#martion

Tag posts on Instagram

2.4k posts

Top Posts

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.

Le concours est terminรฉ ! Fรฉlicitations ร  @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg ๐Ÿ€๐Ÿ™Œ๐Ÿผ et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de rรฉduction sur tout lโ€™e-shoo jusquโ€™ร  dimanche soir โœŒ๐Ÿปet enfin, un grand merci ร  @m.art.ion pour cette jolie collaboration trรจs naturelle ๐Ÿ˜˜
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes

Le concours est terminรฉ ! Fรฉlicitations ร  @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg ๐Ÿ€๐Ÿ™Œ๐Ÿผ et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de rรฉduction sur tout lโ€™e-shoo jusquโ€™ร  dimanche soir โœŒ๐Ÿปet enfin, un grand merci ร  @m.art.ion pour cette jolie collaboration trรจs naturelle ๐Ÿ˜˜
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes

"Dune 45"
FEB. 26th. 2020.
@ Dune 45, Namibia.
Used Galaxy Note 9.

Dune 45 is one of the largest desert areas in Namibia. This desert of red sand made us feel as if we were on Mars. Although I was from a mountain battalion, this mountain was really hard to climb.

#dune45 #namibia #windhoek #africa #namibiatour #africatour #caming #desert #deserttour #nature #mars #martion #wilddogsafaris #๋“„45 #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„ #๋นˆํŠธํ›„ํฌ #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด์—ฌํ–‰ #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„์—ฌํ–‰ #์บ ํ•‘ #์‚ฌ๋ง‰ #์‚ฌ๋ง‰ํˆฌ์–ด #ํ™”์„ฑ #๋งˆ์…˜ #์ž์—ฐ

"Dune 45"
FEB. 26th. 2020.
@ Dune 45, Namibia.
Used Galaxy Note 9.

Dune 45 is one of the largest desert areas in Namibia. This desert of red sand made us feel as if we were on Mars. Although I was from a mountain battalion, this mountain was really hard to climb.

#dune45 #namibia #windhoek #africa #namibiatour #africatour #caming #desert #deserttour #nature #mars #martion #wilddogsafaris #๋“„45 #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„ #๋นˆํŠธํ›„ํฌ #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด์—ฌํ–‰ #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„์—ฌํ–‰ #์บ ํ•‘ #์‚ฌ๋ง‰ #์‚ฌ๋ง‰ํˆฌ์–ด #ํ™”์„ฑ #๋งˆ์…˜ #์ž์—ฐ

ํ™”์„ฑํŒ #์‚ผ์‹œ์„ธ๋ผ #๋งˆ์…˜
์„ผ์Šค ๋„˜์น˜๋Š” #cgv ์˜ #๊ฐ์ž๋ฐญ ์žฌํ˜„ ๐Ÿ˜

#๋งท๋ฐ์ด๋จผ #๊ฐ์ž #๋จน๋ฐฉ ์œผ๋กœ
๊ฐ‘์ž๊ธฐ ๊ฐ์ž๊ฐ€ ๋•ก๊น€.ใ…‹ใ…‹ใ…‹

#martion #์˜ํ™”์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #imax
#movie #MattDamon #ํฌํ† ํ‹ฐ์ผ“

ํ™”์„ฑํŒ #์‚ผ์‹œ์„ธ๋ผ #๋งˆ์…˜
์„ผ์Šค ๋„˜์น˜๋Š” #cgv ์˜ #๊ฐ์ž๋ฐญ ์žฌํ˜„ ๐Ÿ˜

#๋งท๋ฐ์ด๋จผ #๊ฐ์ž #๋จน๋ฐฉ ์œผ๋กœ
๊ฐ‘์ž๊ธฐ ๊ฐ์ž๊ฐ€ ๋•ก๊น€.ใ…‹ใ…‹ใ…‹

#martion #์˜ํ™”์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #imax
#movie #MattDamon #ํฌํ† ํ‹ฐ์ผ“

์˜ค๋Š˜ '๊ฒŒ์ด'ํŒ…์˜ ์ •์ ์ด์ง€ ๋ง์ž…๋‹ˆ๋‹ค
ํ—๋ฆฌ์›ƒํŒ ๊น€์”จํ‘œ๋ฅ˜๊ธฐ๋ผ๋Š” ๊ฐ์ƒํ‰์— ์ธ์ •์„ ํ•ด๋ฒ„๋ ธ๋‹ค

#๋งˆ์…˜ #martion #CGV #๋ถ€์ฒœ์—ญ #์†”๋กœ๋ผ์ดํ”„

์˜ค๋Š˜ '๊ฒŒ์ด'ํŒ…์˜ ์ •์ ์ด์ง€ ๋ง์ž…๋‹ˆ๋‹ค
ํ—๋ฆฌ์›ƒํŒ ๊น€์”จํ‘œ๋ฅ˜๊ธฐ๋ผ๋Š” ๊ฐ์ƒํ‰์— ์ธ์ •์„ ํ•ด๋ฒ„๋ ธ๋‹ค

#๋งˆ์…˜ #martion #CGV #๋ถ€์ฒœ์—ญ #์†”๋กœ๋ผ์ดํ”„

-
์˜ค๋žœ๋งŒ์— #์‹ฌ์•ผ์˜ํ™” 
#๋งˆ์…˜ ์ง€๊ธˆ๋ณธ๋‹ค โค๏ธ
์žฌ๋ฏธ์žˆ์–ด๋ผ ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
#์˜ํ™”#๋ถˆ๊ธˆ#์‹ฌ์•ผ์˜ํ™”#๋กฏ๋ฐ#movie#martion
#friday#instapic #instagood #instadaily 
#like4like #์‚ฐํŽ ๋ ˆ์Šค๋ฆฌ๋…ธ
.

-
์˜ค๋žœ๋งŒ์— #์‹ฌ์•ผ์˜ํ™”
#๋งˆ์…˜ ์ง€๊ธˆ๋ณธ๋‹ค โค๏ธ
์žฌ๋ฏธ์žˆ์–ด๋ผ ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
#์˜ํ™” #๋ถˆ๊ธˆ #์‹ฌ์•ผ์˜ํ™” #๋กฏ๋ฐ #movie #martion
#friday #instapic #instagood #instadaily
#like4like #์‚ฐํŽ ๋ ˆ์Šค๋ฆฌ๋…ธ
.

์„ฑ๊ฒฉ ์‹ฌํ•˜๊ฒŒ ์ข‹์€ ์•„์ €์”จ
#martion #๋งˆ์…˜  #mattdamon  #ilustration

์„ฑ๊ฒฉ ์‹ฌํ•˜๊ฒŒ ์ข‹์€ ์•„์ €์”จ
#martion #๋งˆ์…˜ #mattdamon #ilustration

Most Recent

1000 EKOR AYAM MARTION NOK V HARGA RM10 SEKOR KE ORANG DUNGUN.

Asslamuikum warga Dungun dan sekitarnya..
.
Esok bersamaan 28.3.2020 ( Sabtu), kedai makan Martion Dungun akan bg ayam segar dgn harga Rm10 riyal sekor bermula jam 6.30 pgi sampai habis utk semua customer martion dan warga dungun yg sentiasa support martion selama ni.
.
Kita bg ayam xpaka timbang2, main ambik sekor RM10 berat ayam lebih kurang 1.7kg hingga ke 2kg lebih dang kurang kabo awal2 neh.
.
Limit 3 ekor .
Kita wat system drive thru bosskuu..untuk mengelakan aktiviti kumpul ramai2
.
Berhenti~~>buke tingkap kete~~>bagi tau berapa ekor nak~~>bayar~~>tembor lalu
.
ingat!!!! bowok pitis cukup2 .
.
Pakat TAG & SHARE BOSSKUUU!!!
.
.
WAZE JE LOCATION KEDAI MAKAN MARTION
.
https://goo.gl/maps/ZQ4wt56VghqEoGo26
.
.
Wajib
.
Pakai mask & sarung tangan ye..jaga jarak...๐Ÿ˜Š .
Bantu ringgankan beban๐Ÿ˜ฐ
Tolong hok mane blh tolong Terima kasih Semua semoga Allah selamatkan kita dan sentiasa dalam rahmat.
.
#Martion
#MusimCovid19
#KasihSayang

1000 EKOR AYAM MARTION NOK V HARGA RM10 SEKOR KE ORANG DUNGUN.

Asslamuikum warga Dungun dan sekitarnya..
.
Esok bersamaan 28.3.2020 ( Sabtu), kedai makan Martion Dungun akan bg ayam segar dgn harga Rm10 riyal sekor bermula jam 6.30 pgi sampai habis utk semua customer martion dan warga dungun yg sentiasa support martion selama ni.
.
Kita bg ayam xpaka timbang2, main ambik sekor RM10 berat ayam lebih kurang 1.7kg hingga ke 2kg lebih dang kurang kabo awal2 neh.
.
Limit 3 ekor .
Kita wat system drive thru bosskuu..untuk mengelakan aktiviti kumpul ramai2
.
Berhenti~~>buke tingkap kete~~>bagi tau berapa ekor nak~~>bayar~~>tembor lalu
.
ingat!!!! bowok pitis cukup2 .
.
Pakat TAG & SHARE BOSSKUUU!!!
.
.
WAZE JE LOCATION KEDAI MAKAN MARTION
.
https://goo.gl/maps/ZQ4wt56VghqEoGo26
.
.
Wajib
.
Pakai mask & sarung tangan ye..jaga jarak...๐Ÿ˜Š .
Bantu ringgankan beban๐Ÿ˜ฐ
Tolong hok mane blh tolong Terima kasih Semua semoga Allah selamatkan kita dan sentiasa dalam rahmat.
.
#Martion
#MusimCovid19
#KasihSayang

15% OFF  SEMPENA CUTI SEKOLAH UNTUK SEMUA STEAK

Ramai x nak mari makan STEAK & LAMB kalau ada SALE mcm ni  Di Martion? 
Komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #Martion

15% OFF SEMPENA CUTI SEKOLAH UNTUK SEMUA STEAK

Ramai x nak mari makan STEAK & LAMB kalau ada SALE mcm ni Di Martion?
Komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #Martion

15% OFF  SEMPENA CUTI SEKOLAH UNTUK SEMUA STEAK

Ramai x nak mari makan STEAK & LAMB kalau ada SALE mcm ni  Di Martion? 
Komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #Martion

15% OFF SEMPENA CUTI SEKOLAH UNTUK SEMUA STEAK

Ramai x nak mari makan STEAK & LAMB kalau ada SALE mcm ni Di Martion?
Komen ๐Ÿ‘‡๐Ÿป #Martion

Terima kasih kepada semua customer tersyg sudi menjamu selera di Martion Kt dan Martion Dungun.

Semoga berpuas hati dgn hidangan Martion

#Martion

Terima kasih kepada semua customer tersyg sudi menjamu selera di Martion Kt dan Martion Dungun.

Semoga berpuas hati dgn hidangan Martion

#Martion

Terima kasih kepada semua customer tersyg sudi menjamu selera di Martion Kt dan Martion Dungun.

Semoga berpuas hati dgn hidangan Martion

#Martion

Terima kasih kepada semua customer tersyg sudi menjamu selera di Martion Kt dan Martion Dungun.

Semoga berpuas hati dgn hidangan Martion

#Martion

"Dune 45"
FEB. 26th. 2020.
@ Dune 45, Namibia.
Used Galaxy Note 9.

Dune 45 is one of the largest desert areas in Namibia. This desert of red sand made us feel as if we were on Mars. Although I was from a mountain battalion, this mountain was really hard to climb.

#dune45 #namibia #windhoek #africa #namibiatour #africatour #caming #desert #deserttour #nature #mars #martion #wilddogsafaris #๋“„45 #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„ #๋นˆํŠธํ›„ํฌ #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด์—ฌํ–‰ #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„์—ฌํ–‰ #์บ ํ•‘ #์‚ฌ๋ง‰ #์‚ฌ๋ง‰ํˆฌ์–ด #ํ™”์„ฑ #๋งˆ์…˜ #์ž์—ฐ

"Dune 45"
FEB. 26th. 2020.
@ Dune 45, Namibia.
Used Galaxy Note 9.

Dune 45 is one of the largest desert areas in Namibia. This desert of red sand made us feel as if we were on Mars. Although I was from a mountain battalion, this mountain was really hard to climb.

#dune45 #namibia #windhoek #africa #namibiatour #africatour #caming #desert #deserttour #nature #mars #martion #wilddogsafaris #๋“„45 #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„ #๋นˆํŠธํ›„ํฌ #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด #์•„ํ”„๋ฆฌ์นด์—ฌํ–‰ #๋‚˜๋ฏธ๋น„์•„์—ฌํ–‰ #์บ ํ•‘ #์‚ฌ๋ง‰ #์‚ฌ๋ง‰ํˆฌ์–ด #ํ™”์„ฑ #๋งˆ์…˜ #์ž์—ฐ

The โ€˜Martionโ€™ is my best movie 
But I still need subtitleโ˜บ๏ธ
#movie #netflix #Martion#nasa

The โ€˜Martionโ€™ is my best movie
But I still need subtitleโ˜บ๏ธ
#movie #netflix #Martion #nasa

Persiapan perap kambing utk golfer2 
sabtu mi

insyaAllah 2 location berbeza
semoga dipermudahka team Martion KT

utk tempahan kambing golek blh terus wasap
nombor kt bwh๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0 18 917 4669
0 18 917 4669
0 18 917 4669

#Martion
#KambingGolekMartion

Persiapan perap kambing utk golfer2
sabtu mi

insyaAllah 2 location berbeza
semoga dipermudahka team Martion KT

utk tempahan kambing golek blh terus wasap
nombor kt bwh๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0 18 917 4669
0 18 917 4669
0 18 917 4669

#Martion
#KambingGolekMartion

Persiapan perap kambing utk golfer2 
sabtu mi

insyaAllah 2 location berbeza
semoga dipermudahka team Martion KT

utk tempahan kambing golek blh terus wasap
nombor kt bwh๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0 18 917 4669
0 18 917 4669
0 18 917 4669

#Martion
#KambingGolekMartion

Persiapan perap kambing utk golfer2
sabtu mi

insyaAllah 2 location berbeza
semoga dipermudahka team Martion KT

utk tempahan kambing golek blh terus wasap
nombor kt bwh๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 0 18 917 4669
0 18 917 4669
0 18 917 4669

#Martion
#KambingGolekMartion

Muka kau bila komplen staff meal dengan chef be like๐Ÿ˜‚. Martion bukak macam biasa bosku.
#martion
#peakyblinders

Muka kau bila komplen staff meal dengan chef be like๐Ÿ˜‚. Martion bukak macam biasa bosku.
#martion
#peakyblinders

๋งˆ์…˜์—์„œ ํ™”์„ฑ ์ดฌ์˜์ง€๋กœ ๋” ์œ ๋ช…ํ•ด์ง„ ์™€๋”” ๋Ÿผ์ด๋‹ค. ๋งˆ์…˜, ํŠธ๋žœ์Šคํฌ๋จธ, ์Šคํƒ€์›Œ์ฆˆ ๋“ฑ sf์˜ํ™” ๋‹จ๊ณจ ์ดฌ์˜์ง€๋กœ ์ด๊ตญ์ ์ธ ๋Š๋‚Œ์ด ๊ฐ•ํ•˜๋‹ค. ๋ฐ”๋žŒ์†Œ๋ฆฌ, ๋ฒŒ๋ ˆ์†Œ๋ฆฌ ํ•˜๋‚˜ ์•ˆ๋“ค๋ฆด์ •๋„๋กœ ์กฐ์šฉํ•˜๋‹ค.(์ง„์ •ํ•œ ๋ฌด์Œ์„ ์ฒดํ—˜ํ•ด ๋ณผ์ˆ˜ ์žˆ๋‹ค)
1. ๋‚™ํƒ€ ์–ผ๊ตด์ด ์›ƒ๋Š” ์ƒ์ด๋ผ ๋‹ค๋“ค ๊ท€์—ฝ๋‹ค
2. Iโ€™m in mar
3. ํ™”์„ฑ์— ์™”์œผ๋‹ˆ ๋งˆ์…˜ ํ…ํŠธ์—์„œ ์ž์•ผ์ง€ใ…Žใ…Ž
4. ๋งˆ์…˜ ์ดฌ์˜์ง€์—์„œ ์ƒ์ˆ˜ ๋“œ๋งํ‚นํ•˜๊ธฐ
.
.
#๋‘๊ทผ๋‘๊ทผ#๋‚ด๋ง˜๋Œ€๋กœ#์„ธ๊ณ„์—ฌํ–‰#8์žฅ#์š”๋ฅด๋‹จ#์™€๋””๋Ÿผ#๋‚™ํƒ€#๋งˆ์…˜#martion#camel#wadirum

๋งˆ์…˜์—์„œ ํ™”์„ฑ ์ดฌ์˜์ง€๋กœ ๋” ์œ ๋ช…ํ•ด์ง„ ์™€๋”” ๋Ÿผ์ด๋‹ค. ๋งˆ์…˜, ํŠธ๋žœ์Šคํฌ๋จธ, ์Šคํƒ€์›Œ์ฆˆ ๋“ฑ sf์˜ํ™” ๋‹จ๊ณจ ์ดฌ์˜์ง€๋กœ ์ด๊ตญ์ ์ธ ๋Š๋‚Œ์ด ๊ฐ•ํ•˜๋‹ค. ๋ฐ”๋žŒ์†Œ๋ฆฌ, ๋ฒŒ๋ ˆ์†Œ๋ฆฌ ํ•˜๋‚˜ ์•ˆ๋“ค๋ฆด์ •๋„๋กœ ์กฐ์šฉํ•˜๋‹ค.(์ง„์ •ํ•œ ๋ฌด์Œ์„ ์ฒดํ—˜ํ•ด ๋ณผ์ˆ˜ ์žˆ๋‹ค)
1. ๋‚™ํƒ€ ์–ผ๊ตด์ด ์›ƒ๋Š” ์ƒ์ด๋ผ ๋‹ค๋“ค ๊ท€์—ฝ๋‹ค
2. Iโ€™m in mar
3. ํ™”์„ฑ์— ์™”์œผ๋‹ˆ ๋งˆ์…˜ ํ…ํŠธ์—์„œ ์ž์•ผ์ง€ใ…Žใ…Ž
4. ๋งˆ์…˜ ์ดฌ์˜์ง€์—์„œ ์ƒ์ˆ˜ ๋“œ๋งํ‚นํ•˜๊ธฐ
.
.
#๋‘๊ทผ๋‘๊ทผ #๋‚ด๋ง˜๋Œ€๋กœ #์„ธ๊ณ„์—ฌํ–‰ #8์žฅ #์š”๋ฅด๋‹จ #์™€๋””๋Ÿผ #๋‚™ํƒ€ #๋งˆ์…˜ #martion #camel #wadirum

Queens get sun kissed. Luzy by #Martion Berlin #hifiaudio #hifidelity #sound #audiophile #silver #hifispeakers

Queens get sun kissed. Luzy by #Martion Berlin #hifiaudio #hifidelity #sound #audiophile #silver #hifispeakers

Oh Romentik 
Kasih syg seorg isteri terharap suami yg sentiasa bertungkus lumus mencari rezeki.

Disebabkan malam ni abe rasa happy abg nok ofer sapa2 birthday Bulan Feruari 2020 abe nk bg free deco utk birthday kepada sapa2 jatuh hari lahir pada Feb ni.

senang jer komen "BIRTHDAY SAYA FEB"
pastu kita pm menandakan korang layak dpt free gift deco.

share posting ni dan tag sedara mara,sahabat handai ibu dan ayah korang yg hari lahir bulan feb ni.

biar kami uruskan biar kami pening utk mengembirakan korang.

jumpa di Martion 
#Martion
#MartionSteak
#BirthdayPutty

Oh Romentik
Kasih syg seorg isteri terharap suami yg sentiasa bertungkus lumus mencari rezeki.

Disebabkan malam ni abe rasa happy abg nok ofer sapa2 birthday Bulan Feruari 2020 abe nk bg free deco utk birthday kepada sapa2 jatuh hari lahir pada Feb ni.

senang jer komen "BIRTHDAY SAYA FEB"
pastu kita pm menandakan korang layak dpt free gift deco.

share posting ni dan tag sedara mara,sahabat handai ibu dan ayah korang yg hari lahir bulan feb ni.

biar kami uruskan biar kami pening utk mengembirakan korang.

jumpa di Martion
#Martion
#MartionSteak
#BirthdayPutty

Oh Romentik 
Kasih syg seorg isteri terharap suami yg sentiasa bertungkus lumus mencari rezeki.

Disebabkan malam ni abe rasa happy abg nok ofer sapa2 birthday Bulan Feruari 2020 abe nk bg free deco utk birthday kepada sapa2 jatuh hari lahir pada Feb ni.

senang jer komen "BIRTHDAY SAYA FEB"
pastu kita pm menandakan korang layak dpt free gift deco.

share posting ni dan tag sedara mara,sahabat handai ibu dan ayah korang yg hari lahir bulan feb ni.

biar kami uruskan biar kami pening utk mengembirakan korang.

jumpa di Martion 
#Martion
#MartionSteak
#BirthdayPutty

Oh Romentik
Kasih syg seorg isteri terharap suami yg sentiasa bertungkus lumus mencari rezeki.

Disebabkan malam ni abe rasa happy abg nok ofer sapa2 birthday Bulan Feruari 2020 abe nk bg free deco utk birthday kepada sapa2 jatuh hari lahir pada Feb ni.

senang jer komen "BIRTHDAY SAYA FEB"
pastu kita pm menandakan korang layak dpt free gift deco.

share posting ni dan tag sedara mara,sahabat handai ibu dan ayah korang yg hari lahir bulan feb ni.

biar kami uruskan biar kami pening utk mengembirakan korang.

jumpa di Martion
#Martion
#MartionSteak
#BirthdayPutty

WITH HER... #dinnertime 
#Martion

WITH HER... #dinnertime
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Memperkenalkan Logo Baru Martion
.
.
Bermula tahun 2020,Martion akan menggunakan logo baru ni utk setiap cawangan dan setiap urusan rasmi.
.
Selari dengan Konsep Premium Steakhouse yang membawakan Premium Steak dan Dry Aged Steaks.
.
#Martion

Petang semuaaaaa ๐Ÿ˜ ,lapar kan? Dah makan petang ke belum semuanya? Kalau belummm, jom cuba menu kedua ๐Ÿ˜‹
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Petang semuaaaaa ๐Ÿ˜ ,lapar kan? Dah makan petang ke belum semuanya? Kalau belummm, jom cuba menu kedua ๐Ÿ˜‹
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Pagi2 nih lapar kan? jom cuba menu nih ๐Ÿ˜ ,sedap dooh ๐Ÿ˜‹
( Dry-Aged ) โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Pagi2 nih lapar kan? jom cuba menu nih ๐Ÿ˜ ,sedap dooh ๐Ÿ˜‹
( Dry-Aged ) โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Sukanya haaa dapat makan free ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ,thanks to big bos sudi invite zira sebagai tetamu di Martion ๐Ÿ˜ ,thanks jugak kepada photogh saya sudi bekerjasama sama2 selalu ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Sukanya haaa dapat makan free ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ,thanks to big bos sudi invite zira sebagai tetamu di Martion ๐Ÿ˜ ,thanks jugak kepada photogh saya sudi bekerjasama sama2 selalu ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Kami tutup 1.1.2020. selamat tahun baru kepada semua pelanggan kami, terima kasih di atas sokong tak berbelah bagi dari korang.

#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
p#dryagedsteak #dryager #martionkt
#martion

Kami tutup 1.1.2020. selamat tahun baru kepada semua pelanggan kami, terima kasih di atas sokong tak berbelah bagi dari korang.

#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
p #dryagedsteak #dryager #martionkt
#martion

Bile nok ambik Race kit ? 
#TerengganuDrawbrigeTowerRun

Tarikh Pengambilan Race Kit TDTR2019/2020

30 disember Isnin ( 10 pagi - 10 Malam ) 
31 disember Selasa ( 8 pagi - 1 tengahari ) 
Lokasi : parking bawah jambatan sebelah seberang Takir ( boleh masuk dgn kenderaan ) 
PERINGATAN : Sila rujuk no resit/ no pendaftaran Online ANDA ( 001 - 0600 ) 
Sila beratur Di zon 1 ( 001 - 100 )  Zon 2 ( 101 - 200 )  Zon 3 ( 201 - 300 )  Zon 4 ( 401 - 500 )  Zon 5 ( 501 - 600 )
Setiap beep disertakan skali dengan timing chip yang ade Nama masing2.Jgn ilang plok๐Ÿ˜…

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
Kak wani 016 6123773
Naim 019 9823405

#TDTR2019/2020
#TerengganuDrawbridge
#TIproperties
#BeautifulTerengganuMalaysia
#VisitMalaysia2020
#TerengganuMajuBerkatSejahtera
#KelabExplorasiMediaTerengganu
#AmazingTerengganu 
#Redbull
#NoorArfaBatik
#tehAismadu3
#mcdonalds
#khaleedalodgenRecreationCenter
#Pinggan2catering
#phiChatering
#APMterengganu
#BombaTerengganu
#GanuMedic
#jenobaOutdoor
#Sawari
#RempahTokma
#TSG
#JomRun
#ChampionChip
#BBhikers 
#COOPbank
#EPIC
#Martion
#Akilenee

Bile nok ambik Race kit ?
#TerengganuDrawbrigeTowerRun

Tarikh Pengambilan Race Kit TDTR2019/2020

30 disember Isnin ( 10 pagi - 10 Malam )
31 disember Selasa ( 8 pagi - 1 tengahari )
Lokasi : parking bawah jambatan sebelah seberang Takir ( boleh masuk dgn kenderaan )
PERINGATAN : Sila rujuk no resit/ no pendaftaran Online ANDA ( 001 - 0600 )
Sila beratur Di zon 1 ( 001 - 100 ) Zon 2 ( 101 - 200 ) Zon 3 ( 201 - 300 ) Zon 4 ( 401 - 500 ) Zon 5 ( 501 - 600 )
Setiap beep disertakan skali dengan timing chip yang ade Nama masing2.Jgn ilang plok๐Ÿ˜…

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
Kak wani 016 6123773
Naim 019 9823405

#TDTR2019 /2020
#TerengganuDrawbridge
#TIproperties
#BeautifulTerengganuMalaysia
#VisitMalaysia2020
#TerengganuMajuBerkatSejahtera
#KelabExplorasiMediaTerengganu
#AmazingTerengganu
#Redbull
#NoorArfaBatik
#tehAismadu3
#mcdonalds
#khaleedalodgenRecreationCenter
#Pinggan2catering
#phiChatering
#APMterengganu
#BombaTerengganu
#GanuMedic
#jenobaOutdoor
#Sawari
#RempahTokma
#TSG
#JomRun
#ChampionChip
#BBhikers
#COOPbank
#EPIC
#Martion
#Akilenee

Terima kasih sudi bertandang ke Martion Premium Steakhouse.
.
#martion #dryagedsteak #familytime #dinner #steak #steakhouse #wagyu #angus #meatlover #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih sudi bertandang ke Martion Premium Steakhouse.
.
#martion #dryagedsteak #familytime #dinner #steak #steakhouse #wagyu #angus #meatlover #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih Team CCC-ECRL S4 kerana sudi memilih Martion untuk makan malam dan menyambut Birthday Staff.
.
#makanbesar #jamuanakhirtahun #dinner #birthday #steakhouse #martion #dungun #birthdaycake #celebrate #ecrl

Terima kasih Team CCC-ECRL S4 kerana sudi memilih Martion untuk makan malam dan menyambut Birthday Staff.
.
#makanbesar #jamuanakhirtahun #dinner #birthday #steakhouse #martion #dungun #birthdaycake #celebrate #ecrl

Beautiful clear video images of a UFO ๐Ÿ›ธ #fyp #ufo #space #ships #stars #starcraft #aliens #martion #life #worlds #peace #greenmen #wtf #diskcraft

Beautiful clear video images of a UFO ๐Ÿ›ธ #fyp #ufo #space #ships #stars #starcraft #aliens #martion #life #worlds #peace #greenmen #wtf #diskcraft

Kami tutup sejam dari jam 7pm-8pm untuk bagi laluan staff2 solat magrib dan jugak dinner. Kerjasama anda amat kami hargai
#staffmeal
#foodprogram 
#martionkt #martion

Kami tutup sejam dari jam 7pm-8pm untuk bagi laluan staff2 solat magrib dan jugak dinner. Kerjasama anda amat kami hargai
#staffmeal
#foodprogram
#martionkt #martion

Meraikan yang tersayang di Martion adalah satu kenangan yang terindah.
.
Anak anak gembira dan bahagia.
.
Masa yang ada kita gunakan sebaiknya untuk makan dan bermain.
.
Untuk pakej buffet, birthday dan jamuan akhir tahun, martion komited untuk berikan yang terbaik untuk kepuasan pelanggan pelanggan kami
.
#martion #jamuanakhirtahun #birthday #celebrate #anniversary #makan #jamuan #dungun #terengganu #westernfood #steakhouse #premiumfood #fresh #jjcmterengganu #familytime

Meraikan yang tersayang di Martion adalah satu kenangan yang terindah.
.
Anak anak gembira dan bahagia.
.
Masa yang ada kita gunakan sebaiknya untuk makan dan bermain.
.
Untuk pakej buffet, birthday dan jamuan akhir tahun, martion komited untuk berikan yang terbaik untuk kepuasan pelanggan pelanggan kami
.
#martion #jamuanakhirtahun #birthday #celebrate #anniversary #makan #jamuan #dungun #terengganu #westernfood #steakhouse #premiumfood #fresh #jjcmterengganu #familytime

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

โ€œSAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI โ€˜EMBI PIORโ€™ DEKAT DALAM MULUT KITA..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€
.
Sis Ada Massalah Begini?๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
(Klik lagi mana tau terkena dengan diri sendiri)
.
.
.
โŒ Dah berus gigi banyak kali,tapi masih berbau.
.
โŒ Dah berkumur kumur guna ubat kumur sampai pedih pipi tak sampai tengahari dah berbau balik.
.
โŒ Ada masalah tonsil & resdung menyebabkan nafas berbau..boleh tahan baunya.
.
โŒ Ada ulser lidah dan bibir, pedih sangat dan tak selesa..terpaksa pakai ubat sapu yang menyebabkan mulut rasa kebas.
.
โŒ Ada karang gigi, gigi berlobang, gosok gigi 40x pun bau mulut tak hilang.
.
โŒ Gusi selalu berdar ah..duduk saje saje pun nak berda rah juga, bau mulut bercampur ngan dar4h ..pergh boleh tahan gak baunya.
.
โŒ Kerja asyik berjumpa dengan orang..jumpa client,jumpa boss, customer..kadang tak sempat nak berus gigi pun..๐Ÿ˜‚
.
Jika anda yang ada masalah  macam ni, mesti malu nak komen kan? ๐Ÿ˜ž
.
01119906061
01119906061
01119906061
.
Anda nak tak? ๐Ÿ˜˜
.
Nafas anda harum sentiasa, kawan kawan suka bercakap dengan anda, pasangan selalu nak tium anda.๐Ÿ˜†
.
P/S : Jangan sampai hilang maruah gara gara bau mulut,takut orang COP anda tak pandai jaga kebersihan ๐Ÿ˜ฅ.
.
#noraessentialdungun #noraessentialperfume #noraessentialbreathspray #noraessentialkemaman #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialover #noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut #noraessentialterengganu #mulutwangi #fashion #codkemaman #coddungun #petailover #masalah #sweet #martion #belove #myria #astro #thinkerstudio #positifselalu #beautiful #bundles #kualaberang #sinusinfection #husbandandwife #happy #nurse

โ€œSAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI โ€˜EMBI PIORโ€™ DEKAT DALAM MULUT KITA..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€
.
Sis Ada Massalah Begini?๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
(Klik lagi mana tau terkena dengan diri sendiri)
.
.
.
โŒ Dah berus gigi banyak kali,tapi masih berbau.
.
โŒ Dah berkumur kumur guna ubat kumur sampai pedih pipi tak sampai tengahari dah berbau balik.
.
โŒ Ada masalah tonsil & resdung menyebabkan nafas berbau..boleh tahan baunya.
.
โŒ Ada ulser lidah dan bibir, pedih sangat dan tak selesa..terpaksa pakai ubat sapu yang menyebabkan mulut rasa kebas.
.
โŒ Ada karang gigi, gigi berlobang, gosok gigi 40x pun bau mulut tak hilang.
.
โŒ Gusi selalu berdar ah..duduk saje saje pun nak berda rah juga, bau mulut bercampur ngan dar4h ..pergh boleh tahan gak baunya.
.
โŒ Kerja asyik berjumpa dengan orang..jumpa client,jumpa boss, customer..kadang tak sempat nak berus gigi pun..๐Ÿ˜‚
.
Jika anda yang ada masalah macam ni, mesti malu nak komen kan? ๐Ÿ˜ž
.
01119906061
01119906061
01119906061
.
Anda nak tak? ๐Ÿ˜˜
.
Nafas anda harum sentiasa, kawan kawan suka bercakap dengan anda, pasangan selalu nak tium anda.๐Ÿ˜†
.
P/S : Jangan sampai hilang maruah gara gara bau mulut,takut orang COP anda tak pandai jaga kebersihan ๐Ÿ˜ฅ.
.
#noraessentialdungun #noraessentialperfume #noraessentialbreathspray #noraessentialkemaman #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialover #noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut #noraessentialterengganu #mulutwangi #fashion #codkemaman #coddungun #petailover #masalah #sweet #martion #belove #myria #astro #thinkerstudio #positifselalu #beautiful #bundles #kualaberang #sinusinfection #husbandandwife #happy #nurse

Same shit, different year. What we do
#truecooks #chef #martion #dryager

Same shit, different year. What we do
#truecooks #chef #martion #dryager

Lekzy taliban #jah bless d lekzy guy 
#martion Taliban,#t.princezy

Lekzy taliban #jah bless d lekzy guy
#martion Taliban, #t .princezy

Where you want to live on ?? .
.
Post by - @astrogeekz 
Follow - @spacealways for more
.
.
#space #spacesettlement #mars #astronouts #martion #lovespace #astronomy

Where you want to live on ?? .
.
Post by - @astrogeekz
Follow - @spacealways for more
.
.
#space #spacesettlement #mars #astronouts #martion #lovespace #astronomy

Harini hari anak mama..smuanye utkmu syg..HAPPY BIRTHDAY ADIK๐Ÿฅณ๐Ÿ’‹
#7112019
#yaya
#martion

Harini hari anak mama..smuanye utkmu syg..HAPPY BIRTHDAY ADIK๐Ÿฅณ๐Ÿ’‹
#7112019
#yaya
#martion

Terima kasih @ibuhanim dan rakan rakan usahawan usahawan Terengganu datang ke Martion Kuala Terengganu.
.
Kami berbesar hati menerima kedatangan ibu dan segala nasihat ibu akan kami ingat sampai bila bila.
.
#martion #steakhouse #premiumsteak #meatlover #meats #dryagedsteak #wagyu #wagyusteak #angus #angussteak #steak #ibuhanim #dinner #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih @ibuhanim dan rakan rakan usahawan usahawan Terengganu datang ke Martion Kuala Terengganu.
.
Kami berbesar hati menerima kedatangan ibu dan segala nasihat ibu akan kami ingat sampai bila bila.
.
#martion #steakhouse #premiumsteak #meatlover #meats #dryagedsteak #wagyu #wagyusteak #angus #angussteak #steak #ibuhanim #dinner #kualaterengganu #Terengganu

A quick beef stir fry, and gulai for staff dinner. In love with thai basil. Ada yang cakap tukar dengan daun cemangin pon sedap, tapi rasa tetap xsama. 
#martion

A quick beef stir fry, and gulai for staff dinner. In love with thai basil. Ada yang cakap tukar dengan daun cemangin pon sedap, tapi rasa tetap xsama.
#martion