasa.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak :

1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal.. Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo

Bosan2 xtahu nak buat apakan..
Kita kira stok brembo yang ada..
Brembo 4pot ready stok ada 100bijik.. Harga bergantung pada model..
Harga untuk sebijik bermula RM1+++ hingga RM2+++
Harga siap bracket.. Untuk memudahkan antara dua pihak :

1) sila wasap, bagitahu model mana yang korang minat, nanti aku bagi harga barang tersebut.. 2) kalau xtahu nama model, korang wasap aku gambar mana yang korang minat, nanti aku terangkan nama model tu, daripada motor apa dan harga untuk model tu..
Xtahu da cari gambar daripada mana?
Boleh cari kt ig or fb aku.. 3) kalau korang pening sangat, korang wasap aku, bagi 1 bajet maksimum korang, nanti aku bagi gambar mana yang ngam dengan bajet korang..
Jangan takut aku tekan harga kalau aku da tahu bajet korang, sebab kalau da bagithu bajet, aku x pakse korang beli kalau korang rasa mahal.. Cod pontian
Upah runner RM10

Pos free
Skynet sahaja

Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos.. Lai3..
Urusan pos macam biasa..
Cod pontian caj RM10..
Sebab cod dgn runner.. Brembo 4pot ready stok ada 100bijik..
Wasap nak cari model apa, nanti aku bagi harga..
Kalau xtahu model ape, bagi bajet, nanti aku bagi gambar mana yg lepas dgn bajet korang..
Pos free jika barang bernilai lebih RM1000.. Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Ws : 0127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Urusan pos macam biasa..
Cod pontian caj RM10..
Sebab cod dgn runner.. Brembo 4pot ready stok ada 100bijik..
Wasap nak cari model apa, nanti aku bagi harga..
Kalau xtahu model ape, bagi bajet, nanti aku bagi gambar mana yg lepas dgn bajet korang..
Pos free jika barang bernilai lebih RM1000.. Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Ws : 0127050205

#matrunner #pontian

Masterpump cbr.. Batang lever ori..
Tapak botol ori..
Botol ori..
Clip botol ori dan baru.. Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205
Area pontian

#matrunner #pontian

Masterpump cbr.. Batang lever ori..
Tapak botol ori..
Botol ori..
Clip botol ori dan baru.. Wasap je..
Jangan call.. WS : 0127050205
Area pontian

#matrunner #pontian

Lai3.. Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Lai3.. Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Nissin gsxr tembak depan.. Sebijik RM600
Botol boleh pilih, botol ori atau brembo smoke copy..
Batang lever ori.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin

Nissin gsxr tembak depan.. Sebijik RM600
Botol boleh pilih, botol ori atau brembo smoke copy..
Batang lever ori.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin

Rozpad wojanowic😔#wojan#matrunner#palion#wojnowice
#minecraft😭

Rozpad wojanowic😔 #wojan #matrunner #palion #wojnowice
#minecraft 😭

Lai3.. Depan 4pot
Belakang 2pot

Sepasang RM2+++ sahaja..
Siap pnp y15 disc std or disc 125zr.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Lai3.. Depan 4pot
Belakang 2pot

Sepasang RM2+++ sahaja..
Siap pnp y15 disc std or disc 125zr.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos.. Lai3..
Cari ape tu??
Macam2 ada ni hah.. Papa wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Cari ape tu??
Macam2 ada ni hah.. Papa wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Rezeki tu dtg bermcm cara,ada yg senang kaya,ada yg senang masa,ada yg senang bercuti dan mcm2 senang kita ada tp rezeki kita xtau.

Jgn terlalu biasa kata "Kalau" sbb kita mcm tau2 je rezeki kita.
Contoh.....KALAULAH AKU KAYA.....
Sebaliknya katakanlah in shaa Allah kaya sy nt...aamiinn... Kita tau x rezeki yg pertama apa? Rezeki bangun setiap pagi itulah rezeki kita yg pertama sbb kita masih diberi kehidupan utk beramal sebaik mungkin,jd kita bersyukurlah dgn apa yg kita ada.

Jika kita susah,kita kena fikir ada yg lagi susah dari kita,so buatlah yg terbaik utk diri kita,keluarga dan org lain,smg urusan Kita dipermudahkan setiap apa yg kita lakukan.

#anakkampung 
#matdespatch 
#matrunner 
#sharingiscaring
#gengjtxmalaysia 
#gengsyokberniaga 
#infinenceboxer 
#pb360therapants 
#infinenceserum
#businessman 
#businesswoman 
#businessnetworking 
#agentdiperlukan
#parttime 
#modalrm47je 
#youtuber 
#beginnerphotographer 
#nvx155 
#vario150 
#ex5fi

Rezeki tu dtg bermcm cara,ada yg senang kaya,ada yg senang masa,ada yg senang bercuti dan mcm2 senang kita ada tp rezeki kita xtau.

Jgn terlalu biasa kata "Kalau" sbb kita mcm tau2 je rezeki kita.
Contoh.....KALAULAH AKU KAYA.....
Sebaliknya katakanlah in shaa Allah kaya sy nt...aamiinn... Kita tau x rezeki yg pertama apa? Rezeki bangun setiap pagi itulah rezeki kita yg pertama sbb kita masih diberi kehidupan utk beramal sebaik mungkin,jd kita bersyukurlah dgn apa yg kita ada.

Jika kita susah,kita kena fikir ada yg lagi susah dari kita,so buatlah yg terbaik utk diri kita,keluarga dan org lain,smg urusan Kita dipermudahkan setiap apa yg kita lakukan.

#anakkampung
#matdespatch
#matrunner
#sharingiscaring
#gengjtxmalaysia
#gengsyokberniaga
#infinenceboxer
#pb360therapants
#infinenceserum
#businessman
#businesswoman
#businessnetworking
#agentdiperlukan
#parttime
#modalrm47je
#youtuber
#beginnerphotographer
#nvx155
#vario150
#ex5fi

Lai3.. Nissin keranda botol putih..
Condition botol, cun lagi, belum kuning.. Nak beli kanan je boleh..
Nak beli kiri je pun boleh..
Nak beli sepasang lagi bagus.

Sepasang RM1+++ sahaja.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinkeranda

Lai3.. Nissin keranda botol putih..
Condition botol, cun lagi, belum kuning.. Nak beli kanan je boleh..
Nak beli kiri je pun boleh..
Nak beli sepasang lagi bagus.

Sepasang RM1+++ sahaja.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #nissin #nissinkeranda

Combo.. 5pasang = 10bijik.
RM10000 nett.. Nak 10pasang pun ada jugak kalau nak..
RM195000..
Campur2 model m4 dan m50 sahaja.. Ready stok.. Nak beli sepasang2 pun boleh..
Sepasang RM2+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #brembom5 #brembom4

Combo.. 5pasang = 10bijik.
RM10000 nett.. Nak 10pasang pun ada jugak kalau nak..
RM195000..
Campur2 model m4 dan m50 sahaja.. Ready stok.. Nak beli sepasang2 pun boleh..
Sepasang RM2+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #brembom5 #brembom4

Tq bos.. Lai3..
Pam atas model zx  banyak lagi ni..
Kiri nak jalan cable pun ada, nak jalan minyak pun ada jugak.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Pam atas model zx banyak lagi ni..
Kiri nak jalan cable pun ada, nak jalan minyak pun ada jugak.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos brembo..
Beli 100pcs lapik pad..
Untuk model brembo m4, m50 dan gsxr.. Bos2 brembo yang lain xnk beli ke??
100pcs harga borong.. Nak beli 1pcs pun boleh,
10pcs pun boleh, tapi bukan harga borong la.. Macam2 ada..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos brembo..
Beli 100pcs lapik pad..
Untuk model brembo m4, m50 dan gsxr.. Bos2 brembo yang lain xnk beli ke??
100pcs harga borong.. Nak beli 1pcs pun boleh,
10pcs pun boleh, tapi bukan harga borong la.. Macam2 ada..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Lai3.. Ada sikit stok sampai..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Lai3.. Ada sikit stok sampai..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos2.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je...
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati

Tq bos2.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je...
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati

Tq bos skudai.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico

Tq bos skudai.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico

Lai3.. Tokico pnp rxz..
Harga sebijik x sampai RM1000 pun.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico

Lai3.. Tokico pnp rxz..
Harga sebijik x sampai RM1000 pun.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico

Lai3.. Damper ohlins original..
Condition cun..
Ready stok ada 1pcs je ni..
Otw ada 4 bjk, tapi condition kurang cun daripada ni.. Bracket boleh pilih :
- y15
- lc
- x1r
- rxz (otw)

RM1+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #ohlins #damperohlins

Lai3.. Damper ohlins original..
Condition cun..
Ready stok ada 1pcs je ni..
Otw ada 4 bjk, tapi condition kurang cun daripada ni.. Bracket boleh pilih :
- y15
- lc
- x1r
- rxz (otw)

RM1+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #ohlins #damperohlins

Tq bos pekan nanas.. Semalam nak beli, kad bank ada limit..
Hari ni beli, siap hantar area pekan nanas.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos pekan nanas.. Semalam nak beli, kad bank ada limit..
Hari ni beli, siap hantar area pekan nanas.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Kasut HoT ReStok lagi Guys 🔥 Smart kaler Black Blue. Match dengan apa-apa outfit memang Ngam ootd 👍
.
PUMA RSX 
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 Euro
READY STOK
KUALITI TIPTOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 SEM/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT: Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer Kak Ida cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap+601137253087
.
#kasutpuma
#kasutpumamurah 
#kasutpumamalaysia 
#kasutpumarsx 
#kasutreadystock 
#kasutsukan
#kasutsukanlelaki 
#kasutsukanperempuan 
#kasutviralmurah
#kasutbranded
#kasutmurah
#kasutmurahonline 
#kasutootd
#kapcaisado 
#rempitmalaya 
#matrunner 
#meletop 
#jalanjalanmakanangin 
#jalanjalan 
#kakilike 
#kakishare 
#shopingonline 
#bazaarpaknilmurah 
#uitm
#utm
#negerisembilan 
#pahang

Kasut HoT ReStok lagi Guys 🔥 Smart kaler Black Blue. Match dengan apa-apa outfit memang Ngam ootd 👍
.
PUMA RSX
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 Euro
READY STOK
KUALITI TIPTOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 SEM/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT: Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer Kak Ida cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap+601137253087
.
#kasutpuma
#kasutpumamurah
#kasutpumamalaysia
#kasutpumarsx
#kasutreadystock
#kasutsukan
#kasutsukanlelaki
#kasutsukanperempuan
#kasutviralmurah
#kasutbranded
#kasutmurah
#kasutmurahonline
#kasutootd
#kapcaisado
#rempitmalaya
#matrunner
#meletop
#jalanjalanmakanangin
#jalanjalan
#kakilike
#kakishare
#shopingonline
#bazaarpaknilmurah
#uitm
#utm
#negerisembilan
#pahang

Tq bos pekan nanas.. Nak beli brembo untuk belakang, kad bank ada limit pulak nak keluarkan duit.. Lai..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Tq bos pekan nanas.. Nak beli brembo untuk belakang, kad bank ada limit pulak nak keluarkan duit.. Lai..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Ready stok..
Ready stok..
Ready stok.. Brembo gsxr.. Nak beli siap skim boleh..
Nak beli siap bracket boleh..
Nak beli kiri kanan pun boleh..
Nak beli depan belakang pun boleh.. Harga sebijik bermula RM1+++ Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Ready stok..
Ready stok..
Ready stok.. Brembo gsxr.. Nak beli siap skim boleh..
Nak beli siap bracket boleh..
Nak beli kiri kanan pun boleh..
Nak beli depan belakang pun boleh.. Harga sebijik bermula RM1+++ Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo

Kasut Baru Landing Guys 🔥 Smart kaler ni 🤩 Match dengan apa-apa outfit pun Ngam 👍
.
Black White or Black Green? ▶️ Swipe For More Photo ▶️
.
NIKE ZOOM AIR X V2
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 Euro
READY STOK
KUALITI TIP TOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM85 SEM/ RM90 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap+601137253087
.
#kasutviral
#kasuthot
#kasutsukan
#kasutsukanviral
#kasutsukanmurah
#kasutlelakimurah 
#kasutperempuanmurah 
#kasutmurah
#kasutmurahmalaysia 
#kasutmurahgiler 
#kasutnike
#kasutnikemurah
#kasutjoggingmurah 
#kasutzumba
#kasutjalan 
#kapcai_malaya 
#kroniex5 
#matrunner 
#budakkapcai 
#meletop 
#tiktokmalaysia 
#bazaarpaknilmurah 
#pahang
#johor
#melaka

Kasut Baru Landing Guys 🔥 Smart kaler ni 🤩 Match dengan apa-apa outfit pun Ngam 👍
.
Black White or Black Green? ▶️ Swipe For More Photo ▶️
.
NIKE ZOOM AIR X V2
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 Euro
READY STOK
KUALITI TIP TOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM85 SEM/ RM90 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap+601137253087
.
#kasutviral
#kasuthot
#kasutsukan
#kasutsukanviral
#kasutsukanmurah
#kasutlelakimurah
#kasutperempuanmurah
#kasutmurah
#kasutmurahmalaysia
#kasutmurahgiler
#kasutnike
#kasutnikemurah
#kasutjoggingmurah
#kasutzumba
#kasutjalan
#kapcai_malaya
#kroniex5
#matrunner
#budakkapcai
#meletop
#tiktokmalaysia
#bazaarpaknilmurah
#pahang
#johor
#melaka

Lai3.. Tokico siap bracket dan skim..
Harga x sampai RM1000 pun untuk sebijik.. Bracket ready stok :
- rxz
- y15 disc 125zr
- 125zr
- lc5s

P/s - bracket utk rxz tinggal 1 je skrg ni.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico #tokico4pot #tokico4piston

Lai3.. Tokico siap bracket dan skim..
Harga x sampai RM1000 pun untuk sebijik.. Bracket ready stok :
- rxz
- y15 disc 125zr
- 125zr
- lc5s

P/s - bracket utk rxz tinggal 1 je skrg ni.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #tokico #tokico4pot #tokico4piston

Smart kasut hitam ni. Pakai jalan-jalan memang letops 🤩 Stok Baru Landing Guys 🔥
.
ADIDAS ALPHABOUNCE BLACK GREY GOLD
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 EURO
READY STOK
KUALITI TIPTOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 sem/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer Kak Ida cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap +601137253087
.
#kasutviral
#kasuthot
#kasutsukan 
#kasutsukanviral 
#kasutsukanmurah 
#kasutjalan
#kasutlelaki
#kasutperempuan 
#kasuthitam
#kasutmurah
#kasutadidas 
#kasutadidasmurah 
#kasutalphabounce 
#kasutreadystock 
#kasutonline 
#meletop 
#kapcaimalaya 
#rempitmalaya 
#matrunner 
#matmoto 
#senangterhibur 
#bazaarpaknil 
#kl
#bangi
#teamafcv200245

Smart kasut hitam ni. Pakai jalan-jalan memang letops 🤩 Stok Baru Landing Guys 🔥
.
ADIDAS ALPHABOUNCE BLACK GREY GOLD
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 EURO
READY STOK
KUALITI TIPTOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 sem/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer Kak Ida cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap +601137253087
.
#kasutviral
#kasuthot
#kasutsukan
#kasutsukanviral
#kasutsukanmurah
#kasutjalan
#kasutlelaki
#kasutperempuan
#kasuthitam
#kasutmurah
#kasutadidas
#kasutadidasmurah
#kasutalphabounce
#kasutreadystock
#kasutonline
#meletop
#kapcaimalaya
#rempitmalaya
#matrunner
#matmoto
#senangterhibur
#bazaarpaknil
#kl
#bangi
#teamafcv200245

Tq  bos2.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos2.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Kasut Hot Baru Landing Guys 🔥 Smart Habis kaler Dark Green ni. Pakai jalan-jalan memang letop boh 🤩👍
.
ADIDAS ALPHABOUNCE DARK GREEN
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 EURO
READY STOK
KUALITI TIP TOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 SEM/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap +601137253087
.
#kasutviral
#kasutviralmurah
#kasuthot
#kasutsukan
#kasutsukanmurah 
#kasutsukanmurahmalaysia 
#kasutmurah
#kasutmurahviral 
#kasutmurahmurah 
#kasutmurahonline 
#kasutlelakimurah 
#kasutperempuanmurah 
#kasutadidas
#kasutadidasmurah 
#kasutadidasalphabounce 
#kasutadidasmalaysia 
#ootdmalaysia 
#ootdadidas 
#meletop 
#kronirempit 
#runnermalaysia 
#matrunner 
#kapcaimalaya 
#kronilampupetak 
#bazaarpaknil 
#selangor 
#teamafcv200246

Kasut Hot Baru Landing Guys 🔥 Smart Habis kaler Dark Green ni. Pakai jalan-jalan memang letop boh 🤩👍
.
ADIDAS ALPHABOUNCE DARK GREEN
GRED 5A
SIZE: 41 - 45 EURO
READY STOK
KUALITI TIP TOP 👍
STOK TERHAD ❗
.
👉HARGA RM100 SEM/ RM105 SS
.
🎁 FREEGIFT Stokin, Tali Extra, Sticker, Keychain
(Selagi stock masih ada)
.
🆓 FREE POSTAGE
.
Rojer cepat sebelum stok licin 👍
Screenshot gambar kasut dan picit link di bio.
wasap +601137253087
.
#kasutviral
#kasutviralmurah
#kasuthot
#kasutsukan
#kasutsukanmurah
#kasutsukanmurahmalaysia
#kasutmurah
#kasutmurahviral
#kasutmurahmurah
#kasutmurahonline
#kasutlelakimurah
#kasutperempuanmurah
#kasutadidas
#kasutadidasmurah
#kasutadidasalphabounce
#kasutadidasmalaysia
#ootdmalaysia
#ootdadidas
#meletop
#kronirempit
#runnermalaysia
#matrunner
#kapcaimalaya
#kronilampupetak
#bazaarpaknil
#selangor
#teamafcv200246

Kalau perempuan harga boleh kurang..
Siap hantar jb pun boleh.. So, sesiapa yg perempuan tu, hargai peluang yang ada..
Nak murah sikit daripada harga lelaki??
Wasap je, tanya harga barang yang korang nak.

Make sure single..
Kalau ada bf, dp wasap tu letak pic ko sorang je ye..
Jangan letak pic dgn bf plk.. Nak g cod jb ni..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian .

Kalau perempuan harga boleh kurang..
Siap hantar jb pun boleh.. So, sesiapa yg perempuan tu, hargai peluang yang ada..
Nak murah sikit daripada harga lelaki??
Wasap je, tanya harga barang yang korang nak.

Make sure single..
Kalau ada bf, dp wasap tu letak pic ko sorang je ye..
Jangan letak pic dgn bf plk.. Nak g cod jb ni..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian .

Lai3.. Full ori..
Condition cunnnnnnnn.. RM2+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati

Lai3.. Full ori..
Condition cunnnnnnnn.. RM2+++ Minat??
Wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #ducati

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Lai3.. Tokico 4pot pnp rxz
Masterpum er6 + clutch
Hose morin

RM1500

Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #rxz

Lai3.. Tokico 4pot pnp rxz
Masterpum er6 + clutch
Hose morin

RM1500

Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #rxz

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Papa wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Macam2 ada.. Papa wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Lai3.. Harga bergantung pada condition.. Nak beli kanan je boleh.. Nak beli kiri je pun boleh.. Nak beli kiri kanan lagi bagus.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Lai3.. Harga bergantung pada condition.. Nak beli kanan je boleh.. Nak beli kiri je pun boleh.. Nak beli kiri kanan lagi bagus.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos2.. Lai3..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Tq bos2.. Lai3..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian

Bertahun da sadai ni..
Body pn hampir reput..
Nak naik kan balik, byk nk pakai modal.. Lai3..
Beli pam la woi..
Brembo banyak ni.. Korang wasap, nyatakan model yg korang minat berserta gambar lagi bagus..
Nanti aku bagi harga.. Atau pun korang wasap bagi bajet korang, nanti aku bagi korang gamabar yg mana lepas dgn bajet korang.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #rxz

Bertahun da sadai ni..
Body pn hampir reput..
Nak naik kan balik, byk nk pakai modal.. Lai3..
Beli pam la woi..
Brembo banyak ni.. Korang wasap, nyatakan model yg korang minat berserta gambar lagi bagus..
Nanti aku bagi harga.. Atau pun korang wasap bagi bajet korang, nanti aku bagi korang gamabar yg mana lepas dgn bajet korang.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #rxz

Lai3.. Minat yang mana??
Nak tau harga??
Wasap je..
Nak listkan harga satu2 x larat.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin

Lai3.. Minat yang mana??
Nak tau harga??
Wasap je..
Nak listkan harga satu2 x larat.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin

Tq bos.. Lai3..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205.. #matrunner #pontian

Tq bos.. Lai3..
Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205.. #matrunner #pontian

Busy ni..
Ada sikit stok sampai ni..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin

Busy ni..
Ada sikit stok sampai ni..
Macam2 ada.. Pape wasap je..
Jangan call.. Area pontian
Wasap.my/60127050205

#matrunner #pontian #brembo #tokico #nissin