#NoranomCatering

Tag posts on Instagram

335 posts

Top Posts

As'salamualaikum korang, 
Tak lama jer lagi bulan Ramadhan hampir tiba,  julung kalinya NORANOM  Catering mengadakan #BuffetRamadhan2020. Dengan bertemakan Semarakkan Rasa Ramadhan. 
Okies, buat yang tercari-cari Buffet Ramadhan Best Sedap, dengan pakej harga yang amat berpatutan... Korang should try air tangan NORANOM Catering di Galeri Mufors Agenda Convention Centre.

Akan menyajikan 99 menu ala kampung yang mewah sedap yang akan mengamit memori korang pada kampung halaman.

Dewan yang luas, selesa, nyaman ada aircond, surau yang bersih selesa, terawih berjemaah pun  ada, parking pun banyak - percuma lagi!

Harga?
Pakej semeja - hanya RM51/per pax untuk 10 orang
Murah kannn?

Ada lagi... Baca : https://ninamirza.com/2020/03/07/buffet-ramadhan-2020-di-mufors-gallery-by-noranom-catering-sajikan-99-menu-ala-kampung/

Info lanjut 
Web: www.noranomeventcatering.com
FB : https://www.facebook.com/noranomcatering/
IG: @noranomcatering

Untuk tempahan WhatsApp 
Wani : +60176770237 
Fatin : +60103624711 
Salwan : +601111206562 
Nabila : +60176722548 
#NinaMirza #KBBA9 #buffetRamadhanSelangor #BuffetRamadhanKL
#NoranomCatering #GaleriMufors #AgendaCoventionCentre

As'salamualaikum korang,
Tak lama jer lagi bulan Ramadhan hampir tiba, julung kalinya NORANOM Catering mengadakan #BuffetRamadhan2020 . Dengan bertemakan Semarakkan Rasa Ramadhan.
Okies, buat yang tercari-cari Buffet Ramadhan Best Sedap, dengan pakej harga yang amat berpatutan... Korang should try air tangan NORANOM Catering di Galeri Mufors Agenda Convention Centre.

Akan menyajikan 99 menu ala kampung yang mewah sedap yang akan mengamit memori korang pada kampung halaman.

Dewan yang luas, selesa, nyaman ada aircond, surau yang bersih selesa, terawih berjemaah pun ada, parking pun banyak - percuma lagi!

Harga?
Pakej semeja - hanya RM51/per pax untuk 10 orang
Murah kannn?

Ada lagi... Baca : https://ninamirza.com/2020/03/07/buffet-ramadhan-2020-di-mufors-gallery-by-noranom-catering-sajikan-99-menu-ala-kampung/

Info lanjut
Web: www.noranomeventcatering.com
FB : https://www.facebook.com/noranomcatering/
IG: @noranomcatering

Untuk tempahan WhatsApp
Wani : +60176770237
Fatin : +60103624711
Salwan : +601111206562
Nabila : +60176722548
#NinaMirza #KBBA9 #buffetRamadhanSelangor #BuffetRamadhanKL
#NoranomCatering #GaleriMufors #AgendaCoventionCentre

Thank you to all of u for coming today. ALHAMDULILLAH. Thank you @dwenraha for all ur lovely collections in our studio today! Semua org in LOVE dgn baju2 u okay. Thank you to our partners @izzicanopy & @noranomcatering @dwenraha for everything. Long live @theplannerskl 😘 #openday #weddingplannermalaysia #pelamin #weddingsbyemma #izzicanopy #noranomcatering #dwenraha

Thank you to all of u for coming today. ALHAMDULILLAH. Thank you @dwenraha for all ur lovely collections in our studio today! Semua org in LOVE dgn baju2 u okay. Thank you to our partners @izzicanopy & @noranomcatering @dwenraha for everything. Long live @theplannerskl 😘 #openday #weddingplannermalaysia #pelamin #weddingsbyemma #izzicanopy #noranomcatering #dwenraha

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

Something peach & sweetness? 😍 | AFNAN + ATINA
xx
Pelamin & Decor by: @weddingsbyemma
Canopy, Table & Chairs: @izzicanopy 
Catering by: #noranomcatering 
xx
For more info about wedding decor & package pls contact/whatsapp us at 
018-9034282/012-3524005
Follow @weddingsbyemma
Fb: Weddings by Emma 
E: weddingsbyemma.we@gmail.com
Studio: 11 Avenue, Bandar Bukit Raja
#theplannerskl 
#weddingsbyemma #WEteam  #eventstylist #pelamin #solemnization #minipelamin #pelaminnikah #pelaminsanding #pelamintunang #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #pelamindewan #malaywedding #dais #weddingdecorator #eventdecorator

Something peach & sweetness? 😍 | AFNAN + ATINA
xx
Pelamin & Decor by: @weddingsbyemma
Canopy, Table & Chairs: @izzicanopy
Catering by: #noranomcatering
xx
For more info about wedding decor & package pls contact/whatsapp us at
018-9034282/012-3524005
Follow @weddingsbyemma
Fb: Weddings by Emma
E: weddingsbyemma.we@gmail.com
Studio: 11 Avenue, Bandar Bukit Raja
#theplannerskl
#weddingsbyemma #WEteam #eventstylist #pelamin #solemnization #minipelamin #pelaminnikah #pelaminsanding #pelamintunang #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #pelamindewan #malaywedding #dais #weddingdecorator #eventdecorator

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

Something peach & sweetness? 😍 | AFNAN + ATINA
xx
Pelamin & Decor by: @weddingsbyemma
Canopy, Table & Chairs: @izzicanopy 
Catering by: #noranomcatering 
xx
For more info about wedding decor & package pls contact/whatsapp us at 
018-9034282/012-3524005
Follow @weddingsbyemma
Fb: Weddings by Emma 
E: weddingsbyemma.we@gmail.com
Studio: 11 Avenue, Bandar Bukit Raja
#theplannerskl 
#weddingsbyemma #WEteam  #eventstylist #pelamin #solemnization #minipelamin #pelaminnikah #pelaminsanding #pelamintunang #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #pelamindewan #malaywedding #dais #weddingdecorator #eventdecorator

Something peach & sweetness? 😍 | AFNAN + ATINA
xx
Pelamin & Decor by: @weddingsbyemma
Canopy, Table & Chairs: @izzicanopy
Catering by: #noranomcatering
xx
For more info about wedding decor & package pls contact/whatsapp us at
018-9034282/012-3524005
Follow @weddingsbyemma
Fb: Weddings by Emma
E: weddingsbyemma.we@gmail.com
Studio: 11 Avenue, Bandar Bukit Raja
#theplannerskl
#weddingsbyemma #WEteam #eventstylist #pelamin #solemnization #minipelamin #pelaminnikah #pelaminsanding #pelamintunang #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #pelamindewan #malaywedding #dais #weddingdecorator #eventdecorator

Dah makan ke belom semua? Siapa dapat rasa kesedapan keenakan sajian dari @NORANOMCATERING Sabtu lalu masa #GRANDOPENINGSBYHWANGSAMELAWATI #25APRIL2015 ??? Ada nasi tomato, ayam masak merah bersama papadom dan salad, mi goreng, kuih kasuwi dan bingka dan air kopi O yg meletop!! Rugilah kalau melepas sbb SEDAP GLER MASHAALLAHβ™‘TQ @NORANOMCATERING sediakan makanan yg enak berkhasiat lg halalan toyiban utk semua #SUCIANS #SUCIANGELS #SUCIMUJAHIDAH #SBYHWANGSAMELAWATI 
NEXT KAMI AKAN TEMPAH LAGI UTK #SBYHSYAWALRTW IN SHAA ALLAHβ™‘BE READY SEMUA #SUCIMUJAHIDAH β™‘β™‘β™‘ #SBYH #SUCIBYYATTHAMZAH #SBYHSPONSORS #SBYHWANGSAMELAWATIGRANDOPENING #NORANOMCATERING

Dah makan ke belom semua? Siapa dapat rasa kesedapan keenakan sajian dari @NORANOMCATERING Sabtu lalu masa #GRANDOPENINGSBYHWANGSAMELAWATI #25APRIL2015 ??? Ada nasi tomato, ayam masak merah bersama papadom dan salad, mi goreng, kuih kasuwi dan bingka dan air kopi O yg meletop!! Rugilah kalau melepas sbb SEDAP GLER MASHAALLAHβ™‘TQ @NORANOMCATERING sediakan makanan yg enak berkhasiat lg halalan toyiban utk semua #SUCIANS #SUCIANGELS #SUCIMUJAHIDAH #SBYHWANGSAMELAWATI
NEXT KAMI AKAN TEMPAH LAGI UTK #SBYHSYAWALRTW IN SHAA ALLAHβ™‘BE READY SEMUA #SUCIMUJAHIDAH β™‘β™‘β™‘ #SBYH #SUCIBYYATTHAMZAH #SBYHSPONSORS #SBYHWANGSAMELAWATIGRANDOPENING #NORANOMCATERING

Most Recent

Alhamdulillah. Selesai untuk menu nasi ambeng harini. Abg rider kita pon dah ready tu nak hantar ke rumah anda semua. Senangkan.. anda #stayathome, kami yang #deliveryfood dekat anda... πŸ›΅πŸ’¨ .
.
Esok kami buka tempahan  set ikan cencaru bakar. Fuhhhh, duduk dekat rumah perkena ikan bakar cecah pulak dengan air asam special kami uishh memang layan kann... πŸ˜†

Cepat bagitahu isteri semua, esok rehat2 je tak payah masak.. order je dengan kami okay πŸ˜‰ Tempahan kami buka sehingga pukul 10 malam ni. .
.
🍲 Min order : 3 Pax .
.
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
.
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.
⏰ Masa penghantaran : 11 pagi - 2.30 ptg

Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“² 60103624711
πŸ“² 60104640194

#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

Alhamdulillah. Selesai untuk menu nasi ambeng harini. Abg rider kita pon dah ready tu nak hantar ke rumah anda semua. Senangkan.. anda #stayathome , kami yang #deliveryfood dekat anda... πŸ›΅πŸ’¨ .
.
Esok kami buka tempahan set ikan cencaru bakar. Fuhhhh, duduk dekat rumah perkena ikan bakar cecah pulak dengan air asam special kami uishh memang layan kann... πŸ˜†

Cepat bagitahu isteri semua, esok rehat2 je tak payah masak.. order je dengan kami okay πŸ˜‰ Tempahan kami buka sehingga pukul 10 malam ni. .
.
🍲 Min order : 3 Pax .
.
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
.
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.
⏰ Masa penghantaran : 11 pagi - 2.30 ptg

Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“² 60103624711
πŸ“² 60104640194

#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

Assalamualaikum semua πŸ€—

Bosan kan tiap hari menu nasi putih jee.
Jadi esok kami keluarkan menu special sikit iaitu SET NASI ARAB AYAM. Sekali korang makan confirm nak lagi! Tempahan dibuka sehingga malam ni je tauu. .
.
🍲 Min order : 3Pax .
.
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
.
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.
Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“²60103624711
πŸ“²60104640194

#stayathome
#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

Assalamualaikum semua πŸ€—

Bosan kan tiap hari menu nasi putih jee.
Jadi esok kami keluarkan menu special sikit iaitu SET NASI ARAB AYAM. Sekali korang makan confirm nak lagi! Tempahan dibuka sehingga malam ni je tauu. .
.
🍲 Min order : 3Pax .
.
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
.
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.
Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“²60103624711
πŸ“²60104640194

#stayathome
#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

Assalamualaikum semua πŸ€—
 #stayathome

Esok dah ada idea ke nak masak ape? Kalau tak ada idea dan tak tahu dah nak masak ape jom order je #fooddelivery dgn kami. Esok kami ada buat Set Nasi putih bersama daging masak lemak cili api. Tempahan dibuka sehingga malam ni. .
.
🍲 Min order : 3Pax .
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.

Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“² https://wa.me/60103624711
πŸ“²https://wa.me/60104640194
.
.
.
#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

Assalamualaikum semua πŸ€—
#stayathome

Esok dah ada idea ke nak masak ape? Kalau tak ada idea dan tak tahu dah nak masak ape jom order je #fooddelivery dgn kami. Esok kami ada buat Set Nasi putih bersama daging masak lemak cili api. Tempahan dibuka sehingga malam ni. .
.
🍲 Min order : 3Pax .
πŸ’° Caj penghantaran : RM4-RM8 (bergantung kpd kawasan penghantaran) .
πŸ›΅ Penhantaran ke puchong dan kawasan sekitarnya.. .
.

Bagi yang berminat nak order boleh whatsapp okay
πŸ“² https://wa.me/60103624711
πŸ“²https://wa.me/60104640194
.
.
.
#fooddeliverypuchong
#fooddeliverynoranom
#noranomcatering

As'salamualaikum korang, 
Tak lama jer lagi bulan Ramadhan hampir tiba,  julung kalinya NORANOM  Catering mengadakan #BuffetRamadhan2020. Dengan bertemakan Semarakkan Rasa Ramadhan. 
Okies, buat yang tercari-cari Buffet Ramadhan Best Sedap, dengan pakej harga yang amat berpatutan... Korang should try air tangan NORANOM Catering di Galeri Mufors Agenda Convention Centre.

Akan menyajikan 99 menu ala kampung yang mewah sedap yang akan mengamit memori korang pada kampung halaman.

Dewan yang luas, selesa, nyaman ada aircond, surau yang bersih selesa, terawih berjemaah pun  ada, parking pun banyak - percuma lagi!

Harga?
Pakej semeja - hanya RM51/per pax untuk 10 orang
Murah kannn?

Ada lagi... Baca : https://ninamirza.com/2020/03/07/buffet-ramadhan-2020-di-mufors-gallery-by-noranom-catering-sajikan-99-menu-ala-kampung/

Info lanjut 
Web: www.noranomeventcatering.com
FB : https://www.facebook.com/noranomcatering/
IG: @noranomcatering

Untuk tempahan WhatsApp 
Wani : +60176770237 
Fatin : +60103624711 
Salwan : +601111206562 
Nabila : +60176722548 
#NinaMirza #KBBA9 #buffetRamadhanSelangor #BuffetRamadhanKL
#NoranomCatering #GaleriMufors #AgendaCoventionCentre

As'salamualaikum korang,
Tak lama jer lagi bulan Ramadhan hampir tiba, julung kalinya NORANOM Catering mengadakan #BuffetRamadhan2020 . Dengan bertemakan Semarakkan Rasa Ramadhan.
Okies, buat yang tercari-cari Buffet Ramadhan Best Sedap, dengan pakej harga yang amat berpatutan... Korang should try air tangan NORANOM Catering di Galeri Mufors Agenda Convention Centre.

Akan menyajikan 99 menu ala kampung yang mewah sedap yang akan mengamit memori korang pada kampung halaman.

Dewan yang luas, selesa, nyaman ada aircond, surau yang bersih selesa, terawih berjemaah pun ada, parking pun banyak - percuma lagi!

Harga?
Pakej semeja - hanya RM51/per pax untuk 10 orang
Murah kannn?

Ada lagi... Baca : https://ninamirza.com/2020/03/07/buffet-ramadhan-2020-di-mufors-gallery-by-noranom-catering-sajikan-99-menu-ala-kampung/

Info lanjut
Web: www.noranomeventcatering.com
FB : https://www.facebook.com/noranomcatering/
IG: @noranomcatering

Untuk tempahan WhatsApp
Wani : +60176770237
Fatin : +60103624711
Salwan : +601111206562
Nabila : +60176722548
#NinaMirza #KBBA9 #buffetRamadhanSelangor #BuffetRamadhanKL
#NoranomCatering #GaleriMufors #AgendaCoventionCentre

"adik nak nasi lemak berapa bungkus ?"
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya. 
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢) 
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ : 
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL 
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di : 
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service 
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom

"adik nak nasi lemak berapa bungkus ?"
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya.
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢)
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ :
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di :
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom

Kacang Pool : First time nampak kat Buffet Ramadhan ada kacang pool dan ini memang sedap.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya. 
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢) 
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ : 
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL 
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di : 
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service 
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom

Kacang Pool : First time nampak kat Buffet Ramadhan ada kacang pool dan ini memang sedap.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya.
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢)
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ :
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di :
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom

Nasi Lemak Daun Pisang : Nak berbuka dengan sesuatu yabg simple dan klasik ? inilah jawapannya.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya. 
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢) 
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ : 
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL 
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di : 
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service 
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom #kbba9

Nasi Lemak Daun Pisang : Nak berbuka dengan sesuatu yabg simple dan klasik ? inilah jawapannya.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya.
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢)
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ :
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di :
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom #kbba9

Kambing Bakar : Salah satu menu di Noranom Catering & Event yang paling laku dan dicari-cari orang semasa pergi ke buffet Ramadhan.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya. 
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢) 
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun) 
𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ : 
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL 
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di : 
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service 
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom #kbba9

Kambing Bakar : Salah satu menu di Noranom Catering & Event yang paling laku dan dicari-cari orang semasa pergi ke buffet Ramadhan.
.

π’π„πŒπ€π‘π€πŠπŠπ€π 𝐑𝐀𝐒𝐀 π‘π€πŒπ€πƒπ€π ππ„π‘π’π€πŒπ€ ππŽπ‘π€ππŽπŒ π‚π€π“π„π‘πˆππ† & 𝐄𝐕𝐄𝐍𝐓

Buat julung kalinya, Noranom Catering Services akan mengadakan Buffet Ramadhan pada tahun 2020 ini dengan menawarkan hampir 99 pilihan menu juadah berbuka puasa dalam suasana yang mewah dan exclusive.

Lokasi : Dewan Agenda Suria Convention Centre (ASCC) @ Galeri Mufors, Subang Jaya.
Tarikh : 27 April 2020- 21 Mei 2020 (4 - 28 Ramadhan)
Masa : 6.30PM-9.30PM

ππ„πŒππ„π‹πˆπ€π 𝐀𝐖𝐀𝐋 (𝟷𝟾 π™΅πšŽπš‹πšžπšŠπš›πš’ 𝟸𝟢𝟸𝟢- 𝟸𝟼 π™°πš™πš›πš’πš• 𝟸𝟢𝟸𝟢)
Dewasa : RM53.00
Kanak-kanak : RM29.00 (6-11 tahun)
𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 ππˆπ€π’π€ :
Dewasa : RM63.00
Kanak-kanak : RM39.00

𝐇𝐀𝐑𝐆𝐀 πˆπ’π“πˆπŒπ„π–π€ :
RM510 (1xmeja = 10pax)

HARGA PROMOSI UNTUK 100 PELANGGAN TERAWAL
Dewasa : RM49.90

Tunggu apa lagi, Jom semarakkan rasa ramadhan tahun ini bersama Noranom Catering & Event.

Untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di :
https://bit.ly/325Oqc8 - Wani
https://bit.ly/2vLe3ms - Salwan
https://bit.ly/324jxF0 - Fatin
https://bit.ly/2SSGzdR - Nabila

Atau layari laman web kami di :
www.noranomeventcatering.com.my

Facebook Page : Noranom Catering Service
Instagram : @noranomcatering

Selamat mencuba dan semoga kita semua masih diberi peluang untuk menyambut bulan Ramadhan yang mulia pada tahun ini.

#NoranomCatering #NoranomEvent #BuffetRamadhan2020 #KambingBakar #saidilaxnoranom #kbba9

sambal udang #noranomcatering

sambal udang #noranomcatering

Kuih cara berlauk #noranomcatering

Kuih cara berlauk #noranomcatering

Sayur pisang masak lemak cili padi..#noranomcatering

Sayur pisang masak lemak cili padi.. #noranomcatering

The Reception of Hafiz Kutti & Nunna Ali, January 5th 2020.
Our TMPO team & friends.

#sitinurhaliza #izzicanopy #noranomcatering

The Reception of Hafiz Kutti & Nunna Ali, January 5th 2020.
Our TMPO team & friends.

#sitinurhaliza #izzicanopy #noranomcatering

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

MASIH BELUM RSVP ? 3 HARI JE LAGI TAU ! 😍

Jangan lupa datang untuk FOOD TESTING SESSION NORANOM.

JOM PAKAT2 WASAP KAMI UTK DATANG.

http://wasap.my/60102322760

IG : @sases.official
FB : sases
YouTube : SASES official
Whatsapp : 0102322760 (Puan Arnee) / 0182054007 (SASES HQ)

#SASES #success #SaifulSyukri #EventStylist #CheriteraQaseh #weddingplanner #weddingdecorator #eventdecorator #eventplanner #eventmanagement #bajupengantin #flowers #flowerstagram #flowerschool #lovequotes #fleurs #floral #tv3 #hollywood #weddingdress #weddingideas #tipsperkahwinan #tipskahwin #tipspengantin #kahwinlah #noranomcatering #puchong #selangor

Lagi testimoni drpd cust kami yg buat di  #villabusainna 
Tq Rafie & Syafie

#noranomcatering
#cateringfullpakej 
#cateringsedap 
#cateringpuchong
#cateringterbaik

Lagi testimoni drpd cust kami yg buat di #villabusainna
Tq Rafie & Syafie

#noranomcatering
#cateringfullpakej
#cateringsedap
#cateringpuchong
#cateringterbaik

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent  #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh#transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Dinner reception at T6 Lightgray Sg Buloh on 16 March 2019
.
The Planners Full Wedding Package inclusive of
🌸 venue @T6 Lightgray, Sungai Buloh
🌸 catering for 380 pax by Noranom Catering Services
🌸 dais & decorations by Weddings by Emma 🌸 make up by professional MUA
🌸 Wedding dress 🌸 chiavary chairs & tables by @izzicanopy 🌸 PA system
.

Great news! Our full package is now available at T6 Lightgray. .
However it is subject to dates availibility. First come first serve basis. .
.
Kindly call our Sales Associate to find out more:
Eddy: 011 1120 1221
wani: 017 6770 237
Izzat: 014 3292 447
.
.
#izzicanopy #weddingbyemma #noranomcatering #theplannerskl #marqueetent #pesonapengantin #weddingplanner #glasshouseseputeh #transparentcanopy #arabiancanopy #nikah #sanding #tunang #malaywedding #pakejkahwin #weddingplannermalaysia #weddingplanner #malaywedding #dais #chiavarychairs #raikancinta #mahligaicinta #kahwin #perkahwinan #birthdayparty #chinesewedding #indianwedding

Bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama padan. 
Majlis Resepsi Muhammad Zarif ❀️ Nurnajwa dan Miera Zulyana ❀️ Mukhriz Hazim.

Nak tahu apa je yang kami tawarkan dalam pakej yang nampak grand tapi harga berbaloi gila- gila ni, boleh call/whatsapp team kami dengan segeraaa πŸ‘‡
 60176770237
60103624711
60142267455

#noranomcatering #cateringmurah #cateringbajet #cateringekonomi #sedap #puchong #shahalam #putrajaya #cyberjaya #rawang #banting #petalingjaya
#kualalumpur #klang #damansara #subangjaya

Bagai pinang dibelah dua, sama cantik sama padan.
Majlis Resepsi Muhammad Zarif ❀️ Nurnajwa dan Miera Zulyana ❀️ Mukhriz Hazim.

Nak tahu apa je yang kami tawarkan dalam pakej yang nampak grand tapi harga berbaloi gila- gila ni, boleh call/whatsapp team kami dengan segeraaa πŸ‘‡
60176770237
60103624711
60142267455

#noranomcatering #cateringmurah #cateringbajet #cateringekonomi #sedap #puchong #shahalam #putrajaya #cyberjaya #rawang #banting #petalingjaya
#kualalumpur #klang #damansara #subangjaya

JAN 2019 HAPPY HOUR! Dear Valued Customers,β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Tahniah! Anda antara yang bakal menerima FREE Decor for Akad Nikah (as per pictures) worth RM 4500 by @weddingsbyemma

Syarat-syaratnya:
Hanya dengan membuat booking fees dalam  tempoh ini 13/01/19 (12pm) - 17/01/18 (10pm) utk House/Hall Decor package atau All-in package, dengan booking serendah RM 3000 anda bakal menerima 1 x Pelamin Akad Nikah bernilai RM 4500 secara FREE sahaja. Yes free decor for 1 event Akad Nikah! Best ke best? (Visa/Mastercard also Accepted) 
Offer ini terhad bagi yang booking date lebih awal sahaja! Whatsapp/call us more info ya!

0166251492 (mas)
017 677 0237 (wani)

Hurry guys!! β™₯️β™₯️β™₯️
#noranomcatering

JAN 2019 HAPPY HOUR! Dear Valued Customers,β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Tahniah! Anda antara yang bakal menerima FREE Decor for Akad Nikah (as per pictures) worth RM 4500 by @weddingsbyemma

Syarat-syaratnya:
Hanya dengan membuat booking fees dalam tempoh ini 13/01/19 (12pm) - 17/01/18 (10pm) utk House/Hall Decor package atau All-in package, dengan booking serendah RM 3000 anda bakal menerima 1 x Pelamin Akad Nikah bernilai RM 4500 secara FREE sahaja. Yes free decor for 1 event Akad Nikah! Best ke best? (Visa/Mastercard also Accepted)
Offer ini terhad bagi yang booking date lebih awal sahaja! Whatsapp/call us more info ya!

0166251492 (mas)
017 677 0237 (wani)

Hurry guys!! β™₯️β™₯️β™₯️
#noranomcatering

Selamat Tengah Hari Semua. 
Kami nak bagi tahu INFO PENTING, yang mungkin sesetengah dah tahu, untuk sesisapa yang masih belum tahu , pada 5 JANUARI 2019 ini Noranom Catering Services  akan mengadakan "OPEN DAY" , jadi sesiapa yang berminat untuk merasai  sajian hidangan lazat yang istimewa dari Noranom Catering Services atau nak tahu pakej apa yang kami tawarkan, bolehlah menghadirkan diri pada tarikh 05 JAN 2019 ini. 
DATE : SABTU - 05/01/2018 - FREE FOOD TESTING
- FREE QUOTATION
- FREE CONSULTATION

RSVP kehadiran anda.

Untuk pertanyaan alamat & kehadiran anda sila hubungi kami di :- πŸ“² 0142267455 Siti
www.wasap.my/60142267455

Boleh LIKE & FOLLOW kami di noranomcateringteam

#noranomcatering #kateringterbaik #kateringsedap #malaywedding #pakejlengkap #chiavarychairs

Selamat Tengah Hari Semua.
Kami nak bagi tahu INFO PENTING, yang mungkin sesetengah dah tahu, untuk sesisapa yang masih belum tahu , pada 5 JANUARI 2019 ini Noranom Catering Services akan mengadakan "OPEN DAY" , jadi sesiapa yang berminat untuk merasai sajian hidangan lazat yang istimewa dari Noranom Catering Services atau nak tahu pakej apa yang kami tawarkan, bolehlah menghadirkan diri pada tarikh 05 JAN 2019 ini.
DATE : SABTU - 05/01/2018 - FREE FOOD TESTING
- FREE QUOTATION
- FREE CONSULTATION

RSVP kehadiran anda.

Untuk pertanyaan alamat & kehadiran anda sila hubungi kami di :- πŸ“² 0142267455 Siti
www.wasap.my/60142267455

Boleh LIKE & FOLLOW kami di noranomcateringteam

#noranomcatering #kateringterbaik #kateringsedap #malaywedding #pakejlengkap #chiavarychairs

Salam Jumaat yang penuh barakah.

Wahhh nampak menarik kan?! Bukan je menarik, rasanya juga sedap dan pasti anda kan tertarik! Kami adakan food testing tak lama lagi! Nak join? Sekali survey boleh datang ke food testing kami! Yang penting kena inform saya dulu utk kehadiran anda ok? Mari rasa Food testing dari Noranom Catering. Tekan no di bawah utk pertanyaan dll.

0142267455

#noranomcatering #cateringsedap #cateringterbaik #pakejaqiqah #pakejlengkap #pakejkateringmurah

Salam Jumaat yang penuh barakah.

Wahhh nampak menarik kan?! Bukan je menarik, rasanya juga sedap dan pasti anda kan tertarik! Kami adakan food testing tak lama lagi! Nak join? Sekali survey boleh datang ke food testing kami! Yang penting kena inform saya dulu utk kehadiran anda ok? Mari rasa Food testing dari Noranom Catering. Tekan no di bawah utk pertanyaan dll.

0142267455

#noranomcatering #cateringsedap #cateringterbaik #pakejaqiqah #pakejlengkap #pakejkateringmurah

Cari katering sedap?
Terdapat pelbagai jenis pilihan bagi anda yang sedang tercari-cari pakej katering perkahwinan mahupun Majlis kecil-kecilan dan sebagainya.

Di Noranom Catering Services menawarkan pakej menarik & murah untuk anda semua bagi majlis yang diadakan sama ada di Hotel, di dalam dewan ataupun kanopi & khemah. Kami juga menyediakan pakej yang dilengkapi dengan pelbagai jenis hidangan pada masa kini.

Yang paling penting hidangan makanan yang kami sediakan dijamin bersih, sedap, kualiti yang terbaik dan juga menarik tau! Bagi menjamin kualiti perkhidmatan dan sajian, Noranom Catering Services menyediakan perkhidmatan pada harga yang berpatutan & mengikut bajet kesesuaian yang anda miliki.

Jadi tunggu apa lagi, berminat tempah sekarang, Noranom Catering Services lebih 10 tahun pengalaman. Puas hati terjamin, perkhidmatan kepuasan terjamin, servis yang laju & cepat untuk keselesaan pelanggan.

#noranomcatering #cateringsedap #cateringterbaik #cateringviral πŸ“ Click no di bawah untuk segala pertanyaan dan keterangan lanjutπŸ‘‡

www.wasap.my/60142267455

Cari katering sedap?
Terdapat pelbagai jenis pilihan bagi anda yang sedang tercari-cari pakej katering perkahwinan mahupun Majlis kecil-kecilan dan sebagainya.

Di Noranom Catering Services menawarkan pakej menarik & murah untuk anda semua bagi majlis yang diadakan sama ada di Hotel, di dalam dewan ataupun kanopi & khemah. Kami juga menyediakan pakej yang dilengkapi dengan pelbagai jenis hidangan pada masa kini.

Yang paling penting hidangan makanan yang kami sediakan dijamin bersih, sedap, kualiti yang terbaik dan juga menarik tau! Bagi menjamin kualiti perkhidmatan dan sajian, Noranom Catering Services menyediakan perkhidmatan pada harga yang berpatutan & mengikut bajet kesesuaian yang anda miliki.

Jadi tunggu apa lagi, berminat tempah sekarang, Noranom Catering Services lebih 10 tahun pengalaman. Puas hati terjamin, perkhidmatan kepuasan terjamin, servis yang laju & cepat untuk keselesaan pelanggan.

#noranomcatering #cateringsedap #cateringterbaik #cateringviral πŸ“ Click no di bawah untuk segala pertanyaan dan keterangan lanjutπŸ‘‡

www.wasap.my/60142267455

Susunan atur meja kerusi yang kemas dan tersusun .
.
.
. 
Call us to find out more about our packages 😊 
017-6770237 
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering#malaywedding#cateringmurahmalaysia#cateringbajetselangor#pakejkahwin#pakejtunang#pakejnikahmurah#canopy#pelamin#weddingplannermalaysia#weddingspacemalaysia

Susunan atur meja kerusi yang kemas dan tersusun .
.
.
.
Call us to find out more about our packages 😊
017-6770237
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering #malaywedding #cateringmurahmalaysia #cateringbajetselangor #pakejkahwin #pakejtunang #pakejnikahmurah #canopy #pelamin #weddingplannermalaysia #weddingspacemalaysia

Deco meja buffet kami. Simple but nice. Tidak terlampau serabut dengan hiasan😊
.
.
.
Call us to find out more about our packages 😊 
017-6770237 
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering#malaywedding#cateringmurahmalaysia#cateringbajetselangor#pakejkahwin#pakejtunang#pakejnikahmurah#canopy#pelamin#weddingplannermalaysia#weddingspacemalaysia

Deco meja buffet kami. Simple but nice. Tidak terlampau serabut dengan hiasan😊
.
.
.
Call us to find out more about our packages 😊
017-6770237
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering #malaywedding #cateringmurahmalaysia #cateringbajetselangor #pakejkahwin #pakejtunang #pakejnikahmurah #canopy #pelamin #weddingplannermalaysia #weddingspacemalaysia

Tetamu happy, Tuan rumah pon senang hati 😁
.
.
.
.

Call us to find out more about our packages 😊 
017-6770237 
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering#malaywedding#cateringmurahmalaysia#cateringbajetselangor#pakejkahwin#pakejtunang#pakejnikahmurah#canopy#pelamin#weddingplannermalaysia#weddingspacemalaysia

Tetamu happy, Tuan rumah pon senang hati 😁
.
.
.
.

Call us to find out more about our packages 😊
017-6770237
010-3624711
016-6251492

#noranomcatering #malaywedding #cateringmurahmalaysia #cateringbajetselangor #pakejkahwin #pakejtunang #pakejnikahmurah #canopy #pelamin #weddingplannermalaysia #weddingspacemalaysia