#Superior14

Tag posts on Instagram

28.3k posts

Top Posts

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

Gambar backstage selepas menjuarai Mr.Powerarm 2019 (Terbuka Bina Badan) di Penang Ahad lalu.. Lebih kurang 2 Minggu lebih lagi untuk target yg sebenar Sea Championship di Yangon, Myanmar 🇲🇲 InshaAllah akan buat dan bagi yg terbaik utk Team 🇲🇾 Kususnya buat sponosr2 sy #FAZZPRINT #Superior14 #Tesla #Gorilla #evomanianutrition

#im #in #crossfitopen #2018 😉💪🏻👍🏼
#theopen2018
#open2018 
#foto #by @stevied_photography 📷 📸 🔝 🔝 🔝 #from @spanish_throwdown

_________________________________
#capsicolle 🌶 🌶 🌶 
@superior14.cz 
@back2life.cz 
@workout_botyobleceni.cz 
#superior14 💊 💊 💊 
#back2life 🍱 🍱 🍱 
#botyobleceni 👕 👟
#nike #nikeAthlete #niketraining ✔️
#ftrtraining 💪🏻📊📈
#crossfitDestiny 🏋🏼 😈 💪🏽 👌🏻 #intheOpen
#crossfit
#crossfitBrno 
#crossfitvBrne

#im #in #crossfitopen #2018 😉💪🏻👍🏼
#theopen2018
#open2018
#foto #by @stevied_photography 📷 📸 🔝 🔝 🔝 #from @spanish_throwdown

_________________________________
#capsicolle 🌶 🌶 🌶
@superior14.cz
@back2life.cz
@workout_botyobleceni.cz
#superior14 💊 💊 💊
#back2life 🍱 🍱 🍱
#botyobleceni 👕 👟
#nike #nikeAthlete #niketraining ✔️
#ftrtraining 💪🏻📊📈
#crossfitDestiny 🏋🏼 😈 💪🏽 👌🏻 #intheOpen
#crossfit
#crossfitBrno
#crossfitvBrne

سلاملکوم
سلاملکوم
دوستان شماره کارت اسحاق قویدل عزیز قهرمان حرفه ای ارزنده کشورمون شدیدا نیاز به همیاری و کمک داره ایرانی بودن خودمون رو ثابت کنیم
۶۲۲۱ ۰۶۱۲ ۰۲۷۵ ۱۷۶۶
اسحاق قویدل
👇👇👇👇
#fit #fitness #bodycelassic #bodybuilder #bodybuildingnation #bodybuilding #coach #workout #superior14 #مسعود_هارونی_انرژی #مستر_المپیا_چین #مسعود_هارونی
👇👇👇👇
دریافت برنامه آنلاین @onfit_ir

سلاملکوم
سلاملکوم
دوستان شماره کارت اسحاق قویدل عزیز قهرمان حرفه ای ارزنده کشورمون شدیدا نیاز به همیاری و کمک داره ایرانی بودن خودمون رو ثابت کنیم
۶۲۲۱ ۰۶۱۲ ۰۲۷۵ ۱۷۶۶
اسحاق قویدل
👇👇👇👇
#fit #fitness #bodycelassic #bodybuilder #bodybuildingnation #bodybuilding #coach #workout #superior14 #مسعود_هارونی_انرژی #مستر_المپیا_چین #مسعود_هارونی
👇👇👇👇
دریافت برنامه آنلاین @onfit_ir

Most Recent

Terima kasih kerana mempercayai kami 🙏

#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Terima kasih kerana mempercayai kami 🙏

#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Superior mass tak sama seperti mass gainer lain. Ianya mass gainer dgn tambahan T-Booster.
.
T-Booster berfungsi utk menebalkan otot dan meningkatkan strength bagi maksimum Mass effect.
.
Bagi anda yg dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan, bertukarlah kepada Superior Mass hari ini 😉
.
#superior14

Superior mass tak sama seperti mass gainer lain. Ianya mass gainer dgn tambahan T-Booster.
.
T-Booster berfungsi utk menebalkan otot dan meningkatkan strength bagi maksimum Mass effect.
.
Bagi anda yg dah cuba pelbagai produk tapi hasilnya kurang memuaskan, bertukarlah kepada Superior Mass hari ini 😉
.
#superior14

🇮🇨 Que Bonito es cuando de tu Tierra se ponen en Contacto contigo para llevarles el Asesoramiento y más emocionante cuando es un Amigo y Compañero  de entrenamiento durante años hasta el 2012!!
.
Ahora ha llegado tu momento, vamos a trabajar juntos y aunque estemos en la distancia, cosa que no es problema, vas a Mutar!!! 💪🏼😃
.
Este señor, @josue_hm  es la viva imagen del culturismo, dedicación plena, constancia, ganas y disciplina, así que esto solo puede ir en una dirección ‼️🔝
.
#trabajoduro #nopainogain #superior14 #superior14_supplement #superior14_tesla #superior14shop #dedicacion #bodybuilding #ripped #buildingboy #evolution #classicphysique #classicphysic #teamhectorlzo #classicphysique #roadto2020 #baltavida #baltavidalapalma #lapalma #laislabonita #breñaalta #sanpedro

🇮🇨 Que Bonito es cuando de tu Tierra se ponen en Contacto contigo para llevarles el Asesoramiento y más emocionante cuando es un Amigo y Compañero de entrenamiento durante años hasta el 2012!!
.
Ahora ha llegado tu momento, vamos a trabajar juntos y aunque estemos en la distancia, cosa que no es problema, vas a Mutar!!! 💪🏼😃
.
Este señor, @josue_hm es la viva imagen del culturismo, dedicación plena, constancia, ganas y disciplina, así que esto solo puede ir en una dirección ‼️🔝
.
#trabajoduro #nopainogain #superior14 #superior14_supplement #superior14_tesla #superior14shop #dedicacion #bodybuilding #ripped #buildingboy #evolution #classicphysique #classicphysic #teamhectorlzo #classicphysique #roadto2020 #baltavida #baltavidalapalma #lapalma #laislabonita #breñaalta #sanpedro

Terima kasih kerana support booth kami. Ramaj yg rebut 20% hari ini.
#superior14 
#tegaptv 
#tegaptvmalaysia 
#gymmalaysia
#fitnessmalaysia

Terima kasih kerana support booth kami. Ramaj yg rebut 20% hari ini.
#superior14
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#gymmalaysia
#fitnessmalaysia

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar 
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Ramai pilih superiormass sebab mereka tahu Superiormass paling tinggi protein antara mass yang lain.

84g per serv .... memang tinggi depeds mass lain cuma 50g sahaja.

Tu sebab pakai superiormass otot cepat membesar
#superiormass
#protein
#ototbesar
#superior14

Siapa dah bosan Chocolate tu boleh try Vanilla plak. Vanilla Kami rasa dia sangat lembu dan tak muak di tekak. Bau harum Vanilla terasa dalam mulut.

Didatangkan dengan size
15lbs Rm250
10lbs Rm200
5lbs Rm150
2.2lbs Rm50 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superior14
#deegymsupplement

Siapa dah bosan Chocolate tu boleh try Vanilla plak. Vanilla Kami rasa dia sangat lembu dan tak muak di tekak. Bau harum Vanilla terasa dalam mulut.

Didatangkan dengan size
15lbs Rm250
10lbs Rm200
5lbs Rm150
2.2lbs Rm50 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #superior14
#deegymsupplement

Jumpa esok di Star Avenue sempena Mr Enrich 2019.

Slash price untuk produk Superior14 & Olimp Sport Nutrition sehingga 20%.
#superior14 #olimp #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Jumpa esok di Star Avenue sempena Mr Enrich 2019.

Slash price untuk produk Superior14 & Olimp Sport Nutrition sehingga 20%.
#superior14 #olimp #tegaptv #tegaptvmalaysia #gymmalaysia #fitnessmalaysia

Tak rugi pun ambil Whey Core ni, sekarang ada offer Superior14 Platinium Tshirt bernilai RM50 🔥🔥🔥
.
Fungsi Superior Whey Core: ✔️ Membina Lean Muscle
✔️ Tingkatkan recovery selepas training.
✔️ Mengandungi Glutamine & Bcaa untuk elak otot kecut (catabolic muscle).
✔️ Sesuai untuk anda yg dalam Fasa Cutting dan Fokus untuk bina lean muscle mass.
.
Superior14 whey ini adalah 100% whey protein original dari Eropah, tidak mengandungi protein Soya. Jadi anda membayar untuk whey protein bukan protein soya. 😉
.
Ini kerana protein soya adalah Murah berbanding whey protein dan tidak bagus untuk lelaki yg ingin membina otot jika ambil terlalu kerap.
.
Info Produk: ✔️Flavour: Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cookies & Cream, Apple Cinamon. ✔️Saiz Packaging: 2lbs, 3.3lbs & 5lbs. ✔️Berstatus Halal Eropah ✔️Buatan Eropah

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

Tak rugi pun ambil Whey Core ni, sekarang ada offer Superior14 Platinium Tshirt bernilai RM50 🔥🔥🔥
.
Fungsi Superior Whey Core: ✔️ Membina Lean Muscle
✔️ Tingkatkan recovery selepas training.
✔️ Mengandungi Glutamine & Bcaa untuk elak otot kecut (catabolic muscle).
✔️ Sesuai untuk anda yg dalam Fasa Cutting dan Fokus untuk bina lean muscle mass.
.
Superior14 whey ini adalah 100% whey protein original dari Eropah, tidak mengandungi protein Soya. Jadi anda membayar untuk whey protein bukan protein soya. 😉
.
Ini kerana protein soya adalah Murah berbanding whey protein dan tidak bagus untuk lelaki yg ingin membina otot jika ambil terlalu kerap.
.
Info Produk: ✔️Flavour: Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cookies & Cream, Apple Cinamon. ✔️Saiz Packaging: 2lbs, 3.3lbs & 5lbs. ✔️Berstatus Halal Eropah ✔️Buatan Eropah

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

Tak rugi pun ambil Whey Core ni, sekarang ada offer Superior14 Platinium Tshirt bernilai RM50 🔥🔥🔥
.
Fungsi Superior Whey Core: ✔️ Membina Lean Muscle
✔️ Tingkatkan recovery selepas training.
✔️ Mengandungi Glutamine & Bcaa untuk elak otot kecut (catabolic muscle).
✔️ Sesuai untuk anda yg dalam Fasa Cutting dan Fokus untuk bina lean muscle mass.
.
Superior14 whey ini adalah 100% whey protein original dari Eropah, tidak mengandungi protein Soya. Jadi anda membayar untuk whey protein bukan protein soya. 😉
.
Ini kerana protein soya adalah Murah berbanding whey protein dan tidak bagus untuk lelaki yg ingin membina otot jika ambil terlalu kerap.
.
Info Produk: ✔️Flavour: Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cookies & Cream, Apple Cinamon. ✔️Saiz Packaging: 2lbs, 3.3lbs & 5lbs. ✔️Berstatus Halal Eropah ✔️Buatan Eropah

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

Tak rugi pun ambil Whey Core ni, sekarang ada offer Superior14 Platinium Tshirt bernilai RM50 🔥🔥🔥
.
Fungsi Superior Whey Core: ✔️ Membina Lean Muscle
✔️ Tingkatkan recovery selepas training.
✔️ Mengandungi Glutamine & Bcaa untuk elak otot kecut (catabolic muscle).
✔️ Sesuai untuk anda yg dalam Fasa Cutting dan Fokus untuk bina lean muscle mass.
.
Superior14 whey ini adalah 100% whey protein original dari Eropah, tidak mengandungi protein Soya. Jadi anda membayar untuk whey protein bukan protein soya. 😉
.
Ini kerana protein soya adalah Murah berbanding whey protein dan tidak bagus untuk lelaki yg ingin membina otot jika ambil terlalu kerap.
.
Info Produk: ✔️Flavour: Milk Chocolate, Vanilla, Strawberry, Cookies & Cream, Apple Cinamon. ✔️Saiz Packaging: 2lbs, 3.3lbs & 5lbs. ✔️Berstatus Halal Eropah ✔️Buatan Eropah

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

. Force Fitness Shop
Kralja Petra I 50/1
Sremska Mitovica
.
Tel:065 560 50 53
.
.

#allstarssupplements
#qntsupplements
#superior14
#ultimatenutrition
#teslanutrition

. Force Fitness Shop
Kralja Petra I 50/1
Sremska Mitovica
.
Tel:065 560 50 53
.
.

#allstarssupplements
#qntsupplements
#superior14
#ultimatenutrition
#teslanutrition

FUNGSI WHEY CORE : ✔️ Membina saiz otot
✔️ Memberi shape/definition otot.
✔️ Recovery otot lebih pantas.
✔️ Super Low Fat & Sugar
✔️ 24g European Premium Protein

Superior Whey Core 3.3lbs kini berwajah baru 😍😍 dengan harga RM160 sahaja.. Untuk info lanjut & utk tempahan online, anda boleh terus whatsapp kami dgn klik link ini (019-7242247)

tekan sahaja link whatsapp kat bawah ni ya 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

FUNGSI WHEY CORE : ✔️ Membina saiz otot
✔️ Memberi shape/definition otot.
✔️ Recovery otot lebih pantas.
✔️ Super Low Fat & Sugar
✔️ 24g European Premium Protein

Superior Whey Core 3.3lbs kini berwajah baru 😍😍 dengan harga RM160 sahaja.. Untuk info lanjut & utk tempahan online, anda boleh terus whatsapp kami dgn klik link ini (019-7242247)

tekan sahaja link whatsapp kat bawah ni ya 👇🏻👇🏻 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#06122019

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass 
lihat sendiri testimoni dari bro jais . 
#superior14
#teamhn

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass
lihat sendiri testimoni dari bro jais .
#superior14
#teamhn

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass 
lihat sendiri testimoni dari bro jais . 
#superior14
#teamhn

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass
lihat sendiri testimoni dari bro jais .
#superior14
#teamhn

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass 
lihat sendiri testimoni dari bro jais . 
#superior14
#teamhn

Muscle akan lebih mngembang dgn bantuan superiormass
lihat sendiri testimoni dari bro jais .
#superior14
#teamhn

#superior14 Whey Core 2.3kg
Trenutno najprodavaniji protein u Srbiji, a i sire.. Cena i kvalitet vise no odlicni. 😊👌
Za vise informacija pisite u inbox!

#superior14 Whey Core 2.3kg
Trenutno najprodavaniji protein u Srbiji, a i sire.. Cena i kvalitet vise no odlicni. 😊👌
Za vise informacija pisite u inbox!

LAGI 2 HARI UNTUK EVENT MR ENRICH DAN DISKAUN 20% HARI SABTU INI!

Siapa yang tak dapat datang memang rugi sebab Superior14 dan Tesla Nutrition buat booth diskaun 20% untuk supplements!

Banyak betul 20%, kalau tak rebut peluang keemasan ini memang melepas sebab event sehari jerr... Jom Follow Telegram DEE Supplement ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

LAGI 2 HARI UNTUK EVENT MR ENRICH DAN DISKAUN 20% HARI SABTU INI!

Siapa yang tak dapat datang memang rugi sebab Superior14 dan Tesla Nutrition buat booth diskaun 20% untuk supplements!

Banyak betul 20%, kalau tak rebut peluang keemasan ini memang melepas sebab event sehari jerr... Jom Follow Telegram DEE Supplement ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Jutarnja kavica i Superiorni doručak 💪
Proteinske palačinke uz svoje najdraže 🐼💪🐼 Svoj whey protein po akcijskoj cijeni potražite na 👉👉 www.proteka.hr
I pošaljite nam sliku kako i vi uživate uz svoje palačinke 😂💪 @proteka
#bodybuilding #fitness #frenchie #frenchbulldog #frenchiesofinstagram #superior14 #pancakes #proteka #protein

Jutarnja kavica i Superiorni doručak 💪
Proteinske palačinke uz svoje najdraže 🐼💪🐼 Svoj whey protein po akcijskoj cijeni potražite na 👉👉 www.proteka.hr
I pošaljite nam sliku kako i vi uživate uz svoje palačinke 😂💪 @proteka
#bodybuilding #fitness #frenchie #frenchbulldog #frenchiesofinstagram #superior14 #pancakes #proteka #protein

GOLD WHEY 2KG 68€
+300GR GRATIS

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

GOLD WHEY 2KG 68€
+300GR GRATIS

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

ISO-PRO ZERO 1.5kg 40€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve  intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 1.5kg 40€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

Superior Mass Proffesional 4,5kg
RASPRODAJA

Ovaj gejner kombinuje visoko kvalitetne proteine i ugljenehidrate, obogcen sa tri vrste kreatina, amino kiselinama BCAA i glutaminom
•
#superior #superior14 #platinummass #masa #gainer #massgainer #misicnamasa #telesnamasa #gojenje #proteini #kalorije #kreatin #akcija #rasprodaja

Superior Mass Proffesional 4,5kg
RASPRODAJA

Ovaj gejner kombinuje visoko kvalitetne proteine i ugljenehidrate, obogcen sa tri vrste kreatina, amino kiselinama BCAA i glutaminom

#superior #superior14 #platinummass #masa #gainer #massgainer #misicnamasa #telesnamasa #gojenje #proteini #kalorije #kreatin #akcija #rasprodaja

Atok Zali pun dah dapatkan t-shirt terbaru Superior14 . Korang bila lagi ? 😁

#superior14
#fitnessmalaysia
#gymmalaysia

Atok Zali pun dah dapatkan t-shirt terbaru Superior14 . Korang bila lagi ? 😁

#superior14
#fitnessmalaysia
#gymmalaysia

Aksesori yang sangat membantu untuk leg day, iaitu knee wrap. Dengan design baru, tampak lebih extreme! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Aksesori yang sangat membantu untuk leg day, iaitu knee wrap. Dengan design baru, tampak lebih extreme! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Jadi kaum lelaki jangan lupa pergi Gym Gak, Solat subuh jemaah pun jangan lupa nanti kene kecam.... Admin suka Share Tips gym dan diet gym yang terbaru kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Jadi kaum lelaki jangan lupa pergi Gym Gak, Solat subuh jemaah pun jangan lupa nanti kene kecam.... Admin suka Share Tips gym dan diet gym yang terbaru kat sini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Produk Superior14 Bukan sahaja Top Produk Di Eropah & Malaysia
.
Tapi skrg Produk Superior14 Dah Menjadi Pilihan Rakyat Indonesia

#superior14

Produk Superior14 Bukan sahaja Top Produk Di Eropah & Malaysia
.
Tapi skrg Produk Superior14 Dah Menjadi Pilihan Rakyat Indonesia

#superior14

Jom datang ke Mr Enrich 2019 di Star Avenue Subang 7 December ini. 
20% Off untuk produk Superior14 & Olimp Sport Nutrition. 
#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #olimpmy #fitnessmalaysia #gymmalaysia

Jom datang ke Mr Enrich 2019 di Star Avenue Subang 7 December ini.
20% Off untuk produk Superior14 & Olimp Sport Nutrition.
#tegaptv #tegaptvmalaysia #superior14 #olimpmy #fitnessmalaysia #gymmalaysia

#ATTENTION!!! MASS GAINER BY POWER MANIA KINI DIPASARAN, Kita berikan harga mampu milik pada semua..
Tambah berat badan dan bina otot anda dengan selamat dan PADU!
.
Kasi ON ini kali bossku... 💪🏻
.
Produk ini:
✔Made in MALAYSIA
✔54g True Protein
✔1250 calories
✔Extreme gainer to build muscle & strength
✔Contain 25 vitamins & minerals
✔100% Original & HALAL
.
2.2KG TAHAN 40 HARI
PERISA DOUBLE COKLAT ONLY.
.
Fungsi Apa ?
.
✅ Menambah berat badan dalam masa singkat
✅ Menambah otot dengan cepat ✅ Rasa yang Sedap
✅ Kandungang Protein yang tinggi 54g.
✅ Kalori tinggi 1200+ kalories
✅ Bantu mendapatkan strength ketika workout
✅ Halal dan Selamat Digunakan
✅ Harga yang BERPATUTAN
✅ Tiada kesan sampingan
.

MASS GAINER PROTEIN💪

Rojer admin 0176519335

Atau klik link wasap admin dibawah 👇🏻
-> wasap.my/+60176519335/MASSGAINER

#powermania
#massgainer#hydrowheyisolated
#hydrowheyisolatedpowermania
#powermanianutrition
#mesotropin
#Hydrowhey
#rippedspartan
#massgainer
#mxt
#wheytitan
#powerbooster
#powermania
#binabadanmalaysia
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#aestheticMalaysia
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#baranggym
#susugym
#susuprotein
#superior14
#ongoldstandard
#fitness
#gym

#ATTENTION !!! MASS GAINER BY POWER MANIA KINI DIPASARAN, Kita berikan harga mampu milik pada semua..
Tambah berat badan dan bina otot anda dengan selamat dan PADU!
.
Kasi ON ini kali bossku... 💪🏻
.
Produk ini:
✔Made in MALAYSIA
✔54g True Protein
✔1250 calories
✔Extreme gainer to build muscle & strength
✔Contain 25 vitamins & minerals
✔100% Original & HALAL
.
2.2KG TAHAN 40 HARI
PERISA DOUBLE COKLAT ONLY.
.
Fungsi Apa ?
.
✅ Menambah berat badan dalam masa singkat
✅ Menambah otot dengan cepat ✅ Rasa yang Sedap
✅ Kandungang Protein yang tinggi 54g.
✅ Kalori tinggi 1200+ kalories
✅ Bantu mendapatkan strength ketika workout
✅ Halal dan Selamat Digunakan
✅ Harga yang BERPATUTAN
✅ Tiada kesan sampingan
.

MASS GAINER PROTEIN💪

Rojer admin 0176519335

Atau klik link wasap admin dibawah 👇🏻
-> wasap.my/+60176519335/MASSGAINER

#powermania
#massgainer #hydrowheyisolated
#hydrowheyisolatedpowermania
#powermanianutrition
#mesotropin
#Hydrowhey
#rippedspartan
#massgainer
#mxt
#wheytitan
#powerbooster
#powermania
#binabadanmalaysia
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#aestheticMalaysia
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#baranggym
#susugym
#susuprotein
#superior14
#ongoldstandard
#fitness
#gym

Kadang-kadang terasa frust kalau angkat beban sudah berbulan-bulan tapi berat dumbell dan barbell sama je tak ada improvement.Mungkin anda perlu tingkatkan strentgh & power.
Menurut fakta creatine mampu bantu anda meningkatkan power & strength anda sehingga 19.6%. .

#superior14
#superior14malaysia
#superior14mass
#superior14supplements
#superior14team
#superior14shop
#superior14athlete
#superior14nutrition
#fitnessmalaysia
#malaysiafitness
#musclefitness
#muscle

Kadang-kadang terasa frust kalau angkat beban sudah berbulan-bulan tapi berat dumbell dan barbell sama je tak ada improvement.Mungkin anda perlu tingkatkan strentgh & power.
Menurut fakta creatine mampu bantu anda meningkatkan power & strength anda sehingga 19.6%. .

#superior14
#superior14malaysia
#superior14mass
#superior14supplements
#superior14team
#superior14shop
#superior14athlete
#superior14nutrition
#fitnessmalaysia
#malaysiafitness
#musclefitness
#muscle

Newbie dan taktahu rutin workout yang sesuai ? Nah admin share rutin full body. Semua rutin ini compound exercise, untuk melatih beberapa jenis otot sekaligus.
.
Tag kawan korang yang blur-blur lagi tu. 😀

#superior14

Newbie dan taktahu rutin workout yang sesuai ? Nah admin share rutin full body. Semua rutin ini compound exercise, untuk melatih beberapa jenis otot sekaligus.
.
Tag kawan korang yang blur-blur lagi tu. 😀

#superior14

Bab makan Jangan berkira Sangat, Cakap nak buat badan tapi bab makan Supplement berkira nak beli.

Lainlah target Sekadar sihat tu tak perlu beria bab makan supplement bagai. Tapi nak sihat pun kene jaga makan juga, banyak ilmu kene sedut , kene rajin membaca baru jdi sihat.

Kalau setakat pergi gym balik bahan nasi goreng mamak lagi baik main Mobile Legend. Lagi syok....lepask lah mamak berjam-jam pun xde masalah.

Nie sembang baru masuk gym nak buat badan macam Lazar, last2 suruh makan Ayam ke daging ke ikan salmon ke terus meroyan. Pastu main 3 bulan gym perut makin kedepan bising lagi, meroyan lagi dalam Ig. Tiap bulan tukar sportrime baru xde bising plak.

Kalau semudan tu buat badan bukan satu malaysia je jdi, satu dunia semua jadi badan sado. Senang sangat buat badan rupanya main gym 30minit balik bahanlah papew janji makan. Wah.... heaven kau ye padahal taubat pun belum lagi dah berangan nak masuk heaven. Dosa hari2 buat, aduhhh melalok ke ceramah agama plak.

Tukar target dulu kalah nak makan heaven, target “ aku g gym suka2 nak tengok awek je atau cari pasangan “ kan best. Baru aman hidup....nie target “ aku nk badan cam Lazar tu, smart dolll “ . Dol waklu lah.

Target Lazar Jangan kedekut sangat, target suka2 boleh no hal. 
Kalau serius buat badan stadby poket tebal sikit lebih2 bab makan supplement. Kalau nk suka2 bayar Rm5 walk in pn dh ckup.

Siapa nak tips boleh follow Channel kmi, siapa xnak jangan follow ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
. 
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Bab makan Jangan berkira Sangat, Cakap nak buat badan tapi bab makan Supplement berkira nak beli.

Lainlah target Sekadar sihat tu tak perlu beria bab makan supplement bagai. Tapi nak sihat pun kene jaga makan juga, banyak ilmu kene sedut , kene rajin membaca baru jdi sihat.

Kalau setakat pergi gym balik bahan nasi goreng mamak lagi baik main Mobile Legend. Lagi syok....lepask lah mamak berjam-jam pun xde masalah.

Nie sembang baru masuk gym nak buat badan macam Lazar, last2 suruh makan Ayam ke daging ke ikan salmon ke terus meroyan. Pastu main 3 bulan gym perut makin kedepan bising lagi, meroyan lagi dalam Ig. Tiap bulan tukar sportrime baru xde bising plak.

Kalau semudan tu buat badan bukan satu malaysia je jdi, satu dunia semua jadi badan sado. Senang sangat buat badan rupanya main gym 30minit balik bahanlah papew janji makan. Wah.... heaven kau ye padahal taubat pun belum lagi dah berangan nak masuk heaven. Dosa hari2 buat, aduhhh melalok ke ceramah agama plak.

Tukar target dulu kalah nak makan heaven, target “ aku g gym suka2 nak tengok awek je atau cari pasangan “ kan best. Baru aman hidup....nie target “ aku nk badan cam Lazar tu, smart dolll “ . Dol waklu lah.

Target Lazar Jangan kedekut sangat, target suka2 boleh no hal.
Kalau serius buat badan stadby poket tebal sikit lebih2 bab makan supplement. Kalau nk suka2 bayar Rm5 walk in pn dh ckup.

Siapa nak tips boleh follow Channel kmi, siapa xnak jangan follow ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Mass termantap dari Tesla, dengan flavour lebih sedap daripada biasa! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Mass termantap dari Tesla, dengan flavour lebih sedap daripada biasa! .
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle