#babeaukodiang

Tag posts on Instagram

39 posts

Top Posts

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST๐Ÿ”ฅ
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus ๐Ÿ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana saja๐Ÿ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokisโœจ
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni.  Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur ๐Ÿ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss 
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST๐Ÿ”ฅ
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus ๐Ÿ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana saja๐Ÿ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokisโœจ
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni. Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur ๐Ÿ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

PART 3 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST
.
.
(Bersambung from Part 2)
.
I know I can do it, kalau orang lain mampu kenapa kita tak mampu? Orang lain ada mulut, kaki dan tangan sama macam kita juga. Berniaga ni pula dapat pahala,sunnah Rasulullah s.a.w. Dapat bantu orang lain selesaikan masalah kulit dlm masa yg sama dapat juga bantu orang lain jana income. Taknak ke pahala berganda Subhanallah ๐Ÿ˜ Buang semua benda negatif dalam diri kita. InsyaAllah semua benda jadi! .
.
Jom join Cherry #teamcherry as Agent and Dropship and Cherry akan share from A to Z tips bisnes. Cherry nak hanya yg komited sahaja okay? Whatsapp now 0175539017 or klik link.on my bio @babeau.cherry dan @cherryfaofficial . .
.
Fast action fast result ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss .
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaukangar #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai

PART 3 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST
.
.
(Bersambung from Part 2)
.
I know I can do it, kalau orang lain mampu kenapa kita tak mampu? Orang lain ada mulut, kaki dan tangan sama macam kita juga. Berniaga ni pula dapat pahala,sunnah Rasulullah s.a.w. Dapat bantu orang lain selesaikan masalah kulit dlm masa yg sama dapat juga bantu orang lain jana income. Taknak ke pahala berganda Subhanallah ๐Ÿ˜ Buang semua benda negatif dalam diri kita. InsyaAllah semua benda jadi! .
.
Jom join Cherry #teamcherry as Agent and Dropship and Cherry akan share from A to Z tips bisnes. Cherry nak hanya yg komited sahaja okay? Whatsapp now 0175539017 or klik link.on my bio @babeau.cherry dan @cherryfaofficial . .
.
Fast action fast result ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss .
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaukangar #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20โ—
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka โค๏ธโค๏ธKulit sunburn pun bagus guna ๐Ÿ‘
.
Love sangat ๐Ÿฅฐ
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20โ—
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka โค๏ธโค๏ธKulit sunburn pun bagus guna ๐Ÿ‘
.
Love sangat ๐Ÿฅฐ
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus ๐ŸŒต dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus ๐ŸŒต dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUBโ“โ“
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? ๐Ÿ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
๐Ÿ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
๐Ÿ… Membantu sekatakan tona kulit
๐Ÿ… Melembapkan kulit
๐Ÿ… Meredakan kulit sunburn
๐Ÿ… Melicinkan dan melembutkan kulit
๐Ÿ… Mencerahkan dan menyerikan  kulit kusam
๐Ÿ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUBโ“โ“
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? ๐Ÿ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
๐Ÿ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
๐Ÿ… Membantu sekatakan tona kulit
๐Ÿ… Melembapkan kulit
๐Ÿ… Meredakan kulit sunburn
๐Ÿ… Melicinkan dan melembutkan kulit
๐Ÿ… Mencerahkan dan menyerikan kulit kusam
๐Ÿ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

KULIT BERMINYAK โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Oily skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT BERMINYAK โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Oily skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MORNING ROUTINE ๐ŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat๐Ÿ˜
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang ๐Ÿค—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

MORNING ROUTINE ๐ŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat๐Ÿ˜
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang ๐Ÿค—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

TAK SUKANYA JERAGAT ๐Ÿ˜ซ
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat ๐Ÿ‘‡ .
โž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
โž– Cahaya Matahari โ˜€๏ธ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
โž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
โž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat ๐Ÿค—
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

TAK SUKANYA JERAGAT ๐Ÿ˜ซ
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat ๐Ÿ‘‡ .
โž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
โž– Cahaya Matahari โ˜€๏ธ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
โž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
โž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat ๐Ÿค—
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

Most Recent

Alhamdulillah thank you customer beli 
1 set normal/dry  dan add on serum tomato๐Ÿ… 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
1 set normal/dry dan add on serum tomato๐Ÿ…
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
1 Set Oily babeau dan add on serum๐Ÿ˜ 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
1 Set Oily babeau dan add on serum๐Ÿ˜
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
1 cleanser normal/dry babeau ๐Ÿ˜ 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
1 cleanser normal/dry babeau ๐Ÿ˜
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

KULIT KERING ?
.
Tak selesa betul bila kulit kering, ada dry patches sana sini,mekap tak blend dan bercapuk. Mujur BAbeau ada set khas utk kulit kering. Diformulasikan dgn cactus dan black oats utk extra hydration and lock moisture ke dalam skin kita.
.
That's why korang WAJIB grab full set skin kit BAbeau. Sebab semua items dalam set tu memang compliment each other dan sangat best. Rasa tak lengkap kalau skip satu item. Day Cream SPF50 bertindak as sunblock dan moisturizer yg tak greasy. Lagi bagus kalau guna sekali serum.
.
Ramai yg dah puas hati & repeat โค

berminat nak tau lebih details,klik link on bio @babeau.ceah ya๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra

KULIT KERING ?
.
Tak selesa betul bila kulit kering, ada dry patches sana sini,mekap tak blend dan bercapuk. Mujur BAbeau ada set khas utk kulit kering. Diformulasikan dgn cactus dan black oats utk extra hydration and lock moisture ke dalam skin kita.
.
That's why korang WAJIB grab full set skin kit BAbeau. Sebab semua items dalam set tu memang compliment each other dan sangat best. Rasa tak lengkap kalau skip satu item. Day Cream SPF50 bertindak as sunblock dan moisturizer yg tak greasy. Lagi bagus kalau guna sekali serum.
.
Ramai yg dah puas hati & repeat โค

berminat nak tau lebih details,klik link on bio @babeau.ceah ya๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra

Cuaca panas sekarang ni, setiap orang wajib pakai dan bawa kemana sahaja sunscreen/sunblock.

Ceah pun pakai sunblock sebelum keluar ๐Ÿ˜Š

Untuk order BAbeau,klik link di bio @babeau.ceah ya ๐Ÿค—

#babeautip #babeaushare #babeaukodiang #babeaujitra #babeauchanglun #babeautomatoskincare

Cuaca panas sekarang ni, setiap orang wajib pakai dan bawa kemana sahaja sunscreen/sunblock.

Ceah pun pakai sunblock sebelum keluar ๐Ÿ˜Š

Untuk order BAbeau,klik link di bio @babeau.ceah ya ๐Ÿค—

#babeautip #babeaushare #babeaukodiang #babeaujitra #babeauchanglun #babeautomatoskincare

Alhamdulillah thank you customer beli 
set normal babeau ๐Ÿ˜ dan add on serum tomato ๐Ÿ…

COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
set normal babeau ๐Ÿ˜ dan add on serum tomato ๐Ÿ…

COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
set oily babeau ๐Ÿ˜ 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
set oily babeau ๐Ÿ˜
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
set normal babeau ๐Ÿ˜ 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
set normal babeau ๐Ÿ˜
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
set normal babeau ๐Ÿ˜ 
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
set normal babeau ๐Ÿ˜
COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI
POSTAGE SETIAP HARI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli 
set oily babeau ๐Ÿ˜ 
jom siapa yang nak try lagi klik link di bio ceah ya ๐Ÿค—

COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli
set oily babeau ๐Ÿ˜
jom siapa yang nak try lagi klik link di bio ceah ya ๐Ÿค—

COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer untuk feedback positive ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ siapa yang berminat boleh whatsapp ceah 01137105586 atau boleh klik link on bio ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeaukodiang #uitmarau #unimapperlis

Alhamdulillah thank you customer untuk feedback positive ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ siapa yang berminat boleh whatsapp ceah 01137105586 atau boleh klik link on bio ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeaukodiang #uitmarau #unimapperlis

Cantikkkkk dan Exclusive nyaaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tengok depan2 lagi Cantikkk tau!ย 
Boleh dijadikan sebagai HADIAH kepada orang tersayang๐Ÿ˜‰
.
BAbeau Set Skincare ini untuk merawat kulit wajah.Lebih efektif kita kena pakai satu set iaitu CLEANSER,TONER,DAY CREAM & NIGHT CREAM serta SERUM.
.
Kenapa perlu pakai satu set macam nie yerr?๐Ÿค” Sebenarnya sebab setiap items ini mempunyai fungsi berlainan yang akan bantu merawat kulit muka secara menyeluruh.
.
Selain itu,bila pakai satu set kita boleh kawal & mengenal pasti produk mana yang berkesan untuk kulit kita.

sebarang pertanyaaan whatsapp ceah 01137105586 (link on bio)

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeautestimoni #uitmarau #politekniksyedsirajuddin #maluapabossku #babeaujitra #babeaukodiang #babeausungaipetani #babeauchanglun

Cantikkkkk dan Exclusive nyaaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Tengok depan2 lagi Cantikkk tau!ย 
Boleh dijadikan sebagai HADIAH kepada orang tersayang๐Ÿ˜‰
.
BAbeau Set Skincare ini untuk merawat kulit wajah.Lebih efektif kita kena pakai satu set iaitu CLEANSER,TONER,DAY CREAM & NIGHT CREAM serta SERUM.
.
Kenapa perlu pakai satu set macam nie yerr?๐Ÿค” Sebenarnya sebab setiap items ini mempunyai fungsi berlainan yang akan bantu merawat kulit muka secara menyeluruh.
.
Selain itu,bila pakai satu set kita boleh kawal & mengenal pasti produk mana yang berkesan untuk kulit kita.

sebarang pertanyaaan whatsapp ceah 01137105586 (link on bio)

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeautestimoni #uitmarau #politekniksyedsirajuddin #maluapabossku #babeaujitra #babeaukodiang #babeausungaipetani #babeauchanglun

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu  COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu  COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra  #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra #babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu  COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra # babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah thank you customer beli BAbeau set + serum and dpt FREE tomato brightening scrub ๐Ÿค—๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… dapat freegift lagi satu tau ๐Ÿ˜ comel ngat tauu COD AREA
PERLIS
KODIANG
CHANGLUN
JITRA
SUNGAI PETANI

siapa2 lagi yang nak try boleh wasap ceah,tekan link di bio ya. ๐Ÿ’•

#babeaukedah #babeauperlis #babeautomatoskincare #babeaukodiang #babeauchanglun #babeaujitra # babeausungaipetani #bazarpaknil

Alhamdulillah happy ceah baca testimoni customer BAbeau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
BAbeau adalah produk berasaskan tomato ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… seperti yang kita tahu, tomato mmg sangat baik utk kulit. banyak kebaikan dan khasiat tomato untuk kulit kita ๐Ÿ˜˜

jom sama2 kita dapatkan kulit yang cantik dengan menggunakan babeau tomato skincare ๐Ÿ˜˜

whatsapp ceah utk lebih details
 01137105586 atau boleh klik link on bio @babeau.ceah ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeaukodiang #babeausungaipetani

Alhamdulillah happy ceah baca testimoni customer BAbeau ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
BAbeau adalah produk berasaskan tomato ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ… seperti yang kita tahu, tomato mmg sangat baik utk kulit. banyak kebaikan dan khasiat tomato untuk kulit kita ๐Ÿ˜˜

jom sama2 kita dapatkan kulit yang cantik dengan menggunakan babeau tomato skincare ๐Ÿ˜˜

whatsapp ceah utk lebih details
01137105586 atau boleh klik link on bio @babeau.ceah ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeaukodiang #babeausungaipetani

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp FEENAZ now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0133444887 or klik link on bio @babeau.feenaz .
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp FEENAZ now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0133444887 or klik link on bio @babeau.feenaz .
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

Cantiknyaaaaa! ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…
.
Tengok depan2 lagi cantik tau! Mesti ramai yg dah tak sabar nak dapat kan? Jangan risau k! 
jom whatsapp ceah
01137105586
atau tekan link di bio ya. ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaukedah

Cantiknyaaaaa! ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…
.
Tengok depan2 lagi cantik tau! Mesti ramai yg dah tak sabar nak dapat kan? Jangan risau k!
jom whatsapp ceah
01137105586
atau tekan link di bio ya. ๐Ÿค—

#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaukedah

BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu:
1. Facial Cleanser 
2. Face Mist Balancing Toner 
3. Hydration & Brightening Day Cream 
4. Moisturiser Night Cream .
Set Skincare BABeau ini Tahan 30 hari ( Sehari 2 kali Penggunaan Pagi dan Malam). Whatsapp ceah sekarang untuk pertanyaan lanjut +01137105586 atau boleh klik link on bio @babeau.ceah ๐Ÿค—
#babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeauchanglun #babeaukodiang #babeausungaipetani #postagesetiaphari #uitmarau #unimapperlis

BABEAU TOMATO SKIN SET mengandungi 4 jenis items iaitu:
1. Facial Cleanser
2. Face Mist Balancing Toner
3. Hydration & Brightening Day Cream
4. Moisturiser Night Cream .
Set Skincare BABeau ini Tahan 30 hari ( Sehari 2 kali Penggunaan Pagi dan Malam). Whatsapp ceah sekarang untuk pertanyaan lanjut +01137105586 atau boleh klik link on bio @babeau.ceah ๐Ÿค—
#babeauperlis #babeaukedah #babeaujitra #babeauchanglun #babeaukodiang #babeausungaipetani #postagesetiaphari #uitmarau #unimapperlis

Alhamdulillah happynya ceah tgk feedback dari customer BAbeau ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ˜ siapa lagi yang nak try boleh wasap ceah 01137105586 atau klik link on bio @babeau.ceah 
#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaujitra #babeausungaipetani #babeauanakbukit #uitmarau

Alhamdulillah happynya ceah tgk feedback dari customer BAbeau ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ˜ siapa lagi yang nak try boleh wasap ceah 01137105586 atau klik link on bio @babeau.ceah
#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaujitra #babeausungaipetani #babeauanakbukit #uitmarau

Alhamdulillah happynya ceah tgk feedback dari customer BAbeau ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ˜ siapa lagi yang nak try boleh wasap ceah 01137105586 atau klik link on bio @babeau.ceah 
#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaujitra #babeausungaipetani #babeauanakbukit #uitmarau

Alhamdulillah happynya ceah tgk feedback dari customer BAbeau ๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ…๐Ÿ˜ siapa lagi yang nak try boleh wasap ceah 01137105586 atau klik link on bio @babeau.ceah
#babeautomatoskincare #babeauperlis #babeaukodiang #babeaujitra #babeausungaipetani #babeauanakbukit #uitmarau

๐Ÿ… BAbeau Angels Perlis
#teamcherry
.
Follow Ceah @babeau.ceah sekarang. Ceah boleh COD di kawasan :
.
๐Ÿ“Kangar
๐Ÿ“Arau
๐Ÿ“Beseri
๐Ÿ“Seluruh Perlis
๐Ÿ“Sg Petani
๐Ÿ“Kuala Ketil
๐Ÿ“Kodiang
๐Ÿ“Jitra
๐Ÿ“Alor Setar
.
@babeau.ceah
@babeau.ceah
@babeau.ceah
.
--------------------------------------------
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎPOS 365 hari setahun
--------------------------------------------
.
.
#babeau #babeauofficial #babeauangels #babeaulovers #babeauskincare #babeauarau #babeaukangar #babeauperlis #babeaukodiang #babeaukualaketil #babeaubeseri #babeaukualaperlis #codbabeau #babeaukakibukit #babeaufeedback #babeautestimoni #codkangar #codarau #codperlis #codkodiang #kangar #arau #mrsmbeseri #teknikarau #uitmarau #matrikperlis #matrikarau #unimap #unishams

๐Ÿ… BAbeau Angels Perlis
#teamcherry
.
Follow Ceah @babeau.ceah sekarang. Ceah boleh COD di kawasan :
.
๐Ÿ“Kangar
๐Ÿ“Arau
๐Ÿ“Beseri
๐Ÿ“Seluruh Perlis
๐Ÿ“Sg Petani
๐Ÿ“Kuala Ketil
๐Ÿ“Kodiang
๐Ÿ“Jitra
๐Ÿ“Alor Setar
.
@babeau.ceah
@babeau.ceah
@babeau.ceah
.
--------------------------------------------
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎPOS 365 hari setahun
--------------------------------------------
.
.
#babeau #babeauofficial #babeauangels #babeaulovers #babeauskincare #babeauarau #babeaukangar #babeauperlis #babeaukodiang #babeaukualaketil #babeaubeseri #babeaukualaperlis #codbabeau #babeaukakibukit #babeaufeedback #babeautestimoni #codkangar #codarau #codperlis #codkodiang #kangar #arau #mrsmbeseri #teknikarau #uitmarau #matrikperlis #matrikarau #unimap #unishams

๐Ÿ… BAbeau Angels Perlis
#teamcherry
.
Follow Sha @babeauperlis.sha sekarang. Sha  boleh COD di kawasan :
.
๐Ÿ“Kangar
๐Ÿ“Arau
๐Ÿ“Beseri
๐Ÿ“Seluruh Perlis
๐Ÿ“Ayer Hitam
๐Ÿ“Kerpan
๐Ÿ“Sanglang
๐Ÿ“Simpang Empat,Perlis
.
.
@babeauperlis.sha
@babeauperlis.sha
@babeauperlis.sha
.
--------------------------------------------
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎPOS 365 hari setahun
--------------------------------------------
.
.
#babeau #babeauofficial #babeauangels #babeaulovers #babeauskincare #babeauarau #babeaukangar #babeauperlis #babeaukodiang #babeaubeseri #babeaukualaperlis #codbabeau #babeaukakibukit #babeaufeedback #babeautestimoni #codkangar #codarau #codperlis #codkodiang #kangar #beseri #arau #mrsmbeseri #teknikarau #uitmarau #matrikperlis #matrikarau #unimap #unimapperlis

๐Ÿ… BAbeau Angels Perlis
#teamcherry
.
Follow Sha @babeauperlis.sha sekarang. Sha boleh COD di kawasan :
.
๐Ÿ“Kangar
๐Ÿ“Arau
๐Ÿ“Beseri
๐Ÿ“Seluruh Perlis
๐Ÿ“Ayer Hitam
๐Ÿ“Kerpan
๐Ÿ“Sanglang
๐Ÿ“Simpang Empat,Perlis
.
.
@babeauperlis.sha
@babeauperlis.sha
@babeauperlis.sha
.
--------------------------------------------
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฎPOS 365 hari setahun
--------------------------------------------
.
.
#babeau #babeauofficial #babeauangels #babeaulovers #babeauskincare #babeauarau #babeaukangar #babeauperlis #babeaukodiang #babeaubeseri #babeaukualaperlis #codbabeau #babeaukakibukit #babeaufeedback #babeautestimoni #codkangar #codarau #codperlis #codkodiang #kangar #beseri #arau #mrsmbeseri #teknikarau #uitmarau #matrikperlis #matrikarau #unimap #unimapperlis

Apakah jenis kulit muka hampa?? Kalo nak comformkan guna tisu pun boleh๐Ÿ˜‰
.
Dah tahu jenis kulit muka..senang la nak pilih produk yang sesuai mengikut jenis kulit muka..ye dop?
.
BAbeau ada 2 set kit :
1.  Normal/Dry โ–ถSet nie sesuai untuk jenis kulit  normal,kering dan juga kombinasi (normal/dry).
2. Oily โ–ถ Set nie pula sesuai untuk jenis  kulit berminyak dan juga  kombinasi (normal /oil).
.
**Serum pula sesuai untuk semua  jenis kulit..
.
Kali pertama anda mencuci muka dengan BAbeau ..anda akan rasa kelaianannya.. tak percaya?? Cuba laah baru tauu...๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWassap 0134479533 atau klik  link di bio terus.
๐Ÿš˜๐Ÿš˜COD seluruh kawasan di perlis  dan kawasan terdekat.
๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฆPos di seluruh negeri setiap hari  TANPA cuti sabtu ahad
.
#babeau #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaukangar #babeautestimoni #babeauangle #babeaufeedback #babeaukodiang #babeauunimap #tomatoskincare #naturalskincareproducts #naturalskincare #uitmarau #kuip #politeknikpauharau #paknilbazaar #unimap #perlis #kangar #kedah #bossku #viral #gopal

Apakah jenis kulit muka hampa?? Kalo nak comformkan guna tisu pun boleh๐Ÿ˜‰
.
Dah tahu jenis kulit muka..senang la nak pilih produk yang sesuai mengikut jenis kulit muka..ye dop?
.
BAbeau ada 2 set kit :
1. Normal/Dry โ–ถSet nie sesuai untuk jenis kulit normal,kering dan juga kombinasi (normal/dry).
2. Oily โ–ถ Set nie pula sesuai untuk jenis kulit berminyak dan juga kombinasi (normal /oil).
.
**Serum pula sesuai untuk semua jenis kulit..
.
Kali pertama anda mencuci muka dengan BAbeau ..anda akan rasa kelaianannya.. tak percaya?? Cuba laah baru tauu...๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒWassap 0134479533 atau klik link di bio terus.
๐Ÿš˜๐Ÿš˜COD seluruh kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฆPos di seluruh negeri setiap hari TANPA cuti sabtu ahad
.
#babeau #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaukangar #babeautestimoni #babeauangle #babeaufeedback #babeaukodiang #babeauunimap #tomatoskincare #naturalskincareproducts #naturalskincare #uitmarau #kuip #politeknikpauharau #paknilbazaar #unimap #perlis #kangar #kedah #bossku #viral #gopal

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CEAH now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ01137105586  or klik link on bioย @babeau.ceah
.
.
#babeauย #babeauofficialย #codalorsetarย #kulim#codkulimย #babeautestimoniย #babeaufeedback#babeaukedahย #babeaualorsetarย #alorsetar#kedahseratarataย #babeaujitraย #babeaukodiang#babeaufacescrubย #bellealyahyaย #babeauperlis#babeaupromoย #babeaucodalorsetar#skincaretomatoย #amancentralย #kulitberminyak#babeauskincareย #babeaupendang#serumtomatoย #babeauserumย #serumbabeau#babeaushareย #babeaukulimย #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CEAH now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ01137105586 or klik link on bioย @babeau.ceah
.
.
#babeau ย  #babeauofficial ย  #codalorsetar ย  #kulim #codkulim ย  #babeautestimoni ย  #babeaufeedback #babeaukedah ย  #babeaualorsetar ย  #alorsetar #kedahseratarata ย  #babeaujitra ย  #babeaukodiang #babeaufacescrub ย  #bellealyahya ย  #babeauperlis #babeaupromo ย  #babeaucodalorsetar #skincaretomato ย  #amancentral ย  #kulitberminyak #babeauskincare ย  #babeaupendang #serumtomato ย  #babeauserum ย  #serumbabeau #babeaushare ย  #babeaukulim ย  #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar  #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

DAH REPEAT 2 BOX BABEAU SKINCARE SET SEBAB SEMUA TEKSTUR BEST & SERASI โ—โ—
.
Alhamdulillah, berbunga rasa hati ni bila baca feedback yg best macam ni! ๐Ÿ˜ .
.
4 items dalam set skincare ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ’› Cleanser yg kurang berbuih tapi power .
๐Ÿ’› Toner yg boleh act as face mist yg menyegarkan . ๐Ÿ’› Tekstur day cream dan moisturizer yg cepat meresap,tak melekit dan tak berminyak .
.
.
Paling penting, BAbeau skincare :
โœ”๏ธ ๐Ÿ’ฏ KKM aproved dan selamat .
โŒ paraben .
โŒ mercury .
โŒ SLS .
โŒ racun dan kimia merbahaya
.
.
Nak cuba?
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #codalorsetar #kulim #codkulim #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeaujitra #babeaukodiang #babeaufacescrub #bellealyahya #babeauperlis #babeaupromo #babeaucodalorsetar #skincaretomato #amancentral #kulitberminyak #babeauskincare #babeaupendang #serumtomato #babeauserum #serumbabeau #babeaushare #babeaukulim #jerawat

TAK SUKANYA JERAGAT ๐Ÿ˜ซ
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat ๐Ÿ‘‡ .
โž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
โž– Cahaya Matahari โ˜€๏ธ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
โž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
โž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat ๐Ÿค—
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

TAK SUKANYA JERAGAT ๐Ÿ˜ซ
.
Jom kita tengok apa PUNCA jeragat ๐Ÿ‘‡ .
โž– Tak ambil berat asas penjagaan kulit .
Nak kulit cantik tak perlukan duit yang banyak. Cuma perlu rajin ja. Basic yang kita perlu jaga ialah cuci muka, guna toner dan pelembap!
.
โž– Cahaya Matahari โ˜€๏ธ
Sinaran uva & uvb merosakkan sel kulit dan menyebabkan kulit berjeragat. Guna suncreen utk protect kulit kita dari sinar UV.
.
โž– Perubahan hormon
Mengandung, melahirkan, menyusukan, mengambil pil perancang, dan sesetengah ubat-ubatan adalah punca hormon berubah yg boleh sebabkan jeragat.
.
โž– Penggunaan kosmetik/skincare yg tiruan dan berkualiti rendah
Bahan merbahaya yang terdapat dalam alat solek dan produk kecantikan berkenaan menghakis kulit muka lalu menyebabkan sinaran uva & uvb meresap masuk lebih jauh ke dalam kulit & memusnahkan sel-sel kulit dengan lebih teruk.
.
Jom kita jaga basic skincare utk cegah jeragat ๐Ÿค—
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #bintikhitam #jeragat

Assalamulaikum..selamat pagi.. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua hari ini....๐Ÿ˜˜
.
Jangan lupa cuci dan belai muka dengan set BAbeau skin care ..๐Ÿ˜‰
.
1. Mulakan dengan mencuci muka  dengan cleanser dan keringkan  muka.
2. Spraykan toner di muka,ratakan  dengan dap-dap dimuka...jangan  tonyoh pulak muka tue๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
3. Sapukan serum.
4 . Yang terakhir sapukan daycream /  sunscreen spf 50 supaya dapat  melindungi kulit kita dari sinaran uv  yg merbahaya. Siap!
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
@ bleh tekan terus link di bio.
.
๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Pengeposan Setiap hari termasuk sabtu dan ahad...
.
๐Ÿš˜๐Ÿš˜COD semua kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
.
Mai cuba ..insyaAllah tak akan menyesal ๐Ÿ˜‰
.
#babeau #babeauperlis #babeauangle #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaufeedback #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeaupoliteknik #babeauunimap

Assalamulaikum..selamat pagi.. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua hari ini....๐Ÿ˜˜
.
Jangan lupa cuci dan belai muka dengan set BAbeau skin care ..๐Ÿ˜‰
.
1. Mulakan dengan mencuci muka dengan cleanser dan keringkan muka.
2. Spraykan toner di muka,ratakan dengan dap-dap dimuka...jangan tonyoh pulak muka tue๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
3. Sapukan serum.
4 . Yang terakhir sapukan daycream / sunscreen spf 50 supaya dapat melindungi kulit kita dari sinaran uv yg merbahaya. Siap!
.
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
@ bleh tekan terus link di bio.
.
๐Ÿ“ฌ๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆ Pengeposan Setiap hari termasuk sabtu dan ahad...
.
๐Ÿš˜๐Ÿš˜COD semua kawasan di perlis dan kawasan terdekat.
.
Mai cuba ..insyaAllah tak akan menyesal ๐Ÿ˜‰
.
#babeau #babeauperlis #babeauangle #babeauuitmarau #babeausweetheart #babeaufeedback #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeaupoliteknik #babeauunimap

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada  produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
 Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Risau nak cuba produk skincare BAbeau?? ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
.
Jangan risau..insyaAllah produk BAbeau nie selamat digunakan tiada bahan-bahan yang terlarang digunakan dalam produk nie. Setiap produk BAbeau ada nombor rujukan KKM dan ada ujian lab..
Bukan produk timbang kilo tauu...say NOโŒโŒ pada produk timbang kilo dan merbahaya ..
.
Jadi tunggu apa lagi mai cuba BAbeau insyaAllah tak akan menyesal..๐Ÿ˜˜
.
Sha guna..sha jual ..
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533
๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134478533
.
Atau boleh terus klik link di bio
.
FREE COD๐Ÿš˜๐Ÿš˜ di seluruh negeri perlis dan kawasan sekitarnya..
.
๐Ÿ“ฆ๐Ÿ“ฆPerkhidmatan pengeposan pun ada untuk yang jauh..tak ada cuti..pengeposan setiap hari iaitu 365 hari..
..
Jom cuba BAbeau๐Ÿ™†
.
#babeau #babeauuitmarau #babeauperlis #babeaufeedback #babeauunimap #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeausweetheart #babeauangle #paknilbazaar #perlis #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik #politeknik #unimap #uum

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..๐Ÿ˜˜
.
Nak BAbeau wassap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533 ๐Ÿ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

Salam alaik...salam jumaat..semoga penghulu segala hari nie memberikan kita rezeki yang melimpah-limpah...
Benda sunat yg kita boleh lakukan di hari jumaat..jom kita amalkan selalu setiap hari jumaat..๐Ÿ˜˜
.
Nak BAbeau wassap ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ0134479533 ๐Ÿ˜‰..
.
#babeauuitmarau #babeausweetheart #babeau #babeaufeedback #babeaupoliteknikpauharau #babeaupoliteknik
#babeauunimap #babeauperlis #babeaukangar #babeauarau #babeaukodiang #babeauangle

MORNING ROUTINE ๐ŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat๐Ÿ˜
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang ๐Ÿค—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

MORNING ROUTINE ๐ŸŒ„
.
Assalamualaikum semua,Salam Jumaat๐Ÿ˜
.
Jangan lupa morning routine skincare kita! Penting tau. Make sure jangan terskip salah satu sebab semua items dalam set ni saling melengkapi untuk kulit korang ๐Ÿค—
.
Day cream SPF50 BAbeau boleh act as sunscreen tapi korang wajib reapply lepas 4-5 jam utk perlindungan maksima. .
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #skincare

KULIT BERMINYAK โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Oily skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT BERMINYAK โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering atau berminyak. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi. Set Oily skin BAbeau ada bahan khas iaitu timun dan minyak lavender khas untuk rawat oily skin.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Oily skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausgpetani #babeaugurun #serumtomato #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #kulitberminyak #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUBโ“โ“
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? ๐Ÿ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
๐Ÿ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
๐Ÿ… Membantu sekatakan tona kulit
๐Ÿ… Melembapkan kulit
๐Ÿ… Meredakan kulit sunburn
๐Ÿ… Melicinkan dan melembutkan kulit
๐Ÿ… Mencerahkan dan menyerikan  kulit kusam
๐Ÿ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

SAPA NAK FREE TOMATO SCRUBโ“โ“
.
Teringin nak DIY tomato scrub dengan gula tu? Tapi malas nak potong tomato tonyoh kat muka? ๐Ÿ˜… Takpa jangan pikiaq teruk-teruk. Ni dia kami nak bagi FREE ja.

Kebaikan Tomato Scrub BAbeau:
.
๐Ÿ… Membuang sel kulit mati yang tersumbat dalam permukaan kulit .
๐Ÿ… Membantu sekatakan tona kulit
๐Ÿ… Melembapkan kulit
๐Ÿ… Meredakan kulit sunburn
๐Ÿ… Melicinkan dan melembutkan kulit
๐Ÿ… Mencerahkan dan menyerikan kulit kusam
๐Ÿ… Mengecilkan pori-pori
.
Diperbuat dari tomato,gula dan cactus tau. .
Nak scrub yang best ni for FREE? Macam mana nak dapat FREE? .
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #codalorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaukelantan #babeaugombak #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale #babeaufacescrub #facescrub

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus ๐ŸŒต dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU  ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

KULIT KERING, NORMAL & KOMBINASI โ“โ“
.
Jangan sembarangan pilih skincare tau. Wajib tahu jenis kulit, sama ada kering, kombinasi,atau normal. Bila silap pilih tu yg jadi tak serasi.
.
Babeau Normal/Dry skin kit ada bahan khas untuk rawat kulit kering iaitu ekstrak cactus ๐ŸŒต dan black oats untuk hydrate dan lembapkan kulit.
.
BABEAU ada set lengkap untuk Normal/Dry skin
โž–Skin kit 4 items
โž–Serum
โž–Cleanser 150ml
.
.
Ada promosi pula beli set combo dapat FREE Babeau tomato brightening face scrub โœจ Yeayy ๐ŸŽ‰
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry .
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20โ—
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka โค๏ธโค๏ธKulit sunburn pun bagus guna ๐Ÿ‘
.
Love sangat ๐Ÿฅฐ
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

MUSIM 'SAKURA' DI KEDAH & SELURUH MALAYSIA ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
Feeling macam di Jepun pulak bila fenomena bunga tekoma atau 'sakura' Kedah kembali lagi. .
.
Jangan lupa tau #PROMOSIBABEAU bulan Mac ni dapat FREE tomato face scrub bernilai RM20โ—
.
Syok tau guna face scrub ni, dia scrub habis sel-sel kulit mati, whiteheads, blackheads lepas scrub tu kulit rasa lembap-lembap ala-ala macam sapu tomato kat muka โค๏ธโค๏ธKulit sunburn pun bagus guna ๐Ÿ‘
.
Love sangat ๐Ÿฅฐ
.
.
.
Whatsapp CHERRY now ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ“ฒ0175539017 or klik link on bio @babeau.cherry
.
.
#babeau #babeauofficial #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #kodiang #babeausungaipetani #babeauarau #babeaukangar #babeausik #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeauupsi #babeaujitra #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai #babeaukelantan #babeaubigsale

PART 3 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST
.
.
(Bersambung from Part 2)
.
I know I can do it, kalau orang lain mampu kenapa kita tak mampu? Orang lain ada mulut, kaki dan tangan sama macam kita juga. Berniaga ni pula dapat pahala,sunnah Rasulullah s.a.w. Dapat bantu orang lain selesaikan masalah kulit dlm masa yg sama dapat juga bantu orang lain jana income. Taknak ke pahala berganda Subhanallah ๐Ÿ˜ Buang semua benda negatif dalam diri kita. InsyaAllah semua benda jadi! .
.
Jom join Cherry #teamcherry as Agent and Dropship and Cherry akan share from A to Z tips bisnes. Cherry nak hanya yg komited sahaja okay? Whatsapp now 0175539017 or klik link.on my bio @babeau.cherry dan @cherryfaofficial . .
.
Fast action fast result ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss .
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaukangar #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai

PART 3 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST
.
.
(Bersambung from Part 2)
.
I know I can do it, kalau orang lain mampu kenapa kita tak mampu? Orang lain ada mulut, kaki dan tangan sama macam kita juga. Berniaga ni pula dapat pahala,sunnah Rasulullah s.a.w. Dapat bantu orang lain selesaikan masalah kulit dlm masa yg sama dapat juga bantu orang lain jana income. Taknak ke pahala berganda Subhanallah ๐Ÿ˜ Buang semua benda negatif dalam diri kita. InsyaAllah semua benda jadi! .
.
Jom join Cherry #teamcherry as Agent and Dropship and Cherry akan share from A to Z tips bisnes. Cherry nak hanya yg komited sahaja okay? Whatsapp now 0175539017 or klik link.on my bio @babeau.cherry dan @cherryfaofficial . .
.
Fast action fast result ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss .
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaukangar #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaunilai

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST๐Ÿ”ฅ
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus ๐Ÿ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana saja๐Ÿ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokisโœจ
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni.  Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur ๐Ÿ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya 
@babeau.ladyqiss 
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah  #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut

PART 2 CHERRY'S STORY : FROM DROPSHIP TO STOCKIST๐Ÿ”ฅ
.
.
Bila @bellealyahya produce BAbeau skincare, Cherry tak buang masa terus jadi agent. Cherry yakin dengan BAbeau,branding yg dah dikenali (BA for Bella Ammara), produk pun sangat bagus ๐Ÿ‘ Leader @babeau.ladyqiss pun rajin guide, sanggup spent energy and time untuk bimbing semua agents alhamdulillah Cherry dapat Top 10 Sale January 2019 dan No.1 Top Agent February 2019 untuk team Babeau #ladyqisssquad ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
.
Cherry tak putus asa,yakin,konsisten dan sentiasa ingat BIG WHY kenapa Cherry start bisnes. Lepas keja pukul 5 terus pi COD merata-rata, pi pejabat pos utk poskan order customers. Anak kecik 2 org pun angkut sekali ke mana saja๐Ÿ˜…. Husband banyak support di belakang Cherry. .
.
Semangat Cherry makin meninggi lepas hadir Seminar Mudahnya Berniaga @carlsamsudin dan Cherry takkan toleh ke belakang lagi,terus upgrade to Stokisโœจ
.
.
Bayangkan before this duit bulanan nak makan luar pun tak cukup tapi sekarang mampu modal untuk keluarkan stok sebanyak ni. Alhamdulillah Cherry sangat bersyukur ๐Ÿ˜‡
.
.
BERSAMBUNG (next post)
.
.
@bellealyahya
@babeau.ladyqiss
@carlsamsudin
.
.
.
#babeau #babeauofficial #stokisbabeau #stokisbabeaukedah #stokiskedah #babeautestimoni #babeaufeedback #babeaukedah #babeaualorsetar #alorsetar #kedahseratarata #babeauperlis #babeauutara #babeaucodkedah #babeaualorsetar #babeaukangar #babeauarau #babeausgpetani #babeaugurun #babeaubaling #babeausik #babeaukulim #babeausintok #babeaupendang #babeaulangkawi #babeauchanglun #babeaukodiang #babeauusim #babeaubesut