#alanalipmatte

Tag posts on Instagram

51 posts

Top Posts

Color nude2 favourite sis .. Tak tahu nak pilih mana .. Sis amek sumue 😁😁😁 huhuhu Aaminn
.
Sis confident sebab sis tauuu #alanalipmatte
.
🔹Setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna2 yg menawan
🔹Tidak melekat pada cawan
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri

#mrsamorjualni
#TeamYantiYanmal  #teamlion

Color nude2 favourite sis .. Tak tahu nak pilih mana .. Sis amek sumue 😁😁😁 huhuhu Aaminn
.
Sis confident sebab sis tauuu #alanalipmatte
.
🔹Setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna2 yg menawan
🔹Tidak melekat pada cawan
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri

#mrsamorjualni
#TeamYantiYanmal #teamlion

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARIPADA KAMI, TEAM ALANA SINGAPURA 😍

TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA TERHADAP PRODUK ALANA 😘

Boleh beri produk2 ALANA sebagai HADIAH pada perjumpaan besok...
ADE PELBAGAI PRODUK BUAT YG TERSAYANG... Cepat cepat PM YanTi di https://wa.me/+6584918383 💖

#TeamYantiYanmal 
#vivaboomzbyyantiyanmal 
#treasuresugaralana 
#kopijantantulenalana 
#klenzeboosteralana 
#susukambingAlana 
#royalcocoaalana 
#alanalipmatte 
#Teamlion  #mafiateamdian

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARIPADA KAMI, TEAM ALANA SINGAPURA 😍

TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA TERHADAP PRODUK ALANA 😘

Boleh beri produk2 ALANA sebagai HADIAH pada perjumpaan besok...
ADE PELBAGAI PRODUK BUAT YG TERSAYANG... Cepat cepat PM YanTi di https://wa.me/+6584918383 💖

#TeamYantiYanmal
#vivaboomzbyyantiyanmal
#treasuresugaralana
#kopijantantulenalana
#klenzeboosteralana
#susukambingAlana
#royalcocoaalana
#alanalipmatte
#Teamlion #mafiateamdian

Hey sayangku, hari ini aku syantekk, syantek bagai bidadari..syantek dgn #alanalipmatte

Alana lipmatte 😍😍😍
.
.
.
Tak melekit macam kena gam gajah.. Tak merekah.. Tak buat bibir rasa semacam atau tak selesa...
.
Skrg ni dh jd benda wajib ada dlm beg..xblh tgl..
.
Korg² yg blm cuba..wajib dptkn skrg!!
.
Syantikkk bangatt 😘😘 Watsap 0183806683

Hey sayangku, hari ini aku syantekk, syantek bagai bidadari..syantek dgn #alanalipmatte

Alana lipmatte 😍😍😍
.
.
.
Tak melekit macam kena gam gajah.. Tak merekah.. Tak buat bibir rasa semacam atau tak selesa...
.
Skrg ni dh jd benda wajib ada dlm beg..xblh tgl..
.
Korg² yg blm cuba..wajib dptkn skrg!!
.
Syantikkk bangatt 😘😘 Watsap 0183806683

Nampaknye...bukan FAMILY YANMAL je yg GUNDAH GULANA TANPA ALANA!!!
Customer2 kami yg tersayang pon begituu jugak 😍
Musim raya pon tetap order produk2 ALANA...rindu...termimpi2 kalau kat rumah stock kehabisan 🤣🤣 Jgn risau ye Uollz...walaopon Family YANMAL jln raya, kami tetap buat deliveries 💪

Cepat2 PM atau MSG YanTi di https://wa.me/+6584918383

Boleh jugak hubungi Sistas #TeamYantiYanmal utk order & sembarang pertanyaan ❤
💋 Agents /Dropshippers Diperlukan

#TeamYantiYanmal 
#alanaSG  #alana  #alanaHQ 
#treasuresugaralana 
#klenzeboosteralana 
#susukambingAlana 
#royalcocoaalana 
#kopijantantulenalana 
#alanalipmatte

Nampaknye...bukan FAMILY YANMAL je yg GUNDAH GULANA TANPA ALANA!!!
Customer2 kami yg tersayang pon begituu jugak 😍
Musim raya pon tetap order produk2 ALANA...rindu...termimpi2 kalau kat rumah stock kehabisan 🤣🤣 Jgn risau ye Uollz...walaopon Family YANMAL jln raya, kami tetap buat deliveries 💪

Cepat2 PM atau MSG YanTi di https://wa.me/+6584918383

Boleh jugak hubungi Sistas #TeamYantiYanmal utk order & sembarang pertanyaan ❤
💋 Agents /Dropshippers Diperlukan

#TeamYantiYanmal
#alanaSG #alana #alanaHQ
#treasuresugaralana
#klenzeboosteralana
#susukambingAlana
#royalcocoaalana
#kopijantantulenalana
#alanalipmatte

ALANA LIPMATTE⁣
⁣
KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣
⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #makeupjunkie #teamsmj #nsvanity

ALANA LIPMATTE⁣

KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣

#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #makeupjunkie #teamsmj #nsvanity

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 6 warna untuk awak pilih.

#alanalipmatte
#teamlion

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 6 warna untuk awak pilih.

#alanalipmatte
#teamlion

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama. 
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang! 
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama.
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang!
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

Most Recent

Seriously im in love with #Meeracle Amethyst Lustre Gemstone Foundation. A very light weight foundation yet it stays perfectly thoughout the day. 
And testing that lippie "I Do" from #AlanaLipmatte 🤩

Seriously im in love with #Meeracle Amethyst Lustre Gemstone Foundation. A very light weight foundation yet it stays perfectly thoughout the day.
And testing that lippie "I Do" from #AlanaLipmatte 🤩

Nampaknye...bukan FAMILY YANMAL je yg GUNDAH GULANA TANPA ALANA!!!
Customer2 kami yg tersayang pon begituu jugak 😍
Musim raya pon tetap order produk2 ALANA...rindu...termimpi2 kalau kat rumah stock kehabisan 🤣🤣 Jgn risau ye Uollz...walaopon Family YANMAL jln raya, kami tetap buat deliveries 💪

Cepat2 PM atau MSG YanTi di https://wa.me/+6584918383

Boleh jugak hubungi Sistas #TeamYantiYanmal utk order & sembarang pertanyaan ❤
💋 Agents /Dropshippers Diperlukan

#TeamYantiYanmal 
#alanaSG  #alana  #alanaHQ 
#treasuresugaralana 
#klenzeboosteralana 
#susukambingAlana 
#royalcocoaalana 
#kopijantantulenalana 
#alanalipmatte

Nampaknye...bukan FAMILY YANMAL je yg GUNDAH GULANA TANPA ALANA!!!
Customer2 kami yg tersayang pon begituu jugak 😍
Musim raya pon tetap order produk2 ALANA...rindu...termimpi2 kalau kat rumah stock kehabisan 🤣🤣 Jgn risau ye Uollz...walaopon Family YANMAL jln raya, kami tetap buat deliveries 💪

Cepat2 PM atau MSG YanTi di https://wa.me/+6584918383

Boleh jugak hubungi Sistas #TeamYantiYanmal utk order & sembarang pertanyaan ❤
💋 Agents /Dropshippers Diperlukan

#TeamYantiYanmal
#alanaSG #alana #alanaHQ
#treasuresugaralana
#klenzeboosteralana
#susukambingAlana
#royalcocoaalana
#kopijantantulenalana
#alanalipmatte

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARIPADA KAMI, TEAM ALANA SINGAPURA 😍

TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA TERHADAP PRODUK ALANA 😘

Boleh beri produk2 ALANA sebagai HADIAH pada perjumpaan besok...
ADE PELBAGAI PRODUK BUAT YG TERSAYANG... Cepat cepat PM YanTi di https://wa.me/+6584918383 💖

#TeamYantiYanmal 
#vivaboomzbyyantiyanmal 
#treasuresugaralana 
#kopijantantulenalana 
#klenzeboosteralana 
#susukambingAlana 
#royalcocoaalana 
#alanalipmatte 
#Teamlion  #mafiateamdian

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI DARIPADA KAMI, TEAM ALANA SINGAPURA 😍

TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA TERHADAP PRODUK ALANA 😘

Boleh beri produk2 ALANA sebagai HADIAH pada perjumpaan besok...
ADE PELBAGAI PRODUK BUAT YG TERSAYANG... Cepat cepat PM YanTi di https://wa.me/+6584918383 💖

#TeamYantiYanmal
#vivaboomzbyyantiyanmal
#treasuresugaralana
#kopijantantulenalana
#klenzeboosteralana
#susukambingAlana
#royalcocoaalana
#alanalipmatte
#Teamlion #mafiateamdian

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

Feel free to ask ya 😊

#TeamYantiYanmal 
#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG  #alanahq 
#teamlion

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

Feel free to ask ya 😊

#TeamYantiYanmal
#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #alanahq
#teamlion

“ Cantik nya lipstick sis! “
“ Pakai lipstick apa ni? Ok tak? “

Ini lah persoalan yang sering kita akan keluarkan!
Memperkenalkan New Brand Alana Lipsmatte dengan warna yang mengikut trendy masa kini.

Alana Lipsmatte 9 pilihan warna yang menarik! 💄Bau Coklat
💄Matte dan Long Lasting
💄Tekstur creamy dan Ringan
💄Senang apply dengan sekali calit
💄Mesra Solat
💄Tidak melekit

Didatangkan khas dengan box super cute n exclusive!

Jom dapatkan Alana Lipmatte dari booth kami 
WA Ct Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ @tampineswest
@kassimbabasg
#twxkb #ramadhan2019 #bazaarramadhan #supportlocal #halalsg #foodsg #fleasg
#alanalipmatte #teamlion #mafiateamdian
#lewonderummies

“ Cantik nya lipstick sis! “
“ Pakai lipstick apa ni? Ok tak? “

Ini lah persoalan yang sering kita akan keluarkan!
Memperkenalkan New Brand Alana Lipsmatte dengan warna yang mengikut trendy masa kini.

Alana Lipsmatte 9 pilihan warna yang menarik! 💄Bau Coklat
💄Matte dan Long Lasting
💄Tekstur creamy dan Ringan
💄Senang apply dengan sekali calit
💄Mesra Solat
💄Tidak melekit

Didatangkan khas dengan box super cute n exclusive!

Jom dapatkan Alana Lipmatte dari booth kami
WA Ct Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ @tampineswest
@kassimbabasg
#twxkb #ramadhan2019 #bazaarramadhan #supportlocal #halalsg #foodsg #fleasg
#alanalipmatte #teamlion #mafiateamdian
#lewonderummies

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion #mafiateamdian

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion #mafiateamdian

Masih teragak2 nak turunkan berat badan? 
Kenapa perlu turunkan berat badan? 
Turun berat badan bukan sekadar untuk kelihatan cantik. Tak perlu nak body sexy bagai model sampai terpaksa berlapar. 
Cukup sekadar badan sihat, mudah bergerak, tak perlu nak risau baju tak muat. Dan paling penting cukup keyakinan diri. Tak perlu takut diserang berbagai penyakit. 
Bila badan ringan nak berjalan pun mudah. Tak perlu risau masalah sakit kaki, sakit sendi dan juga tak perlu risau cepat keletihan. 
Itulah sebabnya perlu menurunkan berat badan. Bukan setakat nak cantik jer. Yg penting sihat.. Sudahkah anda mulakan rutin badan kurus secara sihat? Hubungi Team kami, kami akan sedia membantu... #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Masih teragak2 nak turunkan berat badan?
Kenapa perlu turunkan berat badan?
Turun berat badan bukan sekadar untuk kelihatan cantik. Tak perlu nak body sexy bagai model sampai terpaksa berlapar.
Cukup sekadar badan sihat, mudah bergerak, tak perlu nak risau baju tak muat. Dan paling penting cukup keyakinan diri. Tak perlu takut diserang berbagai penyakit.
Bila badan ringan nak berjalan pun mudah. Tak perlu risau masalah sakit kaki, sakit sendi dan juga tak perlu risau cepat keletihan.
Itulah sebabnya perlu menurunkan berat badan. Bukan setakat nak cantik jer. Yg penting sihat.. Sudahkah anda mulakan rutin badan kurus secara sihat? Hubungi Team kami, kami akan sedia membantu... #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

ALANA LIP MATTE BABY 
A LIGHTWEIGHT LIPMATTE THAT CONTAINS ARGAN OIL & VITAMIN E, HELPS TO KEEP YOUR LIPS MOISTURISE

WE HAVE 9 DIFFERENT SHADES TO CHOOSE 😍

#teammafiadian #teamlion #alana #alanalipmatte

ALANA LIP MATTE BABY
A LIGHTWEIGHT LIPMATTE THAT CONTAINS ARGAN OIL & VITAMIN E, HELPS TO KEEP YOUR LIPS MOISTURISE

WE HAVE 9 DIFFERENT SHADES TO CHOOSE 😍

#teammafiadian #teamlion #alana #alanalipmatte

"Saya bukan nak kurus sebab nak cantik kak!! Tapi saya takut kalau gemok ni banyak penyakit.."
.
Tak semua org nak kurus utk santek ye uolls, tapi lebih kepada menjaga kesihatan..
.
Tak kisah la apa pun sebabnya uolls nak kurus, janji uolls sihat dan bertenaga..kurus tu bonus uolls...
.
#mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

"Saya bukan nak kurus sebab nak cantik kak!! Tapi saya takut kalau gemok ni banyak penyakit.."
.
Tak semua org nak kurus utk santek ye uolls, tapi lebih kepada menjaga kesihatan..
.
Tak kisah la apa pun sebabnya uolls nak kurus, janji uolls sihat dan bertenaga..kurus tu bonus uolls...
.
#mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

LIMITED PERIOD .. WHILE STOCK LAST ‼

ALANA, A RANGE OF HEALTH BEVERAGE
FOR BOTH, KIDS & ADULTS 
FEEL THE DIFFERENCE IN YOUR HEALTH WITH ALANA

PM/WA Ct Suriati 
8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

LIMITED PERIOD .. WHILE STOCK LAST ‼

ALANA, A RANGE OF HEALTH BEVERAGE
FOR BOTH, KIDS & ADULTS
FEEL THE DIFFERENCE IN YOUR HEALTH WITH ALANA

PM/WA Ct Suriati
8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Sexy elegant lips with Alana Lipmatte!⁣
⁣
Available in all 6 colours. ⁣
⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #nsvanity #teamchillbaby

Sexy elegant lips with Alana Lipmatte!⁣

Available in all 6 colours. ⁣

#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #nsvanity #teamchillbaby

ALANA LIPMATTE⁣
⁣
24 HOURS LASTING MATTE!! Memang best. High quality. ⁣
.⁣
⁣
Di datangkan dengan 6 warna yang menarik khusus untuk wanita Asia. ⁣
.⁣
⁣
💋LARA⁣
💋SARA⁣
💋JANE⁣
💋BABY⁣
💋LILY⁣
💋LUNA⁣
⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #halalmakeup #muslimahsg #nsvanity #teamchillbaby

ALANA LIPMATTE⁣

24 HOURS LASTING MATTE!! Memang best. High quality. ⁣
.⁣

Di datangkan dengan 6 warna yang menarik khusus untuk wanita Asia. ⁣
.⁣

💋LARA⁣
💋SARA⁣
💋JANE⁣
💋BABY⁣
💋LILY⁣
💋LUNA⁣

#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #halalmakeup #muslimahsg #nsvanity #teamchillbaby

ALANA LIPMATTE⁣
⁣
KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣
⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #nsvanity #teamchillbaby

ALANA LIPMATTE⁣

KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣

#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #mesrasolat #mesrawuduk #nsvanity #teamchillbaby

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 9 warna untuk awak pilih.

#TeamYantiYanmal 
#alanalipsmatteMalaysia 
#alanalipmatte
#teamlion
#gundahgulanatanpaalana 
#alanahq  #alanamalaysia

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 9 warna untuk awak pilih.

#TeamYantiYanmal
#alanalipsmatteMalaysia
#alanalipmatte
#teamlion
#gundahgulanatanpaalana
#alanahq #alanamalaysia

Al-kisah, adalah seorang customer ni. Dulu dia selalu cakap kopi hijau alana ni produk sampah padahal dia langsong tak pernah mencubanya.

Hinggalah satu hari dia terjumpa rakan lama. Makkkk aii, terkejutnya dia bagai nak gugur jantung. Mata tu terbeliak macam nak terkeluar.

Fuiyoooooo... Kawan yang dulu kus semangat badannya kini dah slim melim u olls. Cantik menarik memang deboomlah senang citer.

Dia pon risik-risiklah pada sahabat lama ni bertanyakan rahsia tampil cantik. Yelahhh.. Nak jugak jadi secantik sahabat tu.

Bila tanya-tanya, rupa-rupanya sahabat lamanya tu konsisten minum kopi hijau alana 😱😱 Aduhaiiii.. Menyesal sungguh dulu dia tuduh kopi ni produk sampah. Memamg terbukti berkesan.

Sudahnya, lepas daripada tragedi tu, dia pon dah minum kopi hijau alana jugak sekarang ni.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Al-kisah, adalah seorang customer ni. Dulu dia selalu cakap kopi hijau alana ni produk sampah padahal dia langsong tak pernah mencubanya.

Hinggalah satu hari dia terjumpa rakan lama. Makkkk aii, terkejutnya dia bagai nak gugur jantung. Mata tu terbeliak macam nak terkeluar.

Fuiyoooooo... Kawan yang dulu kus semangat badannya kini dah slim melim u olls. Cantik menarik memang deboomlah senang citer.

Dia pon risik-risiklah pada sahabat lama ni bertanyakan rahsia tampil cantik. Yelahhh.. Nak jugak jadi secantik sahabat tu.

Bila tanya-tanya, rupa-rupanya sahabat lamanya tu konsisten minum kopi hijau alana 😱😱 Aduhaiiii.. Menyesal sungguh dulu dia tuduh kopi ni produk sampah. Memamg terbukti berkesan.

Sudahnya, lepas daripada tragedi tu, dia pon dah minum kopi hijau alana jugak sekarang ni.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Batuk semakin kurang!! Tahukah anda???
Habbatus sauda dan juga zaitun bagus untuk melancarkan sistem penafasan dan juga batuk.. Ditambah pula dengan Madu yang merupakan satu manisan atau herba yang baik untuk orang yang mengalami sakit tekak. Menurut satu kajian, madu boleh melegakan batuk lebih berkesan berbanding ubat batuk yang mengandungi dextromethorphan (DM) iaitu penahan batuk.

Jadi jangan terkejut jika batuk anda reda selepas minum susu kambing Alana. 😉😉😉 Susu kambing yang mempunyai pelbagai khasiat dan juga pemakanan sunnah.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Batuk semakin kurang!! Tahukah anda???
Habbatus sauda dan juga zaitun bagus untuk melancarkan sistem penafasan dan juga batuk.. Ditambah pula dengan Madu yang merupakan satu manisan atau herba yang baik untuk orang yang mengalami sakit tekak. Menurut satu kajian, madu boleh melegakan batuk lebih berkesan berbanding ubat batuk yang mengandungi dextromethorphan (DM) iaitu penahan batuk.

Jadi jangan terkejut jika batuk anda reda selepas minum susu kambing Alana. 😉😉😉 Susu kambing yang mempunyai pelbagai khasiat dan juga pemakanan sunnah.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

ALANA PURE GOAT MILK 
SUSU KAMBING ASLI UNTUK SIHAT & CANTIK

Dah cuba Susu Kambing ALANA? 
SUSU KAMBING ALANA bukan hanya untuk cerahkan kulit sahaja tetapi banyak lagi kelebihan lain untuk kecantikan dan juga kesihatan.

FUNGSI & KEBAIKAN ALANA PURE GOAT

MILK : 🥛 Memperbanyakkan susu badan 🥛 Terbukti dapat menghaluskan kulit, 🥛 Menyihatkan Tubuh badan. 🥛 Kulit lembut dan segar 🥛 Memberi Tenaga berpanjangan 🥛 Membantu sistem penghadaman 🥛 Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan 🥛 Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan 🥛 Baik untuk ibu mengandung

CARA PENYEDIAAN ALANA PURE

GOAT MILK : → Tuang 1 sachet dalam cawan berisi air suam → Kacau dan sedia diminum
→ Minum 1 @ 2 kali sehari ketika perut kosong
→ P/S : Jangan bancuh dengan air panas, kerana boleh merosakkan khasiatnya.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

ALANA PURE GOAT MILK
SUSU KAMBING ASLI UNTUK SIHAT & CANTIK

Dah cuba Susu Kambing ALANA?
SUSU KAMBING ALANA bukan hanya untuk cerahkan kulit sahaja tetapi banyak lagi kelebihan lain untuk kecantikan dan juga kesihatan.

FUNGSI & KEBAIKAN ALANA PURE GOAT

MILK : 🥛 Memperbanyakkan susu badan 🥛 Terbukti dapat menghaluskan kulit, 🥛 Menyihatkan Tubuh badan. 🥛 Kulit lembut dan segar 🥛 Memberi Tenaga berpanjangan 🥛 Membantu sistem penghadaman 🥛 Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan 🥛 Meningkatkan Daya ingatan dan tumpuan 🥛 Baik untuk ibu mengandung

CARA PENYEDIAAN ALANA PURE

GOAT MILK : → Tuang 1 sachet dalam cawan berisi air suam → Kacau dan sedia diminum
→ Minum 1 @ 2 kali sehari ketika perut kosong
→ P/S : Jangan bancuh dengan air panas, kerana boleh merosakkan khasiatnya.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Kata orang-orang lama, dari mata turun ke hati. ⁣⁣
⁣⁣
Adudududu... Si gadis lip matte alana makin dipandang makin tertarik. Apa rahsianya?⁣⁣
⁣⁣
Tentulah secalit olesan nipis lip matte alana dengan trend warna terkini yang memukau. Ehhh, tipulah kalau cakap tak terpegun tengok koleksi warnanya. ⁣⁣
⁣⁣
Lip matte alana digilai ramai sebab mempunyai "MATTE FINISHING" yg sangat cantik. Bila pakai tu, rasa selesa je sebab ia buat bibir sentiasa lembap.⁣⁣
⁣⁣
Dijamin lipmatte ni langsung tak melekit. Dan ibarat teman baik, ia setia di bibir untuk tempoh masa yang lama. Memang jimat abes. Sekali pakai, tahan berjam-jam lamanya!!⁣⁣
⁣⁣
Tekstur dia pon ringan je. Rasa macam tak pakai pape kat bibir. Tapi, yang paling penting sekali, alana lip matte ni mesra solat tau.⁣⁣
⁣⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #nsvanity #vanity #musthave #teamchillbaby

Kata orang-orang lama, dari mata turun ke hati. ⁣⁣
⁣⁣
Adudududu... Si gadis lip matte alana makin dipandang makin tertarik. Apa rahsianya?⁣⁣
⁣⁣
Tentulah secalit olesan nipis lip matte alana dengan trend warna terkini yang memukau. Ehhh, tipulah kalau cakap tak terpegun tengok koleksi warnanya. ⁣⁣
⁣⁣
Lip matte alana digilai ramai sebab mempunyai "MATTE FINISHING" yg sangat cantik. Bila pakai tu, rasa selesa je sebab ia buat bibir sentiasa lembap.⁣⁣
⁣⁣
Dijamin lipmatte ni langsung tak melekit. Dan ibarat teman baik, ia setia di bibir untuk tempoh masa yang lama. Memang jimat abes. Sekali pakai, tahan berjam-jam lamanya!!⁣⁣
⁣⁣
Tekstur dia pon ringan je. Rasa macam tak pakai pape kat bibir. Tapi, yang paling penting sekali, alana lip matte ni mesra solat tau.⁣⁣
⁣⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #nsvanity #vanity #musthave #teamchillbaby

Emma tak tipu tau Klenze Booster ni mmg betui-betui bantu detoks badan uols kena cuba, tak cuba tak tahu. Kalau nak cuba try dulu sekotak dua. Nanti mesti nak repeat lagi 😍

Bukan je sedap tapi feedback dia boleh buat happy sebabbb mmg bantu sangattt utk sesiapa yang berat susah nau nau nak turun tuuu 😱😱 PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Emma tak tipu tau Klenze Booster ni mmg betui-betui bantu detoks badan uols kena cuba, tak cuba tak tahu. Kalau nak cuba try dulu sekotak dua. Nanti mesti nak repeat lagi 😍

Bukan je sedap tapi feedback dia boleh buat happy sebabbb mmg bantu sangattt utk sesiapa yang berat susah nau nau nak turun tuuu 😱😱 PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #mafiateamdian #teamlion #alanapremiumcoffee #alanatreasure #kopihijau #garcinia #habbatussauda #susukambing #kopikurus #kopiviral #klenzebooster #alanaroyalcocoa #alanapuregoatmilk #alanajuskemutmanja #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG

Kata orang-orang lama, dari mata turun ke hati. 
Adudududu... Si gadis lip matte alana makin dipandang makin tertarik. Apa rahsianya?

Tentulah secalit olesan nipis lip matte alana dengan trend warna terkini yang memukau. Ehhh, tipulah kalau cakap tak terpegun tengok koleksi warnanya. 
Lip matte alana digilai ramai sebab mempunyai "MATTE FINISHING" yg sangat cantik. Bila pakai tu, rasa selesa je sebab ia buat bibir sentiasa lembap.

Dijamin lipmatte ni langsung tak melekit. Dan ibarat teman baik, ia setia di bibir untuk tempoh masa yang lama. Memang jimat abes. Sekali pakai, tahan berjam-jam lamanya!! Tekstur dia pon ringan je. Rasa macam tak pakai pape kat bibir. Tapi, yang paling penting sekali, alana lip matte ni mesra solat tau.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #AlanaSG #AlanaLipMatte #gundahgulanatanpaalana
#mafiateamdian #teamlion

Kata orang-orang lama, dari mata turun ke hati.
Adudududu... Si gadis lip matte alana makin dipandang makin tertarik. Apa rahsianya?

Tentulah secalit olesan nipis lip matte alana dengan trend warna terkini yang memukau. Ehhh, tipulah kalau cakap tak terpegun tengok koleksi warnanya.
Lip matte alana digilai ramai sebab mempunyai "MATTE FINISHING" yg sangat cantik. Bila pakai tu, rasa selesa je sebab ia buat bibir sentiasa lembap.

Dijamin lipmatte ni langsung tak melekit. Dan ibarat teman baik, ia setia di bibir untuk tempoh masa yang lama. Memang jimat abes. Sekali pakai, tahan berjam-jam lamanya!! Tekstur dia pon ringan je. Rasa macam tak pakai pape kat bibir. Tapi, yang paling penting sekali, alana lip matte ni mesra solat tau.

PM/WA Suriati 8️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣5️⃣7️⃣1️⃣ #AlanaSG #AlanaLipMatte #gundahgulanatanpaalana
#mafiateamdian #teamlion

ALANA LIPMATTE⁣
⁣
KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣
⁣
#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #makeupjunkie #teamsmj #nsvanity

ALANA LIPMATTE⁣

KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA :⁣
.⁣
🔹Setanding jenama antarabangsa ⁣
🔹Tahan lama (long lasting)⁣
🔹Mesra solat⁣
🔹Mudah di cuci⁣
🔹Tidak melekat⁣
🔹Mudah di pakai⁣
🔹Warna2 yg menawan⁣
🔹Tidak melekat pada cawan ⁣
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri.⁣

#alanalipmatte #lipmatte #longlasting #makeupartistsg #asianmakeup #sgshopping #makeupjunkie #teamsmj #nsvanity

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion #mafiateamdian

Bye bye bibir merekah!!! Kini senyuman semanis kurma indah menghiasi wajah.

Takde lagi bibir menggelupas.
Takde lagi lipstick bercapuk.

Bersama lipmatte alana, bibir bukan je selicin sutera malah penampilan jadi tambah berseri dengan warna-warna sensasi yang sangat up to date!

Pasti ada yang menoleh dua kali kerana tak puas memandang seri di bibirmu.

#alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana #alanaSG #teamlion #mafiateamdian

Seronoknyaaaa cuti panjang. Jadual akak penuh dengan family day

Korang berjalan gi mana tu? 
Dah pakai baju lawa-lawa, henbag dan heels sedondon, tak sah kalau tak meriah wajah bagi berseri-seri kan.

Akak sejenis yang tak suka mekap tebal-tebal. Untuk akak, cukuplah pakai bedak dan calit alana lip matte kat bibir. Warna pilihan akak rona jane.

Apa yang paling akak suka tentang alana lip matte ni sebab dia ada kandungan argan oil dan vitamin E. Sesambil cantik, sesambil rawat bibir yang pecah dan kering berkerak serta lebam.

Ramai puji cakap warna lip matte akak cantik. Ehhh, bukan rona jane ni je cantik. Semua rona cantik tau. Lebih-lebih lagi warna-warna baru yang launched aritu.

#akaklionsg
#teamlion
#alanalipmatte
#gundahgulanatanpaalana
#lipmattetahanlama
#cantikdanmenawan
#lipmatteviral
#agentdandropshipdiperlukan

Seronoknyaaaa cuti panjang. Jadual akak penuh dengan family day

Korang berjalan gi mana tu?
Dah pakai baju lawa-lawa, henbag dan heels sedondon, tak sah kalau tak meriah wajah bagi berseri-seri kan.

Akak sejenis yang tak suka mekap tebal-tebal. Untuk akak, cukuplah pakai bedak dan calit alana lip matte kat bibir. Warna pilihan akak rona jane.

Apa yang paling akak suka tentang alana lip matte ni sebab dia ada kandungan argan oil dan vitamin E. Sesambil cantik, sesambil rawat bibir yang pecah dan kering berkerak serta lebam.

Ramai puji cakap warna lip matte akak cantik. Ehhh, bukan rona jane ni je cantik. Semua rona cantik tau. Lebih-lebih lagi warna-warna baru yang launched aritu.

#akaklionsg
#teamlion
#alanalipmatte
#gundahgulanatanpaalana
#lipmattetahanlama
#cantikdanmenawan
#lipmatteviral
#agentdandropshipdiperlukan

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama. 
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang! 
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama.
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang!
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama. 
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang! 
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

TAK PERLU TOUCH UP😍

Lecehlah bila pergi jemputan je mesti nak bawak lipmatte sama.
Kadang tu terlupa jugak nak bawak, dah bibir akak bercapuk.

Bercapuk gara2 lipmatte yamg tak tahan lama. Bila minum atau makan je mulalah hilang!
Tapi... Alana lipmatte ni berbeza. Tak perlu dah akak nak touch up. Lepas makan pun masih kekal lagi warnanya.

Memang akak suka ...💕 #teamlion
#alanalipmatte

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 6 warna untuk awak pilih.

#alanalipmatte
#teamlion

LAST LONG!!! Kann kita dah kata ALANA lipmatte ni memang 24hrs long lasting.. awak tak percaya.

Tengok tu akak kita pakai, cantikkan? Berpuas hati!
Makan dan minum pun still lipmatte tu melekat begitu jugak!

Joms PM tepi.
Ada 6 warna untuk awak pilih.

#alanalipmatte
#teamlion

Color nude2 favourite sis .. Tak tahu nak pilih mana .. Sis amek sumue 😁😁😁 huhuhu Aaminn
.
Sis confident sebab sis tauuu #alanalipmatte
.
🔹Setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna2 yg menawan
🔹Tidak melekat pada cawan
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri

#mrsamorjualni
#TeamYantiYanmal  #teamlion

Color nude2 favourite sis .. Tak tahu nak pilih mana .. Sis amek sumue 😁😁😁 huhuhu Aaminn
.
Sis confident sebab sis tauuu #alanalipmatte
.
🔹Setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna2 yg menawan
🔹Tidak melekat pada cawan
🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembab dan berseri

#mrsamorjualni
#TeamYantiYanmal #teamlion

.
OFFER UNTUK 20 BOX TERAWAL❗️
.
ALANA KOPI HIJAU PREMIUM #offer
1 BOX RM33
2 BOX RM64 [ RM32 EACH ]
3 BOX RM96 [ RM32 EACH ]
5 BOX RM155 [ RM31 EACH ]
.
🌸KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
✔️Menurunkan tekanan darah tinggi
✔️Membuang toksin dalam badan
✔️Melancarkan penghadaman
✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan metabolisma
✔️Memberikan tenaga
✔️Mengenyangkan
✔️Awet muda
.
🌸KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
- Habbatus Sauda
- Chia Seed
- Arabica Coffee
- Susu Kambing
.
🌸CARA PENGAMBILAN
👉🏼Minum pagi 1 sachet time breakfast.
👉🏼1 box 20 sachet
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualanaoriginal #prelovedmalaysia #greencoffee #pemborongpemurah #alanalipsmatte #alanalipmatte

.
OFFER UNTUK 20 BOX TERAWAL❗️
.
ALANA KOPI HIJAU PREMIUM #offer
1 BOX RM33
2 BOX RM64 [ RM32 EACH ]
3 BOX RM96 [ RM32 EACH ]
5 BOX RM155 [ RM31 EACH ]
.
🌸KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
✔️Menurunkan tekanan darah tinggi
✔️Membuang toksin dalam badan
✔️Melancarkan penghadaman
✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan metabolisma
✔️Memberikan tenaga
✔️Mengenyangkan
✔️Awet muda
.
🌸KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
- Habbatus Sauda
- Chia Seed
- Arabica Coffee
- Susu Kambing
.
🌸CARA PENGAMBILAN
👉🏼Minum pagi 1 sachet time breakfast.
👉🏼1 box 20 sachet
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualanaoriginal #prelovedmalaysia #greencoffee #pemborongpemurah #alanalipsmatte #alanalipmatte

Alana Matte diyakini Make Up Artis!
Bukan senang nak ada lipmatte yang merawat seperti Alanamatte ni, pakai hari ni esok bibir pun glowing. Awek tak comey pun trus jadi comey lotey pakai Alana matte. 😍

Di datangkan dengan enam warna exclusive yang boleh meruntun jiwa bila pakai. Tahan lama tu penting ya! Sebab tu make up Retis ramai pakai kat memodel, boleh cantik seharian.

Nak Bibir meletup lain dari yang lain? Kene la whatsapp kita untuk dapatkan stock Alana matte cepat cepat!

#TeamYantiYanmal 
#teamlion  #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana

Alana Matte diyakini Make Up Artis!
Bukan senang nak ada lipmatte yang merawat seperti Alanamatte ni, pakai hari ni esok bibir pun glowing. Awek tak comey pun trus jadi comey lotey pakai Alana matte. 😍

Di datangkan dengan enam warna exclusive yang boleh meruntun jiwa bila pakai. Tahan lama tu penting ya! Sebab tu make up Retis ramai pakai kat memodel, boleh cantik seharian.

Nak Bibir meletup lain dari yang lain? Kene la whatsapp kita untuk dapatkan stock Alana matte cepat cepat!

#TeamYantiYanmal
#teamlion #alanalipmatte #gundahgulanatanpaalana

Lipsmatte keluaran Alana Beauty. Cuba buka gambar satu per satu,  tgk tekstur pun dah tahu kualiti baik tau. Sangat moist dan pekat. Sekali calit seluruh bibir berwarna .

Paling penting matte yang ringan tak malu dah pasni gincu melekat kat cawan huhu. 
6 jenis warna yang sesuai untuk tona kulit muka, tak la nampak pelik. Gelap ke,  sawo matang ke putih ke match je tau. 
KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA 🔹Kualiti setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna-warna yang menawan
🔹Tidak melekat pada cawan 🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembap dan berseri

#Alanalipmatte
#alana
#gundahgulanatanpaalana

Lipsmatte keluaran Alana Beauty. Cuba buka gambar satu per satu, tgk tekstur pun dah tahu kualiti baik tau. Sangat moist dan pekat. Sekali calit seluruh bibir berwarna .

Paling penting matte yang ringan tak malu dah pasni gincu melekat kat cawan huhu.
6 jenis warna yang sesuai untuk tona kulit muka, tak la nampak pelik. Gelap ke, sawo matang ke putih ke match je tau.
KELEBIHAN DAN MANFAAT KEPADA PENGGUNA 🔹Kualiti setanding jenama antarabangsa 🔹Tahan lama (long lasting)
🔹Mesra solat
🔹Mudah di cuci
🔹Tidak melekat
🔹Mudah di pakai
🔹Warna-warna yang menawan
🔹Tidak melekat pada cawan 🔹Tidak mengeringkan bibir , malah menjadikan bibir lembap dan berseri

#Alanalipmatte
#alana
#gundahgulanatanpaalana

Esok nak pergi wedding kawan, tapi sebelum tu nak pi COD dulu #Alanalipmatte viral ni buat my lovely customer . Bawa stok semua untuk dia pilih-pilih.Stok dah tinggal ciput ni. Isnin dah boleh restock dekat Cik Suzie Shiena. Stok ada kan ,sayang😘

Alhamdulillah.💖

Esok nak pergi wedding kawan, tapi sebelum tu nak pi COD dulu #Alanalipmatte viral ni buat my lovely customer . Bawa stok semua untuk dia pilih-pilih.Stok dah tinggal ciput ni. Isnin dah boleh restock dekat Cik Suzie Shiena. Stok ada kan ,sayang😘

Alhamdulillah.💖

.
JAMU LANGSINA
1 BOTOL RM23
2 BOTOL RM46 [ RM23 EACH ]
3 BOTOL RM66 [ RM22 EACH ]
5 BOTOL RM110 [ RM22 EACH ]
10 BOTOL RM200 [ RM20 EACH ]
.
JUAL HARGA RM25 ‼️
.
✅100%Asli Tanpa Bahan Tiruan N Kimia!!!!!
.
🌺KHASIAT JAMU LANGSINA🌺
✅mencuci usus
✅membantu penghadaman.
✅merendahkan kolestrol
✅mengurangkan berat badan.
✅mengawal nafsu makan berlebihan.
✅membantu mengatasi masalah perut buncit.
✅melawaskan pembuangan..
.
📌CARA PENGAMBILAN
👉2biji sehari/malam&pagi
👉sesuai untuk lelaki&Wanita
.
✔BAHAN UTAMA 100%Herba terpilih
Garcia cambogia
Daun jati belanda
Daun kumis kucing
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#jamulangsina #jamuuntuklangsing #jamudiet #jamuuntukkurus #jamuadakkm #jamudiknaa #jamunenek #prelovedmalaysia #kopihijaualanapremium #alanalipmatte

.
JAMU LANGSINA
1 BOTOL RM23
2 BOTOL RM46 [ RM23 EACH ]
3 BOTOL RM66 [ RM22 EACH ]
5 BOTOL RM110 [ RM22 EACH ]
10 BOTOL RM200 [ RM20 EACH ]
.
JUAL HARGA RM25 ‼️
.
✅100%Asli Tanpa Bahan Tiruan N Kimia!!!!!
.
🌺KHASIAT JAMU LANGSINA🌺
✅mencuci usus
✅membantu penghadaman.
✅merendahkan kolestrol
✅mengurangkan berat badan.
✅mengawal nafsu makan berlebihan.
✅membantu mengatasi masalah perut buncit.
✅melawaskan pembuangan..
.
📌CARA PENGAMBILAN
👉2biji sehari/malam&pagi
👉sesuai untuk lelaki&Wanita
.
✔BAHAN UTAMA 100%Herba terpilih
Garcia cambogia
Daun jati belanda
Daun kumis kucing
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#jamulangsina #jamuuntuklangsing #jamudiet #jamuuntukkurus #jamuadakkm #jamudiknaa #jamunenek #prelovedmalaysia #kopihijaualanapremium #alanalipmatte

.
OFFER UNTUK 20 BOX TERAWAL❗️
.
ALANA KOPI HIJAU PREMIUM #offer
1 BOX RM33
2 BOX RM64 [ RM32 EACH ]
3 BOX RM96 [ RM32 EACH ]
5 BOX RM155 [ RM31 EACH ]
.
🌸KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
✔️Menurunkan tekanan darah tinggi
✔️Membuang toksin dalam badan
✔️Melancarkan penghadaman
✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan metabolisma
✔️Memberikan tenaga
✔️Mengenyangkan
✔️Awet muda
.
🌸KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
- Habbatus Sauda
- Chia Seed
- Arabica Coffee
- Susu Kambing
.
🌸CARA PENGAMBILAN
👉🏼Minum pagi 1 sachet time breakfast.
👉🏼1 box 20 sachet
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualanaoriginal #prelovedmalaysia #greencoffee #pemborongpemurah #alanalipsmatte #alanalipmatte

.
OFFER UNTUK 20 BOX TERAWAL❗️
.
ALANA KOPI HIJAU PREMIUM #offer
1 BOX RM33
2 BOX RM64 [ RM32 EACH ]
3 BOX RM96 [ RM32 EACH ]
5 BOX RM155 [ RM31 EACH ]
.
🌸KELEBIHAN ALANA KOPI HIJAU
✔️Menurunkan tekanan darah tinggi
✔️Membuang toksin dalam badan
✔️Melancarkan penghadaman
✔️Membakar lemak berlebihan
✔️Meningkatkan metabolisma
✔️Memberikan tenaga
✔️Mengenyangkan
✔️Awet muda
.
🌸KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
- Habbatus Sauda
- Chia Seed
- Arabica Coffee
- Susu Kambing
.
🌸CARA PENGAMBILAN
👉🏼Minum pagi 1 sachet time breakfast.
👉🏼1 box 20 sachet
.
MALAS SAVE NUMBER ? CLICK JE LINK KAT BIO 😘
JANGAN MALU UNTUK PM KAMI
MARI CEPAT SEMENTARA OFFER ADA
JANGAN LEPASKAN PELUANG ANDA !!!!
.
#kopihijau #kopihijaualana #kopihijaualanapremium #kopihijaualanaoriginal #prelovedmalaysia #greencoffee #pemborongpemurah #alanalipsmatte #alanalipmatte

#AlanaLipmatte

Gundah gulana tanpa alana.💝

#AlanaLipmatte

Gundah gulana tanpa alana.💝

ALANA MATTE 😘 bukan biasa-biasa tau.
Kualiti lain dari yang lain that why ramai yang repeat order, tidak melekat bila minum dan tidak mudah tanggal bila makan (tahan lama) .

Jom Order 1 lipstik alana matte 😍 
Whatsapp 0197348458

#alanalipmatte

ALANA MATTE 😘 bukan biasa-biasa tau.
Kualiti lain dari yang lain that why ramai yang repeat order, tidak melekat bila minum dan tidak mudah tanggal bila makan (tahan lama) .

Jom Order 1 lipstik alana matte 😍
Whatsapp 0197348458

#alanalipmatte

Ni dia option utk 6 warna lipmatte by Alana

INI SAHAJA CARA NAK CANTIKKAN BIBIR, LEPAS PAKAI TERUS MENYERLAH
.
Seronok sangat rasa lepas pakai ALANA MAtte ni, Bibir menyerlah, yang paling sis suka “JANE”, x sangka Alana Matte ni boleh merawat kulit bibir..
.
Sebab apa boleh merawat bibir uols? sebab Alana Matte ni ada “Argan Oil” dan “Vitamin E” yang bantu kulit bibir lembap kan membaiki kulit bibir yang rosak.
.
JANE warna pilihan hati sis.. korang kalau suka warna lain boleh trus whtsapp sis,ok

0197348458

#alana
#alanalipmatte
#alanamatte
#lipstick
#bibirlembap
#moislipstick

Ni dia option utk 6 warna lipmatte by Alana

INI SAHAJA CARA NAK CANTIKKAN BIBIR, LEPAS PAKAI TERUS MENYERLAH
.
Seronok sangat rasa lepas pakai ALANA MAtte ni, Bibir menyerlah, yang paling sis suka “JANE”, x sangka Alana Matte ni boleh merawat kulit bibir..
.
Sebab apa boleh merawat bibir uols? sebab Alana Matte ni ada “Argan Oil” dan “Vitamin E” yang bantu kulit bibir lembap kan membaiki kulit bibir yang rosak.
.
JANE warna pilihan hati sis.. korang kalau suka warna lain boleh trus whtsapp sis,ok

0197348458

#alana
#alanalipmatte
#alanamatte
#lipstick
#bibirlembap
#moislipstick

ALANAMATTE 
Warna cantik-cantik belaka.
Best, tidak melekit dan ringan sahaja dibibir.
Tak menyebabkan bibir kering dan merekah, moist je.

#ALANAMATTE 
#alanalipmatte 
#lipmatte 
#bibirkering 
#bibirmengelupas 
#rawatbibirkering 
#moistlipstick 
#moistLips 
Whatsapp-0197348458

ALANAMATTE
Warna cantik-cantik belaka.
Best, tidak melekit dan ringan sahaja dibibir.
Tak menyebabkan bibir kering dan merekah, moist je.

#ALANAMATTE
#alanalipmatte
#lipmatte
#bibirkering
#bibirmengelupas
#rawatbibirkering
#moistlipstick
#moistLips
Whatsapp-0197348458

Bibir merekah? Kering kematu? Pucat dan hitam? 
Jom cantik serta rawat bibir dengan Alana Matte yang ada 6 color pilihan & sekaligus berfungsi untuk merawat bibir uols yg bermasalah. 
Whtsapp-0197348458

#lipmatte 
#alanamatte
#alanalipmatte
#bibirlembap 
#bibirmengelupas 
#bibirgelap 
#bibirkering

Bibir merekah? Kering kematu? Pucat dan hitam?
Jom cantik serta rawat bibir dengan Alana Matte yang ada 6 color pilihan & sekaligus berfungsi untuk merawat bibir uols yg bermasalah.
Whtsapp-0197348458

#lipmatte
#alanamatte
#alanalipmatte
#bibirlembap
#bibirmengelupas
#bibirgelap
#bibirkering

LAWA LIPSTIK ! PRODUK ANAK MELAYU SETARAF PRODUK ANAK ORANG PUTIH🤣 "BEST giler guna lips matte ALANA ni color yg menarik, ringan, tak kering bibir..ramai yang ingat saya pakai lipstik brand mahal..memang terbaik.." Jue,KL .
Apa yg BEST tentang ALANA LIPMATTE ni? .
👉 "MATTE FINISHING" yg sangat cantik 👉 Mudah dipakai
👉 Bibir lembap sentiasa
👉 Tak melekit\mesra solat\
👉 Dijamin long lasting
👉 Dijamin ringan dibibir seperti tak pakai apa-apa
👉  6 warna ceria mengikut TREND masa kini
.
Jaminan wang dikembalikan jika anda tak puas hati.Bukan janji tapi pasti.
.
www.wasap.my/60125250526
.
#AlanaLipMatte

LAWA LIPSTIK ! PRODUK ANAK MELAYU SETARAF PRODUK ANAK ORANG PUTIH🤣 "BEST giler guna lips matte ALANA ni color yg menarik, ringan, tak kering bibir..ramai yang ingat saya pakai lipstik brand mahal..memang terbaik.." Jue,KL .
Apa yg BEST tentang ALANA LIPMATTE ni? .
👉 "MATTE FINISHING" yg sangat cantik 👉 Mudah dipakai
👉 Bibir lembap sentiasa
👉 Tak melekit\mesra solat\
👉 Dijamin long lasting
👉 Dijamin ringan dibibir seperti tak pakai apa-apa
👉 6 warna ceria mengikut TREND masa kini
.
Jaminan wang dikembalikan jika anda tak puas hati.Bukan janji tapi pasti.
.
www.wasap.my/60125250526
.
#AlanaLipMatte

LAWA LIPSTIK ! PRODUK ANAK MELAYU SETARAF PRODUK ANAK ORANG PUTIH🤣 "BEST giler guna lips matte ALANA ni color yg menarik, ringan, tak kering bibir..ramai yang ingat saya pakai lipstik brand mahal..memang terbaik.." Jue,KL 
Apa yg BEST tentang ALANA LIPMATTE ni? 👉 "MATTE FINISHING" yg sangat cantik 👉 Mudah dipakai
👉 Bibir lembap sentiasa
👉 Tak melekit\mesra solat\
👉 Dijamin long lasting
👉 Dijamin ringan dibibir seperti tak pakai apa-apa
👉  6 warna ceria mengikut TREND masa kini

Jaminan wang dikembalikan jika anda tak puas hati.Bukan janji tapi pasti.

www.wasap.my/60125250526

#AlanaLipMatte

LAWA LIPSTIK ! PRODUK ANAK MELAYU SETARAF PRODUK ANAK ORANG PUTIH🤣 "BEST giler guna lips matte ALANA ni color yg menarik, ringan, tak kering bibir..ramai yang ingat saya pakai lipstik brand mahal..memang terbaik.." Jue,KL
Apa yg BEST tentang ALANA LIPMATTE ni? 👉 "MATTE FINISHING" yg sangat cantik 👉 Mudah dipakai
👉 Bibir lembap sentiasa
👉 Tak melekit\mesra solat\
👉 Dijamin long lasting
👉 Dijamin ringan dibibir seperti tak pakai apa-apa
👉 6 warna ceria mengikut TREND masa kini

Jaminan wang dikembalikan jika anda tak puas hati.Bukan janji tapi pasti.

www.wasap.my/60125250526

#AlanaLipMatte

Biar bibir berbicara #alanalipmatte #teamalana

Biar bibir berbicara #alanalipmatte #teamalana

Hey sayangku, hari ini aku syantekk, syantek bagai bidadari..syantek dgn #alanalipmatte

Alana lipmatte 😍😍😍
.
.
.
Tak melekit macam kena gam gajah.. Tak merekah.. Tak buat bibir rasa semacam atau tak selesa...
.
Skrg ni dh jd benda wajib ada dlm beg..xblh tgl..
.
Korg² yg blm cuba..wajib dptkn skrg!!
.
Syantikkk bangatt 😘😘 Watsap 0183806683

Hey sayangku, hari ini aku syantekk, syantek bagai bidadari..syantek dgn #alanalipmatte

Alana lipmatte 😍😍😍
.
.
.
Tak melekit macam kena gam gajah.. Tak merekah.. Tak buat bibir rasa semacam atau tak selesa...
.
Skrg ni dh jd benda wajib ada dlm beg..xblh tgl..
.
Korg² yg blm cuba..wajib dptkn skrg!!
.
Syantikkk bangatt 😘😘 Watsap 0183806683

Bila staff nurse pun syok dgn lipsmatte alana code BABY.. besok dh nk raya kn... kena la nmpk gojes dgn bibir munggil di pg raya.. 0132080735 for detail #alanalipmatte #lipmatteraya2018 #htjs

Bila staff nurse pun syok dgn lipsmatte alana code BABY.. besok dh nk raya kn... kena la nmpk gojes dgn bibir munggil di pg raya.. 0132080735 for detail #alanalipmatte #lipmatteraya2018 #htjs

#ALANALIPMATTE in the house ⚪
⚪
⚪
Nak bibir cantik menawan di Hari Raya?? ⚪
Jom grab #LipsmatteAlanaBeauty.
⚪
💋KELEBIHAN #LIPMATTEALANA💋
⚪
✅Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅Tahan lama (long lasting)
✅Mesra solat
✅Mudah dicuci
✅Mudah dipakai
✅6 warna yang menggoda
✅Tidak melekat pada cawan
✅Tidak mengeringkan bibir, malah menjadikan bibir terasa ringan dan segar
✅Lipsmatte yang beraroma coklat
⚪
⚪
💋6 pilihan warna yang menawan ⚪
⚪
💄Baby
💄Jane
💄Lara
💄Lily
💄Luna
💄Sara ⚪
⚪
⚪
💸RM 34 each ⚪
⚪
📦 POSTAGE RM 7 SM / RM 11 SS
.
Serious buyer kindly 📲 WHATSAPP 016 907 4492 for fast respond
.
🚵SIAPA CEPAT.. DIA DAPAT🎯 .
#rayhanamotionwealth #grandeurairay #ummiairiss #trustedseller #viral #trending #greatoffer #LIPMATTEALANAoriginal #Lipmatteraya

#ALANALIPMATTE in the house ⚪


Nak bibir cantik menawan di Hari Raya?? ⚪
Jom grab #LipsmatteAlanaBeauty .

💋KELEBIHAN #LIPMATTEALANA 💋

✅Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅Tahan lama (long lasting)
✅Mesra solat
✅Mudah dicuci
✅Mudah dipakai
✅6 warna yang menggoda
✅Tidak melekat pada cawan
✅Tidak mengeringkan bibir, malah menjadikan bibir terasa ringan dan segar
✅Lipsmatte yang beraroma coklat


💋6 pilihan warna yang menawan ⚪

💄Baby
💄Jane
💄Lara
💄Lily
💄Luna
💄Sara ⚪


💸RM 34 each ⚪

📦 POSTAGE RM 7 SM / RM 11 SS
.
Serious buyer kindly 📲 WHATSAPP 016 907 4492 for fast respond
.
🚵SIAPA CEPAT.. DIA DAPAT🎯 .
#rayhanamotionwealth #grandeurairay #ummiairiss #trustedseller #viral #trending #greatoffer #LIPMATTEALANAoriginal #Lipmatteraya

#testimonilipmattealana in house 
#feedbackalanalipmatte awesome.. #ALANALIPMATTE in the house ⚪
⚪
⚪
Nak bibir cantik menawan di Hari Raya?? ⚪
Jom grab #LipsmatteAlanaBeauty.
⚪
💋KELEBIHAN #LIPMATTEALANA💋
⚪
✅Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅Tahan lama (long lasting)
✅Mesra solat
✅Mudah dicuci
✅Mudah dipakai
✅6 warna yang menggoda
✅Tidak melekat pada cawan
✅Tidak mengeringkan bibir, malah menjadikan bibir terasa ringan dan segar
✅Lipsmatte yang beraroma coklat
⚪
⚪
💋6 pilihan warna yang menawan ⚪
⚪
💄Baby
💄Jane
💄Lara
💄Lily
💄Luna
💄Sara ⚪
⚪
⚪
💸RM 34 each ⚪
⚪
📦 POSTAGE RM 7 SM / RM 11 SS
.
Serious buyer kindly 📲 WHATSAPP 016 907 4492 for fast respond
.
🚵SIAPA CEPAT.. DIA DAPAT🎯 .
#rayhanamotionwealth #grandeurairay #ummiairiss #trustedseller #viral #trending #greatoffer #LIPMATTEALANAoriginal #Lipmatteraya

#testimonilipmattealana in house
#feedbackalanalipmatte awesome.. #ALANALIPMATTE in the house ⚪


Nak bibir cantik menawan di Hari Raya?? ⚪
Jom grab #LipsmatteAlanaBeauty .

💋KELEBIHAN #LIPMATTEALANA 💋

✅Kualiti setanding jenama antarabangsa
✅Tahan lama (long lasting)
✅Mesra solat
✅Mudah dicuci
✅Mudah dipakai
✅6 warna yang menggoda
✅Tidak melekat pada cawan
✅Tidak mengeringkan bibir, malah menjadikan bibir terasa ringan dan segar
✅Lipsmatte yang beraroma coklat


💋6 pilihan warna yang menawan ⚪

💄Baby
💄Jane
💄Lara
💄Lily
💄Luna
💄Sara ⚪


💸RM 34 each ⚪

📦 POSTAGE RM 7 SM / RM 11 SS
.
Serious buyer kindly 📲 WHATSAPP 016 907 4492 for fast respond
.
🚵SIAPA CEPAT.. DIA DAPAT🎯 .
#rayhanamotionwealth #grandeurairay #ummiairiss #trustedseller #viral #trending #greatoffer #LIPMATTEALANAoriginal #Lipmatteraya