#lightroom

Tag posts on Instagram

14.9m posts

Top Posts

What are you looking for?

What are you looking for?

Muốn đăng tấm hình mà ngồi nãy giờ nửa tiếng ko nghĩ ra được cái caption nào hết nên thôi để vậy đăng luôn 🤦🏻‍♀️
.
.
.
.
.
.
.
#travel #travelgram #canada #banff #instadaily #travelblogger #traveling #vsco #lightroom #exploring #wanderlust #blogger #trend #trendy

Muốn đăng tấm hình mà ngồi nãy giờ nửa tiếng ko nghĩ ra được cái caption nào hết nên thôi để vậy đăng luôn 🤦🏻‍♀️
.
.
.
.
.
.
.
#travel #travelgram #canada #banff #instadaily #travelblogger #traveling #vsco #lightroom #exploring #wanderlust #blogger #trend #trendy

iya gendut.
°
°
°
#lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙 #lfl💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl💛 #lflflflflflflflflflflfl #lfllfllfllfl #lfl #fff #fff💋 #lightroompresets #lightroomtutorials #lightroom #lightroomedits

iya gendut.
°
°
°
#lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl 💛 #lflflflflflflflflflflfl #lfllfllfllfl #lfl #fff #fff 💋 #lightroompresets #lightroomtutorials #lightroom #lightroomedits

Iya,tapi....

Iya,tapi....

작년에 비해 영등포 타임스퀘어 트리가
더 화려해지고 예쁜 사진 스팟이 많아진 느낌 😌
작은 그네도 있어서
귀여운 사진도 찍을 수 있어요 !!
대신 아기들한테 인기만점이라
아기들이랑 같이 줄을 서야 되는 🙈
오늘은 어제와 다르게 맑은 공기 !!
추워졌지만.. 미세먼지보다
차라리 추운게 나은 1인입니다 🙄
오늘 하루도 고생하셨어요 !!
예쁜 목요일 밤 보내세요 :)

작년에 비해 영등포 타임스퀘어 트리가
더 화려해지고 예쁜 사진 스팟이 많아진 느낌 😌
작은 그네도 있어서
귀여운 사진도 찍을 수 있어요 !!
대신 아기들한테 인기만점이라
아기들이랑 같이 줄을 서야 되는 🙈
오늘은 어제와 다르게 맑은 공기 !!
추워졌지만.. 미세먼지보다
차라리 추운게 나은 1인입니다 🙄
오늘 하루도 고생하셨어요 !!
예쁜 목요일 밤 보내세요 :)

Most Recent

Kode : Jeju

Geser kesamping untuk melihat foto sebelum di edit.

Lihat? Foto yang sebelumnya biasa aja, gelap, kusam, engga menarik jadi kelihatan hidup, cerah, berwarna dan jelas. Yuk buruan di order, harga mulai dari 25.000 aja😍 cek link di bio for order

Keuntungannya itu apa aja sih kalau beli preset disini ????📍Pakai akun sendiri
📍Tidak menggunakan akun sharing
📍Pengiriman via e-Mail
📍Tidak ada waktu expired
📍Bisa digunakan kembali apabila hp rusak/ganti hp
📍Bisa digunakan di beberapa hp sekaligus
📍Tinggal sekali ‘tap’ foto kamu akan menjadi bagus tanpa perlu diatur lagi
📍Tone kekinian .

Make your photos more cool, unique, wonderful and beautiful with use hight quality preset.
Verry recomended for you who like 📸 lifestyle selfie, OOTD, PHOTOGRAPHY

For contact : 081357413230

#juallightroompreset #presetlightroom #presetlightroommurah #ligthroompresets #presetslightroom #presets #jualpresetmurah #adobelightroom #presetshop #lightroomindonesia #lightroomedits #lightroom #vscofilter #vscocam #vscofullpack #unfoldfullpack #unfold #unfoldapp #storyartapp #mueapp #jualappmue

Kode : Jeju

Geser kesamping untuk melihat foto sebelum di edit.

Lihat? Foto yang sebelumnya biasa aja, gelap, kusam, engga menarik jadi kelihatan hidup, cerah, berwarna dan jelas. Yuk buruan di order, harga mulai dari 25.000 aja😍 cek link di bio for order

Keuntungannya itu apa aja sih kalau beli preset disini ????📍Pakai akun sendiri
📍Tidak menggunakan akun sharing
📍Pengiriman via e-Mail
📍Tidak ada waktu expired
📍Bisa digunakan kembali apabila hp rusak/ganti hp
📍Bisa digunakan di beberapa hp sekaligus
📍Tinggal sekali ‘tap’ foto kamu akan menjadi bagus tanpa perlu diatur lagi
📍Tone kekinian .

Make your photos more cool, unique, wonderful and beautiful with use hight quality preset.
Verry recomended for you who like 📸 lifestyle selfie, OOTD, PHOTOGRAPHY

For contact : 081357413230

#juallightroompreset #presetlightroom #presetlightroommurah #ligthroompresets #presetslightroom #presets #jualpresetmurah #adobelightroom #presetshop #lightroomindonesia #lightroomedits #lightroom #vscofilter #vscocam #vscofullpack #unfoldfullpack #unfold #unfoldapp #storyartapp #mueapp #jualappmue

|| Colourful Life ||
.
Post Of ( 1/3 )
.
We All Will Have A Group Of People Who Always
There For You In Your Life !!
.
I Meet This People In Engineering College , Few People Became Most Important Part Of My Life !!!
.
.
.
#people #friendship #friends #college #engginering #nandihills #rljit #riders #frdsforever #lifestyle #life #lessonlearned #2019 #manychanges #trust #loyalty #kindness #aggressive #rude #lier #photography #lightroom #realme #shotonrealme #realmext #pothupawanreddy #instagood #instagram #dailypic #keralagram

|| Colourful Life ||
.
Post Of ( 1/3 )
.
We All Will Have A Group Of People Who Always
There For You In Your Life !!
.
I Meet This People In Engineering College , Few People Became Most Important Part Of My Life !!!
.
.
.
#people #friendship #friends #college #engginering #nandihills #rljit #riders #frdsforever #lifestyle #life #lessonlearned #2019 #manychanges #trust #loyalty #kindness #aggressive #rude #lier #photography #lightroom #realme #shotonrealme #realmext #pothupawanreddy #instagood #instagram #dailypic #keralagram

“O amor é maior que tudo
Do que todos, até a dor
Se vai quando o olhar é natural...”
.
.
.
.
.
#couple #couplegoals #love #family #familyphotography #brazil #travel #traveling #beach #nature #shooting #womanphotographer #photography #photographylovers #lightroom #affection

“O amor é maior que tudo
Do que todos, até a dor
Se vai quando o olhar é natural...”
.
.
.
.
.
#couple #couplegoals #love #family #familyphotography #brazil #travel #traveling #beach #nature #shooting #womanphotographer #photography #photographylovers #lightroom #affection

"Seseorang yang dapat membuat mimpinya menjadi nyata ialah seseorang yang tak kenal kata menyarah dalam hidupnya"
📸@storyindodaily_ 
______________________________________
#urbexpeople #urbexindonesia #lfl #lfl💛 #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforfollowback #follow #instagram #lightroom

"Seseorang yang dapat membuat mimpinya menjadi nyata ialah seseorang yang tak kenal kata menyarah dalam hidupnya"
📸@storyindodaily_
______________________________________
#urbexpeople #urbexindonesia #lfl #lfl 💛 #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likeforfollowback #follow #instagram #lightroom

Cussss💘
#lfl#lightroom.

Cussss💘
#lfl #lightroom .

Yo seneng e dolanan ora seneng pakem og🤣😝
#lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lightroom #likeforfollowback #likeforfollow

Yo seneng e dolanan ora seneng pakem og🤣😝
#lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lightroom #likeforfollowback #likeforfollow

Using my lunch break to post some of my last pics!! Stay tuned for my next video :)
.
.
.
.
.
#absolutvodka #absolutvodkacollector #bottle#bottles #studiowork #studiosetup #lights#lightroom #productphotography#commercialphotography #setdesign#productphotoshoot #productphoto #alcohol #commercialphotography

Using my lunch break to post some of my last pics!! Stay tuned for my next video :)
.
.
.
.
.
#absolutvodka   #absolutvodkacollector   #bottle #bottles   #studiowork   #studiosetup   #lights #lightroom   #productphotography #commercialphotography   #setdesign #productphotoshoot   #productphoto   #alcohol #commercialphotography

Hallo Teman² Sbntr Lagi Liburan Akan Tiba Nih Dan Akan Ada Pergantian tahun 2019 dan akan ganti jadi 2020 pasti kan malam tahun baru itu jelas ramai semoga kalian bisa melihat kembang api bersama dengn teman,sahabat, keluarga,pacar juga boleh, tenang yng jomblo sini aku temenin wkwk😁
#editorindonesia
#editorfoto#editorialphotography
#fotografer#
#fotokekinian#lightroom#lightroomedits
#like4likes#lfl#likeforlikes
#ilfilll#lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl

Hallo Teman² Sbntr Lagi Liburan Akan Tiba Nih Dan Akan Ada Pergantian tahun 2019 dan akan ganti jadi 2020 pasti kan malam tahun baru itu jelas ramai semoga kalian bisa melihat kembang api bersama dengn teman,sahabat, keluarga,pacar juga boleh, tenang yng jomblo sini aku temenin wkwk😁
#editorindonesia
#editorfoto #editorialphotography
#fotografer #
#fotokekinian #lightroom #lightroomedits
#like4likes #lfl #likeforlikes
#ilfilll #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl

Last day in Dalat. Still remember the feelings I had there. 
9/8/19 
_______________________
.
.
#dalat #trip #stillcafe #thangnam #lastday #photooftheday #instagood #lightroom

Last day in Dalat. Still remember the feelings I had there.
9/8/19
_______________________
.
.
#dalat #trip #stillcafe #thangnam #lastday #photooftheday #instagood #lightroom

Com a melhor partner 😍

Com a melhor partner 😍

Trying to work on some of my portrait photography and also working on finding my editing style for Adobe lightroom. If you have not used it before I think I'm using what feels like 1%. Models / Students / Instructor

Beau 
Giorgia - @eco_mermaid
TJ - @dougs_alterego_tj
Robin - @robin.marielle.scuba
Daniel - @tdt______

Feedback on your thoughts of the shots. 
More shoots tomorrow and the weekend. 
#portrait #photopractice #lightroom #adobe #people #students #models

Trying to work on some of my portrait photography and also working on finding my editing style for Adobe lightroom. If you have not used it before I think I'm using what feels like 1%. Models / Students / Instructor

Beau
Giorgia - @eco_mermaid
TJ - @dougs_alterego_tj
Robin - @robin.marielle.scuba
Daniel - @tdt______

Feedback on your thoughts of the shots.
More shoots tomorrow and the weekend.
#portrait #photopractice #lightroom #adobe #people #students #models

—
Bentar lagi liburan nih, udah ada rencana mau liburan kemana?
Kalo liburan pasti ga lupa buat foto² dong say😝
Buat foto kalian jadi aesthetic dengan Presets Lightroom dari @jovappstore 🍑
Presets lightroom disini pas banget buat feeds instagram kalian loh, pas buat foto² outdoor maupun indoor.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Kelebihan Presets Lightroom 
@jovappstore
📌 Lightroom akun sendiri (No sharing)
📌 Download lightroom langsung dari playstore (Legal & Aman)
📌 Sistem import presets
📌 Presets selebgram no abal-abal
📌 Anti ribet-ribet
📌 Ada 500+ presets selebgram
📌 For iOs dan Android
—
💰 Idr: 30k
💳 Pay: Via Pulsa
Order/Tanya-tanya/Info lebih👇
DM📩/Klik link di bio
•
#lightroomaesthetic #jualpresetlightroom #jualpresetslightroom #jualpresetsmurah #jualpresetselebgram #jualadobelightroom #jualadobelightroomios #jualapplightroomandro #jualpresets #lightroomedits #lightroom #lightroomindonesia #editlightroom #editfotoaesthetic #kekinian #ootdhijab #ootdfashion #aesthetic


Bentar lagi liburan nih, udah ada rencana mau liburan kemana?
Kalo liburan pasti ga lupa buat foto² dong say😝
Buat foto kalian jadi aesthetic dengan Presets Lightroom dari @jovappstore 🍑
Presets lightroom disini pas banget buat feeds instagram kalian loh, pas buat foto² outdoor maupun indoor.
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Kelebihan Presets Lightroom
@jovappstore
📌 Lightroom akun sendiri (No sharing)
📌 Download lightroom langsung dari playstore (Legal & Aman)
📌 Sistem import presets
📌 Presets selebgram no abal-abal
📌 Anti ribet-ribet
📌 Ada 500+ presets selebgram
📌 For iOs dan Android

💰 Idr: 30k
💳 Pay: Via Pulsa
Order/Tanya-tanya/Info lebih👇
DM📩/Klik link di bio

#lightroomaesthetic #jualpresetlightroom #jualpresetslightroom #jualpresetsmurah #jualpresetselebgram #jualadobelightroom #jualadobelightroomios #jualapplightroomandro #jualpresets #lightroomedits #lightroom #lightroomindonesia #editlightroom #editfotoaesthetic #kekinian #ootdhijab #ootdfashion #aesthetic

Begitulah manusiapunya kelebihan punya kekurangan,jangan berputus asa kalo tak bisa seperti dia,kau harus bangkit ,kenali dirimu,siapakah dirimu,lalu jadilah dirimu sendiri,bisa saja dengan jadinya dirimu sendiri,kamu bisa lebih berarti dari pada dia.
"Ihyaabdalf"
#like4likes #lifestyle #likeforlikes #love #likeforlike #like4like #like4follow #photooftheday #portraitphotography #positivethinking #lfl #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl💛 #lfl💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl💙💙 #lfl💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #fff  #instagram #garagarainstagram  #lightroompreset #lightroom #madewithstories #creative #creativemultiplepost #shotoniphone #shotonphone #creativepost #handinframe #instagrammagazine #lightroomtone

Begitulah manusiapunya kelebihan punya kekurangan,jangan berputus asa kalo tak bisa seperti dia,kau harus bangkit ,kenali dirimu,siapakah dirimu,lalu jadilah dirimu sendiri,bisa saja dengan jadinya dirimu sendiri,kamu bisa lebih berarti dari pada dia.
"Ihyaabdalf"
#like4likes #lifestyle #likeforlikes #love #likeforlike #like4like #like4follow #photooftheday #portraitphotography #positivethinking #lfl #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl #lfl 💛 #lfl 💛lfllflfllffllflflflflflflflflfllflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflflfllflflflflflflflflfllflfllflflflflflflfllflflflflflllfl #lfllflffllfllflflflfllffllflfllflflfllflflflfllffllflfflfllfllflfl 💙💙 #lfl 💛lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl💙😘lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllflfllfllfl❤️ #fff   #instagram #garagarainstagram   #lightroompreset #lightroom #madewithstories #creative #creativemultiplepost #shotoniphone #shotonphone #creativepost #handinframe #instagrammagazine #lightroomtone

Ngulang dah:(
•
•
•
•
•#lfl💛 #lfl #lightroom

Ngulang dah:(




#lfl 💛 #lfl #lightroom

Hi guys! I'm happy to announce that, I'm not tired posting photos of Ijen's crater and their surroundings. This photo is the closest I've been capturing Milkyway. the white lights you see in the photo are the hikers that ascending or descending the mountain to see the blue fire. Would you like to come here? If you do why don't you let me know below?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fujifilm #fujifilmxe1 #xe1 #lightroom #samyanglens #wonderfulindonesia #hikingbangers #landscape #mountain #hiking #fujifilmid #fujifilm_id #adventure #indonesia #fujifilmfeaturetime #voyaged #caughtonsamyang #adventurespirit #samyanglensgermany #Fujifilm_id #GoFUJIFILM #nature⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fstoppers⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aurora⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#northernlight⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jaw_dropping_shots⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#global_creatives⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#xSample⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #stars #milkyway

Hi guys! I'm happy to announce that, I'm not tired posting photos of Ijen's crater and their surroundings. This photo is the closest I've been capturing Milkyway. the white lights you see in the photo are the hikers that ascending or descending the mountain to see the blue fire. Would you like to come here? If you do why don't you let me know below?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fujifilm #fujifilmxe1 #xe1 #lightroom #samyanglens #wonderfulindonesia #hikingbangers #landscape #mountain #hiking #fujifilmid #fujifilm_id #adventure #indonesia #fujifilmfeaturetime #voyaged #caughtonsamyang #adventurespirit #samyanglensgermany #Fujifilm_id #GoFUJIFILM #nature ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#fstoppers ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#aurora ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#northernlight ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#jaw_dropping_shots ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#global_creatives ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#xSample ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #stars #milkyway

Apa benar langit mendung awan gelap bisa kembali terang oleh pancaran sinar matamu ?

Loc : Waduk Sermo, yogyakarta

#photography #photooftheday #water #alam #explore #jogja #explorejogja #tourist #canon #art #photo #naturephotography #camp #lightroom #sun

Apa benar langit mendung awan gelap bisa kembali terang oleh pancaran sinar matamu ?

Loc : Waduk Sermo, yogyakarta

#photography #photooftheday #water #alam #explore #jogja #explorejogja #tourist #canon #art #photo #naturephotography #camp #lightroom #sun

Cheers to the pain we chose to hide. 🌿🌹

Cheers to the pain we chose to hide. 🌿🌹