#martion

Tag posts on Instagram

2.4k posts

Top Posts

ACU TAG NAMA SAING2 ORANG GANU
HOK DOK PERNOH MAKAN TOMAHAWK
MARTION NOK V MAKAN FREE TOMAHAWK.
.
.
Berasa nak makan steak, nak makan burger, nak makan Giant Plate!
Nok rilek rilek pun boleh di Martion.
.
Martion nok beri makan #Tomohawk hok paling sedap sekali setiap minggu dan berbelanja di Martion dengan RM 100 dalam satu resit berpeluang menang Motor Honda Wave !!!
.
.
Syarat syarat contest Makan Tomohawk Free !!!
.
#LIKE page Martion
.
#SHARE Video ni Beserta Caption yang menarik
.
#TAG 5 rakan anda
.
Pemenang akan dipilih setiap minggu
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT!!!!
.
.
๐Ÿ•ฐ Waktu Operasi .
3.00 PM hingga 12 AM
Setiap Hari
Kecuali Rabu Minggu Pertama dan Ketiga setiap Bulan
.
๐Ÿ“Lokasi Kami:
.
๐Ÿ“Œ Cawangan Kuala Terengganu
.
https://goo.gl/maps/knhSJCYVfwnnBb5n7
.
Landmark: Sebelah DIY/Digi Centre Kuala Terengganu
.
๐Ÿ“Œ Cawangan Dungun
.
https://goo.gl/maps/rvR1co3R29F7xAyBA
.
Landmark: Sek Menengah Sura/Sura Tengah
.
Untuk seberang pertanyaan dan tempahan:
.
๐Ÿ“ฑ Cawangan Kuala Terengganu
.
https://wa.me/60166556996
.
๐Ÿ“ฑ Cawangan Dungun
.
.https://wa.me/60189174669

#Martion
#MartionKT
#MartionSteakHouse

ACU TAG NAMA SAING2 ORANG GANU
HOK DOK PERNOH MAKAN TOMAHAWK
MARTION NOK V MAKAN FREE TOMAHAWK.
.
.
Berasa nak makan steak, nak makan burger, nak makan Giant Plate!
Nok rilek rilek pun boleh di Martion.
.
Martion nok beri makan #Tomohawk hok paling sedap sekali setiap minggu dan berbelanja di Martion dengan RM 100 dalam satu resit berpeluang menang Motor Honda Wave !!!
.
.
Syarat syarat contest Makan Tomohawk Free !!!
.
#LIKE page Martion
.
#SHARE Video ni Beserta Caption yang menarik
.
#TAG 5 rakan anda
.
Pemenang akan dipilih setiap minggu
TERTAKLUK TERMA DAN SYARAT!!!!
.
.
๐Ÿ•ฐ Waktu Operasi .
3.00 PM hingga 12 AM
Setiap Hari
Kecuali Rabu Minggu Pertama dan Ketiga setiap Bulan
.
๐Ÿ“Lokasi Kami:
.
๐Ÿ“Œ Cawangan Kuala Terengganu
.
https://goo.gl/maps/knhSJCYVfwnnBb5n7
.
Landmark: Sebelah DIY/Digi Centre Kuala Terengganu
.
๐Ÿ“Œ Cawangan Dungun
.
https://goo.gl/maps/rvR1co3R29F7xAyBA
.
Landmark: Sek Menengah Sura/Sura Tengah
.
Untuk seberang pertanyaan dan tempahan:
.
๐Ÿ“ฑ Cawangan Kuala Terengganu
.
https://wa.me/60166556996
.
๐Ÿ“ฑ Cawangan Dungun
.
.https://wa.me/60189174669

#Martion
#MartionKT
#MartionSteakHouse

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.

Baju kucing berseluar bunge bunge... kau potong rambut dengan salah orang. dah nampak macam... seorang pengkid yang down sindrome. tahu? takpelah. asalkan adik bahagia dan orang masih kenal siapa @afiathorrr hehe. dia sangat super lapar ni! Bengah kena bagi dia makan kekenyang dekat cafe hipsthorrr #Martion Dungun ni.

Le concours est terminรฉ ! Fรฉlicitations ร  @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg ๐Ÿ€๐Ÿ™Œ๐Ÿผ et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de rรฉduction sur tout lโ€™e-shoo jusquโ€™ร  dimanche soir โœŒ๐Ÿปet enfin, un grand merci ร  @m.art.ion pour cette jolie collaboration trรจs naturelle ๐Ÿ˜˜
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes

Le concours est terminรฉ ! Fรฉlicitations ร  @mms_lr qui gagne ce porte-monnaie Cabourg ๐Ÿ€๐Ÿ™Œ๐Ÿผ et pour tous vous remercier de vos supers commentaires, le code M-ART-ION est valable une semaine de plus et vous offre 20% de rรฉduction sur tout lโ€™e-shoo jusquโ€™ร  dimanche soir โœŒ๐Ÿปet enfin, un grand merci ร  @m.art.ion pour cette jolie collaboration trรจs naturelle ๐Ÿ˜˜
-
-
-
-
#atelierdimanche #concours #martion #artisanat #handmade #leathergood #leathercraft #petitemaroquinerie #portemonnaie #cabourg #slowlife #nantes

Just listened to the Martion Audio "Einhorn" speaker - just INCREDIBLE! #hornspeaker #einhorn #eckhorn #cornerhorn #18inch #martion #martionaudio

Just listened to the Martion Audio "Einhorn" speaker - just INCREDIBLE! #hornspeaker #einhorn #eckhorn #cornerhorn #18inch #martion #martionaudio

0945PM || FRIDAY
-
Having dinner
.
#westernfood #steak #martion

0945PM || FRIDAY
-
Having dinner
.
#westernfood #steak #martion

#martion#andyweir#๋งˆ์…˜#novel#์ฑ…ํ›„๋ฐ˜์œผ๋กœ ์น˜๋‹ซ๋Š”์ค‘!#์Šคํฌ์ผ๋Ÿฌ๊ธˆ์ง€.  ์˜ํ™”๋ฅผ ๋ด์•ผํ• ๊นŒ ๋ง์„ค์—ฌ์งˆ๋งŒํผ ๋ฉ‹์ง„ ์†Œ์„ค. ์šฐ์ฃผ๊ฐ€ ๊ผญ ๋‚ด ์ด์•ผ๊ธฐ ๊ฐ™์€... ๊ผญ ์ธ์ƒ๊ฐ™์€ ... ๋ฉ‹์ง„์†Œ์„ค! ๋ฏธ์…ธ์šฐ์›ฐ๋ฒก์˜ ์ƒˆ ์†Œ์„ค ๋ณต์ข…์€ ๋ฐฐ์†ก์ค‘!!! ์šฐํ•˜ํ•˜ํ•ณํ•˜ !! ์ข‹๊ตฌ๋‚˜!!!๊ฐ€์„์ด ๋‘๋ ต์ง€์•Š์•„!!!!!

#martion #andyweir #๋งˆ์…˜ #novel #์ฑ…ํ›„๋ฐ˜์œผ๋กœ ์น˜๋‹ซ๋Š”์ค‘! #์Šคํฌ์ผ๋Ÿฌ๊ธˆ์ง€ . ์˜ํ™”๋ฅผ ๋ด์•ผํ• ๊นŒ ๋ง์„ค์—ฌ์งˆ๋งŒํผ ๋ฉ‹์ง„ ์†Œ์„ค. ์šฐ์ฃผ๊ฐ€ ๊ผญ ๋‚ด ์ด์•ผ๊ธฐ ๊ฐ™์€... ๊ผญ ์ธ์ƒ๊ฐ™์€ ... ๋ฉ‹์ง„์†Œ์„ค! ๋ฏธ์…ธ์šฐ์›ฐ๋ฒก์˜ ์ƒˆ ์†Œ์„ค ๋ณต์ข…์€ ๋ฐฐ์†ก์ค‘!!! ์šฐํ•˜ํ•˜ํ•ณํ•˜ !! ์ข‹๊ตฌ๋‚˜!!!๊ฐ€์„์ด ๋‘๋ ต์ง€์•Š์•„!!!!!

Anak syurga ALALH SWT dtg membawa tuah kpd martion hari ni...dengan sendiri hati ini terdetik besar nikmat ALLAH BERIKAN Kepada kita org yg normal...bila adik piaaa gembira abg pun turut gembira

terima kasih Kpd @makhlokmacho  dan akak tergerak hati dtg ke martion...semoga ALLAH SWT mempermudahkan segala urusan kalian sekeluarga

#martion #greatwesternfood #dungunfood #soldierchef

Anak syurga ALALH SWT dtg membawa tuah kpd martion hari ni...dengan sendiri hati ini terdetik besar nikmat ALLAH BERIKAN Kepada kita org yg normal...bila adik piaaa gembira abg pun turut gembira

terima kasih Kpd @makhlokmacho dan akak tergerak hati dtg ke martion...semoga ALLAH SWT mempermudahkan segala urusan kalian sekeluarga

#martion #greatwesternfood #dungunfood #soldierchef

Most Recent

Petang semuaaaaa ๐Ÿ˜ ,lapar kan? Dah makan petang ke belum semuanya? Kalau belummm, jom cuba menu kedua ๐Ÿ˜‹
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Petang semuaaaaa ๐Ÿ˜ ,lapar kan? Dah makan petang ke belum semuanya? Kalau belummm, jom cuba menu kedua ๐Ÿ˜‹
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Pagi2 nih lapar kan? jom cuba menu nih ๐Ÿ˜ ,sedap dooh ๐Ÿ˜‹
( Dry-Aged ) โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Pagi2 nih lapar kan? jom cuba menu nih ๐Ÿ˜ ,sedap dooh ๐Ÿ˜‹
( Dry-Aged ) โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Sukanya haaa dapat makan free ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ,thanks to big bos sudi invite zira sebagai tetamu di Martion ๐Ÿ˜ ,thanks jugak kepada photogh saya sudi bekerjasama sama2 selalu ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_ 
MUA : @jierah_mohdnasir 
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Sukanya haaa dapat makan free ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ ,thanks to big bos sudi invite zira sebagai tetamu di Martion ๐Ÿ˜ ,thanks jugak kepada photogh saya sudi bekerjasama sama2 selalu ๐Ÿ˜˜โค๏ธ
.
.
.
PHOTOGH : @nnsphotography_
MUA : @jierah_mohdnasir
COLLABORATION BY : ( @martion_western )
.
#CrystalPicture #martion #nurnabilahshahira #nnsphotoghraphy #muajierah #muslimahmodelling #modelterengganu

Kami tutup 1.1.2020. selamat tahun baru kepada semua pelanggan kami, terima kasih di atas sokong tak berbelah bagi dari korang.

#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
p#dryagedsteak #dryager #martionkt
#martion

Kami tutup 1.1.2020. selamat tahun baru kepada semua pelanggan kami, terima kasih di atas sokong tak berbelah bagi dari korang.

#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
p #dryagedsteak #dryager #martionkt
#martion

Bile nok ambik Race kit ? 
#TerengganuDrawbrigeTowerRun

Tarikh Pengambilan Race Kit TDTR2019/2020

30 disember Isnin ( 10 pagi - 10 Malam ) 
31 disember Selasa ( 8 pagi - 1 tengahari ) 
Lokasi : parking bawah jambatan sebelah seberang Takir ( boleh masuk dgn kenderaan ) 
PERINGATAN : Sila rujuk no resit/ no pendaftaran Online ANDA ( 001 - 0600 ) 
Sila beratur Di zon 1 ( 001 - 100 )  Zon 2 ( 101 - 200 )  Zon 3 ( 201 - 300 )  Zon 4 ( 401 - 500 )  Zon 5 ( 501 - 600 )
Setiap beep disertakan skali dengan timing chip yang ade Nama masing2.Jgn ilang plok๐Ÿ˜…

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
Kak wani 016 6123773
Naim 019 9823405

#TDTR2019/2020
#TerengganuDrawbridge
#TIproperties
#BeautifulTerengganuMalaysia
#VisitMalaysia2020
#TerengganuMajuBerkatSejahtera
#KelabExplorasiMediaTerengganu
#AmazingTerengganu 
#Redbull
#NoorArfaBatik
#tehAismadu3
#mcdonalds
#khaleedalodgenRecreationCenter
#Pinggan2catering
#phiChatering
#APMterengganu
#BombaTerengganu
#GanuMedic
#jenobaOutdoor
#Sawari
#RempahTokma
#TSG
#JomRun
#ChampionChip
#BBhikers 
#COOPbank
#EPIC
#Martion
#Akilenee

Bile nok ambik Race kit ?
#TerengganuDrawbrigeTowerRun

Tarikh Pengambilan Race Kit TDTR2019/2020

30 disember Isnin ( 10 pagi - 10 Malam )
31 disember Selasa ( 8 pagi - 1 tengahari )
Lokasi : parking bawah jambatan sebelah seberang Takir ( boleh masuk dgn kenderaan )
PERINGATAN : Sila rujuk no resit/ no pendaftaran Online ANDA ( 001 - 0600 )
Sila beratur Di zon 1 ( 001 - 100 ) Zon 2 ( 101 - 200 ) Zon 3 ( 201 - 300 ) Zon 4 ( 401 - 500 ) Zon 5 ( 501 - 600 )
Setiap beep disertakan skali dengan timing chip yang ade Nama masing2.Jgn ilang plok๐Ÿ˜…

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp
Kak wani 016 6123773
Naim 019 9823405

#TDTR2019 /2020
#TerengganuDrawbridge
#TIproperties
#BeautifulTerengganuMalaysia
#VisitMalaysia2020
#TerengganuMajuBerkatSejahtera
#KelabExplorasiMediaTerengganu
#AmazingTerengganu
#Redbull
#NoorArfaBatik
#tehAismadu3
#mcdonalds
#khaleedalodgenRecreationCenter
#Pinggan2catering
#phiChatering
#APMterengganu
#BombaTerengganu
#GanuMedic
#jenobaOutdoor
#Sawari
#RempahTokma
#TSG
#JomRun
#ChampionChip
#BBhikers
#COOPbank
#EPIC
#Martion
#Akilenee

Terima kasih sudi bertandang ke Martion Premium Steakhouse.
.
#martion #dryagedsteak #familytime #dinner #steak #steakhouse #wagyu #angus #meatlover #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih sudi bertandang ke Martion Premium Steakhouse.
.
#martion #dryagedsteak #familytime #dinner #steak #steakhouse #wagyu #angus #meatlover #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih Team CCC-ECRL S4 kerana sudi memilih Martion untuk makan malam dan menyambut Birthday Staff.
.
#makanbesar #jamuanakhirtahun #dinner #birthday #steakhouse #martion #dungun #birthdaycake #celebrate #ecrl

Terima kasih Team CCC-ECRL S4 kerana sudi memilih Martion untuk makan malam dan menyambut Birthday Staff.
.
#makanbesar #jamuanakhirtahun #dinner #birthday #steakhouse #martion #dungun #birthdaycake #celebrate #ecrl

Beautiful clear video images of a UFO ๐Ÿ›ธ #fyp #ufo #space #ships #stars #starcraft #aliens #martion #life #worlds #peace #greenmen #wtf #diskcraft

Beautiful clear video images of a UFO ๐Ÿ›ธ #fyp #ufo #space #ships #stars #starcraft #aliens #martion #life #worlds #peace #greenmen #wtf #diskcraft

Kami tutup sejam dari jam 7pm-8pm untuk bagi laluan staff2 solat magrib dan jugak dinner. Kerjasama anda amat kami hargai
#staffmeal
#foodprogram 
#martionkt #martion

Kami tutup sejam dari jam 7pm-8pm untuk bagi laluan staff2 solat magrib dan jugak dinner. Kerjasama anda amat kami hargai
#staffmeal
#foodprogram
#martionkt #martion

Meraikan yang tersayang di Martion adalah satu kenangan yang terindah.
.
Anak anak gembira dan bahagia.
.
Masa yang ada kita gunakan sebaiknya untuk makan dan bermain.
.
Untuk pakej buffet, birthday dan jamuan akhir tahun, martion komited untuk berikan yang terbaik untuk kepuasan pelanggan pelanggan kami
.
#martion #jamuanakhirtahun #birthday #celebrate #anniversary #makan #jamuan #dungun #terengganu #westernfood #steakhouse #premiumfood #fresh #jjcmterengganu #familytime

Meraikan yang tersayang di Martion adalah satu kenangan yang terindah.
.
Anak anak gembira dan bahagia.
.
Masa yang ada kita gunakan sebaiknya untuk makan dan bermain.
.
Untuk pakej buffet, birthday dan jamuan akhir tahun, martion komited untuk berikan yang terbaik untuk kepuasan pelanggan pelanggan kami
.
#martion #jamuanakhirtahun #birthday #celebrate #anniversary #makan #jamuan #dungun #terengganu #westernfood #steakhouse #premiumfood #fresh #jjcmterengganu #familytime

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

Kebahagiaan dan kegembiraan anak anak sentiasa di utamakan.
.
Selagi nyawa dikandung badan
.
#Martion #steakhouse #Premiumsteak #dungun #Terengganu #Makansedap #familytime #bahagia #happy #joker #clown #balloons ๐ŸŽˆ #happiness #foodporn #dryagedsteak #foodlover

โ€œSAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI โ€˜EMBI PIORโ€™ DEKAT DALAM MULUT KITA..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€
.
Sis Ada Massalah Begini?๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
(Klik lagi mana tau terkena dengan diri sendiri)
.
.
.
โŒ Dah berus gigi banyak kali,tapi masih berbau.
.
โŒ Dah berkumur kumur guna ubat kumur sampai pedih pipi tak sampai tengahari dah berbau balik.
.
โŒ Ada masalah tonsil & resdung menyebabkan nafas berbau..boleh tahan baunya.
.
โŒ Ada ulser lidah dan bibir, pedih sangat dan tak selesa..terpaksa pakai ubat sapu yang menyebabkan mulut rasa kebas.
.
โŒ Ada karang gigi, gigi berlobang, gosok gigi 40x pun bau mulut tak hilang.
.
โŒ Gusi selalu berdar ah..duduk saje saje pun nak berda rah juga, bau mulut bercampur ngan dar4h ..pergh boleh tahan gak baunya.
.
โŒ Kerja asyik berjumpa dengan orang..jumpa client,jumpa boss, customer..kadang tak sempat nak berus gigi pun..๐Ÿ˜‚
.
Jika anda yang ada masalah  macam ni, mesti malu nak komen kan? ๐Ÿ˜ž
.
01119906061
01119906061
01119906061
.
Anda nak tak? ๐Ÿ˜˜
.
Nafas anda harum sentiasa, kawan kawan suka bercakap dengan anda, pasangan selalu nak tium anda.๐Ÿ˜†
.
P/S : Jangan sampai hilang maruah gara gara bau mulut,takut orang COP anda tak pandai jaga kebersihan ๐Ÿ˜ฅ.
.
#noraessentialdungun #noraessentialperfume #noraessentialbreathspray #noraessentialkemaman #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialover #noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut #noraessentialterengganu #mulutwangi #fashion #codkemaman #coddungun #petailover #masalah #sweet #martion #belove #myria #astro #thinkerstudio #positifselalu #beautiful #bundles #kualaberang #sinusinfection #husbandandwife #happy #nurse

โ€œSAMPAI HATI AWAK SURUH BUBUH PEWANGI โ€˜EMBI PIORโ€™ DEKAT DALAM MULUT KITA..๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโ€
.
Sis Ada Massalah Begini?๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป:
(Klik lagi mana tau terkena dengan diri sendiri)
.
.
.
โŒ Dah berus gigi banyak kali,tapi masih berbau.
.
โŒ Dah berkumur kumur guna ubat kumur sampai pedih pipi tak sampai tengahari dah berbau balik.
.
โŒ Ada masalah tonsil & resdung menyebabkan nafas berbau..boleh tahan baunya.
.
โŒ Ada ulser lidah dan bibir, pedih sangat dan tak selesa..terpaksa pakai ubat sapu yang menyebabkan mulut rasa kebas.
.
โŒ Ada karang gigi, gigi berlobang, gosok gigi 40x pun bau mulut tak hilang.
.
โŒ Gusi selalu berdar ah..duduk saje saje pun nak berda rah juga, bau mulut bercampur ngan dar4h ..pergh boleh tahan gak baunya.
.
โŒ Kerja asyik berjumpa dengan orang..jumpa client,jumpa boss, customer..kadang tak sempat nak berus gigi pun..๐Ÿ˜‚
.
Jika anda yang ada masalah macam ni, mesti malu nak komen kan? ๐Ÿ˜ž
.
01119906061
01119906061
01119906061
.
Anda nak tak? ๐Ÿ˜˜
.
Nafas anda harum sentiasa, kawan kawan suka bercakap dengan anda, pasangan selalu nak tium anda.๐Ÿ˜†
.
P/S : Jangan sampai hilang maruah gara gara bau mulut,takut orang COP anda tak pandai jaga kebersihan ๐Ÿ˜ฅ.
.
#noraessentialdungun #noraessentialperfume #noraessentialbreathspray #noraessentialkemaman #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialover #noraessentialpewangimulut #noraessentialperfumemulut #noraessentialterengganu #mulutwangi #fashion #codkemaman #coddungun #petailover #masalah #sweet #martion #belove #myria #astro #thinkerstudio #positifselalu #beautiful #bundles #kualaberang #sinusinfection #husbandandwife #happy #nurse

Same shit, different year. What we do
#truecooks #chef #martion #dryager

Same shit, different year. What we do
#truecooks #chef #martion #dryager

Lekzy taliban #jah bless d lekzy guy 
#martion Taliban,#t.princezy

Lekzy taliban #jah bless d lekzy guy
#martion Taliban, #t .princezy

Where you want to live on ?? .
.
Post by - @astrogeekz 
Follow - @spacealways for more
.
.
#space #spacesettlement #mars #astronouts #martion #lovespace #astronomy

Where you want to live on ?? .
.
Post by - @astrogeekz
Follow - @spacealways for more
.
.
#space #spacesettlement #mars #astronouts #martion #lovespace #astronomy

Harini hari anak mama..smuanye utkmu syg..HAPPY BIRTHDAY ADIK๐Ÿฅณ๐Ÿ’‹
#7112019
#yaya
#martion

Harini hari anak mama..smuanye utkmu syg..HAPPY BIRTHDAY ADIK๐Ÿฅณ๐Ÿ’‹
#7112019
#yaya
#martion

Terima kasih @ibuhanim dan rakan rakan usahawan usahawan Terengganu datang ke Martion Kuala Terengganu.
.
Kami berbesar hati menerima kedatangan ibu dan segala nasihat ibu akan kami ingat sampai bila bila.
.
#martion #steakhouse #premiumsteak #meatlover #meats #dryagedsteak #wagyu #wagyusteak #angus #angussteak #steak #ibuhanim #dinner #kualaterengganu #Terengganu

Terima kasih @ibuhanim dan rakan rakan usahawan usahawan Terengganu datang ke Martion Kuala Terengganu.
.
Kami berbesar hati menerima kedatangan ibu dan segala nasihat ibu akan kami ingat sampai bila bila.
.
#martion #steakhouse #premiumsteak #meatlover #meats #dryagedsteak #wagyu #wagyusteak #angus #angussteak #steak #ibuhanim #dinner #kualaterengganu #Terengganu

A quick beef stir fry, and gulai for staff dinner. In love with thai basil. Ada yang cakap tukar dengan daun cemangin pon sedap, tapi rasa tetap xsama. 
#martion

A quick beef stir fry, and gulai for staff dinner. In love with thai basil. Ada yang cakap tukar dengan daun cemangin pon sedap, tapi rasa tetap xsama.
#martion

Done for today. Alhamdulillah. Martion bukak lagi. Humility | Dedication| Sacrifice
#martion

Done for today. Alhamdulillah. Martion bukak lagi. Humility | Dedication| Sacrifice
#martion

Sir Mad Nor from Chicago, US.
.
English Teacher Assistant at SK Merchang.
.
Thank you having us and we hope you enjoy your times at Martion
.
#Martion #dryagedsteak #Terengganu #dungun #jjcmtv3 #makan #steakhouse

Sir Mad Nor from Chicago, US.
.
English Teacher Assistant at SK Merchang.
.
Thank you having us and we hope you enjoy your times at Martion
.
#Martion #dryagedsteak #Terengganu #dungun #jjcmtv3 #makan #steakhouse

Bundaberg Root Beer is made to a genuine family recipe with real sarsaparilla root, liquorice root, vanilla beans and molasses giving it that rich, unique colour and flavour. Brewed for over three days to extract maximum flavour our Root Beer delivers a nostalgic experience like no other.
.
Non alcohol drink guarenteed
.
Available both at Martion Dungun and Kuala Terengganu
.
#bundaberg #rootbeer #nonalcoholic #Martion #drink #familyaustralianowned #Terengganu #dungun #minuman #jjcmtv3

Bundaberg Root Beer is made to a genuine family recipe with real sarsaparilla root, liquorice root, vanilla beans and molasses giving it that rich, unique colour and flavour. Brewed for over three days to extract maximum flavour our Root Beer delivers a nostalgic experience like no other.
.
Non alcohol drink guarenteed
.
Available both at Martion Dungun and Kuala Terengganu
.
#bundaberg #rootbeer #nonalcoholic #Martion #drink #familyaustralianowned #Terengganu #dungun #minuman #jjcmtv3

Bundaberg Root Beerย is made to a genuine family recipe with real sarsaparillaย root, liquoriceย root, vanilla beans and molasses giving it that rich, unique colour and flavour. Brewed for over three days to extract maximum flavour ourย Root Beerย delivers a nostalgic experience like no other.
.
Non alcohol drink guarenteed
.
Available both at Martion Dungun and Kuala Terengganu
.
#bundaberg #rootbeer #nonalcoholic #Martion #drink #familyaustralianowned #Terengganu #dungun #minuman #jjcmtv3

Bundaberg Root Beerย is made to a genuine family recipe with real sarsaparillaย root, liquoriceย root, vanilla beans and molasses giving it that rich, unique colour and flavour. Brewed for over three days to extract maximum flavour ourย Root Beerย delivers a nostalgic experience like no other.
.
Non alcohol drink guarenteed
.
Available both at Martion Dungun and Kuala Terengganu
.
#bundaberg #rootbeer #nonalcoholic #Martion #drink #familyaustralianowned #Terengganu #dungun #minuman #jjcmtv3

Dry Aged Angus - Medium rare
.

First time makan Dry Aged steak. Worth every bite walaupon dah pernah makan daging yg lebih premium tp definitely Dry Aged has its own special taste. Belum lagi wagyu, kobe, matsusaka dan lain2. Dan ni first time boleh makan Medium Rare because of the the dry aged taste.
.

@martion_western Kuala Terengganu
.

#martion #dryagedbeef #premiumsteak

Dry Aged Angus - Medium rare
.

First time makan Dry Aged steak. Worth every bite walaupon dah pernah makan daging yg lebih premium tp definitely Dry Aged has its own special taste. Belum lagi wagyu, kobe, matsusaka dan lain2. Dan ni first time boleh makan Medium Rare because of the the dry aged taste.
.

@martion_western Kuala Terengganu
.

#martion #dryagedbeef #premiumsteak

#colorverseink #์‹œ์ฆŒ5 #theredplanet โ™ก.
.
๋“œ๋””์–ด ๋“ํ–ˆ๋‹ค!!!.
.
#๋„ค๋ทธ๋ผ๋…ธํŠธ ์ค€๋‹ค๊ธธ๋ž˜~ ํ˜นํ•ด์„œ ํ‰์†Œ์— ์žฅ๋ฐ”๊ตฌ๋‹ˆ ๋‹ด์•„๋‘” ์ž‰ํฌ ๊ทธ๋Œ€๋กœ;;;;;;.
.
์ž‰ํฌ๋Š” ์‚ฌ์ง„์œผ๋กœ ๊ทธ ์ƒ‰์„ ๊ฐ€๋Š ํ•˜๊ธฐ๊ฐ€ ์‰ฝ์ง€์•Š๋‹ค.
.
๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์ข…์ด์— ๋”ฑ ์ผ์„๋•Œ, ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ๋ง๋ž์„๋•Œ ๋Š๋‚Œ๋„ ์—„์ฒญ ๋‹ค๋ฅด๋‹ค.
.
๋˜ํ•œ ์–ด๋–ค ์ข…์ด์— ์“ฐ๋Š๋ƒ ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ํ˜•๊ด‘๋“ฑ์ด๋ƒ ํƒœ์–‘๊ด‘์ด๋ƒ์— ๋”ฐ๋ผ์„œ๋„ ์ƒ‰์ด ๋‹ค๋ฅด๊ฒŒ ๋‚˜ํƒ€๋‚œ๋‹ค.
.
์œก์•ˆ์œผ๋กœ #martion #ink ๋ฅผ ๋”ฑ ์ ‘ํ–ˆ์„๋• ๋…ธ๋ž€์ƒ‰์— ๋ถ‰์€๋น›์ด ๋งด๋Œ์•˜๋‹ค. ์ผ๋‹จ ๋ถ„๋ช… ๋…ธ๋ž€๋น›์ด ๋ณด์˜€๋‹ค.
๊ทผ๋ฐ ๊ทธ ๋…ธ๋ž€๋น›์ด ์ž์—ฐ์Šค๋ ˆ ๋ถ‰๊ฒŒ๋˜์—ˆ๋‹ค.
.
#๋งˆ์…˜์ž‰ํฌ ์™€ ์ง๊ฟ์ธ #lifeofmars ๋Š” #๋ผ๋ฏธ ์˜ #ํŽ˜ํŠธ๋กค ๊ณผ ๋น„์Šทํ•œ ๋Š๋‚Œ์ด์—ˆ๋‹ค. #ํŽ˜ํŠธ๋กค์ž‰ํฌ๋Š” ์นดํŠธ๋ฆฌ์ง€๋ฐ–์— ์—†์–ด์„œ ๋‚˜์ค‘์— ๋”ด๊ณณ์— ์จ๋‘”๊ฑฐ๋ž‘ ๋น„๊ตํ•ด์•ผํ• ๋“ฏ;.
.
#์šฐ๋ฆฌ๋‚˜๋ผ์ž‰ํฌ ๊ฐ€ ๊ต‰์žฅํžˆ ๋ฐœ์ „ํ•œ ๋Š๋‚Œ์ด ๋“ค์—ˆ๋‹ค. ์ปจ์…‰๋„ ์ž‘๋ช…๋„ ๋””์ž์ธ๋„ ์ƒ‰๊ฐ๋„!!!! ์–ด์„œ ๋นจ๋ฆฌ ์ผ๋ณธ๋ณด๋‹ค ๋” ๋ฉ‹์ง€๊ณ  ๊ณ ๊ธ‰์ง„ ํ•„๊ธฐ๊ตฌ๋ฅผ ๋งŒ๋“ญ์‹œ๋‹ค! ํ™”์ดํŒ…โ™ก.
.
#์ทจ๋ฏธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ทจ๋ฏธ๊ทธ๋žจ #ink #๋Ÿญ์…”๋ฆฌ๋ฌธ๊ตฌ #๋Ÿญ์…”๋ฆฌ์Šคํ…Œ์ด์…”๋„ˆ๋ฆฌ #์Šคํ…Œ๋…ธ #๋”ฅํŽœ #์บ˜๋ฆฌ๊ทธ๋ผํ”ผ #์บ˜๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋…ธํŠธ๊ทธ๋žจ #์ทจ๋ฏธ๊ทธ๋žจ #๊ธ€์“ฐ๊ธฐ #colorverse

#colorverseink #์‹œ์ฆŒ5 #theredplanet โ™ก.
.
๋“œ๋””์–ด ๋“ํ–ˆ๋‹ค!!!.
.
#๋„ค๋ทธ๋ผ๋…ธํŠธ ์ค€๋‹ค๊ธธ๋ž˜~ ํ˜นํ•ด์„œ ํ‰์†Œ์— ์žฅ๋ฐ”๊ตฌ๋‹ˆ ๋‹ด์•„๋‘” ์ž‰ํฌ ๊ทธ๋Œ€๋กœ;;;;;;.
.
์ž‰ํฌ๋Š” ์‚ฌ์ง„์œผ๋กœ ๊ทธ ์ƒ‰์„ ๊ฐ€๋Š ํ•˜๊ธฐ๊ฐ€ ์‰ฝ์ง€์•Š๋‹ค.
.
๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ์ข…์ด์— ๋”ฑ ์ผ์„๋•Œ, ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ๋ง๋ž์„๋•Œ ๋Š๋‚Œ๋„ ์—„์ฒญ ๋‹ค๋ฅด๋‹ค.
.
๋˜ํ•œ ์–ด๋–ค ์ข…์ด์— ์“ฐ๋Š๋ƒ ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ํ˜•๊ด‘๋“ฑ์ด๋ƒ ํƒœ์–‘๊ด‘์ด๋ƒ์— ๋”ฐ๋ผ์„œ๋„ ์ƒ‰์ด ๋‹ค๋ฅด๊ฒŒ ๋‚˜ํƒ€๋‚œ๋‹ค.
.
์œก์•ˆ์œผ๋กœ #martion #ink ๋ฅผ ๋”ฑ ์ ‘ํ–ˆ์„๋• ๋…ธ๋ž€์ƒ‰์— ๋ถ‰์€๋น›์ด ๋งด๋Œ์•˜๋‹ค. ์ผ๋‹จ ๋ถ„๋ช… ๋…ธ๋ž€๋น›์ด ๋ณด์˜€๋‹ค.
๊ทผ๋ฐ ๊ทธ ๋…ธ๋ž€๋น›์ด ์ž์—ฐ์Šค๋ ˆ ๋ถ‰๊ฒŒ๋˜์—ˆ๋‹ค.
.
#๋งˆ์…˜์ž‰ํฌ ์™€ ์ง๊ฟ์ธ #lifeofmars ๋Š” #๋ผ๋ฏธ ์˜ #ํŽ˜ํŠธ๋กค ๊ณผ ๋น„์Šทํ•œ ๋Š๋‚Œ์ด์—ˆ๋‹ค. #ํŽ˜ํŠธ๋กค์ž‰ํฌ๋Š” ์นดํŠธ๋ฆฌ์ง€๋ฐ–์— ์—†์–ด์„œ ๋‚˜์ค‘์— ๋”ด๊ณณ์— ์จ๋‘”๊ฑฐ๋ž‘ ๋น„๊ตํ•ด์•ผํ• ๋“ฏ;.
.
#์šฐ๋ฆฌ๋‚˜๋ผ์ž‰ํฌ ๊ฐ€ ๊ต‰์žฅํžˆ ๋ฐœ์ „ํ•œ ๋Š๋‚Œ์ด ๋“ค์—ˆ๋‹ค. ์ปจ์…‰๋„ ์ž‘๋ช…๋„ ๋””์ž์ธ๋„ ์ƒ‰๊ฐ๋„!!!! ์–ด์„œ ๋นจ๋ฆฌ ์ผ๋ณธ๋ณด๋‹ค ๋” ๋ฉ‹์ง€๊ณ  ๊ณ ๊ธ‰์ง„ ํ•„๊ธฐ๊ตฌ๋ฅผ ๋งŒ๋“ญ์‹œ๋‹ค! ํ™”์ดํŒ…โ™ก.
.
#์ทจ๋ฏธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ทจ๋ฏธ๊ทธ๋žจ #ink #๋Ÿญ์…”๋ฆฌ๋ฌธ๊ตฌ #๋Ÿญ์…”๋ฆฌ์Šคํ…Œ์ด์…”๋„ˆ๋ฆฌ #์Šคํ…Œ๋…ธ #๋”ฅํŽœ #์บ˜๋ฆฌ๊ทธ๋ผํ”ผ #์บ˜๋ฆฌ๊ทธ๋žจ #๋…ธํŠธ๊ทธ๋žจ #์ทจ๋ฏธ๊ทธ๋žจ #๊ธ€์“ฐ๊ธฐ #colorverse

Bercinta dgn makanan adalah satu kebahagiaan. 
Jangan tanya knp sis kurus even makan banyak macam bela saka. Dah mmg gitu. Terutama makan my fav spagethi oglio seafood dekat @martion_western lagi bertambah selera makan.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sis jarang2 breakfast even breakfast tu perlu. Tengahari baru makan, petang, malam asyik makan. Paling lewat pukul 1 malam pun mkn lagi.  I dont have any tips bagi yang tanya. 
#foodlover #foodie
#foodblogger #malaysianblogger
#martion #martion_western

Bercinta dgn makanan adalah satu kebahagiaan.
Jangan tanya knp sis kurus even makan banyak macam bela saka. Dah mmg gitu. Terutama makan my fav spagethi oglio seafood dekat @martion_western lagi bertambah selera makan.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Sis jarang2 breakfast even breakfast tu perlu. Tengahari baru makan, petang, malam asyik makan. Paling lewat pukul 1 malam pun mkn lagi. I dont have any tips bagi yang tanya.
#foodlover #foodie
#foodblogger #malaysianblogger
#martion #martion_western

let's start for the dry aged steak
Only one Martion KT & Martion Dungun
Proses membina daging yg bermutu tinggi

Nntkan 27 hari lagi kita akan potong 1st dry aged.

#Martion
#MartiinKT
#MartionDryAger
#1stDryAgedGanu
#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
#dryagedsteak #dryager
#1stDryAgerTerengganu

let's start for the dry aged steak
Only one Martion KT & Martion Dungun
Proses membina daging yg bermutu tinggi

Nntkan 27 hari lagi kita akan potong 1st dry aged.

#Martion
#MartiinKT
#MartionDryAger
#1stDryAgedGanu
#Premiumsteak #steak #Terengganu #dungun #steak #kualaterengganu #beautifulterengganu #makan #daging #wagyu #angus #visitmalaysia #tomahawk #SteakLover #butchercut
#dryagedsteak #dryager
#1stDryAgerTerengganu

Red valley for sunset last night for a pre dinner walk and bottle of white. As if this is Turkey?! ๐Ÿ˜ #valleysfordays #amionmars  #martion #redvalley

Red valley for sunset last night for a pre dinner walk and bottle of white. As if this is Turkey?! ๐Ÿ˜ #valleysfordays #amionmars #martion #redvalley

We are closed today and tomorrow for Martion Family event. .
We will be back on Saturday, 21st September 2019.
.
#martion #closed #terengganu

We are closed today and tomorrow for Martion Family event. .
We will be back on Saturday, 21st September 2019.
.
#martion #closed #terengganu

Beat by dre, Logitech x100 or any Bluetooth speaker? Kalah dengan speaker blutoh ni. Full range mix bowl.
#kitchencrew 
#musickitchen #martion

Beat by dre, Logitech x100 or any Bluetooth speaker? Kalah dengan speaker blutoh ni. Full range mix bowl.
#kitchencrew
#musickitchen #martion

Giant Plate Martion !!!
.
Recommended untuk 5-6 orang makan. .
Sesuai untuk seisi Keluarga.
.
Semua makanan ada dalam plate.
.
#gianplate #martion #steakhouse #familytime #makan #Terengganu #beautifulterengganu #kualaterengganu #dungun

Giant Plate Martion !!!
.
Recommended untuk 5-6 orang makan. .
Sesuai untuk seisi Keluarga.
.
Semua makanan ada dalam plate.
.
#gianplate #martion #steakhouse #familytime #makan #Terengganu #beautifulterengganu #kualaterengganu #dungun

#PERCUMA ROTI JOHN DENGAN MAKAN RM 100 DI MARTION PADA 16 SEPTEMBER 2019 !!!
.
Sempena dengan Anniversary Martion
.
Martion nak bagi #Free roti john superb ni.
.
Jum ke Martion esok!!!
.
#martion #rotijohn #anniversary #steakhouse #kualaterengganu #dungun #jjcm #beautifulterengganu #makan #free

#PERCUMA ROTI JOHN DENGAN MAKAN RM 100 DI MARTION PADA 16 SEPTEMBER 2019 !!!
.
Sempena dengan Anniversary Martion
.
Martion nak bagi #Free roti john superb ni.
.
Jum ke Martion esok!!!
.
#martion #rotijohn #anniversary #steakhouse #kualaterengganu #dungun #jjcm #beautifulterengganu #makan #free

FIRST DRY AGED STEAK DI TERENGGANU
.
Dry Aged Steak, daging yang di gantung di dalam peti khas selama 27 hari untuk matang.
.
Steak yang sedap memerlukan masa dan setiap penantian itu memberi nikmat yang tak boleh di lupakan.
.
Antara bahagian Daging yang kami ada;
.
1- Angus Shortloin
2- Wagyu Cuberoll MB4 & MB6
3- Wagyu Striploin MB6 & MB8
4- Premium Angus Cuberoll MB2+
5- Premium Angus Tomahawk MB2+
6- Wagyu OP Ribs MB5
.
InsyaAllah hujung minggu ni masuk Dry Ager
.
Beef cut yang dok pernoh awok2 tengok pun amri akan masuk dalam Dry ager.
.
Antara yg terbaru OP RIB WAGYU MB5
dan ANGUS SHORTLOIN๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜.
.
Yang mane teringin boleh booking dari sekarang sementara kita dry 27 hari.

#Martion
#MartionDryAgedSteak
#1stDryAgerTerengganu

FIRST DRY AGED STEAK DI TERENGGANU
.
Dry Aged Steak, daging yang di gantung di dalam peti khas selama 27 hari untuk matang.
.
Steak yang sedap memerlukan masa dan setiap penantian itu memberi nikmat yang tak boleh di lupakan.
.
Antara bahagian Daging yang kami ada;
.
1- Angus Shortloin
2- Wagyu Cuberoll MB4 & MB6
3- Wagyu Striploin MB6 & MB8
4- Premium Angus Cuberoll MB2+
5- Premium Angus Tomahawk MB2+
6- Wagyu OP Ribs MB5
.
InsyaAllah hujung minggu ni masuk Dry Ager
.
Beef cut yang dok pernoh awok2 tengok pun amri akan masuk dalam Dry ager.
.
Antara yg terbaru OP RIB WAGYU MB5
dan ANGUS SHORTLOIN๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜˜.
.
Yang mane teringin boleh booking dari sekarang sementara kita dry 27 hari.

#Martion
#MartionDryAgedSteak
#1stDryAgerTerengganu

Lamb Shank
.
One of the finest lamb part.
.
Juicy and tasty
.
Only at Martion
.
#Martion #lambshank #lamb #steak #Terengganu

Lamb Shank
.
One of the finest lamb part.
.
Juicy and tasty
.
Only at Martion
.
#Martion #lambshank #lamb #steak #Terengganu

Angus or Wagyu Tomahawk
.
The only Premium Steak in Terengganu.
.
#Butchercut #Martion #premiumsteak #superiorbeef #wagyu #Angus #steak #perfect #terengganu

Angus or Wagyu Tomahawk
.
The only Premium Steak in Terengganu.
.
#Butchercut #Martion #premiumsteak #superiorbeef #wagyu #Angus #steak #perfect #terengganu

Try our Signature Wagyu Steak
.
#Martion #Premiumsteak #Superiorbeef #Wagyu #angus #steak

Try our Signature Wagyu Steak
.
#Martion #Premiumsteak #Superiorbeef #Wagyu #angus #steak

Mixed grill martion portion banyak ๐Ÿคค
.
#martion #mixedgrill #steakhouse #dryaged #Terengganu #jjcmtv3

Mixed grill martion portion banyak ๐Ÿคค
.
#martion #mixedgrill #steakhouse #dryaged #Terengganu #jjcmtv3