#lagumanauntukampa

Tag posts on Instagram

10 posts

Top Posts

Makan mlm brsma mamak n shahril... Cengini 👍👍 #pimaifm #bubledeecafe #lagumanauntukampa

Makan mlm brsma mamak n shahril... Cengini 👍👍 #pimaifm #bubledeecafe #lagumanauntukampa

Thanks for everything...
Fight for your life...
#ootd #SAJ #bestrong #babeloonez #lagumanauntukampa #sunday

Thanks for everything...
Fight for your life...
#ootd #SAJ #bestrong #babeloonez #lagumanauntukampa #sunday

Thankyou sayang sebab selalu ada di sisi saya and terharu sangat sebab sanggup datang dari jauh semata2 nak tengok cinta hati awak . ❤ you dear . 😘 . #merelip #lagumanauntukampa #hatimaosado #penangrian #compakia #anakantoo #anakjatipenang #orangkita

Thankyou sayang sebab selalu ada di sisi saya and terharu sangat sebab sanggup datang dari jauh semata2 nak tengok cinta hati awak . ❤ you dear . 😘 . #merelip #lagumanauntukampa #hatimaosado #penangrian #compakia #anakantoo #anakjatipenang #orangkita

Dua hari ni mmang restaurant full house big thanks to all the lovely customers ! Dua kawah sup kami habis licin surut smpai tarra ni ! Alhamdulillah thank you korang. Kita jumpa esok lagi k ! Lusa jugak, ehhh tulat jugak. Alaaa hari hari lah senang 😊😊😊 yg penting tq team for your teamwork and comitement, much appreciated ! ❤️ #dapoqmimi #restorandapoqmimi #penangfood #penangkini #penangfamousfood #lagumanauntukampa #fooddelivery #penangfooddelivery

Dua hari ni mmang restaurant full house big thanks to all the lovely customers ! Dua kawah sup kami habis licin surut smpai tarra ni ! Alhamdulillah thank you korang. Kita jumpa esok lagi k ! Lusa jugak, ehhh tulat jugak. Alaaa hari hari lah senang 😊😊😊 yg penting tq team for your teamwork and comitement, much appreciated ! ❤️ #dapoqmimi #restorandapoqmimi #penangfood #penangkini #penangfamousfood #lagumanauntukampa #fooddelivery #penangfooddelivery

Maka terhasillah lipstik natural look tadi.. gitewwww.. #simplemakeup
#naturallook
#sapasukacuba
#taksukatakpa
#kamilagumanapontakpa 
#lagumanauntukampa

Maka terhasillah lipstik natural look tadi.. gitewwww.. #simplemakeup
#naturallook
#sapasukacuba
#taksukatakpa
#kamilagumanapontakpa
#lagumanauntukampa

Most Recent

Thanks for everything...
Fight for your life...
#ootd #SAJ #bestrong #babeloonez #lagumanauntukampa #sunday

Thanks for everything...
Fight for your life...
#ootd #SAJ #bestrong #babeloonez #lagumanauntukampa #sunday

New menu is coming to #restorandapoqmimi esokkkk ! Lets play a game shall we ? .

Guess and coment this "international dish" on our official instagram and facebook to get a free dish once you dine in ! 🌸 
Clue : kena dine in makan baru sedap, take away/tapau dah kurang umppphhhh. 🤔 .

#restorandapoqmimi #dapoqmimi #penangfood #penangkini #lagumanauntukampa #penangfamousfood

New menu is coming to #restorandapoqmimi esokkkk ! Lets play a game shall we ? .

Guess and coment this "international dish" on our official instagram and facebook to get a free dish once you dine in ! 🌸
Clue : kena dine in makan baru sedap, take away/tapau dah kurang umppphhhh. 🤔 .

#restorandapoqmimi #dapoqmimi #penangfood #penangkini #lagumanauntukampa #penangfamousfood

Dua hari ni mmang restaurant full house big thanks to all the lovely customers ! Dua kawah sup kami habis licin surut smpai tarra ni ! Alhamdulillah thank you korang. Kita jumpa esok lagi k ! Lusa jugak, ehhh tulat jugak. Alaaa hari hari lah senang 😊😊😊 yg penting tq team for your teamwork and comitement, much appreciated ! ❤️ #dapoqmimi #restorandapoqmimi #penangfood #penangkini #penangfamousfood #lagumanauntukampa #fooddelivery #penangfooddelivery

Dua hari ni mmang restaurant full house big thanks to all the lovely customers ! Dua kawah sup kami habis licin surut smpai tarra ni ! Alhamdulillah thank you korang. Kita jumpa esok lagi k ! Lusa jugak, ehhh tulat jugak. Alaaa hari hari lah senang 😊😊😊 yg penting tq team for your teamwork and comitement, much appreciated ! ❤️ #dapoqmimi #restorandapoqmimi #penangfood #penangkini #penangfamousfood #lagumanauntukampa #fooddelivery #penangfooddelivery

Maka terhasillah lipstik natural look tadi.. gitewwww.. #simplemakeup
#naturallook
#sapasukacuba
#taksukatakpa
#kamilagumanapontakpa 
#lagumanauntukampa

Maka terhasillah lipstik natural look tadi.. gitewwww.. #simplemakeup
#naturallook
#sapasukacuba
#taksukatakpa
#kamilagumanapontakpa
#lagumanauntukampa

Abam panda borong abes . Fuhh panaih litlit . Jangan cakap abam tak payung . Banyak brand baik2 kali ni . #adc #adcters #akudesign #costura #belengaih #mandipeluh #tempatanfest #tf16 #penang #brotherhood #baikpunya #terbaek  #terbaikdariladang #lagumanauntukampa

Abam panda borong abes . Fuhh panaih litlit . Jangan cakap abam tak payung . Banyak brand baik2 kali ni . #adc #adcters #akudesign #costura #belengaih #mandipeluh #tempatanfest #tf16 #penang #brotherhood #baikpunya #terbaek #terbaikdariladang #lagumanauntukampa

Thankyou sayang sebab selalu ada di sisi saya and terharu sangat sebab sanggup datang dari jauh semata2 nak tengok cinta hati awak . ❤ you dear . 😘 . #merelip #lagumanauntukampa #hatimaosado #penangrian #compakia #anakantoo #anakjatipenang #orangkita

Thankyou sayang sebab selalu ada di sisi saya and terharu sangat sebab sanggup datang dari jauh semata2 nak tengok cinta hati awak . ❤ you dear . 😘 . #merelip #lagumanauntukampa #hatimaosado #penangrian #compakia #anakantoo #anakjatipenang #orangkita

Makan mlm brsma mamak n shahril... Cengini 👍👍 #pimaifm #bubledeecafe #lagumanauntukampa

Makan mlm brsma mamak n shahril... Cengini 👍👍 #pimaifm #bubledeecafe #lagumanauntukampa

Bowling time with niehaoma sc .
#midsem #relax #lagumanauntukampa #janganwatlecey

Bowling time with niehaoma sc .
#midsem #relax #lagumanauntukampa #janganwatlecey