#challenge

Tag posts on Instagram

15.5m posts

Top Posts

#CHALLENGEINCERTEZA eeeeé sofrência até na hora da maquiagem simmmm, hahaahah 🥴😆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Marca aquela amiga que tá sofrencia pra chorar junto 🤣🤷🏻‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Música: incerteza-Matheus e Kauan 
#challenge #mateusekauan #girlmake #maquiagem #makeup #make

#CHALLENGEINCERTEZA eeeeé sofrência até na hora da maquiagem simmmm, hahaahah 🥴😆
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Marca aquela amiga que tá sofrencia pra chorar junto 🤣🤷🏻‍♀️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Música: incerteza-Matheus e Kauan
#challenge #mateusekauan #girlmake #maquiagem #makeup #make

fizemos um bastidores de algumas cenas que deram um pouco errado 🤣 espero que deem risadas como a gente deu aqui kkkk🥰
-
se gostou e não viu o resultado tem la no nosso feed! segue a gente e fica por dentro das maluquices que postamos 🤩❤️
-
#challenge #transition #transição #gustax #lisabarcelos #anitta #combatchy

fizemos um bastidores de algumas cenas que deram um pouco errado 🤣 espero que deem risadas como a gente deu aqui kkkk🥰
-
se gostou e não viu o resultado tem la no nosso feed! segue a gente e fica por dentro das maluquices que postamos 🤩❤️
-
#challenge #transition #transição #gustax #lisabarcelos #anitta #combatchy

Oi Xente Criidaaaa
A Moana mais Linda que vc verá hoje
😏💕te Avisando q AMANHÃ tem VÍDEO AQUI no Feed, aquele onde as Definições de FOFURA vão ser Atualizadas!!
Quem já ta Ansiosa 
Toca aki 👋PAAAH

Oi Xente Criidaaaa
A Moana mais Linda que vc verá hoje
😏💕te Avisando q AMANHÃ tem VÍDEO AQUI no Feed, aquele onde as Definições de FOFURA vão ser Atualizadas!!
Quem já ta Ansiosa
Toca aki 👋PAAAH

Quem sou eu? 🤷🏻‍♀️
Hoje tá muitoooo fácil 😂
.
.
.
.
#personagem #makeupchallenge #makeup #maquiagem #challenge #tutorial #makeuptutorial

Quem sou eu? 🤷🏻‍♀️
Hoje tá muitoooo fácil 😂
.
.
.
.
#personagem #makeupchallenge #makeup #maquiagem #challenge #tutorial #makeuptutorial

E o #challenge da semana veio até com reza forte, pois quando a gente quer ficar linda não vem com essa de dar erro (péssimo trocadilho com o vídeo 🤦🏻‍♀️).
.
Mas vai dizer que esse nosso #desafiosextou não ficou bom? Sonho a gente conseguir se arrumar assim, né? .
.
Inspiração @camilabusi e @marimaria .
.
.
_____
#maeefilha #mulhermaravilha #evoluiuchallenge #memesbrasileiros #instagrammemes #instacenas #talmaetalfilha #dancinhadesexta .

E o #challenge da semana veio até com reza forte, pois quando a gente quer ficar linda não vem com essa de dar erro (péssimo trocadilho com o vídeo 🤦🏻‍♀️).
.
Mas vai dizer que esse nosso #desafiosextou não ficou bom? Sonho a gente conseguir se arrumar assim, né? .
.
Inspiração @camilabusi e @marimaria .
.
.
_____
#maeefilha #mulhermaravilha #evoluiuchallenge #memesbrasileiros #instagrammemes #instacenas #talmaetalfilha #dancinhadesexta .

Sextouuuu!!
Vamos de #tudookchallenge 😍
Musica #tudook @eumila @thiaguinhomtoficial @jsomaodeouro 🖤MARCA A AMIGA QUE VOCÊ QUE VER REPRODUZINDO ESSE CHALLENGE 🖤
.
E se você for reproduzir não esquece de me marcar para eu repostar viu?
.
#sandraportomakeup #challenge #desafiochallenge #ondachallenge #evoluiuchallenge #maquiagem #makeup #make #beauty #beautiful #makeuptutorial #maquiagembrasil #maquiagemx

Sextouuuu!!
Vamos de #tudookchallenge 😍
Musica #tudook @eumila @thiaguinhomtoficial @jsomaodeouro 🖤MARCA A AMIGA QUE VOCÊ QUE VER REPRODUZINDO ESSE CHALLENGE 🖤
.
E se você for reproduzir não esquece de me marcar para eu repostar viu?
.
#sandraportomakeup #challenge #desafiochallenge #ondachallenge #evoluiuchallenge #maquiagem #makeup #make #beauty #beautiful #makeuptutorial #maquiagembrasil #maquiagemx

Most Recent

If you haven’t already ya boys take on the hotdog water #challenge link in bio much #love 🤢✌🏼-Dino please don’t forget to #like #share and #subscribe @dixxon_flannel_co @tknovr_industries  #nightmare

If you haven’t already ya boys take on the hotdog water #challenge link in bio much #love 🤢✌🏼-Dino please don’t forget to #like #share and #subscribe @dixxon_flannel_co @tknovr_industries #nightmare

Did @theartsharki dtiys challenge!!!
I had the perfect idea for this one and I'm really proud of how it came out!!!
Please go follow them, their art style is magnificent!❤
#myart #myartstyle #notmyidea #notmyocs #fanart #challenge #dtiys #dtiysharki1k #it #it1990 #reddie #reddiefanart #richie #richiexeddie #richietozier #richieandeddie #eddiekaspbrak #eddie #eddieandrichie #eddiexrichie #richie1990 #richietozier1990 #eddie1990 #eddiekasbrak1990

Did @theartsharki dtiys challenge!!!
I had the perfect idea for this one and I'm really proud of how it came out!!!
Please go follow them, their art style is magnificent!❤
#myart #myartstyle #notmyidea #notmyocs #fanart #challenge #dtiys #dtiysharki1k #it #it1990 #reddie #reddiefanart #richie #richiexeddie #richietozier #richieandeddie #eddiekaspbrak #eddie #eddieandrichie #eddiexrichie #richie1990 #richietozier1990 #eddie1990 #eddiekasbrak1990

My Submission for #gris500k 
I had a lot a fun with this and im really happy its turned great!  This is one of my favorite pieces of her. hahahha.
.
.
.
.
.
#dtiys #dtiyschallenge #challenge #art #artist #digitalart #digitalartist #instaart #candles #girl #color #sketch #drawing #painting #illustration #illustrator #style #creative #painttoolsai2

My Submission for #gris500k
I had a lot a fun with this and im really happy its turned great! This is one of my favorite pieces of her. hahahha.
.
.
.
.
.
#dtiys #dtiyschallenge #challenge #art #artist #digitalart #digitalartist #instaart #candles #girl #color #sketch #drawing #painting #illustration #illustrator #style #creative #painttoolsai2

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik 
#perawatanwajah 
#perawatankulitkering 
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung 
#berlcosmetics 
#moisturizer 
#makeup 
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik
#perawatanwajah
#perawatankulitkering
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung
#berlcosmetics
#moisturizer
#makeup
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik 
#perawatanwajah 
#perawatankulitkering 
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung 
#berlcosmetics 
#moisturizer 
#makeup 
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik
#perawatanwajah
#perawatankulitkering
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung
#berlcosmetics
#moisturizer
#makeup
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

#AUMENTAOSOMCHALLENGE Mais um com essa maravilhosa @francielefernandadeso .
Migos o intuito do vídeo é se divertir 😍 então comenta aí se gostaram!
.
Aproveita e marca o @luccasluccas e a @oficialkellykey o vídeo foi inspirado no challenge deles 🥰
.
.
.
.
#make #makeup #video #challenge #evoluiuchallenge #combathychallenge #makeupartist

#AUMENTAOSOMCHALLENGE Mais um com essa maravilhosa @francielefernandadeso .
Migos o intuito do vídeo é se divertir 😍 então comenta aí se gostaram!
.
Aproveita e marca o @luccasluccas e a @oficialkellykey o vídeo foi inspirado no challenge deles 🥰
.
.
.
.
#make #makeup #video #challenge #evoluiuchallenge #combathychallenge #makeupartist

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik 
#perawatanwajah 
#perawatankulitkering 
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung 
#berlcosmetics 
#moisturizer 
#makeup 
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

3 in 1 MAKE UP REMOVER YANG TRAVEL FRIENDLY

Kebayang ga sih, repotnya saat travelling jauh harus bawa seabrek barang? Mulai dari baju, kamera, toiletris, skin care dan kosmetik, topi, syal, snacks dan tumbler sampai handuk. Hmm... bukannya asik nikmati perjalanan, malah ribet dan capek sendiri bawa-bawa dan jagain barang bawaan. Travelling apa mau pindahan sih, guys?

Nah, kalian suka males ga sih cuci muka saat travelling? Jangan sampai pulang travelling muka kucel dan berhiaskan jerawat gara-gara males harus cari-cari toilet buat cuci muka. Kan, ada B ERL Make Up Remover The Make Up Eraser yang praktis tanpa harus dibilas lagi tapi efektif menghempaskan semua sisa make up yang waterproof dan heavy sekalipun, noda dan polusi juga minggat dari wajah cantikmu.

Gak perlu beratin pouchmu dengan bawa remover, cleanser dan toner karena Make Up Remover dari B ERL ini bisa berfungsi sebagai ketiga itu sekaligus. Kalau udah bersih, siap touch up make up lagi dan selfie cantik deh
💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️
.
Beautiful | Confident | You

#berlbdgofficial
#distributorberl_cosmetics
#story_ofbeauty
#erika_away
#challenge
#kosmetik
#perawatanwajah
#perawatankulitkering
#lightenigseries
#lighteningseriesberl
#daycream
#nightcream
#kosmetikbandung
#berlcosmetics
#moisturizer
#makeup
#makeupremover
#makeupremoverberl
#pembersihwajah
#cleanser
#toner
#remover

🇧🇷 Um desafio para os calistênicos de plantão. Este exercício de barra fixa, onde uma das mãos permanece na barra enquanto a outra se localiza no punho, é fora do comum devido a ativação muscular diferenciada e o equilíbrio de força necessário para realizar o movimento. Enquanto uma das mãos segura e sustenta a contração do bíceps, a outra sustenta e ativa as costas. Acha que consegue fazer? Eu fiz morrendo 🤭
.
Quer mais exercícios? Siga @jonpraciano
.
Necessita de um acompanhamento ou treino personalizado? Chama no DIRECT.
.
🇺🇸 A challenge for callisthenics on duty. This pull up exercise, where one hand stays on the bar while the other is on the wrist, is unusual due to the differentiated muscle activation and balance of force required to perform the movement. While one hand holds and sustains biceps contraction, the other supports and activates the back. Think you can do it? I did dying 🤭
.
Want more exercise? Follow @jonpraciano
.
Need a follow up or personalized workout? Call me on DIRECT.

#workoutmotivation #workouttips #workout #wod #workoutofday #pullups #unilateraltraining #unilateralpullups #back #backworkout #backday #backworkouttips #backworkoutvideo #athleanx #fitnesschallenge #challengeexercise #challenge #fit #fitlife #fitness #fitnesslife #gymtips #gymworkout #personal #personaltraining #personaltrainer #consultoria

🇧🇷 Um desafio para os calistênicos de plantão. Este exercício de barra fixa, onde uma das mãos permanece na barra enquanto a outra se localiza no punho, é fora do comum devido a ativação muscular diferenciada e o equilíbrio de força necessário para realizar o movimento. Enquanto uma das mãos segura e sustenta a contração do bíceps, a outra sustenta e ativa as costas. Acha que consegue fazer? Eu fiz morrendo 🤭
.
Quer mais exercícios? Siga @jonpraciano
.
Necessita de um acompanhamento ou treino personalizado? Chama no DIRECT.
.
🇺🇸 A challenge for callisthenics on duty. This pull up exercise, where one hand stays on the bar while the other is on the wrist, is unusual due to the differentiated muscle activation and balance of force required to perform the movement. While one hand holds and sustains biceps contraction, the other supports and activates the back. Think you can do it? I did dying 🤭
.
Want more exercise? Follow @jonpraciano
.
Need a follow up or personalized workout? Call me on DIRECT.

#workoutmotivation #workouttips #workout #wod #workoutofday #pullups #unilateraltraining #unilateralpullups #back #backworkout #backday #backworkouttips #backworkoutvideo #athleanx #fitnesschallenge #challengeexercise #challenge #fit #fitlife #fitness #fitnesslife #gymtips #gymworkout #personal #personaltraining #personaltrainer #consultoria

This year I ran 100 miles on the Pine Creek Rail Trail. Some people might wonder why anyone would want to run 100 miles. In this article I try to explain why I chose to run 100 miles. Click the link in my Bio to read why.⠀
.⠀
Photo from along the Pine Creek Trail.⠀
.⠀
.⠀
#100miles #UltraMarathon #Why #Challenge #Running #Ultra #PersonalAchievement  #PersonalChallenge #runnersofinstagram #runpa #pennsylvania #nomeatathlete #pinecreek #pinecreekchallenge #pinecreekrailtrail

This year I ran 100 miles on the Pine Creek Rail Trail. Some people might wonder why anyone would want to run 100 miles. In this article I try to explain why I chose to run 100 miles. Click the link in my Bio to read why.⠀
.⠀
Photo from along the Pine Creek Trail.⠀
.⠀
.⠀
#100miles #UltraMarathon #Why #Challenge #Running #Ultra #PersonalAchievement #PersonalChallenge #runnersofinstagram #runpa #pennsylvania #nomeatathlete #pinecreek #pinecreekchallenge #pinecreekrailtrail

Gostaram???😘
#challenge .#cachos 
#make

Gostaram???😘
#challenge . #cachos
#make

Join di VITGram seperti jalan pintas automation Instagram tanpa harus online.

Namun Instagram kita tetap jalan 24 jam non stop bekerja untuk kita.

Solusi yang terjangkau dan esklusif untuk Anda onlinshop/Instagrammer.

Bisa anda akses di mana saja baik HP ataupun komputer…

Join di VITGram itu Cara Ter-mudah Tingkatkan Follower & Profit Jualan di Instagram secara Otomatis.

Kapan lagi bisa punya software kaya gini, yuk langsung aja daftar di website kami
???
https://vitgram.com

#lagiviral
#ootd
#bisnisinstagram
#omsetbisnisinstagram
#ngiklandiinstagram
#dagelan
#bisnis
#infoterkini
#challenge
#suksesbisnis
#jakarta
#automasiinstagram
#toolsinstagram
#bisnismurah
#autolikeinstagram
#autopostinstagram

Join di VITGram seperti jalan pintas automation Instagram tanpa harus online.

Namun Instagram kita tetap jalan 24 jam non stop bekerja untuk kita.

Solusi yang terjangkau dan esklusif untuk Anda onlinshop/Instagrammer.

Bisa anda akses di mana saja baik HP ataupun komputer…

Join di VITGram itu Cara Ter-mudah Tingkatkan Follower & Profit Jualan di Instagram secara Otomatis.

Kapan lagi bisa punya software kaya gini, yuk langsung aja daftar di website kami
???
https://vitgram.com

#lagiviral
#ootd
#bisnisinstagram
#omsetbisnisinstagram
#ngiklandiinstagram
#dagelan
#bisnis
#infoterkini
#challenge
#suksesbisnis
#jakarta
#automasiinstagram
#toolsinstagram
#bisnismurah
#autolikeinstagram
#autopostinstagram

wh on break ? ii am .😭💕 i’m late on whatevaaa challenge this is but tag @iampytny_ 💕🤷🏽‍♀️.
.
.
don’t mind the twerking part , it made me uncomfortable for y’all to even see that💀🤷🏽‍♀️.
.
.
#explore #explorepage #viral #makethisgoviral #dance #dancer #tiktok #challenge #funimate  #explorepage  #funimatechallenge  #explore  #edits  #funimateedit  #like4likes  #funimatechallenges  #viral  #funimateedits  #statstory  #ihadyouchallenge  #dubsmash  #trending  #dancechallenge  #cute  #edit  #foryou  #video  #follow  #likeforlikes  #essxcg  #d1xblueface  #challenge  #dance  #viraldance

wh on break ? ii am .😭💕 i’m late on whatevaaa challenge this is but tag @iampytny_ 💕🤷🏽‍♀️.
.
.
don’t mind the twerking part , it made me uncomfortable for y’all to even see that💀🤷🏽‍♀️.
.
.
#explore #explorepage #viral #makethisgoviral #dance #dancer #tiktok #challenge #funimate #explorepage #funimatechallenge #explore #edits #funimateedit #like4likes #funimatechallenges #viral #funimateedits #statstory #ihadyouchallenge #dubsmash #trending #dancechallenge #cute #edit #foryou #video #follow #likeforlikes #essxcg #d1xblueface #challenge #dance #viraldance

Burpees, Biceps and Backside day was full of amazing highlights, sweat and hardwork!!!
Great job trainer Nikki on leading 3 brilliant camps and to all our Burn Members, brilliant way to start your weekend and end the week!!!
Don't let the weekend be your weak-END!! #bootcamp #juice #yoga #nutrition #plantation #sunrise #lauderhill #davie #coopercity #broward #ftlauderdale #hiit  #freecamp #trial #hollywood #pembrokepines #trainer #groupfitness #gym #gymmotivation #motivation #results #challenge #goals #fitness #free #hiit #burnbootcampplantation #childcare

Burpees, Biceps and Backside day was full of amazing highlights, sweat and hardwork!!!
Great job trainer Nikki on leading 3 brilliant camps and to all our Burn Members, brilliant way to start your weekend and end the week!!!
Don't let the weekend be your weak-END!! #bootcamp #juice #yoga #nutrition #plantation #sunrise #lauderhill #davie #coopercity #broward #ftlauderdale #hiit   #freecamp #trial #hollywood #pembrokepines #trainer #groupfitness #gym #gymmotivation #motivation #results #challenge #goals #fitness #free #hiit #burnbootcampplantation #childcare

😢I will miss you Miami! But it’s time to move on 🥳
It took me a while to fall in love with you, but you have my heart now. It was hard at first not to see changes in seasons and I felt like time just stopped but feeling the sun every day on my face, beautiful ocean and lush nature made me very happy. ☺️
It was one of the hardest times in my life here while studying, working, trying to pay for my school and make new friends but it was definitely worth it!  I went through a lot of personal changes and growth. Very grateful for every person who become my friend and who just shared a time with me. I found my favorite people and will do my best to stay connected. So I’m not going to say goodbye I’m going to say see you soon Miami 🌴 💇‍♀️hairstyle by @annasuperstylist .
.
.
#miami #nyc #moving #newlife #happy #smile #russiangirl #dance #feel #miamiviews #beautiful #city #miamigirl #señorita #musicvideo #sunset #hair #hairslayer #hairtransformation #transformation #challenge

😢I will miss you Miami! But it’s time to move on 🥳
It took me a while to fall in love with you, but you have my heart now. It was hard at first not to see changes in seasons and I felt like time just stopped but feeling the sun every day on my face, beautiful ocean and lush nature made me very happy. ☺️
It was one of the hardest times in my life here while studying, working, trying to pay for my school and make new friends but it was definitely worth it! I went through a lot of personal changes and growth. Very grateful for every person who become my friend and who just shared a time with me. I found my favorite people and will do my best to stay connected. So I’m not going to say goodbye I’m going to say see you soon Miami 🌴 💇‍♀️hairstyle by @annasuperstylist .
.
.
#miami #nyc #moving #newlife #happy #smile #russiangirl #dance #feel #miamiviews #beautiful #city #miamigirl #señorita #musicvideo #sunset #hair #hairslayer #hairtransformation #transformation #challenge

Mi fans! This is your chance to WIN a brand new #MiBand3i! Upload a photo of yourself performing a SPLIT JUMP, use hashtag #MiFitWeek and stand a chance to win exciting #Xiaomi hampers + a Mi Band 3i! 😎

Tag a friend and #challenge them to increase your chances of winning! 💪

Mi fans! This is your chance to WIN a brand new #MiBand3i ! Upload a photo of yourself performing a SPLIT JUMP, use hashtag #MiFitWeek and stand a chance to win exciting #Xiaomi hampers + a Mi Band 3i! 😎

Tag a friend and #challenge them to increase your chances of winning! 💪

#ten #year #challenge 
I can see a difference for sure....Lord help me hold on to my youthful visage 🙂😔
#beardedcleric

#ten #year #challenge
I can see a difference for sure....Lord help me hold on to my youthful visage 🙂😔
#beardedcleric

🥰🥰 sobre os produtos dessa produção 🥰🥰
.
.
Comenta de você gostou 🥰
.
.
A cada vídeo vou tentar melhorar na edição kkk
.
.
.
#makeup #jessykalophez #challenge #tutorialmakeup #maquiadoresemriobranco #tiktok #boanoite

🥰🥰 sobre os produtos dessa produção 🥰🥰
.
.
Comenta de você gostou 🥰
.
.
A cada vídeo vou tentar melhorar na edição kkk
.
.
.
#makeup #jessykalophez #challenge #tutorialmakeup #maquiadoresemriobranco #tiktok #boanoite

Hoje o dia foi de produção!!! Hair by: @salaomariabonitafoz amei meus cachos soltinhos 💗
Make up: @sintiamagali_makeup você arrasa!!! #turuturu #challenge #anitta  #negraslindas

Hoje o dia foi de produção!!! Hair by: @salaomariabonitafoz amei meus cachos soltinhos 💗
Make up: @sintiamagali_makeup você arrasa!!! #turuturu #challenge #anitta #negraslindas