#babeaukodiang

Tag posts on Instagram

15 posts

Top Posts

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKISTπŸ”₯
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus πŸ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana sajaπŸ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokis✨
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni.  Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur πŸ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss 
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKISTπŸ”₯
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus πŸ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana sajaπŸ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokis✨
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni. Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur πŸ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA 🌸🌸
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20❗
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka ❀️❀️Kulit sunburn pun bagus guna πŸ‘
.
Love sangat πŸ₯°
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA 🌸🌸
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20❗
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka ❀️❀️Kulit sunburn pun bagus guna πŸ‘
.
Love sangat πŸ₯°
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus 🌡 dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus 🌡 dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUB❓❓
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? πŸ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
πŸ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
πŸ… Membantu sekatakan tona kulit
πŸ… Melembapkan kulit
πŸ… Meredakan kulit sunburn
πŸ… Melicinkan dan melembutkan kulit
πŸ… Mencerahkan dan menyerikan  kulit kusam
πŸ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUB❓❓
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? πŸ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
πŸ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
πŸ… Membantu sekatakan tona kulit
πŸ… Melembapkan kulit
πŸ… Meredakan kulit sunburn
πŸ… Melicinkan dan melembutkan kulit
πŸ… Mencerahkan dan menyerikan kulit kusam
πŸ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

TAK SUKANYA JERAGAT 😫
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat πŸ‘‡ .
βž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
βž– Cahaya Matahari β˜€οΈ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
βž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
βž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat πŸ€—
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

TAK SUKANYA JERAGAT 😫
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat πŸ‘‡ .
βž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
βž– Cahaya Matahari β˜€οΈ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
βž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
βž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat πŸ€—
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..😘
.
Nak BAbeau wassap πŸ“²πŸ“²0134479533 πŸ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..😘
.
Nak BAbeau wassap πŸ“²πŸ“²0134479533 πŸ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Most Recent

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp FEENAZ now πŸ”₯πŸ“²0133444887 or klik link on bio @babeau.feenaz .
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp FEENAZ now πŸ”₯πŸ“²0133444887 or klik link on bio @babeau.feenaz .
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

Apakah jenis kulit muka hampa?? Kalo nak comformkan guna tisu pun bolehπŸ˜‰
.
Dah tahu jenis kulit muka..senang la nak pilih produk yang sesuai mengikut jenis kulit muka..ye dop?
.
BAbeau ada 2 set kit :
1.  Normal/Dry β–ΆSet nie sesuai untuk jenis kulit  normal,kering dan juga kombinasi (normal/dry).
2. Oily β–Ά Set nie pula sesuai untuk jenis  kulit berminyak dan juga  kombinasi (normal /oil).
.
**Serum pula sesuai untuk semua  jenis kulit..
.
Kali pertama anda mencuci muka dengan BAbeau ..anda akan rasa kelaianannya.. tak percaya?? Cuba laah baru tauu...😁
.
πŸ“²πŸ“²Wassap 0134479533 atau klik  link di bio terus.
🚘🚘COD seluruh kawasan di perlis  dan kawasan terdekat.
πŸ“¬πŸ“¦Pos di seluruh negeri setiap hari  TANPA cuti sabtu ahad
.
#babeau #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaukangar #babeautestimoni #babeauangle #babeaufeedback #babeaukodiang #babeauunimap #tomatoskincare #naturalskincareproducts #naturalskincare #uitmarau #kuip #politeknikpauharau #paknilbazaar #unimap #perlis #kangar #kedah #bossku #viral #gopal

Apakah jenis kulit muka hampa?? Kalo nak comformkan guna tisu pun bolehπŸ˜‰
.
Dah tahu jenis kulit muka..senang la nak pilih produk yang sesuai mengikut jenis kulit muka..ye dop?
.
BAbeau ada 2 set kit :
1. Normal/Dry β–ΆSet nie sesuai untuk jenis kulit normal,kering dan juga kombinasi (normal/dry).
2. Oily β–Ά Set nie pula sesuai untuk jenis kulit berminyak dan juga kombinasi (normal /oil).
.
**Serum pula sesuai untuk semua jenis kulit..
.
Kali pertama anda mencuci muka dengan BAbeau ..anda akan rasa kelaianannya.. tak percaya?? Cuba laah baru tauu...😁
.
πŸ“²πŸ“²Wassap 0134479533 atau klik link di bio terus.
🚘🚘COD seluruh kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
πŸ“¬πŸ“¦Pos di seluruh negeri setiap hari TANPA cuti sabtu ahad
.
#babeau #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaukangar #babeautestimoni #babeauangle #babeaufeedback #babeaukodiang #babeauunimap #tomatoskincare #naturalskincareproducts #naturalskincare #uitmarau #kuip #politeknikpauharau #paknilbazaar #unimap #perlis #kangar #kedah #bossku #viral #gopal

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI ❗❗
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! 😍 .
.
4 items dalam set skincare πŸ‘‡
.
πŸ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
πŸ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . πŸ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
βœ”οΈ πŸ’― KKM aproved dan selamat .
❌ paraben .
❌ mercury .
❌ SLS .
❌ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

TAK SUKANYA JERAGAT 😫
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat πŸ‘‡ .
βž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
βž– Cahaya Matahari β˜€οΈ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
βž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
βž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat πŸ€—
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

TAK SUKANYA JERAGAT 😫
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat πŸ‘‡ .
βž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
βž– Cahaya Matahari β˜€οΈ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
βž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
βž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat πŸ€—
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

Assalamulaikum..selamat pagi.. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua hari ini....😘
.
Jangan lupa cuci dan belai muka dengan set BAbeau skin care ..πŸ˜‰
.
1. Mulakan dengan mencuci muka  dengan cleanser dan keringkan  muka.
2. Spraykan toner di muka,ratakan  dengan dap-dap dimuka...jangan  tonyoh pulak muka tueπŸ˜‚πŸ˜‚
3. Sapukan serum.
4 . Yang terakhir sapukan daycream /  sunscreen spf 50 supaya dapat  melindungi kulit kita dari sinaran uv  yg merbahaya. Siap!
.
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134479533
@ bleh tekan terus link di bio.
.
πŸ“¬πŸ“¦πŸ“¦ Pengeposan Setiap hari termasuk sabtu dan ahad...
.
🚘🚘COD semua kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
.
Mai cuba ..insyaAllah tak akan menyesal πŸ˜‰
.
#babeau #babeauperlis #babeauangle #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaufeedback #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeaupoliteknik #babeauunimap

Assalamulaikum..selamat pagi.. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua hari ini....😘
.
Jangan lupa cuci dan belai muka dengan set BAbeau skin care ..πŸ˜‰
.
1. Mulakan dengan mencuci muka dengan cleanser dan keringkan muka.
2. Spraykan toner di muka,ratakan dengan dap-dap dimuka...jangan tonyoh pulak muka tueπŸ˜‚πŸ˜‚
3. Sapukan serum.
4 . Yang terakhir sapukan daycream / sunscreen spf 50 supaya dapat melindungi kulit kita dari sinaran uv yg merbahaya. Siap!
.
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134479533
@ bleh tekan terus link di bio.
.
πŸ“¬πŸ“¦πŸ“¦ Pengeposan Setiap hari termasuk sabtu dan ahad...
.
🚘🚘COD semua kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
.
Mai cuba ..insyaAllah tak akan menyesal πŸ˜‰
.
#babeau #babeauperlis #babeauangle #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaufeedback #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeaupoliteknik #babeauunimap

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? 😣😣
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NO❌❌ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..😘
.
Sha guna..sha jual ..
πŸ“²πŸ“²0134479533
πŸ“²πŸ“²0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD🚘🚘 di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
πŸ“¦πŸ“¦Perkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeauπŸ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..😘
.
Nak BAbeau wassap πŸ“²πŸ“²0134479533 πŸ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..😘
.
Nak BAbeau wassap πŸ“²πŸ“²0134479533 πŸ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

MORNING ROUTINE πŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat😍
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang πŸ€—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

MORNING ROUTINE πŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat😍
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang πŸ€—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

KULIT BERMINYAK ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Oily skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT BERMINYAK ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Oily skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUB❓❓
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? πŸ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
πŸ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
πŸ… Membantu sekatakan tona kulit
πŸ… Melembapkan kulit
πŸ… Meredakan kulit sunburn
πŸ… Melicinkan dan melembutkan kulit
πŸ… Mencerahkan dan menyerikan  kulit kusam
πŸ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUB❓❓
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? πŸ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
πŸ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
πŸ… Membantu sekatakan tona kulit
πŸ… Melembapkan kulit
πŸ… Meredakan kulit sunburn
πŸ… Melicinkan dan melembutkan kulit
πŸ… Mencerahkan dan menyerikan kulit kusam
πŸ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus 🌡 dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI ❓❓
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus 🌡 dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
βž–Skin kit 4 items
βž–Serum
βž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub ✨ Yeayy πŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA 🌸🌸
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20❗
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka ❀️❀️Kulit sunburn pun bagus guna πŸ‘
.
Love sangat πŸ₯°
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA 🌸🌸
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20❗
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka ❀️❀️Kulit sunburn pun bagus guna πŸ‘
.
Love sangat πŸ₯°
.
.
.
Whatsapp CHERRY now πŸ”₯πŸ“²0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKISTπŸ”₯
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus πŸ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana sajaπŸ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokis✨
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni.  Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur πŸ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss 
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKISTπŸ”₯
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus πŸ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad πŸ”₯πŸ”₯
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana sajaπŸ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokis✨
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni. Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur πŸ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut