#anakantoo

Tag posts on Instagram

3k posts

Top Posts

.
Tuan puteri belajar menari
Tari diajar oleh Pak Lipa
Kalau Tuan bijak bistari
Cuba teka no platenya apa? 🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Tuan puteri belajar menari
Tari diajar oleh Pak Lipa
Kalau Tuan bijak bistari
Cuba teka no platenya apa? 🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Kucing pun dah pandai angkat jari tgh, adoi🤦🏻‍♂️
.
Sekeping RM5, highway challenge sekeping RM3. TAK TERMASUK POSTAGE!!! BUKAN SEKALI POSTAGE YE BAPAK KAMI TAKDE SHARE DGN POS LAJU. Tq😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Kucing pun dah pandai angkat jari tgh, adoi🤦🏻‍♂️
.
Sekeping RM5, highway challenge sekeping RM3. TAK TERMASUK POSTAGE!!! BUKAN SEKALI POSTAGE YE BAPAK KAMI TAKDE SHARE DGN POS LAJU. Tq😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Berapa rate korang untuk plate siam transparent?🤔🔥
.
RM30 and FREE POSTAGE!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Berapa rate korang untuk plate siam transparent?🤔🔥
.
RM30 and FREE POSTAGE!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Padu tak padu weh no plate terbaru daripada kami?😍😭😍😭
.
Mirror effect jugak ha, semua tanam dalam so number takkan tercabut ha dont worry😘🤙🏻
.
Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit

.
Padu tak padu weh no plate terbaru daripada kami?😍😭😍😭
.
Mirror effect jugak ha, semua tanam dalam so number takkan tercabut ha dont worry😘🤙🏻
.
Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit

.
Lawa tak laa wehhhh? Min tngok pun terliur😭😭😭
.
Sticker plate putih lapik rainbow mmg umphh🔥
.
RM5 jer sekeping tak termasuk postage okay😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Lawa tak laa wehhhh? Min tngok pun terliur😭😭😭
.
Sticker plate putih lapik rainbow mmg umphh🔥
.
RM5 jer sekeping tak termasuk postage okay😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#inikalah #luaskankuasamu #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku

.
Srs talk ha lawa gila bapak kot, admin tngok pon tergoda😍🔥
.
Plate thai kuning, RM40 free postage satu Malaysia using pos laju🚴🏻‍♂️
.
Whatsapp 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

.
Srs talk ha lawa gila bapak kot, admin tngok pon tergoda😍🔥
.
Plate thai kuning, RM40 free postage satu Malaysia using pos laju🚴🏻‍♂️
.
Whatsapp 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

.
Alhamdulillah, thanks yg mana order no plate dgn kami😘 .
Giveaway free keychain and sticker still berjalan ha jgn lupa like and comment bnyak bnyak okay?🤑
.
Nak order number plate mcm tu? Ha boleh Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

.
Alhamdulillah, thanks yg mana order no plate dgn kami😘 .
Giveaway free keychain and sticker still berjalan ha jgn lupa like and comment bnyak bnyak okay?🤑
.
Nak order number plate mcm tu? Ha boleh Whatsapp | 016 506 3247‬ or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin. Nak lagi senang korang tekan je link dekat bio kami👆🏻
.
#inikalah #mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #ridemerdeka #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #onxon #bossku #rempit #matrempit #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha

Most Recent

𝗦̲𝗢̲𝗔̲𝗟̲𝗔̲𝗡̲ 𝗣̲𝗔̲𝗟̲𝗜̲𝗡̲𝗚̲ 𝗦̲𝗨̲𝗦̲𝗔̲𝗛̲ 𝗗̲𝗜̲ 𝗗̲𝗨̲𝗡̲𝗜̲𝗔̲ ⚠️ Nak makan kt mana❓

Betul tak? Mesti korang pening kan kalau orang tnya nak makan kt mana😆
.
Klink Link di Bio instagram untuk tonton episod makan kt mana... & jangan lupa untuk SUBSCRIBE❗️ https://youtu.be/CGZgjdB70LU

NEW VIDEO RELEASED
.
Northernspeedo akan lebih aktif di Youtube dengan pelbagai content menarik akan ditambah khususnya buat semua peminat tegar automotif & dunia permotoran!!!
#northernspeedo #anakantoo

𝗦̲𝗢̲𝗔̲𝗟̲𝗔̲𝗡̲ 𝗣̲𝗔̲𝗟̲𝗜̲𝗡̲𝗚̲ 𝗦̲𝗨̲𝗦̲𝗔̲𝗛̲ 𝗗̲𝗜̲ 𝗗̲𝗨̲𝗡̲𝗜̲𝗔̲ ⚠️ Nak makan kt mana❓

Betul tak? Mesti korang pening kan kalau orang tnya nak makan kt mana😆
.
Klink Link di Bio instagram untuk tonton episod makan kt mana... & jangan lupa untuk SUBSCRIBE❗️ https://youtu.be/CGZgjdB70LU

NEW VIDEO RELEASED
.
Northernspeedo akan lebih aktif di Youtube dengan pelbagai content menarik akan ditambah khususnya buat semua peminat tegar automotif & dunia permotoran!!!
#northernspeedo #anakantoo

𝗢𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗞𝗮𝘁𝗮 𝗞𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗗𝗮𝗵 𝗣𝗮𝗸𝗮𝗶 𝗞𝗲𝘁𝗮 𝗠𝗮𝗵𝗮𝗹𝟮 𝗡𝗶 𝗦𝗲𝗹𝗮𝗹𝘂 𝗠𝗲𝗺𝗶𝗹𝗶𝗵 𝗡𝗮𝗸 𝗠𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗞𝘁 𝗠𝗮𝗻𝗮
.
Tapi Kalau Geng ni Hampa Rasa Macam Mana❓

Lepak Hotel atau Mamak Lagi Best❓

Klink Link di Bio IG untuk tonton & jangan lupa SUBSCRIBE sekali❗️ https://youtu.be/CGZgjdB70LU

NEW VIDEO RELEASED⚠️ Northernspeedo akan lebih aktif di Youtube dengan pelbagai content menarik akan ditambah khususnya buat semua peminat tegar automotif & dunia permotoran!!!
#northernspeedo #anakantoo

𝗢𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗞𝗮𝘁𝗮 𝗞𝗮𝗹𝗮𝘂 𝗗𝗮𝗵 𝗣𝗮𝗸𝗮𝗶 𝗞𝗲𝘁𝗮 𝗠𝗮𝗵𝗮𝗹𝟮 𝗡𝗶 𝗦𝗲𝗹𝗮𝗹𝘂 𝗠𝗲𝗺𝗶𝗹𝗶𝗵 𝗡𝗮𝗸 𝗠𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗞𝘁 𝗠𝗮𝗻𝗮
.
Tapi Kalau Geng ni Hampa Rasa Macam Mana❓

Lepak Hotel atau Mamak Lagi Best❓

Klink Link di Bio IG untuk tonton & jangan lupa SUBSCRIBE sekali❗️ https://youtu.be/CGZgjdB70LU

NEW VIDEO RELEASED⚠️ Northernspeedo akan lebih aktif di Youtube dengan pelbagai content menarik akan ditambah khususnya buat semua peminat tegar automotif & dunia permotoran!!!
#northernspeedo #anakantoo

Dah mai 40an baru ada masa ngan bmx balik... Dulu muda² kena kerja kuat sebab anak² masih kecik !! Dah la belajaq x pandai 🤪Ni tiba masanya enjoy sikit² apa yg dulu x dapat time remaja🙏

#syukur #alhamdulillah #nostalgia #bmx #anakantoo #penangmai #budakpulau 
#jiwaaku

Dah mai 40an baru ada masa ngan bmx balik... Dulu muda² kena kerja kuat sebab anak² masih kecik !! Dah la belajaq x pandai 🤪Ni tiba masanya enjoy sikit² apa yg dulu x dapat time remaja🙏

#syukur #alhamdulillah #nostalgia #bmx #anakantoo #penangmai #budakpulau
#jiwaaku

Dah Tengok Ka Ferrari ni Tekan Brapa Top Speed❓

Bosan-Bosan Jemput Tonton Video Terbaru di Youtube Northernspeedo.

Orang kata boleh dengar bunyi enjin kuda ni pun jadi la 😜
.
NEW VIDEO RELEASED‼️
#northernspeedo #anakantoo

Link di Bio Instagram seperti di bawah👇🏻
https://youtu.be/W87ta8xNwfw

Dah Tengok Ka Ferrari ni Tekan Brapa Top Speed❓

Bosan-Bosan Jemput Tonton Video Terbaru di Youtube Northernspeedo.

Orang kata boleh dengar bunyi enjin kuda ni pun jadi la 😜
.
NEW VIDEO RELEASED‼️
#northernspeedo #anakantoo

Link di Bio Instagram seperti di bawah👇🏻
https://youtu.be/W87ta8xNwfw

Persiapan kami untuk awal tahun ini tidaklah seperti dirancang. Projek website kami tergendala, projek mobile apps juga sama. Disebabkan PKP banyak tugas gerak kerja kami yang tergendala. Kami memohon maaf atas semua plan kami yang tidak berjalan lancar. .
Banyak lagi plan kami merancakkan arena bolasepak Pulau Pinang seperti interview video, giveaway, contest, promo, dan sebagainya sangkut. Mohon maaf jika page ini semakin hari semakin mundur dan sunyi sepi, maklumlah para admin bertungkus lumus mencari kerja 'part time' demi menyara keluarga. Ada yang menjadi runner foodpanda, grabfood dan sebagainya. Sampai tiada masa lagi untuk menguruskan page ini.
.
Sesungguhnya perancangan Tuhan itu lebih baik. In sha Allah doakan seusai selesai PKP ni kita boleh kembali seperti dulu. Moga kembali meriah seperti dulu. Selamat hari raya aidilfitri buat semua penyokong Pulau Pinang. Maaf zahir dan batin ikhlas dari kami, seluruh tenaga kerja Demi Pulau Pinang.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu  #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Persiapan kami untuk awal tahun ini tidaklah seperti dirancang. Projek website kami tergendala, projek mobile apps juga sama. Disebabkan PKP banyak tugas gerak kerja kami yang tergendala. Kami memohon maaf atas semua plan kami yang tidak berjalan lancar. .
Banyak lagi plan kami merancakkan arena bolasepak Pulau Pinang seperti interview video, giveaway, contest, promo, dan sebagainya sangkut. Mohon maaf jika page ini semakin hari semakin mundur dan sunyi sepi, maklumlah para admin bertungkus lumus mencari kerja 'part time' demi menyara keluarga. Ada yang menjadi runner foodpanda, grabfood dan sebagainya. Sampai tiada masa lagi untuk menguruskan page ini.
.
Sesungguhnya perancangan Tuhan itu lebih baik. In sha Allah doakan seusai selesai PKP ni kita boleh kembali seperti dulu. Moga kembali meriah seperti dulu. Selamat hari raya aidilfitri buat semua penyokong Pulau Pinang. Maaf zahir dan batin ikhlas dari kami, seluruh tenaga kerja Demi Pulau Pinang.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Bissmillahhirrohmanirrohim,

Ya Allah, Ya Rabbi Ya Tuhan Kami,
Sempena kedatangan Syawal yang barakah dan bersejarah ini,
Muliakan dan sayangilah saudara2 dan sahabatku, yang dekat mahupun jauh, yang kenal mahupun tak kenal... Bahagiakan keluarga mereka,
Sihatkan tubuh badan mereka,
Berkati rezeki mereka, kuatkan iman mereka.
Berikan kepada mereka kenikmatan ibadah,
Jauhkanlah diri mereka daripada fitnah,
Suburkan benih Keislaman pada diri dan keturunan dan
Masukkanlah mereka ke dalam syurga-Mu tanpa hisab... Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata,
Dalam gurau senda sudah tentu ada khilaf dan dosa.

Disini Saya Memohon Ampun Maaf Zahir Dan Batin, Dan Saya Telah Memaafkan Seluruh saudara dan sahabat2. Taqabbalallaahu minnaa wa minkum taqabbal yaa kariim wa ja’alanaallahu wa iyyakum minal ‘aaidiin wal faaiziin wal maqbuulin kullu’ammin wa antum bi khair.

#PedoPenang
#AnakAntoo
#ATS
#PKMB
#TDC
#MKE

Bissmillahhirrohmanirrohim,

Ya Allah, Ya Rabbi Ya Tuhan Kami,
Sempena kedatangan Syawal yang barakah dan bersejarah ini,
Muliakan dan sayangilah saudara2 dan sahabatku, yang dekat mahupun jauh, yang kenal mahupun tak kenal... Bahagiakan keluarga mereka,
Sihatkan tubuh badan mereka,
Berkati rezeki mereka, kuatkan iman mereka.
Berikan kepada mereka kenikmatan ibadah,
Jauhkanlah diri mereka daripada fitnah,
Suburkan benih Keislaman pada diri dan keturunan dan
Masukkanlah mereka ke dalam syurga-Mu tanpa hisab... Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata,
Dalam gurau senda sudah tentu ada khilaf dan dosa.

Disini Saya Memohon Ampun Maaf Zahir Dan Batin, Dan Saya Telah Memaafkan Seluruh saudara dan sahabat2. Taqabbalallaahu minnaa wa minkum taqabbal yaa kariim wa ja’alanaallahu wa iyyakum minal ‘aaidiin wal faaiziin wal maqbuulin kullu’ammin wa antum bi khair.

#PedoPenang
#AnakAntoo
#ATS
#PKMB
#TDC
#MKE

Say Happy Birthday to our sweeper🙌💗💣 kami dari pengurusan kelab @tumbukgarisanfc ingin mengucapkan selamat hari lahir yang ke 19 kepada saudara @haziqnadzri_ semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah Dan kesejahteraan hidup 😊 serta berjaya dalam bidang yg anda ceburi
.
.
.
.
#maybaby 
#nike
#adidas
#justdoit 
#heretocreate 
#stayhome 
#staysafe
#anakantoo
#pulaumutiara
#anakjati07
#kamisekepala
#tigerjr
#explorepage

Say Happy Birthday to our sweeper🙌💗💣 kami dari pengurusan kelab @tumbukgarisanfc ingin mengucapkan selamat hari lahir yang ke 19 kepada saudara @haziqnadzri_ semoga dikurniakan rezeki yang melimpah ruah Dan kesejahteraan hidup 😊 serta berjaya dalam bidang yg anda ceburi
.
.
.
.
#maybaby
#nike
#adidas
#justdoit
#heretocreate
#stayhome
#staysafe
#anakantoo
#pulaumutiara
#anakjati07
#kamisekepala
#tigerjr
#explorepage

"Anything is possible when you have the right people there to support you" - Misty Copeland🍰
.
.
.
.
.
.
#staysafe 
#stayhome 
#stayhealthy 
#anakantoo 
#pulaumutiara 
#kamisekepala 
#tigerjr
#explorepage 
#nike
#Adidas 
#justdoit
#heretocreate
#anakjati07

"Anything is possible when you have the right people there to support you" - Misty Copeland🍰
.
.
.
.
.
.
#staysafe
#stayhome
#stayhealthy
#anakantoo
#pulaumutiara
#kamisekepala
#tigerjr
#explorepage
#nike
#Adidas
#justdoit
#heretocreate
#anakjati07

.
ORDER ONLINE DITUTUP!!😔
.
PM dah merayu suruh stay dekat rumah so terpaksa la min stay dekat rumah urut😩
.
Min doakan semoga semua dipermudahkan, inshaallah❤️
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
ORDER ONLINE DITUTUP!!😔
.
PM dah merayu suruh stay dekat rumah so terpaksa la min stay dekat rumah urut😩
.
Min doakan semoga semua dipermudahkan, inshaallah❤️
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

#Repost @demipulaupinang
• • • • • •
Selamat petang seluruh warga Pulau Pinang.
.
Jika kita boleh bersatu hati dan bersama-sama di dalam stadium tanpa mengira warna kulit, marilah kita bersatu hati dan bersama-sama dalam menjayakan Perintah Kawalan Pergerakan ini selari dengan usaha mengurangkan/mencegah/menghapuskan wabak ini agar tidak merebak teruk. Arahan kerajaan sangat amat dan teramat mudah, TINGGAL DI RUMAH jika tiada urusan penting.
.
Ada yang masih berdegil dengan perintah ini. Jika anda mempunyai maklumat, sila adukan ke no tertera di poster atau terus ke balai polis berdekatan. Kita bukan nak penaya perniagaan orang, tapi kita takmau orang lain teraniaya. Gelombang ketiga lebih besar jika anda semua buat tak kisah tentang masalah ini.
.
Akhir kata, Min merayu janganlah kita bertelingkah antara kaum tatkala negara kita menghadapi masalah ketika ini. Ini bukan masalah kaum, ini masalah kesedaran manusia.
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu  #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

#Repost @demipulaupinang
• • • • • •
Selamat petang seluruh warga Pulau Pinang.
.
Jika kita boleh bersatu hati dan bersama-sama di dalam stadium tanpa mengira warna kulit, marilah kita bersatu hati dan bersama-sama dalam menjayakan Perintah Kawalan Pergerakan ini selari dengan usaha mengurangkan/mencegah/menghapuskan wabak ini agar tidak merebak teruk. Arahan kerajaan sangat amat dan teramat mudah, TINGGAL DI RUMAH jika tiada urusan penting.
.
Ada yang masih berdegil dengan perintah ini. Jika anda mempunyai maklumat, sila adukan ke no tertera di poster atau terus ke balai polis berdekatan. Kita bukan nak penaya perniagaan orang, tapi kita takmau orang lain teraniaya. Gelombang ketiga lebih besar jika anda semua buat tak kisah tentang masalah ini.
.
Akhir kata, Min merayu janganlah kita bertelingkah antara kaum tatkala negara kita menghadapi masalah ketika ini. Ini bukan masalah kaum, ini masalah kesedaran manusia.
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Selamat petang seluruh warga Pulau Pinang.
.
Jika kita boleh bersatu hati dan bersama-sama di dalam stadium tanpa mengira warna kulit, marilah kita bersatu hati dan bersama-sama dalam menjayakan Perintah Kawalan Pergerakan ini selari dengan usaha mengurangkan/mencegah/menghapuskan wabak ini agar tidak merebak teruk. Arahan kerajaan sangat amat dan teramat mudah, TINGGAL DI RUMAH jika tiada urusan penting.
.
Ada yang masih berdegil dengan perintah ini. Jika anda mempunyai maklumat, sila adukan ke no tertera di poster atau terus ke balai polis berdekatan. Kita bukan nak penaya perniagaan orang, tapi kita takmau orang lain teraniaya. Gelombang ketiga lebih besar jika anda semua buat tak kisah tentang masalah ini.
.
Akhir kata, Min merayu janganlah kita bertelingkah antara kaum tatkala negara kita menghadapi masalah ketika ini. Ini bukan masalah kaum, ini masalah kesedaran manusia.
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu  #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Selamat petang seluruh warga Pulau Pinang.
.
Jika kita boleh bersatu hati dan bersama-sama di dalam stadium tanpa mengira warna kulit, marilah kita bersatu hati dan bersama-sama dalam menjayakan Perintah Kawalan Pergerakan ini selari dengan usaha mengurangkan/mencegah/menghapuskan wabak ini agar tidak merebak teruk. Arahan kerajaan sangat amat dan teramat mudah, TINGGAL DI RUMAH jika tiada urusan penting.
.
Ada yang masih berdegil dengan perintah ini. Jika anda mempunyai maklumat, sila adukan ke no tertera di poster atau terus ke balai polis berdekatan. Kita bukan nak penaya perniagaan orang, tapi kita takmau orang lain teraniaya. Gelombang ketiga lebih besar jika anda semua buat tak kisah tentang masalah ini.
.
Akhir kata, Min merayu janganlah kita bertelingkah antara kaum tatkala negara kita menghadapi masalah ketika ini. Ini bukan masalah kaum, ini masalah kesedaran manusia.
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #FightCovid19 #PenyokongBersatu #UntukNegeraKita #BangkitSemula #StayAtHome
#BangkitDemiMalaysia # #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Aku Sedar Aku Tak Hansome..tp Aku konfiden Aku hansome...Allah dah bg hargailah...
Lu Ape Hal!! #anakantoo
#abgtanjong
#stunt 
#bukanmodel

Aku Sedar Aku Tak Hansome..tp Aku konfiden Aku hansome...Allah dah bg hargailah...
Lu Ape Hal!! #anakantoo
#abgtanjong
#stunt
#bukanmodel

Tamat Perlawanan, Pulau Pinang  0 - 0 Kuching FA.
.
Dapat kita lihat betapa displin pemain Kuching FA menyekat setiap serangan dari Pulau Pinang hingga terikat ke masa akhir walaupun kekurangan seorang pemain mereka.
.
Apa komen ampa untuk game ini?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat Perlawanan, Pulau Pinang 0 - 0 Kuching FA.
.
Dapat kita lihat betapa displin pemain Kuching FA menyekat setiap serangan dari Pulau Pinang hingga terikat ke masa akhir walaupun kekurangan seorang pemain mereka.
.
Apa komen ampa untuk game ini?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat separuh masa pertama, Pulau Pinang 0 - 0 Kuching FA.

Banyak peluang namun kurang luck. Walaupun mempunyai kelebihan pemain setelah pemain Kuching FA dilayangkan kad merah namun setakat ini masih tidak berjaya menembusi gawang gol Kuching FA lagi.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat separuh masa pertama, Pulau Pinang 0 - 0 Kuching FA.

Banyak peluang namun kurang luck. Walaupun mempunyai kelebihan pemain setelah pemain Kuching FA dilayangkan kad merah namun setakat ini masih tidak berjaya menembusi gawang gol Kuching FA lagi.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Jangan menghalang masa depan kami😈, mungkin suatu hari kami akan tolong anda😉
.
.
.
#igersmalaya#batikgang#penaglit#closer#litii#kamu#barberhair#sayangkamu#hitamputih#setiipenang#anakantoo#yeahhh

Jangan menghalang masa depan kami😈, mungkin suatu hari kami akan tolong anda😉
.
.
.
#igersmalaya #batikgang #penaglit #closer #litii #kamu #barberhair #sayangkamu #hitamputih #setiipenang #anakantoo #yeahhh

.
Lawa kan? Pandai brader ni pilih warna ha torbaikkkkkkk!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Lawa kan? Pandai brader ni pilih warna ha torbaikkkkkkk!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Mcm cantek jer, mcm comel jerr👀😋
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Mcm cantek jer, mcm comel jerr👀😋
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

Mencegah itu lebih baik dari merawat geng. Dinasihatkan pada semua penyokong agar sentiasa mengamalkan langkah pencegahan berikut ketika berada di stadium. .
Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Mencegah itu lebih baik dari merawat geng. Dinasihatkan pada semua penyokong agar sentiasa mengamalkan langkah pencegahan berikut ketika berada di stadium. .
Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Sabtu ini! Pulau Pinang vs Kuching FA.
Liga Premier Malaysia 2020.
14 Mac 2020/Stadium Bandaraya Pulau Pinang.
.
Oleh kerana virus COVID-19 melanda negara kita ketika ini, penyokong yang hadir diminta sentiasa mencuci tangan dengan hand sanitizer dan memakai mask jika perlu
.
RALAT : ada kesilapan sikit pada poster. Sepatutnya match 4 bukan 3 ya, huhu abaikan saja okay
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Sabtu ini! Pulau Pinang vs Kuching FA.
Liga Premier Malaysia 2020.
14 Mac 2020/Stadium Bandaraya Pulau Pinang.
.
Oleh kerana virus COVID-19 melanda negara kita ketika ini, penyokong yang hadir diminta sentiasa mencuci tangan dengan hand sanitizer dan memakai mask jika perlu
.
RALAT : ada kesilapan sikit pada poster. Sepatutnya match 4 bukan 3 ya, huhu abaikan saja okay
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat Perlawanan, Perak II 1 - 1 Pulau Pinang.
.
Bukan rezeki untuk bawa pulang 3 mata, namun 1 mata itu lebih baik dari pulang tangan kosong. Alhamdulillah, terima kasih pemain, terima kasih penyokong yang hadir ke Stadium Manjung! Hati hati memandu geng!
.
Jumpa 14 mac ini, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat Perlawanan, Perak II 1 - 1 Pulau Pinang.
.
Bukan rezeki untuk bawa pulang 3 mata, namun 1 mata itu lebih baik dari pulang tangan kosong. Alhamdulillah, terima kasih pemain, terima kasih penyokong yang hadir ke Stadium Manjung! Hati hati memandu geng!
.
Jumpa 14 mac ini, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

.
Ada ka peminat OnePiece kt sini? .
Tq order plate dgn kami, yg mana ws or dm tu kami akan reply pelan pelan ye🤙🏻
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Ada ka peminat OnePiece kt sini? .
Tq order plate dgn kami, yg mana ws or dm tu kami akan reply pelan pelan ye🤙🏻
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

Tamat separuh masa pertama,

Perak II 0 - 1 Pulau Pinang.

Gol sulung tercipta pada minit ke 20 hasil jaringan casagrande melalui tandukan yang menerjah pintu gol lawan!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat separuh masa pertama,

Perak II 0 - 1 Pulau Pinang.

Gol sulung tercipta pada minit ke 20 hasil jaringan casagrande melalui tandukan yang menerjah pintu gol lawan!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Today🎊 our maestro was born 😘🌠🎇 kami Dari pihak @tmbk.grisan igin mengucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke-19 @fiqriazmiii 💗pihak pengurusan @tmbk.grisan mendoakan agar dipanjangkan umur Dan dimurahkan rezeki serta berjaya dalam hidup di dunia mahupun akhirat😁
.
.
.
.
.
.
#nike
#Adidas
#heretocreate
#justdoit
#bmf
#tigerjr
#kamisekepala
#maestro
#legend
#anakantoo
#lastteen
#marchbaby
#lacoste
#savemuslim
#noroomforracism 
#solatwajiblimawaktu
#amgpetronasf1team 
#anakjati08
#penangmai

Today🎊 our maestro was born 😘🌠🎇 kami Dari pihak @tmbk.grisan igin mengucapkan selamat menyambut hari lahir yang ke-19 @fiqriazmiii 💗pihak pengurusan @tmbk.grisan mendoakan agar dipanjangkan umur Dan dimurahkan rezeki serta berjaya dalam hidup di dunia mahupun akhirat😁
.
.
.
.
.
.
#nike
#Adidas
#heretocreate
#justdoit
#bmf
#tigerjr
#kamisekepala
#maestro
#legend
#anakantoo
#lastteen
#marchbaby
#lacoste
#savemuslim
#noroomforracism
#solatwajiblimawaktu
#amgpetronasf1team
#anakjati08
#penangmai

Setakat ini, Pulau Pinang masih mengungguli carta liga Premier 2020. Mungkinkah 'streak win' mampu dicipta pada perlawanan menentang Perak II esok hari? Sama sama kita berdoa dan nantikan debarannya!
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Setakat ini, Pulau Pinang masih mengungguli carta liga Premier 2020. Mungkinkah 'streak win' mampu dicipta pada perlawanan menentang Perak II esok hari? Sama sama kita berdoa dan nantikan debarannya!
.
Demi Kebanggaan, Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

.
Tak pandai jaga kalau confirm plate hilang🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Tak pandai jaga kalau confirm plate hilang🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

Match 3 LP | Perak II menentang Pulau Pinang
Stadium Majlis Perbandaran Manjung, Perak
10 Mac 2020 / Selasa / 9.00 Malam
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Match 3 LP | Perak II menentang Pulau Pinang
Stadium Majlis Perbandaran Manjung, Perak
10 Mac 2020 / Selasa / 9.00 Malam
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Seharian min cari line untuk update. Fon buat hal dari semalam. Aisehh, ha macam mana? Siapa man of the match pilihan hampa semalam? 2 game berturut turut angka 4.
.
Ehem, ehem. Manjung nanti on tak geng?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Seharian min cari line untuk update. Fon buat hal dari semalam. Aisehh, ha macam mana? Siapa man of the match pilihan hampa semalam? 2 game berturut turut angka 4.
.
Ehem, ehem. Manjung nanti on tak geng?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Jangan lupa esok malam, Pulau Pinang menentang Selangor II di Stadium Bandaraya Pulau Pinang jam 9.00 malam.
.
Kalau boleh pakai mask ya dan basuh tangan anda selalu. Demi Pulau Pinang! Berapa predict anda untuk perlawanan ini?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu  #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Jangan lupa esok malam, Pulau Pinang menentang Selangor II di Stadium Bandaraya Pulau Pinang jam 9.00 malam.
.
Kalau boleh pakai mask ya dan basuh tangan anda selalu. Demi Pulau Pinang! Berapa predict anda untuk perlawanan ini?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Congratulations on your marriage my brother @imanrozali and wife @niamunirah_ 🤵🏻👰🏼 Your wedding day may come and go , but may your love forever grow. Wishing you a lifetime of love and happiness 💘

Eh btw, happiest birthday to @ikarozali 🎂 🍰 I wish you love, hope and everlasting joy and happiness. Thank you for being my best friend!
#malaywedding #visitmalaysia2020 #visitpenang2020 #visitbukitayun2020 #weddingthings #weeding #cakiwencem #cakiwizhappy #cakiwontour #bilacakiwberjalan #brotherhood💪 #anakantoo #anakantoodahkawin

Congratulations on your marriage my brother @imanrozali and wife @niamunirah_ 🤵🏻👰🏼 Your wedding day may come and go , but may your love forever grow. Wishing you a lifetime of love and happiness 💘

Eh btw, happiest birthday to @ikarozali 🎂 🍰 I wish you love, hope and everlasting joy and happiness. Thank you for being my best friend!
#malaywedding #visitmalaysia2020 #visitpenang2020 #visitbukitayun2020 #weddingthings #weeding #cakiwencem #cakiwizhappy #cakiwontour #bilacakiwberjalan #brotherhood 💪 #anakantoo #anakantoodahkawin

Kedudukan Liga Premier 2020 untuk perlawanan yang pertama.
.
Satu 'start-up' yang baik yang ditunjukkan oleh kem Pulau Pinang untuk saingan Liga Premier ini. Siapa 'Man Of The Match' pilihan hampa untuk perlawanan semalam?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Kedudukan Liga Premier 2020 untuk perlawanan yang pertama.
.
Satu 'start-up' yang baik yang ditunjukkan oleh kem Pulau Pinang untuk saingan Liga Premier ini. Siapa 'Man Of The Match' pilihan hampa untuk perlawanan semalam?
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Padu Ultras Panthers malam ni. Siap dengan 2 giant flag baru untuk musim 2020 ni. Alhamdulillah semakin ramai dan bergema stadium bandaraya dengan paluan dan laungan semangat untuk pasukan.
.
Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Padu Ultras Panthers malam ni. Siap dengan 2 giant flag baru untuk musim 2020 ni. Alhamdulillah semakin ramai dan bergema stadium bandaraya dengan paluan dan laungan semangat untuk pasukan.
.
Demi Pulau Pinang!
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Alhamdulillah! Tamat perlawanan, Pulau Pinang 4 - 2 Sarawak United! 
2 - Casagrande
1 - Amer Azahar
1 - Endrick Santos
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Alhamdulillah! Tamat perlawanan, Pulau Pinang 4 - 2 Sarawak United!
2 - Casagrande
1 - Amer Azahar
1 - Endrick Santos
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat separuh masa pertama, apa komen hampa permainan setakat ni?

2 - Casagrande
1 - Amer Azahar
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Tamat separuh masa pertama, apa komen hampa permainan setakat ni?

2 - Casagrande
1 - Amer Azahar
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

.
KEYCHAIN NO PLATE TANAM VER. 2020🔥
.
RM5/pcs TAK TERMASUK POSTAGE YE ANAK ANAK!!!. Ada tiga warna. Putih, gold and Chrome line😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
KEYCHAIN NO PLATE TANAM VER. 2020🔥
.
RM5/pcs TAK TERMASUK POSTAGE YE ANAK ANAK!!!. Ada tiga warna. Putih, gold and Chrome line😘
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Try scan tngok berapa ringgit harga moto ni😅🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Try scan tngok berapa ringgit harga moto ni😅🤣
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

Jangan lupa temujanji kita, 1 Mac 2020 perlawanan pembukaan Liga Premier Pulau Pinang menentang Sarawak United di Stadium Bandaraya.
.
Serahan hadiah pemenang Fan Of The Year di page facebook DPP juga akan diserahkan pada hari perlawanan ini. Bagi yang memenangi hadiah tiket, jangan beli tiket pulak nah hehe.
.
Kita juga akan buat serahan hadiah Tag keychain kepada pembeli jersi Demi Pulau Pinang V2 pada malam itu. Jadi sesiapa yang tak mai claim, min simpan sampai game Piala FA menentang Negeri Sembilan saja. Lepas game tu, min buka untuk jualan ya tiada lagi claim.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria 
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

Jangan lupa temujanji kita, 1 Mac 2020 perlawanan pembukaan Liga Premier Pulau Pinang menentang Sarawak United di Stadium Bandaraya.
.
Serahan hadiah pemenang Fan Of The Year di page facebook DPP juga akan diserahkan pada hari perlawanan ini. Bagi yang memenangi hadiah tiket, jangan beli tiket pulak nah hehe.
.
Kita juga akan buat serahan hadiah Tag keychain kepada pembeli jersi Demi Pulau Pinang V2 pada malam itu. Jadi sesiapa yang tak mai claim, min simpan sampai game Piala FA menentang Negeri Sembilan saja. Lepas game tu, min buka untuk jualan ya tiada lagi claim.
.
#DemiPulauPinang #Penangites #PenyokongBersatu #UntukNegeriKita #BangkitSemula #HariaPenangHaria
#BangkitDemiMaruah #BolaPenang #BiruPutihKuning
#IslandBois #AnakAntoo

.
Sticker plate siam RM5 sekeping TAK TERMASUK POSTAGE!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
Sticker plate siam RM5 sekeping TAK TERMASUK POSTAGE!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
KEYCHAIN NO PLATE SUPERMAN🔥
.
RM5 per pcs. TAK TERMASUK POSTAGE!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ 
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber  #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak

.
KEYCHAIN NO PLATE SUPERMAN🔥
.
RM5 per pcs. TAK TERMASUK POSTAGE!!!!
.
Nak datang kedai? Kami bersebelahan dgn Kedai rambut cold cut, jelutong penang .
.
Boleh waze Black Diamond Design Penang or korang tekan je link alamat yg ada dekat bio kami😘
.
Anything boleh Whatsapp 016 506 3247 or dm terus je, inshaallah kami akan layan korang secepat mungkin.👆🏻
.
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_
@blackdiamonddesign_ .
.
#mirroplate #jualnoplate #fancyplatenumber #blackdiamonddesign #designgila #anakantoo #kroni125zr #kronilampupetakofficial #kronirempit #kamixramai #kamixlaju #kamixracist #flyordie #flyorstayhome #bossku #kamimatmotobukanmatrempit #kroniysuku #kroniy15zr #kroniyamaha #maluaperbossku #y15zr #y15malaysia #y15 #ysuku #ysukushuib #ysukuzizanrazak