#Superior14

Tag posts on Instagram

28k posts

Top Posts

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe. 
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a  kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji. 
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa 
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

Ne brini se oko toga da budeš bolji od bilo koga drugoga.
Umjesto toga, usredotoči se na to da budeš bolji od samoga sebe.
Učini korak naprijed u odnosu na jučer, a kada dođe sutra, nađi načina da budeš još bolji.
Ti si jedinstven/a i daleko od uspoređivanja sa bilo kime.
Uloži svoju energiju u pozitivnu svrhu bivajući najbolji što možeš biti, a onda čak i bolji od toga.
Vjeruj u sebe.

#nemaneide #teamursa
#samoproteka @proteka #superior14 #teslasportsnutrition
#raiseit

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Geng abang sado Pergi Haji...Badan sado pastu beriman pada Allah...Subahanallah Allah Sayang hamba Dia yang gagah perkasa tapi tunduk pada Dia .
.

Ada haters-haters gym nak comment sini x ?
.

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> http://bit.ly/2thh7EG .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

https://youtu.be/mXUc3yFlneA
.
Aquí les dejo el enlace del VÍDEO COMPLETO en YouTube, MUY EMOTIVO PARA MÍ. Espero que les guste😍
.
Hay un fallo de Edición que lo corrijo aquí.
.
MI MAYOR TRIUNFO, GANADORA DEL ARNOLD CLASSIC EUROPE EN BIKINI FITNESS MÁSTER, 2014.
.
➡️Si necesitas mi ayuda puedes encontrarme en @cuerpos_duros con cita previa al ☎️616480171.
. ➡️O si tienes tienda deportiva o suplementación deportiva, box o gimnasio, podremos visitarte ya que somos colaboradores de @vitobest_canarias y @superior14.shop en Tenerife. 
#ganadoradelarnoldclassic #bikinifitness #funny #haha #smile #sohappy #feliz #excited #laughing #happydays #happyday #feelgood #vidasana #superior14 #vitobest #suplementacióndeportiva #tiendadesuplementación #tenerifenforma

https://youtu.be/mXUc3yFlneA
.
Aquí les dejo el enlace del VÍDEO COMPLETO en YouTube, MUY EMOTIVO PARA MÍ. Espero que les guste😍
.
Hay un fallo de Edición que lo corrijo aquí.
.
MI MAYOR TRIUNFO, GANADORA DEL ARNOLD CLASSIC EUROPE EN BIKINI FITNESS MÁSTER, 2014.
.
➡️Si necesitas mi ayuda puedes encontrarme en @cuerpos_duros con cita previa al ☎️616480171.
. ➡️O si tienes tienda deportiva o suplementación deportiva, box o gimnasio, podremos visitarte ya que somos colaboradores de @vitobest_canarias y @superior14.shop en Tenerife.
#ganadoradelarnoldclassic #bikinifitness #funny #haha #smile #sohappy #feliz #excited #laughing #happydays #happyday #feelgood #vidasana #superior14 #vitobest #suplementacióndeportiva #tiendadesuplementación #tenerifenforma

A ver si comienzo con "mejor dedo"🤦🏻‍♀️ la semana, que me lo fracturé y abrí con la puerta del coche😫 y llevo una semanita con mucho retraso en todo y sin entrenar naíta😭.
.
Aún no estoy bien, con dolor, pero con positivismo, afrontaré la semana y retomar poco a poco las actividades que me permita, porque soy diestra y me cuesta muchísimo hacer mis labores con la izquierda😝. Qué desastre!!!!
.
LES DESEO FELIZ DÍA Y GRACIAS A TOD@S POR SUS PALABRAS🤗😘
.
#photografyoftheday #fotodeldía #fotoengym #chicasfitness #fitnessmotivacion #vidasaludable  #motivation #f4f #siemprefuertes #siempremotivada #cute #superior14

A ver si comienzo con "mejor dedo"🤦🏻‍♀️ la semana, que me lo fracturé y abrí con la puerta del coche😫 y llevo una semanita con mucho retraso en todo y sin entrenar naíta😭.
.
Aún no estoy bien, con dolor, pero con positivismo, afrontaré la semana y retomar poco a poco las actividades que me permita, porque soy diestra y me cuesta muchísimo hacer mis labores con la izquierda😝. Qué desastre!!!!
.
LES DESEO FELIZ DÍA Y GRACIAS A TOD@S POR SUS PALABRAS🤗😘
.
#photografyoftheday #fotodeldía #fotoengym #chicasfitness #fitnessmotivacion #vidasaludable #motivation #f4f #siemprefuertes #siempremotivada #cute #superior14

Most Recent

Ramai beli Superior Mass Ada hasil, ada yang beli hasil biasa je, ada yang beli lansung tiada hasil.

Back to main point, 
Diet 70% + Training 30% 
Biasa ramai training 10% je, diet lansung ke laut.... protein kurang dalam badan, tak cukup... patut badan perlukan 50g protein pergi ambil 20g je sebab nak jimat katanya. Padahal masuk dalam badan sendiri gak tu.

Jika training biasa tak perlu ambil supplement, dah rasa training power baru hentam supplement.  Rasa dah lama main tak naik2 gak baru ambik supplement lagi powerfull punya.

Banyak jenis supplement tapi pakai ikut keperluan bukan main hentam bana kau je.

Protein basic kene ambil, dah lama main nak upgrade baru tambah slow2 supplement lain.

Yang penting jaga diet jaga training jaga rehat... Tak ckup Ilmu ringankan mulut bertanya, jangan tanya dalam fb atau whtsp org malas layan, pergi jumpa depan2 nak tuntut ilmu.

Apa apa pun, Pakai Superior Mass nie baru power rangers body ❗️ Berminat ?? Boleh whatsapp admin ya : 😎😎 whatsapp terus ke 019 7242247

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#16102019

Ramai beli Superior Mass Ada hasil, ada yang beli hasil biasa je, ada yang beli lansung tiada hasil.

Back to main point,
Diet 70% + Training 30%
Biasa ramai training 10% je, diet lansung ke laut.... protein kurang dalam badan, tak cukup... patut badan perlukan 50g protein pergi ambil 20g je sebab nak jimat katanya. Padahal masuk dalam badan sendiri gak tu.

Jika training biasa tak perlu ambil supplement, dah rasa training power baru hentam supplement. Rasa dah lama main tak naik2 gak baru ambik supplement lagi powerfull punya.

Banyak jenis supplement tapi pakai ikut keperluan bukan main hentam bana kau je.

Protein basic kene ambil, dah lama main nak upgrade baru tambah slow2 supplement lain.

Yang penting jaga diet jaga training jaga rehat... Tak ckup Ilmu ringankan mulut bertanya, jangan tanya dalam fb atau whtsp org malas layan, pergi jumpa depan2 nak tuntut ilmu.

Apa apa pun, Pakai Superior Mass nie baru power rangers body ❗️ Berminat ?? Boleh whatsapp admin ya : 😎😎 whatsapp terus ke 019 7242247

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#16102019

Ramai beli Superior Mass Ada hasil, ada yang beli hasil biasa je, ada yang beli lansung tiada hasil.

Back to main point, 
Diet 70% + Training 30% 
Biasa ramai training 10% je, diet lansung ke laut.... protein kurang dalam badan, tak cukup... patut badan perlukan 50g protein pergi ambil 20g je sebab nak jimat katanya. Padahal masuk dalam badan sendiri gak tu.

Jika training biasa tak perlu ambil supplement, dah rasa training power baru hentam supplement.  Rasa dah lama main tak naik2 gak baru ambik supplement lagi powerfull punya.

Banyak jenis supplement tapi pakai ikut keperluan bukan main hentam bana kau je.

Protein basic kene ambil, dah lama main nak upgrade baru tambah slow2 supplement lain.

Yang penting jaga diet jaga training jaga rehat... Tak ckup Ilmu ringankan mulut bertanya, jangan tanya dalam fb atau whtsp org malas layan, pergi jumpa depan2 nak tuntut ilmu.

Apa apa pun, Pakai Superior Mass nie baru power rangers body ❗️ Berminat ?? Boleh whatsapp admin ya : 😎😎 whatsapp terus ke 019 7242247

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#16102019

Ramai beli Superior Mass Ada hasil, ada yang beli hasil biasa je, ada yang beli lansung tiada hasil.

Back to main point,
Diet 70% + Training 30%
Biasa ramai training 10% je, diet lansung ke laut.... protein kurang dalam badan, tak cukup... patut badan perlukan 50g protein pergi ambil 20g je sebab nak jimat katanya. Padahal masuk dalam badan sendiri gak tu.

Jika training biasa tak perlu ambil supplement, dah rasa training power baru hentam supplement. Rasa dah lama main tak naik2 gak baru ambik supplement lagi powerfull punya.

Banyak jenis supplement tapi pakai ikut keperluan bukan main hentam bana kau je.

Protein basic kene ambil, dah lama main nak upgrade baru tambah slow2 supplement lain.

Yang penting jaga diet jaga training jaga rehat... Tak ckup Ilmu ringankan mulut bertanya, jangan tanya dalam fb atau whtsp org malas layan, pergi jumpa depan2 nak tuntut ilmu.

Apa apa pun, Pakai Superior Mass nie baru power rangers body ❗️ Berminat ?? Boleh whatsapp admin ya : 😎😎 whatsapp terus ke 019 7242247

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#16102019

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
##superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
# #superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Bcaa 2:1:1 me 45servime 24€

TESLA SPORT NUTRITION BCAA 
Duke studiuar funksionin dhe funksionimin e kombinimeve të aminoacideve në trup,
Ne sjellim tek ju në dyqanin tonë kombinimin e persosur qe e kan ber per nje kohe te gjat shkenctaret
Cili është proporcioni ideal i këtyre aminoacideve të rëndësishme?
Për të ndihmuar rigjenerimin e muskujve, ushqeni muskujt e uritur me amino acidet baz duke mos e ngarkuar trupin tuaj me ushqime te shumta qe rrisin stomakun.
Të gjitha këto pyetje janë vënë para Teslës si një grimë e asaj që ata duhet të ofrojnë për klientët e tyre. 
Kjo është arsyeja pse BCAA e tyre u zhvillua mjaftueshëm për të përmbushur të gjitha standardet e kërkuara. I kënaqur me versionin përfundimtar,
Tesla Sport Nutrition argumenton se BCAA e tyre është ideale dhe nder me te mirat
#bcaa #protein #amino #aminoacide #prishtine #superior14 supplements #tirane

Bcaa 2:1:1 me 45servime 24€

TESLA SPORT NUTRITION BCAA 
Duke studiuar funksionin dhe funksionimin e kombinimeve të aminoacideve në trup,
Ne sjellim tek ju në dyqanin tonë kombinimin e persosur qe e kan ber per nje kohe te gjat shkenctaret
Cili është proporcioni ideal i këtyre aminoacideve të rëndësishme?
Për të ndihmuar rigjenerimin e muskujve, ushqeni muskujt e uritur me amino acidet baz duke mos e ngarkuar trupin tuaj me ushqime te shumta qe rrisin stomakun.
Të gjitha këto pyetje janë vënë para Teslës si një grimë e asaj që ata duhet të ofrojnë për klientët e tyre. 
Kjo është arsyeja pse BCAA e tyre u zhvillua mjaftueshëm për të përmbushur të gjitha standardet e kërkuara. I kënaqur me versionin përfundimtar,
Tesla Sport Nutrition argumenton se BCAA e tyre është ideale dhe nder me te mirat
#bcaa #protein #amino #aminoacide #prishtine #superior14 supplements #tirane

MEGA MASS 3KG 50€
Perzierse gratis

Mega Mass 4000 permban sasi te lart te proteines, duke shpërthyer me energji të shëndetshme të mbushur me kalori dhe të ngarkuar me permbajtje të fundit të performancës.
Mega Mass 4000 është një gjigant i vërtetë midis Gainers! Ju mund të vareni nga Weider Mega Mass 4000 për t'ju ndihmuar ne shtim peshe si kurrë më parë. Kjo për shkak se Mega Mass 4000 u zhvillua nga i njëjti ekip i specialistëve për ushqimin e trupit që ju solli fituesin e peshës numër një në botë Mega Mass 2000.
Nëse doni të fitoni peshë si pro, ju duhet të bëni 2 gjëra: Trainoni fort dhe shtoni Weider Giant Mega Mass 4000 në dietën tuaj!
Me kremin e shtuar dhe niseshtën makromolekulare
Mbështet forcën dhe fazën e ngritjes së muskujve
Creatine rrit performancën fizike në breshëri të njëpasnjëshme të stërvitjes afatshkurtër dhe me intensitet të lartë
Përmban një formulë carb / protein me vitamina dhe minerale të shtuara
#megamass #protein #proteinplus#gym #fitnes #madeingermany🇩🇪 #Prishtine  #superior14 supplements #Kosove #Albania

MEGA MASS 3KG 50€
Perzierse gratis

Mega Mass 4000 permban sasi te lart te proteines, duke shpërthyer me energji të shëndetshme të mbushur me kalori dhe të ngarkuar me permbajtje të fundit të performancës.
Mega Mass 4000 është një gjigant i vërtetë midis Gainers! Ju mund të vareni nga Weider Mega Mass 4000 për t'ju ndihmuar ne shtim peshe si kurrë më parë. Kjo për shkak se Mega Mass 4000 u zhvillua nga i njëjti ekip i specialistëve për ushqimin e trupit që ju solli fituesin e peshës numër një në botë Mega Mass 2000.
Nëse doni të fitoni peshë si pro, ju duhet të bëni 2 gjëra: Trainoni fort dhe shtoni Weider Giant Mega Mass 4000 në dietën tuaj!
Me kremin e shtuar dhe niseshtën makromolekulare
Mbështet forcën dhe fazën e ngritjes së muskujve
Creatine rrit performancën fizike në breshëri të njëpasnjëshme të stërvitjes afatshkurtër dhe me intensitet të lartë
Përmban një formulë carb / protein me vitamina dhe minerale të shtuara
#megamass #protein #proteinplus #gym #fitnes #madeingermany 🇩🇪 #Prishtine #superior14 supplements #Kosove #Albania

Nak cari whey yang berkualiti sedikit? Boleh cuba whey isolate.

#superior14 #gymmalaysia #badancantik #fitnessmalaysia

Nak cari whey yang berkualiti sedikit? Boleh cuba whey isolate.

#superior14 #gymmalaysia #badancantik #fitnessmalaysia

Siapa yang suka biceps curl untuk arm day? Semua orang sukalah game yang ini sebab best pump dia!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅Bangi @deebangi
✅Sri Rampai @deesrirampai
✅Temerloh @deetemerloh
✅Terengganu  @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Siapa yang suka biceps curl untuk arm day? Semua orang sukalah game yang ini sebab best pump dia!
.
.
.
—————————————————
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :
✅Bangi @deebangi
✅Sri Rampai @deesrirampai
✅Temerloh @deetemerloh
✅Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————
.
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

2 Otai Lama yang masih Aktif Gym . Rasa dah lebih 20 tahun mereka dalam bina badan nie dan banyak Tips dari mereka di share.

Salute pada Otai Gym yang masih aktiff Workout dan compete
@fif_pro.atok.zali.71 
@terrygallyot .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

2 Otai Lama yang masih Aktif Gym . Rasa dah lebih 20 tahun mereka dalam bina badan nie dan banyak Tips dari mereka di share.

Salute pada Otai Gym yang masih aktiff Workout dan compete
@fif_pro.atok.zali.71
@terrygallyot .
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement
.
.
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
. 
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan. 
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih) 
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 : 
019-7242247 
@ 
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#16102019

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
.
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan.
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih)
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 :
019-7242247
@
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#16102019

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
. 
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan. 
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih) 
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 : 
019-7242247 
@ 
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#16102019

APAKAH QUATTRO PROTEIN?
.
MENGAPA QUATTRO PROTEIN MENJADI PILIHAN RAMAI PELANGGAN? .

QUATTRO PROTEIN bukanlah WHEY, tapi ini merupakan PROTEIN BLEND

Protein blend mengandungi Whey Protein + Cassien. Whey menyerap dengan pantas & cassien menyerap dengan perlahan.
Kombinasi whey dan cassien buatkan otot anda lebih cepat membesar & recovery kerana kadar penyerapan berterusan sepanjang hari.

KELEBIHAN QUATTRO PROTEIN :

1. whey paling jimat iaitu Serving 85 (boleh guna 2 bulan lebih)
2.Kualiti yg premium, mudah larut dan tak berketul-ketul selepas shake. Buatkan perut anda selesa.

BERMINAT NAK ORDER?? WHATSAPP SEKARANG👇🏻👇🏻 :
019-7242247
@
boleh terus tekan link kat bawah ni ya untuk order 😎

http://www.wasap.my/60197242247

#quattroprotein
#quattrowhey
#superior14
#quattro
#16102019

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Siapa nak join STRONG EAT. Kaki kuat makan eloklah join, kalah pun tak pew janji dapat makan banyak hahaha

Burger tu sedap wooo

Follow Tips Gym kami update setiap hari disini ——> https://t.me/DeeGymSupplement .
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

#Repost @ahmedwardany (@get_repost)
・・・
Good morning everybody I’m ready for @monsterzym.official توكلت علي الله #camelcrew #o2gymkuwait #teamoxygen #camelcrewtechnology #superior14

#Repost @ahmedwardany (@get_repost )
・・・
Good morning everybody I’m ready for @monsterzym.official توكلت علي الله #camelcrew #o2gymkuwait #teamoxygen #camelcrewtechnology #superior14

ВО РЕДОВНА ПРОДАЖБА ВО ТЕКОТ НА ОВАА НЕДЕЛА!!!
НАЈПОТРЕБНИТЕ АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА НАЈБРЗ РАВОЈ НА МУСКУЛНА МАСА ВО ЕДЕН ПРОИЗВОД со НАЈДОБРА ЦЕНА 👊👊👊
BCAA + GLUTAMINE од СУПЕРИОР14
➡️ ВЦАА во најдобар сооднос 2:1:1
➡️ ГЛУТАМИН
➡️ Производ со НУЛА ШЕЌЕРИ 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️
➡️ ИНСТАНТ ДЕЈСТВО
➡️ ОДЛИЧНА РАСТВОРЛИВОСТ
➡️ ПРЕКРАСЕН ВКУС
✔ Мега пакување од 600 гр за 60 употреби (цели два месеци)
ПБЦ ФАМИЛИ КЛУБСКА ЦЕНА ОД САМО 1350 ден. 😎😎😎
ЦЕНА НА ЕДНА ДОЗА САМО 23 ден.👍👍👍 🌐https://pbc.mk/bcaa-glutamine-600g-f
#pbcmk
#pbcmk #superior14 #bcaa #glutamine #skopje #macedonia #bestoffer #hardcore #hardcorerules #healthylifestyle #fitness #recovery #training #muscle

ВО РЕДОВНА ПРОДАЖБА ВО ТЕКОТ НА ОВАА НЕДЕЛА!!!
НАЈПОТРЕБНИТЕ АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА НАЈБРЗ РАВОЈ НА МУСКУЛНА МАСА ВО ЕДЕН ПРОИЗВОД со НАЈДОБРА ЦЕНА 👊👊👊
BCAA + GLUTAMINE од СУПЕРИОР14
➡️ ВЦАА во најдобар сооднос 2:1:1
➡️ ГЛУТАМИН
➡️ Производ со НУЛА ШЕЌЕРИ 🏋️‍♀️🏋️‍♀️🏋️‍♀️
➡️ ИНСТАНТ ДЕЈСТВО
➡️ ОДЛИЧНА РАСТВОРЛИВОСТ
➡️ ПРЕКРАСЕН ВКУС
✔ Мега пакување од 600 гр за 60 употреби (цели два месеци)
ПБЦ ФАМИЛИ КЛУБСКА ЦЕНА ОД САМО 1350 ден. 😎😎😎
ЦЕНА НА ЕДНА ДОЗА САМО 23 ден.👍👍👍 🌐https://pbc.mk/bcaa-glutamine-600g-f
#pbcmk
#pbcmk #superior14 #bcaa #glutamine #skopje #macedonia #bestoffer #hardcore #hardcorerules #healthylifestyle #fitness #recovery #training #muscle

Necesitas ayuda?🤔
. ➡️Planificación de tus entrenamientos .
➡️Dietas personalizadas según tus objetivos teniendo en cuenta la situación personal de cada persona en todos sus ámbitos.
➡️Orientación sobre suplementación deportiva adaptada a tus necesidades físicas y económicas.
.
🤝Tiendo mi mano para que el camino que elijas sea más llevadero y MÁS CORTO.
.
En @cuerpos_duros 💪 . Con cita previa, on line, escribiendo aquí en privado o correo electrónico analiahdezbella@hotmail.es, me pondré en contacto contigo lo más pronto posible.
.
FELIZ DÍA 💗
.
Vestuario @catan_tenerife
@bordadostenerife
.
#entrenadorapersonal #personaltrainning #superior14 #vitobest.canarias #vidasana #vidafit #estilodevidasaludable #dietasaludable #dieta #happy #instaoftheday #love #beutifull #instagood #like4like #cuerposduros #bodybuilding #chicadecidas #inthecity

Necesitas ayuda?🤔
. ➡️Planificación de tus entrenamientos .
➡️Dietas personalizadas según tus objetivos teniendo en cuenta la situación personal de cada persona en todos sus ámbitos.
➡️Orientación sobre suplementación deportiva adaptada a tus necesidades físicas y económicas.
.
🤝Tiendo mi mano para que el camino que elijas sea más llevadero y MÁS CORTO.
.
En @cuerpos_duros 💪 . Con cita previa, on line, escribiendo aquí en privado o correo electrónico analiahdezbella@hotmail.es , me pondré en contacto contigo lo más pronto posible.
.
FELIZ DÍA 💗
.
Vestuario @catan_tenerife
@bordadostenerife
.
#entrenadorapersonal #personaltrainning #superior14 #vitobest .canarias #vidasana #vidafit #estilodevidasaludable #dietasaludable #dieta #happy #instaoftheday #love #beutifull #instagood #like4like #cuerposduros #bodybuilding #chicadecidas #inthecity

C4 pre-workout 
60servime 45€ 
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

C4 pre-workout
60servime 45€
ME I SHITURI NE AMERIK *Energjia shpërthyese, përqëndrimi i ngritur dhe një nxitje e madhe për të trajtuar çdo sfidë ... kjo është përvoja C4. Miliona njerëz, duke filluar nga fillestarët deri në konkurrencën elitare, janë mbështetur në stërvitjen paraprake të C4 për t'i ndihmuar ata t'i kthejnë ambiciet e tyre në arritje.Ndërsa # 1 e shitjes së stërvitjes së parakohshme në Si me i shituri ne Amerik C4 Original jeton deri në reputacionin e saj të fortë me një formulë klasike për energji të përparuar, qëndrueshmëri, përqëndrim dhe pompim ! Por me një dizajn të ri shis6he dhe opsione më të shijshme shije për të zgjedhur, do të ndjeheni sikur është hera juaj e parë që po përjeton stërvitjen para C4 që ju e dini dhe e doni.Pavarësisht nëse po filloni një udhëtim në palestër ose po përpiqeni ta arrini atë nivelin tjetër, C4 Original do t'ju ndihmojë të zhbllokoni potencialin tuaj të plotë.
#porositonline #prishtine #superior14 supplements #proteinplus #gym #fitnes #Kosove #Albania #tirane #c4preworkout

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve  intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 2.2KGKG 60€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

Good morning everybody I’m ready for @monsterzym.official توكلت علي الله #camelcrew #o2gymkuwait #teamoxygen #camelcrewtechnology #superior14

Good morning everybody I’m ready for @monsterzym.official توكلت علي الله #camelcrew #o2gymkuwait #teamoxygen #camelcrewtechnology #superior14

Kalau letak kat gym nice ni. Korang boleh try protein per sachet 😃

#gymmalaysia
#fitnessmalaysia
#badancantik
#superior14

Kalau letak kat gym nice ni. Korang boleh try protein per sachet 😃

#gymmalaysia
#fitnessmalaysia
#badancantik
#superior14

Penangan “ STANABOL-X + SUPERIORMASS “ !!! Orang tengok mesi tak percaya punya dapat perubahan mendadak macam nie dalam masa 5 bulan je TANPA STEROID .

Kira natural pun dah boleb buat badan janji pkai Supplement yang betul.

#stanabolx
#superiormass
#superior14

Penangan “ STANABOL-X + SUPERIORMASS “ !!! Orang tengok mesi tak percaya punya dapat perubahan mendadak macam nie dalam masa 5 bulan je TANPA STEROID .

Kira natural pun dah boleb buat badan janji pkai Supplement yang betul.

#stanabolx
#superiormass
#superior14

Best guna Quattro Protein ni sebab dia complete semua jenis protein. Murah pun murah!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
—————————————————⠀
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :⠀
✅ Bangi @deebangi⠀
✅ Sri Rampai @deesrirampai⠀
✅ Temerloh @deetemerloh⠀
✅ Terengganu @deekualaterengganu⠀
—————————————————⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Tipsdeesupplement⠀
#binabadanmalaysia⠀
#sihat⠀
#fitmalaysia⠀
#supplementmurah⠀
#abangsado⠀
#tegaptv⠀
#tegaptvmalaysia⠀
#fitness⠀
#deegymsupplement⠀
#badansado⠀
#fitnessmalaysia⠀
#badancantik⠀
#proteinmalaysia⠀
#superior14malaysia⠀
#superior14_supplement⠀
#superior14⠀
#superiormass⠀
#susugym⠀
#susuprotein⠀
#muscle

Best guna Quattro Protein ni sebab dia complete semua jenis protein. Murah pun murah!⠀
.⠀
.⠀
.⠀
—————————————————⠀
Dapatkan Dari Semua Outlet Kami :⠀
✅ Bangi @deebangi
✅ Sri Rampai @deesrirampai
✅ Temerloh @deetemerloh
✅ Terengganu @deekualaterengganu
—————————————————⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#fitness
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#muscle

Stock Fresh dari ladang, jangan lup rembat cepat. Klu rembat lambat pun byk lgi stock sbb bawa masuk byk kali nie. Barang Laris macam goreng pisang panas 😁👍 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Stock Fresh dari ladang, jangan lup rembat cepat. Klu rembat lambat pun byk lgi stock sbb bawa masuk byk kali nie. Barang Laris macam goreng pisang panas 😁👍 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

WHEY CORE SUPERIOR14👍👍👍 Kebanyakan Whey Protein sekarang mungkin yang anda sedang guna tu masih ada Gula n lemak. Bila ada gula n lemak kandungan Protein dalam whey tersebut semakin berkurangan.

Jadi, Ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab Dia Pure Whey Protein. 99% Protein diserap cepat dalam tubuh anda tanpa pembaziran.
_____________________________________________
.
Siapa sesuai ambik SUPERIOR WHEY CORE nie: ✅ Jika anda nak cutting model cam Fitness siap sixpack anda sesuai ambik. Otot naik timbul tapi ripped cantik cam model. ✅ Jika anda ada masalah jantung or diabetes better ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dlm xde gula n kolestrol. Kang ambik whey lain makin parah penyakit tu..! ✅ Minum protein tapi cirit-birit, Tu sebab laktose. Jadi Sesuai sangat SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dalam Zero laktose. ✅ Tak suka manis-manis, sakit tekak. Cun SUPERIOR WHEY CORE sebab dalam Zero gula n lemak. ✅ Nak cari Protein halal dan berkualiti..SUPERIOR WHEY CORE tepat sebab owner dia org arab islam..Dan dpt sijil halal.. kualiti Lu Tanyalah Otai-Otai camne pergi dia
.
_____________________________________________
.
Fungsi SUPERIOR WHEY CORE :
✅ Kasi lean muscle cam fitness model
✅ Repair balik tisu-tisu koyak
✅ Burn fat dalam masa sama
✅ Kuatkan tubuh badan
✅ Kuatkan otot-otot dan tisu badan

Boleh tinggalkan nombor telefon anda di bawah atau whatsapp kami :

Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#15102019

WHEY CORE SUPERIOR14👍👍👍 Kebanyakan Whey Protein sekarang mungkin yang anda sedang guna tu masih ada Gula n lemak. Bila ada gula n lemak kandungan Protein dalam whey tersebut semakin berkurangan.

Jadi, Ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab Dia Pure Whey Protein. 99% Protein diserap cepat dalam tubuh anda tanpa pembaziran.
_____________________________________________
.
Siapa sesuai ambik SUPERIOR WHEY CORE nie: ✅ Jika anda nak cutting model cam Fitness siap sixpack anda sesuai ambik. Otot naik timbul tapi ripped cantik cam model. ✅ Jika anda ada masalah jantung or diabetes better ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dlm xde gula n kolestrol. Kang ambik whey lain makin parah penyakit tu..! ✅ Minum protein tapi cirit-birit, Tu sebab laktose. Jadi Sesuai sangat SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dalam Zero laktose. ✅ Tak suka manis-manis, sakit tekak. Cun SUPERIOR WHEY CORE sebab dalam Zero gula n lemak. ✅ Nak cari Protein halal dan berkualiti..SUPERIOR WHEY CORE tepat sebab owner dia org arab islam..Dan dpt sijil halal.. kualiti Lu Tanyalah Otai-Otai camne pergi dia
.
_____________________________________________
.
Fungsi SUPERIOR WHEY CORE :
✅ Kasi lean muscle cam fitness model
✅ Repair balik tisu-tisu koyak
✅ Burn fat dalam masa sama
✅ Kuatkan tubuh badan
✅ Kuatkan otot-otot dan tisu badan

Boleh tinggalkan nombor telefon anda di bawah atau whatsapp kami :

Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#15102019

WHEY CORE SUPERIOR14👍👍👍 Kebanyakan Whey Protein sekarang mungkin yang anda sedang guna tu masih ada Gula n lemak. Bila ada gula n lemak kandungan Protein dalam whey tersebut semakin berkurangan.

Jadi, Ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab Dia Pure Whey Protein. 99% Protein diserap cepat dalam tubuh anda tanpa pembaziran.
_____________________________________________
.
Siapa sesuai ambik SUPERIOR WHEY CORE nie: ✅ Jika anda nak cutting model cam Fitness siap sixpack anda sesuai ambik. Otot naik timbul tapi ripped cantik cam model. ✅ Jika anda ada masalah jantung or diabetes better ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dlm xde gula n kolestrol. Kang ambik whey lain makin parah penyakit tu..! ✅ Minum protein tapi cirit-birit, Tu sebab laktose. Jadi Sesuai sangat SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dalam Zero laktose. ✅ Tak suka manis-manis, sakit tekak. Cun SUPERIOR WHEY CORE sebab dalam Zero gula n lemak. ✅ Nak cari Protein halal dan berkualiti..SUPERIOR WHEY CORE tepat sebab owner dia org arab islam..Dan dpt sijil halal.. kualiti Lu Tanyalah Otai-Otai camne pergi dia
.
_____________________________________________
.
Fungsi SUPERIOR WHEY CORE :
✅ Kasi lean muscle cam fitness model
✅ Repair balik tisu-tisu koyak
✅ Burn fat dalam masa sama
✅ Kuatkan tubuh badan
✅ Kuatkan otot-otot dan tisu badan

Boleh tinggalkan nombor telefon anda di bawah atau whatsapp kami :

Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#15102019

WHEY CORE SUPERIOR14👍👍👍 Kebanyakan Whey Protein sekarang mungkin yang anda sedang guna tu masih ada Gula n lemak. Bila ada gula n lemak kandungan Protein dalam whey tersebut semakin berkurangan.

Jadi, Ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab Dia Pure Whey Protein. 99% Protein diserap cepat dalam tubuh anda tanpa pembaziran.
_____________________________________________
.
Siapa sesuai ambik SUPERIOR WHEY CORE nie: ✅ Jika anda nak cutting model cam Fitness siap sixpack anda sesuai ambik. Otot naik timbul tapi ripped cantik cam model. ✅ Jika anda ada masalah jantung or diabetes better ambik SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dlm xde gula n kolestrol. Kang ambik whey lain makin parah penyakit tu..! ✅ Minum protein tapi cirit-birit, Tu sebab laktose. Jadi Sesuai sangat SUPERIOR WHEY CORE nie sebab dalam Zero laktose. ✅ Tak suka manis-manis, sakit tekak. Cun SUPERIOR WHEY CORE sebab dalam Zero gula n lemak. ✅ Nak cari Protein halal dan berkualiti..SUPERIOR WHEY CORE tepat sebab owner dia org arab islam..Dan dpt sijil halal.. kualiti Lu Tanyalah Otai-Otai camne pergi dia
.
_____________________________________________
.
Fungsi SUPERIOR WHEY CORE :
✅ Kasi lean muscle cam fitness model
✅ Repair balik tisu-tisu koyak
✅ Burn fat dalam masa sama
✅ Kuatkan tubuh badan
✅ Kuatkan otot-otot dan tisu badan

Boleh tinggalkan nombor telefon anda di bawah atau whatsapp kami :

Whatsapp admin ke 019 7242247 @ terus tekan link whatsapp ni 👇👇 http://www.wasap.my/60197242247

#wheycore
#superior14
#15102019

GOLD WHEY 500gr 17€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

GOLD WHEY 500gr 17€

WEIDER GOLD WHEY eshte nje kombinim me sasi te ulët te yndyrës dhe karbohydrateve, e pasur me proteina me cilësi të lartë të hirrës. 
Gjithashtu përmban një përqendrim të lartë të amino acideve BCAAs (23gr në çdo100gr proteina).
Weider Gold Whey është e ultra filtruar dhe absorbohet shpejt nga muskujt dhe ndihmon në rigjenerimin dhe ndërtimin e muskujve.
Weider Gold Whey përmban substanca vitale bioaktive të tilla si Globulins dhe Glycomacropeptides të cilat kanë pronësi të promovimit të shëndetit të ngjashëm me acidet yndyrore Omega 3 dhe probiotikët.
Produkti gjithashtu përmban lactoglobulins beta dhe alfa të cilat rregullojnë bilancin e acid bazës dhe janë një burim energjie. Përveç kësaj, imunoglobulinat forcojnë sistemin imunitar të trupit dhe glykomakropeptidet kontrollojnë oreksin.
Pa apartame 
Ndihmon zhvillimin dhe rigjenerimin e muskuve
Përmirëson djegien e yndyrës për shkak të përmbajtjes së ulët të karbohidrateve
E ultra filtruar me teknologjin e fundit 
Nivel te ult te sheqerit dhe indyres
#goldwhey #protein #madeingermany 🇩🇪 #wheyprotein #wheycore #wheygold #Prishtine #superior14 supplements #tirane

ISO-PRO ZERO 1.5KG 38€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve 
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve  intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra. 
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

ISO-PRO ZERO 1.5KG 38€

Iso Pro Zero eshte shtes ushqyese me përmbajtje të lartë të proteinave për të plotësuar nevojat ne stërvitje intensive muskulore, të dizajnuara për atletët dhe gjitha llojet e sporteve
Proteinat kontribuojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës së muskujve dhe kontribuojnë në statusin e kockave normale. Proteina e hirrës përmban një përzierje të saktë të proteinave të dizajnuara për të krijuar një mjedis optimal për rritjen e muskujve. Kjo proteinë përmban një koncentrat proteinash hirrë të shpejtë dhe koncentrat proteina të hirrës për t'ju siguruar muskujve pas stërvitjeve intensive.
Përmban aminoacide, elemente të ndërtimit të proteinave. WPI (proteinat e proteinave të hirrës) janë 90% proteina të pastra.
Ato janë forma më e pastër e mumdshme proteinës së hirrës në botë. Proteinat e hirrës janë të pasura me aminoacide thelbësore të zinxhirëve të degëzuar (BCAAs) dhe përmbajnë shumicën e burimeve të proteinave të shumicës së L-Glutamine, aminoacideve më të zakonshme të lirë në gjakun e njeriut. Përveç kësaj, proteinat e hirrës gjithashtu përmbajnë aminoacide të tjera esenciale. Këto janë thelbësore për trupin dhe muskujt e njeriut. Për shkak se trupi i njeriut nuk është në gjendje të sintetizojë vetveten, është e nevojshme te miren shtesa tjera.
#isolateprotein #proteinwhey #protein #proteinplus #gym #fitnes #proteinplus #gym #fitnes #Prishtine #superior14 supplements #tirane #albania #kosove

===================
FUNGSI SUPERIOR MASS
===================
☑ Naikkan berat badan dengan pantas
☑ Cepat besarkan otot tanpa guna racun pun
☑ Tambah tenaga dan stamina masa anda training
☑ Cepatkan proses pembaikpulih sel-sel rosak atau senang cerita tak sakit-sakit otot .
.

JANGAN RISAU PRODUK KAMI BERSTATUS HALAL DAN DIJAMIN SELAMAT DIGUNAKAN. DAH RAMAI BODYBUILDER GUNA SUPERIOR MASS SEBAB SEDAP DIMINUM, LAZAT, TAK BOROI PERUT, OTOT NAIK PADU DAN HARGA BERPATUTAN..
____________________________________________ **Kami sediakan 2 saiz untuk mudahkan anda memilih yang mana anda mahu :
SUPERIOR MASS 10lbs RM220
SUPERIOR MASS 15lbs RM270

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

https://api.whatsapp.com

#superior14
#superiormass
#14102019

===================
FUNGSI SUPERIOR MASS
===================
☑ Naikkan berat badan dengan pantas
☑ Cepat besarkan otot tanpa guna racun pun
☑ Tambah tenaga dan stamina masa anda training
☑ Cepatkan proses pembaikpulih sel-sel rosak atau senang cerita tak sakit-sakit otot .
.

JANGAN RISAU PRODUK KAMI BERSTATUS HALAL DAN DIJAMIN SELAMAT DIGUNAKAN. DAH RAMAI BODYBUILDER GUNA SUPERIOR MASS SEBAB SEDAP DIMINUM, LAZAT, TAK BOROI PERUT, OTOT NAIK PADU DAN HARGA BERPATUTAN..
____________________________________________ **Kami sediakan 2 saiz untuk mudahkan anda memilih yang mana anda mahu :
SUPERIOR MASS 10lbs RM220
SUPERIOR MASS 15lbs RM270

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

https://api.whatsapp.com

#superior14
#superiormass
#14102019

===================
FUNGSI SUPERIOR MASS
===================
☑ Naikkan berat badan dengan pantas
☑ Cepat besarkan otot tanpa guna racun pun
☑ Tambah tenaga dan stamina masa anda training
☑ Cepatkan proses pembaikpulih sel-sel rosak atau senang cerita tak sakit-sakit otot .
.

JANGAN RISAU PRODUK KAMI BERSTATUS HALAL DAN DIJAMIN SELAMAT DIGUNAKAN. DAH RAMAI BODYBUILDER GUNA SUPERIOR MASS SEBAB SEDAP DIMINUM, LAZAT, TAK BOROI PERUT, OTOT NAIK PADU DAN HARGA BERPATUTAN..
____________________________________________ **Kami sediakan 2 saiz untuk mudahkan anda memilih yang mana anda mahu :
SUPERIOR MASS 10lbs RM220
SUPERIOR MASS 15lbs RM270

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

https://api.whatsapp.com

#superior14
#superiormass
#14102019

===================
FUNGSI SUPERIOR MASS
===================
☑ Naikkan berat badan dengan pantas
☑ Cepat besarkan otot tanpa guna racun pun
☑ Tambah tenaga dan stamina masa anda training
☑ Cepatkan proses pembaikpulih sel-sel rosak atau senang cerita tak sakit-sakit otot .
.

JANGAN RISAU PRODUK KAMI BERSTATUS HALAL DAN DIJAMIN SELAMAT DIGUNAKAN. DAH RAMAI BODYBUILDER GUNA SUPERIOR MASS SEBAB SEDAP DIMINUM, LAZAT, TAK BOROI PERUT, OTOT NAIK PADU DAN HARGA BERPATUTAN..
____________________________________________ **Kami sediakan 2 saiz untuk mudahkan anda memilih yang mana anda mahu :
SUPERIOR MASS 10lbs RM220
SUPERIOR MASS 15lbs RM270

Berminat nak order ?? Whatsapp admin ya :

https://api.whatsapp.com

#superior14
#superiormass
#14102019

Korang perlukan kalori yang extra setiap hari untuk bantu menambah berat badan lebih pantas & efektif.

#superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #hnsupplement

Korang perlukan kalori yang extra setiap hari untuk bantu menambah berat badan lebih pantas & efektif.

#superior14 #gymmalaysia #fitnessmalaysia #badancantik #hnsupplement

Stock Fresh dari ladang, jangan lup rembat cepat. Klu rembat lambat pun byk lgi stock sbb bawa masuk byk kali nie. Barang Laris macam goreng pisang panas 😁👍 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Stock Fresh dari ladang, jangan lup rembat cepat. Klu rembat lambat pun byk lgi stock sbb bawa masuk byk kali nie. Barang Laris macam goreng pisang panas 😁👍 —————————————————
Boleh Didapati Di semua Outlet Kami :
✅ Bandar Baru Bangi ( 014 9460 998 ) .
✅ Wangsa Maju ( +60 14 3105 740 ) .
✅ Temerloh pahang ( +60 17 273 3607 ) .
✅ Kuala Terengganu ( 013-917 9902 ) ( 010-2218087 )
————————————————— #Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

85serving tu Bro... " 3 KILO " berat dia. Memang puas hati.

Lagi speacial quattro nie ada flavour manggo and rasberry yogurt.

Nak tahu macam mana flavour manggo n rasberry yogurt niee bro bayangkan tengah minum yogurt bliss tu. 
Ha...! Sebiji rasa camtu memang nikmat sangat sangat.

Barang memang Lazat and berkualiti. Tak berkualiti champion Malaysia tak pakai.

Setong Rm230 siap post
Bagi T-Shirt Superior14 exclusive lagi .

Berminat whtsp je 010-221 8087

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> https://t.me/DeeGymSupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

85serving tu Bro... " 3 KILO " berat dia. Memang puas hati.

Lagi speacial quattro nie ada flavour manggo and rasberry yogurt.

Nak tahu macam mana flavour manggo n rasberry yogurt niee bro bayangkan tengah minum yogurt bliss tu.
Ha...! Sebiji rasa camtu memang nikmat sangat sangat.

Barang memang Lazat and berkualiti. Tak berkualiti champion Malaysia tak pakai.

Setong Rm230 siap post
Bagi T-Shirt Superior14 exclusive lagi .

Berminat whtsp je 010-221 8087

Klik link Nie untuk dapatkan Product Terbaru Kami ----> https://t.me/DeeGymSupplement
#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein

Penangan “ STANABOL-X + SUPERIORMASS “ !!! Orang tengok mesi tak percaya punya dapat perubahan mendadak macam nie dalam masa 5 bulan je TANPA STEROID .

Kira natural pun dah boleb buat badan janji pkai Supplement yang betul.

#stanabolx
#superiormass
#superior14

Penangan “ STANABOL-X + SUPERIORMASS “ !!! Orang tengok mesi tak percaya punya dapat perubahan mendadak macam nie dalam masa 5 bulan je TANPA STEROID .

Kira natural pun dah boleb buat badan janji pkai Supplement yang betul.

#stanabolx
#superiormass
#superior14

#Superior_Mass adalah Mass Gainer buatan eropah yg kini semakin mendapat sambutan. Fungsinya sama seperti dengan Mass Gainer lain iaitu untuk menambah berat badan & saiz otot.

Tetapi jika bro ingin lebih berpuas hati, bro boleh cuba superior mass ini kerana ia lengkap dengan #Testo_Booster & diperbuat daripada Whey Protein 💯 buatan eropah.

Whatsapp utk order :

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#tambahkanberatbadan
#14102019

#Superior_Mass adalah Mass Gainer buatan eropah yg kini semakin mendapat sambutan. Fungsinya sama seperti dengan Mass Gainer lain iaitu untuk menambah berat badan & saiz otot.

Tetapi jika bro ingin lebih berpuas hati, bro boleh cuba superior mass ini kerana ia lengkap dengan #Testo_Booster & diperbuat daripada Whey Protein 💯 buatan eropah.

Whatsapp utk order :

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#tambahkanberatbadan
#14102019

#Superior_Mass adalah Mass Gainer buatan eropah yg kini semakin mendapat sambutan. Fungsinya sama seperti dengan Mass Gainer lain iaitu untuk menambah berat badan & saiz otot.

Tetapi jika bro ingin lebih berpuas hati, bro boleh cuba superior mass ini kerana ia lengkap dengan #Testo_Booster & diperbuat daripada Whey Protein 💯 buatan eropah.

Whatsapp utk order :

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#tambahkanberatbadan
#14102019

#Superior_Mass adalah Mass Gainer buatan eropah yg kini semakin mendapat sambutan. Fungsinya sama seperti dengan Mass Gainer lain iaitu untuk menambah berat badan & saiz otot.

Tetapi jika bro ingin lebih berpuas hati, bro boleh cuba superior mass ini kerana ia lengkap dengan #Testo_Booster & diperbuat daripada Whey Protein 💯 buatan eropah.

Whatsapp utk order :

http://www.wasap.my/60197242247

#SUPERIOR14
#SUPERIORMASS
#tambahkanberatbadan
#14102019

" TUKARKAN LEMAK-LEMAK KAT BADAN JADI TENAGA "

Mega Rasp nie fungsi dia nak tukarkan Lemak-Lemak kat badan anda tu jadi tenaga. Jadi semasa anda bersukan Lemak-Lemak tu akan jadi tenaga, kira masa exercise badan anda makin bertenaga dan cergas.

Jadi jika ada masalah berat badan berlebihan, lemak tebal kat perut dan pinggang, cepat letih dan kurang bertenaga.

Mega Rasp memang sangat sesuai dengan anda.

Mega Rasp selamat digunakan sebab kandungan dia 100% herba je, kira tak de barang yang berbahayalah dalam nie.

Jika minat whtsp je admin ok !

Harga Rm170
Free Tshirt Superior

Whtspp
.....019-7242247
.....019-7242247
.....019-7242247

http://www.wasap.my/60197242247

Pos 1 Malaysia 🇲🇾 #megarasp
#fatburner
#superior14
#13102019

" TUKARKAN LEMAK-LEMAK KAT BADAN JADI TENAGA "

Mega Rasp nie fungsi dia nak tukarkan Lemak-Lemak kat badan anda tu jadi tenaga. Jadi semasa anda bersukan Lemak-Lemak tu akan jadi tenaga, kira masa exercise badan anda makin bertenaga dan cergas.

Jadi jika ada masalah berat badan berlebihan, lemak tebal kat perut dan pinggang, cepat letih dan kurang bertenaga.

Mega Rasp memang sangat sesuai dengan anda.

Mega Rasp selamat digunakan sebab kandungan dia 100% herba je, kira tak de barang yang berbahayalah dalam nie.

Jika minat whtsp je admin ok !

Harga Rm170
Free Tshirt Superior

Whtspp
.....019-7242247
.....019-7242247
.....019-7242247

http://www.wasap.my/60197242247

Pos 1 Malaysia 🇲🇾 #megarasp
#fatburner
#superior14
#13102019