#Superior14

Tag posts on Instagram

28.6k posts

Top Posts

Abam Polis Malaysia Sado, siapa kat xde polis sado kat malaysia. Mesti geng haters yang cakap

Info Gym, Tips Gym, Diet Gym, Supplement Gym Semua kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
##superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Abam Polis Malaysia Sado, siapa kat xde polis sado kat malaysia. Mesti geng haters yang cakap

Info Gym, Tips Gym, Diet Gym, Supplement Gym Semua kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
# #superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

WALO MAYDI3 🚫 & DALLA كاينصحكوم بمنتوجات @empire.proteinshop لبناء العضلات و الزيادة في الوزن أو حرق الدهون 💪
✅ أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات
✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe. 
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a  kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji. 
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa 
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe.
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji.
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

الجنة ديال صحاب لا صال 😂😍
أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

الجنة ديال صحاب لا صال 😂😍
أفضل المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك ✅
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني !
‎مرحباً بالجميع 💪
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

@antoniofuric gleda trbušnjake, a oni njega natrag 😎#samoproteka #teamproteka #superior14 @mrolympiaamateur

@antoniofuric gleda trbušnjake, a oni njega natrag 😎 #samoproteka #teamproteka #superior14 @mrolympiaamateur

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Most Recent

CREATINE MONOHYDRATE |#SUPERIOR14|..... 1. Creatine memberi TENAGA kepada otot anda semasa workout. Ini akan melambatkan muscle fatigue & anda dapat training lebih lama (STRENGTH & PERFORMANCE). 2. Creatine meningkatkan RECOVERY RATE sel otot anda. Jadi ini dapat mengurangkan tempoh rest antara set workout anda.. 3. Cara paling SIMPLE untuk anda consume creatine adalah dengan mengambil 5g creatine sehari. Sebab biasanya supplement creatine ni dah didatangkan sekali dengan scoop saiz 5g. .
Contohnya ?... Superior Creatine Monohydrate available dengan 60 servings. 
SIZE - PERFORMANCE - STRENGTH.

#Creatinemonohydrate
#Superior14

CREATINE MONOHYDRATE | #SUPERIOR14 |..... 1. Creatine memberi TENAGA kepada otot anda semasa workout. Ini akan melambatkan muscle fatigue & anda dapat training lebih lama (STRENGTH & PERFORMANCE). 2. Creatine meningkatkan RECOVERY RATE sel otot anda. Jadi ini dapat mengurangkan tempoh rest antara set workout anda.. 3. Cara paling SIMPLE untuk anda consume creatine adalah dengan mengambil 5g creatine sehari. Sebab biasanya supplement creatine ni dah didatangkan sekali dengan scoop saiz 5g. .
Contohnya ?... Superior Creatine Monohydrate available dengan 60 servings.
SIZE - PERFORMANCE - STRENGTH.

#Creatinemonohydrate
#Superior14

Mantap atok dah umur 74 tapi body orang umur 24 pun kalah tak boleh lawan!

Dia pakai jin apa pun tak tahulah. Tapi, geng-geng banyak alasan je kata macamtu.

Siapa yang tahu, dia mesti paham buat badan ni gaya hidup dan perlukan masa serta kesungguhan!

#TeamUSN
#USNMalaysia
#CabarDiriAnda

Jom Follow Telegram Dee Supplement —> https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Mantap atok dah umur 74 tapi body orang umur 24 pun kalah tak boleh lawan!

Dia pakai jin apa pun tak tahulah. Tapi, geng-geng banyak alasan je kata macamtu.

Siapa yang tahu, dia mesti paham buat badan ni gaya hidup dan perlukan masa serta kesungguhan!

#TeamUSN
#USNMalaysia
#CabarDiriAnda

Jom Follow Telegram Dee Supplement —> https://t.me/DeeGymSupplement
superior14
#deegymsupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuproteinmalaysia
#tipsihat
#bangi
#jomsado

Rest day penting ?

Ada yang bertanya, penting atau tidak rest day ini. Jawapannya, sgt penting.

Tisu otot akan terkoyak selepas workout. Jika anda workout tanpa rehat yang cukup boleh menyebabkan tisu otot lambat pulih dan tumbesaran otot akan terbantut . 
Ini tips untuk dapatkan rest day yang berkualiti : .
.
✔️ 1-3 hari rest day / minggu
✔️ Tidur 7-9 jam ( jika boleh )
✔️ Ambil kalori yang cukup
✔️ Diet high protein

#hnsupplement

Rest day penting ?

Ada yang bertanya, penting atau tidak rest day ini. Jawapannya, sgt penting.

Tisu otot akan terkoyak selepas workout. Jika anda workout tanpa rehat yang cukup boleh menyebabkan tisu otot lambat pulih dan tumbesaran otot akan terbantut .
Ini tips untuk dapatkan rest day yang berkualiti : .
.
✔️ 1-3 hari rest day / minggu
✔️ Tidur 7-9 jam ( jika boleh )
✔️ Ambil kalori yang cukup
✔️ Diet high protein

#hnsupplement

Terbaru Hydrowhey Isolated Protein Powermania 
Sekerap manapun anda workout, jika tiada sokongan nutrien yang penting bagi pembinaan otot akan mensia-siakan usaha dan komitmen anda.

Dan disebabkan itulah otot anda perlukan ‘muscle aid recovery’ seperti Hydrowhey isolated protein dari POWERMANIA bagi memulihkan otot yang akan menjurus kepada pembinaan sel otot yang baru sekaligus menambah saiz dan jisim otot dengan baik.

Dapatkan hydrowhey protein dari powermania dengan isipadu baru 2.2kg.Terdapat dlm perisa coklat & vanilla.

Hydrowhey Isolated Protein Powermania .
0% SUGAR ⛔
0% CHOLESTEROL ⛔
0% FAT ⛔
0% CARBO ⛔
✴ 30g High Quality Protein perscoop
✴ 40 Servings ✴ 5g BCAA
✴ Berstatus HALAL ✴ 💯 Original
.
Siapa nak dapatkan otot yang mantap dan padu , maka ni adalah pilihan utama!!
.
.

Harga rm170  bagi semenanjung free shaker dan workout plan dari powermania.

Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/hwipowermania

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #upsi
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #puchong #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

Terbaru Hydrowhey Isolated Protein Powermania
Sekerap manapun anda workout, jika tiada sokongan nutrien yang penting bagi pembinaan otot akan mensia-siakan usaha dan komitmen anda.

Dan disebabkan itulah otot anda perlukan ‘muscle aid recovery’ seperti Hydrowhey isolated protein dari POWERMANIA bagi memulihkan otot yang akan menjurus kepada pembinaan sel otot yang baru sekaligus menambah saiz dan jisim otot dengan baik.

Dapatkan hydrowhey protein dari powermania dengan isipadu baru 2.2kg.Terdapat dlm perisa coklat & vanilla.

Hydrowhey Isolated Protein Powermania .
0% SUGAR ⛔
0% CHOLESTEROL ⛔
0% FAT ⛔
0% CARBO ⛔
✴ 30g High Quality Protein perscoop
✴ 40 Servings ✴ 5g BCAA
✴ Berstatus HALAL ✴ 💯 Original
.
Siapa nak dapatkan otot yang mantap dan padu , maka ni adalah pilihan utama!!
.
.

Harga rm170 bagi semenanjung free shaker dan workout plan dari powermania.

Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/hwipowermania

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #upsi
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #puchong #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

Siapa main biceps harini? Kasi on awal minggu biceps kembang pergi kerja baru ada gaya!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Siapa main biceps harini? Kasi on awal minggu biceps kembang pergi kerja baru ada gaya!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

"Iblis Memakai Orang di sekitar untuk melukai kita".
" Tapi Tuhan Memakai orang di sekitar kita Untuk membentuk kita"
Jika kita melihat dari Sudut Pandang iblis maka kita kan terluka, tetapi jika kita melihat dari Sudut Pandang Tuhan, maka Kita akan "BERSYUKUR" Atas setiap Proses Dan pembentukan💪😇🙏
GBU.. . #impapaclark #superior14_tesla #tesla  #superior14_indoneai #superior14
#satu_hobi_beribu_sodara #supplement #gym #fitness ‌#impapaclark #superior14_indoneai #HN_team_indonesia  #gymlife #fitnessmotivation #bodybuilding  #binaragaindonesia #gymlife #fitnessmotivation #bodygol #manfitness #gymbuddy #gym #rotanphoto #brotherhoodapparel

"Iblis Memakai Orang di sekitar untuk melukai kita".
" Tapi Tuhan Memakai orang di sekitar kita Untuk membentuk kita"
Jika kita melihat dari Sudut Pandang iblis maka kita kan terluka, tetapi jika kita melihat dari Sudut Pandang Tuhan, maka Kita akan "BERSYUKUR" Atas setiap Proses Dan pembentukan💪😇🙏
GBU.. . #impapaclark #superior14_tesla #tesla #superior14_indoneai #superior14
#satu_hobi_beribu_sodara #supplement #gym #fitness#impapaclark #superior14_indoneai #HN_team_indonesia #gymlife #fitnessmotivation #bodybuilding #binaragaindonesia #gymlife #fitnessmotivation #bodygol #manfitness #gymbuddy #gym #rotanphoto #brotherhoodapparel

KEDAI SUPPLEMENT PALING MESRA DAN MERIAH  SEKALI 😁🤲 Macam-macam jenis supplement ada di sini dari whey protein hingga ke pakaian sukan. Staff kami juga terlatih dan sedia memberi khidmat nasihat terutama yang masih tidak tahu jenis supplement yang sesuai untuk badan mereka.

Tanya sahaja fungsi setiap supplement yang ada, pasti kami memberi jawapan yang tepat dan mudah faham.

APA KAMI JUAL DI KEDAI KAMI: ✅ Whey Protein
✅ Mass Gainer
✅ Creatine
✅ Bcaa
✅ Amino
✅ Protein Bar
✅ Aksesori Gym
✅ T-Shirt Gym
✅ Seluar Gym
✅ Bag Gym 
Tuan nak cari kedai kami? Klik sahaja link di bawah untuk dapatkan lokasi! 🏠Sri Rampai (KL)
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasikl
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deesrirampai 🏠Bandar Baru Bangi
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasibangi
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deebangi 🏠Temerloh
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasitemerloh
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deetemerloh 🏠Kuala Terengganu
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasiganu
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deeterengganu —————————————————
Boleh didapati di semua outlet kami: ✅ Bandar Baru Bangi (0149460998) ✅ Sri Rampai (0143105740)
✅ Temerloh (0172733607)
✅ Kuala Terengganu (0169126803)
————————————————— #superior14
#deegymsupplement
#wangsamaju
#tamansrirampai
#bangi
#kualaterengganu
#temerlohpahang

KEDAI SUPPLEMENT PALING MESRA DAN MERIAH SEKALI 😁🤲 Macam-macam jenis supplement ada di sini dari whey protein hingga ke pakaian sukan. Staff kami juga terlatih dan sedia memberi khidmat nasihat terutama yang masih tidak tahu jenis supplement yang sesuai untuk badan mereka.

Tanya sahaja fungsi setiap supplement yang ada, pasti kami memberi jawapan yang tepat dan mudah faham.

APA KAMI JUAL DI KEDAI KAMI: ✅ Whey Protein
✅ Mass Gainer
✅ Creatine
✅ Bcaa
✅ Amino
✅ Protein Bar
✅ Aksesori Gym
✅ T-Shirt Gym
✅ Seluar Gym
✅ Bag Gym
Tuan nak cari kedai kami? Klik sahaja link di bawah untuk dapatkan lokasi! 🏠Sri Rampai (KL)
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasikl
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deesrirampai 🏠Bandar Baru Bangi
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasibangi
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deebangi 🏠Temerloh
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasitemerloh
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deetemerloh 🏠Kuala Terengganu
🗺Lokasi: https://kliksini.my/lokasiganu
📱WhatsApp: https://kliksini.my/deeterengganu —————————————————
Boleh didapati di semua outlet kami: ✅ Bandar Baru Bangi (0149460998) ✅ Sri Rampai (0143105740)
✅ Temerloh (0172733607)
✅ Kuala Terengganu (0169126803)
————————————————— #superior14
#deegymsupplement
#wangsamaju
#tamansrirampai
#bangi
#kualaterengganu
#temerlohpahang

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

Faktor kejayaan fitness anda adalah diri anda sendiri.

Jika anda betul-betul mahu, tiada alasan untuk tidak mulakan fitness dan tampil lebih sihat dan fit tahun 2020 ini.

#tegaptv #tegaptvmalaysia #fitnessmalaysia #gymmalaysia #hnsupplement #superior14 #olimpmalaysia

KHAS UNTUK LELAKI YANG NAK BADAN SADO !!
NAK SADO TAPI TAK ADA MASA YG CUKUP UNTUK WORKOUT?
NAK SADO TAPI TAK CUKUP WANG RINGGIT?
JANGAN BIMBANG ADA NI BARANG BAIK, HARGA MAMPU MILIKK, TERUS MINUM BOLEH JADI SADO BRO.
CUKUP JUST WORKOUT KAT RUMAH ATAU KARDIO JE BRO.
===============================================
Kami memperkenalkan supplement TERhangat di pasaran..
***Superior Mass (Superior 14)***
Kenapa perlu ambil Superior Mass???
-> SEBAB boleh naikkan berat badan dengan kaw-kaw
lengan menjalar-jalar berakar, ngeri tapi macho beb.
-> Besarkan otott badann pantass.
-> Lajukan aliran darah supaya oksigen dan nutrien dapat diangkut cepat ke dalam badan.
-> Tambah stamina masa workout.
-> Tambah tenaga dengan optimumm.
-> Menambahkan penghasilan zat pembesaran otot.
-> Tukarkan lemak jadi tenaga dengan cepat.
-> Tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
HARGA tak sampai RM100 utk yg TRIAL PACK, PACK BESAR HARGA LAIN LA BRO hihi..
Dapatkan barang panas ini sekarang !!! TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN ... :)
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247

whtpps skrg >>>>>> http://www.wasap.my/60197242247/massTrial
admin : >>>http://www.wasap.my/60197242247/massTrial

#superiormass
#superior14
#20012020

KHAS UNTUK LELAKI YANG NAK BADAN SADO !!
NAK SADO TAPI TAK ADA MASA YG CUKUP UNTUK WORKOUT?
NAK SADO TAPI TAK CUKUP WANG RINGGIT?
JANGAN BIMBANG ADA NI BARANG BAIK, HARGA MAMPU MILIKK, TERUS MINUM BOLEH JADI SADO BRO.
CUKUP JUST WORKOUT KAT RUMAH ATAU KARDIO JE BRO.
===============================================
Kami memperkenalkan supplement TERhangat di pasaran..
***Superior Mass (Superior 14)***
Kenapa perlu ambil Superior Mass???
-> SEBAB boleh naikkan berat badan dengan kaw-kaw
lengan menjalar-jalar berakar, ngeri tapi macho beb.
-> Besarkan otott badann pantass.
-> Lajukan aliran darah supaya oksigen dan nutrien dapat diangkut cepat ke dalam badan.
-> Tambah stamina masa workout.
-> Tambah tenaga dengan optimumm.
-> Menambahkan penghasilan zat pembesaran otot.
-> Tukarkan lemak jadi tenaga dengan cepat.
-> Tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
HARGA tak sampai RM100 utk yg TRIAL PACK, PACK BESAR HARGA LAIN LA BRO hihi..
Dapatkan barang panas ini sekarang !!! TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN ... :)
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247

whtpps skrg >>>>>> http://www.wasap.my/60197242247/massTrial
admin : >>>http://www.wasap.my/60197242247/massTrial

#superiormass
#superior14
#20012020

KHAS UNTUK LELAKI YANG NAK BADAN SADO !!
NAK SADO TAPI TAK ADA MASA YG CUKUP UNTUK WORKOUT?
NAK SADO TAPI TAK CUKUP WANG RINGGIT?
JANGAN BIMBANG ADA NI BARANG BAIK, HARGA MAMPU MILIKK, TERUS MINUM BOLEH JADI SADO BRO.
CUKUP JUST WORKOUT KAT RUMAH ATAU KARDIO JE BRO.
===============================================
Kami memperkenalkan supplement TERhangat di pasaran..
***Superior Mass (Superior 14)***
Kenapa perlu ambil Superior Mass???
-> SEBAB boleh naikkan berat badan dengan kaw-kaw
lengan menjalar-jalar berakar, ngeri tapi macho beb.
-> Besarkan otott badann pantass.
-> Lajukan aliran darah supaya oksigen dan nutrien dapat diangkut cepat ke dalam badan.
-> Tambah stamina masa workout.
-> Tambah tenaga dengan optimumm.
-> Menambahkan penghasilan zat pembesaran otot.
-> Tukarkan lemak jadi tenaga dengan cepat.
-> Tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
HARGA tak sampai RM100 utk yg TRIAL PACK, PACK BESAR HARGA LAIN LA BRO hihi..
Dapatkan barang panas ini sekarang !!! TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN ... :)
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247

whtpps skrg >>>>>> http://www.wasap.my/60197242247/massTrial
admin : >>>http://www.wasap.my/60197242247/massTrial

#superiormass
#superior14
#20012020

KHAS UNTUK LELAKI YANG NAK BADAN SADO !!
NAK SADO TAPI TAK ADA MASA YG CUKUP UNTUK WORKOUT?
NAK SADO TAPI TAK CUKUP WANG RINGGIT?
JANGAN BIMBANG ADA NI BARANG BAIK, HARGA MAMPU MILIKK, TERUS MINUM BOLEH JADI SADO BRO.
CUKUP JUST WORKOUT KAT RUMAH ATAU KARDIO JE BRO.
===============================================
Kami memperkenalkan supplement TERhangat di pasaran..
***Superior Mass (Superior 14)***
Kenapa perlu ambil Superior Mass???
-> SEBAB boleh naikkan berat badan dengan kaw-kaw
lengan menjalar-jalar berakar, ngeri tapi macho beb.
-> Besarkan otott badann pantass.
-> Lajukan aliran darah supaya oksigen dan nutrien dapat diangkut cepat ke dalam badan.
-> Tambah stamina masa workout.
-> Tambah tenaga dengan optimumm.
-> Menambahkan penghasilan zat pembesaran otot.
-> Tukarkan lemak jadi tenaga dengan cepat.
-> Tiada kesan sampingan yg memudaratkan.
HARGA tak sampai RM100 utk yg TRIAL PACK, PACK BESAR HARGA LAIN LA BRO hihi..
Dapatkan barang panas ini sekarang !!! TINGGALKAN NOMBOR DI RUANGAN KOMEN ... :)
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247
Whatsapp === >>> 019 724 2247

whtpps skrg >>>>>> http://www.wasap.my/60197242247/massTrial
admin : >>>http://www.wasap.my/60197242247/massTrial

#superiormass
#superior14
#20012020

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster, iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster , iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Tak cukup Size kew bro ?

Stop guna Whey Masuk Gainer dulu. Kasi size betul-betul bulk  sampai puas hati bulking baru masuk whey balik.

Jangan Risau Guna Superiormass sbb Superiormass tak sebu kan badan, Dia focus Otot lebih besar tanpa sebu dan boroi.

Boleh dapatkan pack 5lbs, 10lbs , 15lbs dan PERCUMA Shaker dengan setiap pembelian Supeirormass dengan Kami.

Apa lagi klik link disini untuk pembelian :

https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#superior14malaysia
#deegymsupplement

Tak cukup Size kew bro ?

Stop guna Whey Masuk Gainer dulu. Kasi size betul-betul bulk sampai puas hati bulking baru masuk whey balik.

Jangan Risau Guna Superiormass sbb Superiormass tak sebu kan badan, Dia focus Otot lebih besar tanpa sebu dan boroi.

Boleh dapatkan pack 5lbs, 10lbs , 15lbs dan PERCUMA Shaker dengan setiap pembelian Supeirormass dengan Kami.

Apa lagi klik link disini untuk pembelian :

https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf
https://bit.ly/2FTqVJf —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superiormass
#superior14
#superior14malaysia
#deegymsupplement

HYPERMAXX,TAWARKAN 5 FUNGSI PENTING KEPADA MASALAH BOROI

Selain dari meletakkan diet sebagai senjata ampuh dan senaman sebagai peluru – suplemen seperti HYPERMAXX pula bertindak sebagai penembak tepat kepada lemak.

5 fungsi HYPERMAXX yang boleh bantu setelkan masalah boroi :

1) Merangsang penggunaan lemak dalam badan sebagai bahan utama untuk menghasilkan tenaga serta meningkatkan metabolisme badan

2) Memecah Asid Lemak yang terdapat dalam Tisu Adipos (Belly Fat) seterusnya diagihkan kedalam saluran darah sebagai tenaga.

3) Bersifat termogenik iaitu memberi peningkatan kepada metabolisme badan setiap masa dimana pembakaran kalori berlaku sepanjang hari.

4) Dapat memberi tenaga semasa beraktiviti di gym atau outdoor.

5) Selamat dari bahan terlarang,tidak memberi degupan jantung yang luar biasa & tidak mempengaruhi kesihatan mental.

Berminat?
.

Harga rm 150 (60 serving) bg semenanjung Malaysia. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian hypermax fatburner powermania untuk membakar lemak dengan pantas dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.
Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/HYPERMAXX

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #serdang #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #skudai
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

HYPERMAXX,TAWARKAN 5 FUNGSI PENTING KEPADA MASALAH BOROI

Selain dari meletakkan diet sebagai senjata ampuh dan senaman sebagai peluru – suplemen seperti HYPERMAXX pula bertindak sebagai penembak tepat kepada lemak.

5 fungsi HYPERMAXX yang boleh bantu setelkan masalah boroi :

1) Merangsang penggunaan lemak dalam badan sebagai bahan utama untuk menghasilkan tenaga serta meningkatkan metabolisme badan

2) Memecah Asid Lemak yang terdapat dalam Tisu Adipos (Belly Fat) seterusnya diagihkan kedalam saluran darah sebagai tenaga.

3) Bersifat termogenik iaitu memberi peningkatan kepada metabolisme badan setiap masa dimana pembakaran kalori berlaku sepanjang hari.

4) Dapat memberi tenaga semasa beraktiviti di gym atau outdoor.

5) Selamat dari bahan terlarang,tidak memberi degupan jantung yang luar biasa & tidak mempengaruhi kesihatan mental.

Berminat?
.

Harga rm 150 (60 serving) bg semenanjung Malaysia. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian hypermax fatburner powermania untuk membakar lemak dengan pantas dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.
Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/HYPERMAXX

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #serdang #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #skudai
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

3 Sebab Kenapa Masel Susah Nak Naik Walaupun Dah Makan Banyak Giler!

Dah makan banyak macam mana pun masel macam tak mahu naik. Orang kata, makan dah macam bela jin!

Nak tahu punca utamanya?

1- Stimulasi Latihan Kurang

Kalau anda jenis hardgainer, anda perlukan stimulasi (rangsangan) untuk tumbesaran. Rangsangan ini datang daipada latihan bebanan. Mula pergi ke gym sekarang!

2- Rehat Tidak Cukup

Rehat memainkan peranan kerana mereka yang kurang berehat akan meningkatkan tahap stress badan dan ini mengganggu proses pemulihan otot.

3- Kekurangan Protein

Paling penting untuk bina masel ialah kandungan protein yang mencukupi. Jangan risau, Superiormass memang yang paling terbaik dari segi kualiti dan ekonomi!
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

3 Sebab Kenapa Masel Susah Nak Naik Walaupun Dah Makan Banyak Giler!

Dah makan banyak macam mana pun masel macam tak mahu naik. Orang kata, makan dah macam bela jin!

Nak tahu punca utamanya?

1- Stimulasi Latihan Kurang

Kalau anda jenis hardgainer, anda perlukan stimulasi (rangsangan) untuk tumbesaran. Rangsangan ini datang daipada latihan bebanan. Mula pergi ke gym sekarang!

2- Rehat Tidak Cukup

Rehat memainkan peranan kerana mereka yang kurang berehat akan meningkatkan tahap stress badan dan ini mengganggu proses pemulihan otot.

3- Kekurangan Protein

Paling penting untuk bina masel ialah kandungan protein yang mencukupi. Jangan risau, Superiormass memang yang paling terbaik dari segi kualiti dan ekonomi!
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Orang Main besi kalau boleh nak tambah beban tapi kau, berat 5kg sampai kesudah berat tu je.

Beli Supplement dah bergunung habis duit tapi tak besar-besar gak last2 jadi bazir je. Supplement dah padu main tu kene lah padu lagi baru jadi badan.

Lepas tu yg kene kecam seller supplement sebab badan tak jadi. Tengoklah dulu style kau main, 30 minit main dah nak get out berambus dari gym. Kalau 2jam pn masuk gym setengah jam dh borak, buka hp selfie dh 10minit, habis set borak lg dh habis masa. Last2 badan tk sempat basah dh kene serap balik.

Post Facebook bukan main “ Done workout, pasti awek minta aku sbb aku main gym heheh “

Padahal kalau awek tgk gaya kau main, cnfrm dia tendng awal kau...sebab ? Jenis sembang lebat dlm fb tp hakiki “ Aku insan yg lemah “. Nak kata main gym utk sihat gaya camtu bukan utk sihat , utk buang masa adalah. Saja bosan duduk rumah , awek xde jdi g gym lah. Klu serius tk gitu gay, habis g kaji teknik workout, diet menu, Tips sado dan Labur utk suppleemnt.

Apa-apa pn target biar jelas kalau nk main gym, klu nk gaya Ryan Terry buat style Ryan Terry. Ryan Terry tk masuk gym sekadar selfie dan post dlm facebook syok sendiri k.

Oklah, kalau rasa diri tu Rajin baca- baca benda ilmiah berilmu boleh follow Channel Nie : https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Orang Main besi kalau boleh nak tambah beban tapi kau, berat 5kg sampai kesudah berat tu je.

Beli Supplement dah bergunung habis duit tapi tak besar-besar gak last2 jadi bazir je. Supplement dah padu main tu kene lah padu lagi baru jadi badan.

Lepas tu yg kene kecam seller supplement sebab badan tak jadi. Tengoklah dulu style kau main, 30 minit main dah nak get out berambus dari gym. Kalau 2jam pn masuk gym setengah jam dh borak, buka hp selfie dh 10minit, habis set borak lg dh habis masa. Last2 badan tk sempat basah dh kene serap balik.

Post Facebook bukan main “ Done workout, pasti awek minta aku sbb aku main gym heheh “

Padahal kalau awek tgk gaya kau main, cnfrm dia tendng awal kau...sebab ? Jenis sembang lebat dlm fb tp hakiki “ Aku insan yg lemah “. Nak kata main gym utk sihat gaya camtu bukan utk sihat , utk buang masa adalah. Saja bosan duduk rumah , awek xde jdi g gym lah. Klu serius tk gitu gay, habis g kaji teknik workout, diet menu, Tips sado dan Labur utk suppleemnt.

Apa-apa pn target biar jelas kalau nk main gym, klu nk gaya Ryan Terry buat style Ryan Terry. Ryan Terry tk masuk gym sekadar selfie dan post dlm facebook syok sendiri k.

Oklah, kalau rasa diri tu Rajin baca- baca benda ilmiah berilmu boleh follow Channel Nie : https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Pergi gym tapi takde tenaga, apa guna bro? Rugilah duit bayar bulan-bulan tapi main dekat gym lembik jerr‼
.
Kalau korang ada problem macam nie, mudah jerr nak selesaikan dia. Dah pernah cuba 3XT belum? Patutlah tak bermaya, belum cuba rupanya...
.
Dah tue, jangan tunggu lama-lama. Stock tak banyak, bawa masuk sikit dulu sekarang.
.
1 scoop dia macam 2 scoop preworkout lain. Paling best, ada 3-in-1, fungsi fatburner dan fungsi AAKG pun ada!
.
Nak order?
.
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Pergi gym tapi takde tenaga, apa guna bro? Rugilah duit bayar bulan-bulan tapi main dekat gym lembik jerr‼
.
Kalau korang ada problem macam nie, mudah jerr nak selesaikan dia. Dah pernah cuba 3XT belum? Patutlah tak bermaya, belum cuba rupanya...
.
Dah tue, jangan tunggu lama-lama. Stock tak banyak, bawa masuk sikit dulu sekarang.
.
1 scoop dia macam 2 scoop preworkout lain. Paling best, ada 3-in-1, fungsi fatburner dan fungsi AAKG pun ada!
.
Nak order?
.
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

GOLD WHEY 300gr 14€ 
WEIDER GOLD WHEY eshte nje 
kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tiranealbania

GOLD WHEY 300gr 14€
WEIDER GOLD WHEY eshte nje
kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tiranealbania

🔥 أفضل المكملات الغذائية و المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك :
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات ✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
✅ ملابس و جميع اللوازم الرياضية
✅ مواد غذائية خالية من السكر و الدهون و السعرات الحرارية
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني في إتجاه مسجد الأندلس مع أول زنقة على اليمين !
‎مرحباً بالجميع عند @empire.proteinshop 💪
-
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

🔥 أفضل المكملات الغذائية و المنتوجات ذات الجودة العالية و المرخصة من وزارة الصحة موجودة بمحلنا إلى جانب الإرشاد من مدربين محترفين معترف بهم عالمياً لمساعدتك لإختيار المنتوجات التي تلائمك :
✅ الزيادة في الوزن و بناء العضلات ✅ حرق الدهون مع شد الجسم و بناء العضلات
✅ الحفاظ على الصحة و الجسم عامةً
✅ ملابس و جميع اللوازم الرياضية
✅ مواد غذائية خالية من السكر و الدهون و السعرات الحرارية
‎☎️ للطلب راسلنا بالخاص أو عبر الواتساب : 0617121659
‎📦 نقوم بالتوصيل لجميع المدن المغربية في ضرف 24/48 ساعة
‎📍أو زر محلنا بوسط مدينة طنجة : قرب رون بوان 20 غشت السواني في إتجاه مسجد الأندلس مع أول زنقة على اليمين !
‎مرحباً بالجميع عند @empire.proteinshop 💪
-
-
-
-
#maroc #morocco #supplement #supplements #supplementstore #fitness #fitnessmaroc #proteinmaroc #protein #diet #fitlife #optimumnutrition #bodybuilding #superior14 #servivita #wheyprotein #loseweight #maroc #morocco

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster, iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster , iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster, iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Ramai yang bertanya, apa kelebihan #Superior_Mass berbanding mass gainer lain di pasaran ?
.
Superior Mass mengandungi #T_Booster , iaitu herba premium Tribulus terrestris. Ia meningkatkan saiz otot dan strength anda dengan lebih pantas. .
2-in-1. Mass gainer dan Testo booster. Tambah berat badan dan lean muscle mass 😁

#superior14

Kebiasaanya, atlit bina badan akan jadikan hujung minggu sebagai active rest di mana adakalanya mereka akan hanya lakukan kardio sahaja.. #superior14 #superior14malaysia #teslasportsnutrition  #tegaptvmalaysia

Kebiasaanya, atlit bina badan akan jadikan hujung minggu sebagai active rest di mana adakalanya mereka akan hanya lakukan kardio sahaja.. #superior14 #superior14malaysia #teslasportsnutrition #tegaptvmalaysia

Rasa berry & chocolate yang cair di dalam mulut. 😍

#tegaptv #tegaptvmalaysia🇲🇾 #gymmalaysia #fitnessmalaysia #hnsupplement

Rasa berry & chocolate yang cair di dalam mulut. 😍

#tegaptv #tegaptvmalaysia 🇲🇾 #gymmalaysia #fitnessmalaysia #hnsupplement

Macam Mana Nak Kempiskan Perut Masa Bulking

Bulking adalah fasa untuk membesarkan badan, tetapi ramai yang tersilap buat. Apa yang jadi ialah perut mereka yang membesar, otot naik sikit sahaja. Itu satu hal, ada yang tanya macam mana nak kempiskan perut masa bulking, maksudnya nak cutting waktu bulking. Lagi susah tu!

Tapi, jangan risau, ada cara nak kempiskan perut anda waktu bulking. Cara yang paling utama untuk mengempiskan perut ialah dengan memakan secara clean dahulu. Kalori yang anda ambil juga haruslah tinggi sedikit sahaja daripada keperluan. Biasanya, bulking dibuat dengan 500kcal lebih daripada keperluan. Sebagai contoh, kalau anda perlukan 3000kcal sehari, maka bulking dilakukan pada 3500kcal sehari.

Cara pertama yang anda boleh buat adalah dengan kurangkan sedikit lebihan kalori tersebut. Daripada 3500kcal, ambil 3200kcal sahaja. Dengan menghadkan sedikit kalori, anda boleh kurangkan kemungkinan untuk peningkatan lemak. Beringat, lemak naik sebab anda terlebih kalori banyak sangat. Sebab itu kena makan clean dan berjaga dengan nilai kalori.

Kemudian, apa yang anda boleh buat ialah melatih otot transverse abdominis anda dengan melakukan senaman abdomen seperti vacuum. Dengan menguatkan otot ini, ia akan memperketatkan bahagian pinggang anda. Ibarat seperti memakai tali pinggang lebih ketat, itulah fungsi otot ini (sebagai tali pinggang natural). Ada banyak cara untuk lakukan vacuum, pilih mana-mana dan amalkan sahaja selalu.

Bagusnya senaman vacuum ialah, ia boleh dilakukan pada bila-bila masa. Hatta, semasa anda menunggu lampu trafik bertukar daripada merah kepada hijau pun boleh buat. Atas motor, dalam kereta, tengok TV, semua boleh! Belajar sahaja cara dan buat. Tak ada alasan lagi kalau perut memboyot.

Entri: Aiman Radzi (@TheTherabeast)

#superior14

Macam Mana Nak Kempiskan Perut Masa Bulking

Bulking adalah fasa untuk membesarkan badan, tetapi ramai yang tersilap buat. Apa yang jadi ialah perut mereka yang membesar, otot naik sikit sahaja. Itu satu hal, ada yang tanya macam mana nak kempiskan perut masa bulking, maksudnya nak cutting waktu bulking. Lagi susah tu!

Tapi, jangan risau, ada cara nak kempiskan perut anda waktu bulking. Cara yang paling utama untuk mengempiskan perut ialah dengan memakan secara clean dahulu. Kalori yang anda ambil juga haruslah tinggi sedikit sahaja daripada keperluan. Biasanya, bulking dibuat dengan 500kcal lebih daripada keperluan. Sebagai contoh, kalau anda perlukan 3000kcal sehari, maka bulking dilakukan pada 3500kcal sehari.

Cara pertama yang anda boleh buat adalah dengan kurangkan sedikit lebihan kalori tersebut. Daripada 3500kcal, ambil 3200kcal sahaja. Dengan menghadkan sedikit kalori, anda boleh kurangkan kemungkinan untuk peningkatan lemak. Beringat, lemak naik sebab anda terlebih kalori banyak sangat. Sebab itu kena makan clean dan berjaga dengan nilai kalori.

Kemudian, apa yang anda boleh buat ialah melatih otot transverse abdominis anda dengan melakukan senaman abdomen seperti vacuum. Dengan menguatkan otot ini, ia akan memperketatkan bahagian pinggang anda. Ibarat seperti memakai tali pinggang lebih ketat, itulah fungsi otot ini (sebagai tali pinggang natural). Ada banyak cara untuk lakukan vacuum, pilih mana-mana dan amalkan sahaja selalu.

Bagusnya senaman vacuum ialah, ia boleh dilakukan pada bila-bila masa. Hatta, semasa anda menunggu lampu trafik bertukar daripada merah kepada hijau pun boleh buat. Atas motor, dalam kereta, tengok TV, semua boleh! Belajar sahaja cara dan buat. Tak ada alasan lagi kalau perut memboyot.

Entri: Aiman Radzi (@TheTherabeast )

#superior14

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan. 
#raptorwhey
#superior14
#teslanutrition

Whey Raptor pertama didunia yang mengandungi “ Testosteron Booster “ . Testosteroon memang penting untuk membina otot badan.
#raptorwhey
#superior14
#teslanutrition

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

HYPERMAXX,TAWARKAN 5 FUNGSI PENTING KEPADA MASALAH BOROI

Selain dari meletakkan diet sebagai senjata ampuh dan senaman sebagai peluru – suplemen seperti HYPERMAXX pula bertindak sebagai penembak tepat kepada lemak.

5 fungsi HYPERMAXX yang boleh bantu setelkan masalah boroi :

1) Merangsang penggunaan lemak dalam badan sebagai bahan utama untuk menghasilkan tenaga serta meningkatkan metabolisme badan

2) Memecah Asid Lemak yang terdapat dalam Tisu Adipos (Belly Fat) seterusnya diagihkan kedalam saluran darah sebagai tenaga.

3) Bersifat termogenik iaitu memberi peningkatan kepada metabolisme badan setiap masa dimana pembakaran kalori berlaku sepanjang hari.

4) Dapat memberi tenaga semasa beraktiviti di gym atau outdoor.

5) Selamat dari bahan terlarang,tidak memberi degupan jantung yang luar biasa & tidak mempengaruhi kesihatan mental.

Berminat?
.

Harga rm 150 (60 serving) bg semenanjung Malaysia. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian hypermax fatburner powermania untuk membakar lemak dengan pantas dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.
Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/HYPERMAXX

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #skudai
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

HYPERMAXX,TAWARKAN 5 FUNGSI PENTING KEPADA MASALAH BOROI

Selain dari meletakkan diet sebagai senjata ampuh dan senaman sebagai peluru – suplemen seperti HYPERMAXX pula bertindak sebagai penembak tepat kepada lemak.

5 fungsi HYPERMAXX yang boleh bantu setelkan masalah boroi :

1) Merangsang penggunaan lemak dalam badan sebagai bahan utama untuk menghasilkan tenaga serta meningkatkan metabolisme badan

2) Memecah Asid Lemak yang terdapat dalam Tisu Adipos (Belly Fat) seterusnya diagihkan kedalam saluran darah sebagai tenaga.

3) Bersifat termogenik iaitu memberi peningkatan kepada metabolisme badan setiap masa dimana pembakaran kalori berlaku sepanjang hari.

4) Dapat memberi tenaga semasa beraktiviti di gym atau outdoor.

5) Selamat dari bahan terlarang,tidak memberi degupan jantung yang luar biasa & tidak mempengaruhi kesihatan mental.

Berminat?
.

Harga rm 150 (60 serving) bg semenanjung Malaysia. Percuma shaker berserta workout plan dengan pembelian hypermax fatburner powermania untuk membakar lemak dengan pantas dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.
Cod untuk sekitar jb/skudai,yang jauh penghantaran secara kurier 💯 dijamin sampai,free postage untuk semenanjung.

Untuk pembelian & maklumat lanjut whatsapp ✆ 011-15771481 atau klik
http://www.wasap.my/601115771481/HYPERMAXX

#dramasangat #wheyproteinmurah #kualalumpur #massgainer #badantegap #bikeweekterengganu #bodybuilder #bodybuilding #hydrowheyprotein #polisevo3 #codjb #skudai
#proteinhalal #codskudai #codsenai #kekalfit #workout #senaman #kayuh #sukan #akunaksado #aktivitilasak #jomsado #johorbahru #azam2020 #binabadan #tegaptv #mesotropin #superior14

KHAS UNTUK ANDA KAKI WORKOUT YG INGIN CEPAT BINA OTOT DAN CUTTING BODY
.
.
Fungsi StanabolX nie : ✅ Bagi tenaga kaw masa workout
✅ Besarkan saiz otot dr biasa
✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik
✅ Stamina non stop
✅ Bekalkan vitamin dan mineral yang cukup untuk boost otot
✅ Sesuai untuk heavy workout
✅ Bantu buang lemak
.

Klik je link di bawah ni untuk maklumat lanjut dan order.

http://www.wasap.my/60197242247

#superior14
#stanabolx
#19012020

KHAS UNTUK ANDA KAKI WORKOUT YG INGIN CEPAT BINA OTOT DAN CUTTING BODY
.
.
Fungsi StanabolX nie : ✅ Bagi tenaga kaw masa workout
✅ Besarkan saiz otot dr biasa
✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik
✅ Stamina non stop
✅ Bekalkan vitamin dan mineral yang cukup untuk boost otot
✅ Sesuai untuk heavy workout
✅ Bantu buang lemak
.

Klik je link di bawah ni untuk maklumat lanjut dan order.

http://www.wasap.my/60197242247

#superior14
#stanabolx
#19012020

KHAS UNTUK ANDA KAKI WORKOUT YG INGIN CEPAT BINA OTOT DAN CUTTING BODY
.
.
Fungsi StanabolX nie : ✅ Bagi tenaga kaw masa workout
✅ Besarkan saiz otot dr biasa
✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik
✅ Stamina non stop
✅ Bekalkan vitamin dan mineral yang cukup untuk boost otot
✅ Sesuai untuk heavy workout
✅ Bantu buang lemak
.

Klik je link di bawah ni untuk maklumat lanjut dan order.

http://www.wasap.my/60197242247

#superior14
#stanabolx
#19012020

KHAS UNTUK ANDA KAKI WORKOUT YG INGIN CEPAT BINA OTOT DAN CUTTING BODY
.
.
Fungsi StanabolX nie : ✅ Bagi tenaga kaw masa workout
✅ Besarkan saiz otot dr biasa
✅ Naikkan otot-otot yg susah nk naik
✅ Stamina non stop
✅ Bekalkan vitamin dan mineral yang cukup untuk boost otot
✅ Sesuai untuk heavy workout
✅ Bantu buang lemak
.

Klik je link di bawah ni untuk maklumat lanjut dan order.

http://www.wasap.my/60197242247

#superior14
#stanabolx
#19012020

C4 pre-workout 
60servime 45€ +Perzierse gratis 
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

C4 pre-workout
60servime 45€ +Perzierse gratis
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

GOLD WHEY 2KG 60€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

Welcome to HN Supplement Team 🔥🔥 📸: @hairulsan

Welcome to HN Supplement Team 🔥🔥 📸: @hairulsan

SUPER AKSION 
Whey protein 2.2kg shije si ne foto
nga 60€ ne 45€+Doreza gratis

Whey Core Protein përmban koncentratet e proteinave të shpejtë dhe të ngadaltë të përthithjes,Isolate whey si dhe Whey Protein Concentrate, Proteinat e Proteins së hirrës, Peptidet e Hidhura Hidrolizuese dhe Peptidet Glutamine për rimbushjen perfekte të aminoacideve të plota.
Zakonisht perdoret per zhvillimin ,rigjenerim,,rritjen e muskujve te pastert, ose ne kombinim me diet per humbje peshe dhe defninim.
#wheyprotein #wheycore #prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #Kosove

SUPER AKSION
Whey protein 2.2kg shije si ne foto
nga 60€ ne 45€+Doreza gratis

Whey Core Protein përmban koncentratet e proteinave të shpejtë dhe të ngadaltë të përthithjes,Isolate whey si dhe Whey Protein Concentrate, Proteinat e Proteins së hirrës, Peptidet e Hidhura Hidrolizuese dhe Peptidet Glutamine për rimbushjen perfekte të aminoacideve të plota.
Zakonisht perdoret per zhvillimin ,rigjenerim,,rritjen e muskujve te pastert, ose ne kombinim me diet per humbje peshe dhe defninim.
#wheyprotein #wheycore #prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #Kosove

C4 pre-workout 
60servime 45€ +Perzierse gratis 
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

C4 pre-workout
60servime 45€ +Perzierse gratis
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

GOLD WHEY 300gr 14€ 
WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tiranealbania

GOLD WHEY 300gr 14€
WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tiranealbania

Feel pump & burn sensation 🔥

Cuba preworkout Knockout 2.1 sekarang

Hanya RM130 sahaja siap pos 👍

Athlete : @iamakhiar

Feel pump & burn sensation 🔥

Cuba preworkout Knockout 2.1 sekarang

Hanya RM130 sahaja siap pos 👍

Athlete : @iamakhiar

Pergi gym tapi takde tenaga, apa guna bro? Rugilah duit bayar bulan-bulan tapi main dekat gym lembik jerr‼
.
Kalau korang ada problem macam nie, mudah jerr nak selesaikan dia. Dah pernah cuba 3XT belum? Patutlah tak bermaya, belum cuba rupanya...
.
Dah tue, jangan tunggu lama-lama. Stock tak banyak, bawa masuk sikit dulu sekarang.
.
1 scoop dia macam 2 scoop preworkout lain. Paling best, ada 3-in-1, fungsi fatburner dan fungsi AAKG pun ada!
.
Nak order?
.
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Pergi gym tapi takde tenaga, apa guna bro? Rugilah duit bayar bulan-bulan tapi main dekat gym lembik jerr‼
.
Kalau korang ada problem macam nie, mudah jerr nak selesaikan dia. Dah pernah cuba 3XT belum? Patutlah tak bermaya, belum cuba rupanya...
.
Dah tue, jangan tunggu lama-lama. Stock tak banyak, bawa masuk sikit dulu sekarang.
.
1 scoop dia macam 2 scoop preworkout lain. Paling best, ada 3-in-1, fungsi fatburner dan fungsi AAKG pun ada!
.
Nak order?
.
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
https://kliksini.my/usn3xt
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Kalau dah penat workout, kenalah minum protein untuk recover semula! Protein apa nak minum? Olimp kan ada!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Kalau dah penat workout, kenalah minum protein untuk recover semula! Protein apa nak minum? Olimp kan ada!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#usnmalaysia
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#teamusn
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#usn
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

Biasanya korang makan ke x part ni... 😅

#superior14

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve  intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove