#MediFeet

Tag posts on Instagram

3.4k posts

Top Posts

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Hot seller back in stock in silky satin upper with iconic bucker. 
Available in black, navy blue and maroon. For complete colours and sizes, please visit our flagship store at MEDIFEET Shah Alam as per address given:
No.3, Ground Floor, Block 1, Pusat Perniagaan Worldwide, Seksyen 13, Jalan Tinju 13/51, Shah Alam.
Tel: 03-5513 3708

#medifeet #squaretoe #orthoticsystem #healthshoe #lifestylewellness #flatfeet #archsupportshoe

Hot seller back in stock in silky satin upper with iconic bucker.
Available in black, navy blue and maroon. For complete colours and sizes, please visit our flagship store at MEDIFEET Shah Alam as per address given:
No.3, Ground Floor, Block 1, Pusat Perniagaan Worldwide, Seksyen 13, Jalan Tinju 13/51, Shah Alam.
Tel: 03-5513 3708

#medifeet #squaretoe #orthoticsystem #healthshoe #lifestylewellness #flatfeet #archsupportshoe

New Arrival
UK3-UK9..MP9019..RM259
POSTAGE RM 1.00
Call/Whtsapp : +60122164771
#medifeet #healthshoe #shoe #KasutKesihatan

New Arrival
UK3-UK9..MP9019..RM259
POSTAGE RM 1.00
Call/Whtsapp : +60122164771
#medifeet #healthshoe #shoe #KasutKesihatan

Simple yet elegance court shoe with anti-shock padding.

This design will be available in all MEDIFEET branches by next week. You can contact or whatapps to 0125671157 our customer care for more info.

#medifeet #medifeethq #medifeetmalaysia #antishock #fairlady #courtshoe #healthstyle

Simple yet elegance court shoe with anti-shock padding.

This design will be available in all MEDIFEET branches by next week. You can contact or whatapps to 0125671157 our customer care for more info.

#medifeet #medifeethq #medifeetmalaysia #antishock #fairlady #courtshoe #healthstyle

Swinging it Biowalk Wedges! Fun loving comfort that suit your style and spirited personality. The best is when you find your feet feel groove in, all the while rewarding your feet with comfort.
Features:
.
-adjustable strap at your comfort level
-Velcro fasteners provide easy adjustability
-lightweight , durable and flexible sole
- fashionable, durable and soft upper material to touch
-specially developed insole with contour that shapes itself
.
#medifeet #medifeetmalaysia #healthshoe #healthstyleshoe #comfortshoe #travelshoe #travellerblogger #travelguide #travelinsylte

Swinging it Biowalk Wedges! Fun loving comfort that suit your style and spirited personality. The best is when you find your feet feel groove in, all the while rewarding your feet with comfort.
Features:
.
-adjustable strap at your comfort level
-Velcro fasteners provide easy adjustability
-lightweight , durable and flexible sole
- fashionable, durable and soft upper material to touch
-specially developed insole with contour that shapes itself
.
#medifeet #medifeetmalaysia #healthshoe #healthstyleshoe #comfortshoe #travelshoe #travellerblogger #travelguide #travelinsylte

No matter what you schedule looks like, ENERGYSTEPS Contourlite will get you through the days in comfort and style.

Available at www.medi-feet.com

#medifeet #energystepscontourlite #archsupport #plantarfasciitus #heelspurs #healthshoe #corporate

No matter what you schedule looks like, ENERGYSTEPS Contourlite will get you through the days in comfort and style.

Available at www.medi-feet.com

#medifeet #energystepscontourlite #archsupport #plantarfasciitus #heelspurs #healthshoe #corporate

Terima Kasih Atas Jemputan Sempena Hari Kesihatan KPWKM
#Medifeet #healthshoe #healthy #shoe #kasut #kesihatan 
Call/Whtsapp : +60122164771

Terima Kasih Atas Jemputan Sempena Hari Kesihatan KPWKM
#Medifeet #healthshoe #healthy #shoe #kasut #kesihatan
Call/Whtsapp : +60122164771

Most Recent

Cuba tengok anda dalam kategori yg mana?
.
Gaya pemakanan, gaya hidup, akan menentukan bahagian mana lemak terkumpul. Tanpa kita sedari, ia akan mendatangkan pelbagai risiko penyakit.
.
Type 1
Diet yang tak seimbang
Pemakanan yang tak seimbang tinggi gula dan lemak akan menyebabkan obesiti,
.
berita baik lemak di perut paling cepat turun dengan pemakanan sihat dan bersukan.
.
Type 2
Masalah perut buncit kecil begini diakibatkan pengambilan gula seperti chocolate bila kita stress.Stress dengan makanan bergula boleh buncit,jadi bila stress ganti dengan buah.
.
Type 3
Lemak tersebar di sekitar paha,
Lemak ini adalah akibat pengambilan makanan atau product yang mengandungi tinggi gluten(oat,barley,cereal grain boleh makan cuma jangan berlebihan) dan kurang bersukan atau aktiviti fizikal.
.
Type 4
Lemak buncit sedikit di kalangan wanita adalah disebabkan gaya hidup yang kurang aktif serta pemakanan kurang sihat,makan berlemak dan berminyak.
.
Type 5
Mereka yang mempunyai lemak dari pinggul ke betis ini sangat kurang melakukan senaman pada kaki,banyakkan aktiviti kardio dan pemakanan sihat.
.
Type 6
Perut yang buncit besar.Ini adalah diakibatkan dari gaya hidup yang pasif dan sedentary.Perlu lebih untuk lakukan senaman.
.
Intake FEBRUARYseason 54  Di buka Sekarang . KLIK LINK DI BIO IG atau wassap untuk maklumat program.
.
Coach Ina 📲 017-8789241
.
#befit_kakyus
#santaisantaikurus
.  teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Cuba tengok anda dalam kategori yg mana?
.
Gaya pemakanan, gaya hidup, akan menentukan bahagian mana lemak terkumpul. Tanpa kita sedari, ia akan mendatangkan pelbagai risiko penyakit.
.
Type 1
Diet yang tak seimbang
Pemakanan yang tak seimbang tinggi gula dan lemak akan menyebabkan obesiti,
.
berita baik lemak di perut paling cepat turun dengan pemakanan sihat dan bersukan.
.
Type 2
Masalah perut buncit kecil begini diakibatkan pengambilan gula seperti chocolate bila kita stress.Stress dengan makanan bergula boleh buncit,jadi bila stress ganti dengan buah.
.
Type 3
Lemak tersebar di sekitar paha,
Lemak ini adalah akibat pengambilan makanan atau product yang mengandungi tinggi gluten(oat,barley,cereal grain boleh makan cuma jangan berlebihan) dan kurang bersukan atau aktiviti fizikal.
.
Type 4
Lemak buncit sedikit di kalangan wanita adalah disebabkan gaya hidup yang kurang aktif serta pemakanan kurang sihat,makan berlemak dan berminyak.
.
Type 5
Mereka yang mempunyai lemak dari pinggul ke betis ini sangat kurang melakukan senaman pada kaki,banyakkan aktiviti kardio dan pemakanan sihat.
.
Type 6
Perut yang buncit besar.Ini adalah diakibatkan dari gaya hidup yang pasif dan sedentary.Perlu lebih untuk lakukan senaman.
.
Intake FEBRUARYseason 54 Di buka Sekarang . KLIK LINK DI BIO IG atau wassap untuk maklumat program.
.
Coach Ina 📲 017-8789241
.
#befit_kakyus
#santaisantaikurus
.  teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

🦶 27 de enero y 3 de febrero 🦶
.
CURSO Estética Integral del Tratamiento del pie. Aquí os dejamos el programa.
.
📲 Reservas e info: 628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #estetica #hidratacion #hiperhidrosis #hipertrofia #cuticula #uñas #hongos #hongosuñas #masaje #masajes #piescuidados #pie #pies

🦶 27 de enero y 3 de febrero 🦶
.
CURSO Estética Integral del Tratamiento del pie. Aquí os dejamos el programa.
.
📲 Reservas e info: 628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #estetica #hidratacion #hiperhidrosis #hipertrofia #cuticula #uñas #hongos #hongosuñas #masaje #masajes #piescuidados #pie #pies

Grab this Ballerina Shoes for only RM 209 at our outlet
.
.
For online purchase do whatsapp us at 012 228 7541 😘
.
#medifeet #medifeetkedah

Grab this Ballerina Shoes for only RM 209 at our outlet
.
.
For online purchase do whatsapp us at 012 228 7541 😘
.
#medifeet #medifeetkedah

Medifeet
sangat selesa bila dipakai
harga berbaloi dengan kualiti
.
klik link di bawah untuk order:
http://www.wasap.my/601119452584/
.
#medifeet 
#medifeetnurse 
#kasutputih 
#kasuthitamputih 
#kasutnurse
#kod1231/1236

Medifeet
sangat selesa bila dipakai
harga berbaloi dengan kualiti
.
klik link di bawah untuk order:
http://www.wasap.my/601119452584/
.
#medifeet
#medifeetnurse
#kasutputih
#kasuthitamputih
#kasutnurse
#kod1231 /1236

Medifeet
sangat selesa bila dipakai
harga berbaloi dengan kualiti
.
klik link di bawah untuk order:
http://www.wasap.my/601119452584/
.
#medifeet 
#medifeetnurse 
#kasutputih 
#kasuthitamputih 
#kasutnurse

Medifeet
sangat selesa bila dipakai
harga berbaloi dengan kualiti
.
klik link di bawah untuk order:
http://www.wasap.my/601119452584/
.
#medifeet
#medifeetnurse
#kasutputih
#kasuthitamputih
#kasutnurse

The perfect balance of health-meets-style, SpineGuard Tech is here for your festive mood! Featuring all with built-in cushioning and support!

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #spineguard #archsupport #pronation #smartcasual #healthstyle

The perfect balance of health-meets-style, SpineGuard Tech is here for your festive mood! Featuring all with built-in cushioning and support!

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #spineguard #archsupport #pronation #smartcasual #healthstyle

NEW ARRIVALS NURSING SHOE YEAR 2020
.
Khas untuk jururawat kita..beberapa pilihan bentuk kasut hitam dan putih telah dikilangkan.
Selain Jenama Medifeet,jenama STEPCARE juga sesuai untuk mereka yang..
1.berjalan dan berdiri lama
2.sakit kaki,lutut pinggang belakang
3.flatfeet
4.bunion
5.arthitis
6.obesity
7.sakit tumit dan tapak kaki
8.maternity
.
Kualiti yang sangat bagus berbaloi dengan harganya.Terdapat saiz UK3 - UK9
.
Sila hubungi kami di talian +60122164771
+60122164771
+60122164771

untuk tempahan dan jemputan kami ke tempat anda.
.
#STEPCARE #MEDIFEET #HEALTHYSHOE #KASUTKESIHATAN #sakitkakiku

NEW ARRIVALS NURSING SHOE YEAR 2020
.
Khas untuk jururawat kita..beberapa pilihan bentuk kasut hitam dan putih telah dikilangkan.
Selain Jenama Medifeet,jenama STEPCARE juga sesuai untuk mereka yang..
1.berjalan dan berdiri lama
2.sakit kaki,lutut pinggang belakang
3.flatfeet
4.bunion
5.arthitis
6.obesity
7.sakit tumit dan tapak kaki
8.maternity
.
Kualiti yang sangat bagus berbaloi dengan harganya.Terdapat saiz UK3 - UK9
.
Sila hubungi kami di talian +60122164771
+60122164771
+60122164771

untuk tempahan dan jemputan kami ke tempat anda.
.
#STEPCARE #MEDIFEET #HEALTHYSHOE #KASUTKESIHATAN #sakitkakiku

🦶 27 de enero y 3 de febrero 🦶
.
CURSO Estética Integral del Tratamiento del pie. Aquí os dejamos el programa.
.
📲 Reservas e info: 628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #estetica #hidratacion #hiperhidrosis #hipertrofia #cuticula #uñas #hongos #hongosuñas #masaje #masajes #piescuidados #pie #pies

🦶 27 de enero y 3 de febrero 🦶
.
CURSO Estética Integral del Tratamiento del pie. Aquí os dejamos el programa.
.
📲 Reservas e info: 628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #estetica #hidratacion #hiperhidrosis #hipertrofia #cuticula #uñas #hongos #hongosuñas #masaje #masajes #piescuidados #pie #pies

Hi, now we have promo for medifeet shoes range. We have few designs, can directly PM me for info! .
.
#medifeet #kasutmedifeet #kasutmurah #kasutmalaysia

Hi, now we have promo for medifeet shoes range. We have few designs, can directly PM me for info! .
.
#medifeet #kasutmedifeet #kasutmurah #kasutmalaysia

Berminat? Klik link di bio @befit_kakyus .
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Berminat? Klik link di bio @befit_kakyus .
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Mission accomplished. My 5th collections of @saramax_malaysia shoes. U can get variety of super comfy shoes by SaraMax & @medifeet_malaysia at ioi City Mall besides other outlets as well.#saramax #medifeet #ioicitymallputrajaya #shopping #shopaholic #saturday

Mission accomplished. My 5th collections of @saramax_malaysia shoes. U can get variety of super comfy shoes by SaraMax & @medifeet_malaysia at ioi City Mall besides other outlets as well. #saramax #medifeet #ioicitymallputrajaya #shopping #shopaholic #saturday

- Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama saya Coach Bariah.
.
Klik link di bio ig @bariah_jeff untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Bariah +0127558742
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun lps2, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Bariah. Cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasanga #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak
#tv3#easymealprep #coachonline 
#astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#cikgusekolah
#kelasngaji#bangsarsouth - #regrann - #regrann

- Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama saya Coach Bariah.
.
Klik link di bio ig @bariah_jeff  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Bariah +0127558742
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun lps2, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Bariah. Cuba sekali dulu.. pasti nak lagi 😁
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasanga   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak
#tv3 #easymealprep   #coachonline  
#astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #cikgusekolah
#kelasngaji #bangsarsouth - #regrann - #regrann

Shine bright in Fairlady peep toe!! Our classic , comfortable with built-in anti shock padding.

Available in website www.medi-feet.com

#medifeet #fairlady #antishock #poron #executive #corporate

Shine bright in Fairlady peep toe!! Our classic , comfortable with built-in anti shock padding.

Available in website www.medi-feet.com

#medifeet #fairlady #antishock #poron #executive #corporate

Why not untuk tahun 2020 anda buat sedikit rombakan kewangan anda kepada makanan.
.
Kalau sampai rm540 setiap bulan.Tapi tu buatkan kita tak sihat dan badan makin naik 😭😭😭 SAD BUT TRUE
.
Ubah amount tersebut untuk barang mentah dan masak sendiri.Cuba anda kira balik untuk bulan Februari tahun 2020.Mesti jimat.
.
Dalam program kami,memang kami sarankan peserta kami untuk masak sendiri.Tapi purpose kami bukan la nak jimat,tapi lebih kepada health awareness.
.
Banyak feedback kami dapat,duit mereka lebih jimat dengan program kami.
.
Tiga manfaat mereka akan dapat iaitu:
1️⃣ Kesihatan.
2️⃣ Kewangan.
3️⃣ Kebahagian
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List .
📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Why not untuk tahun 2020 anda buat sedikit rombakan kewangan anda kepada makanan.
.
Kalau sampai rm540 setiap bulan.Tapi tu buatkan kita tak sihat dan badan makin naik 😭😭😭 SAD BUT TRUE
.
Ubah amount tersebut untuk barang mentah dan masak sendiri.Cuba anda kira balik untuk bulan Februari tahun 2020.Mesti jimat.
.
Dalam program kami,memang kami sarankan peserta kami untuk masak sendiri.Tapi purpose kami bukan la nak jimat,tapi lebih kepada health awareness.
.
Banyak feedback kami dapat,duit mereka lebih jimat dengan program kami.
.
Tiga manfaat mereka akan dapat iaitu:
1️⃣ Kesihatan.
2️⃣ Kewangan.
3️⃣ Kebahagian
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List .
📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Berita baik untuk anda yang masih belum capai misi turun berat dan gaya hidup sihat. It's never too late to get healthy! .
Dalam program #befitonline ni, saya sediakan Meal Plan selama 25 hari, lengkap dengan groceries list dan resepi. You all dah tak perlu kira kalori. Setiap orang akan dapat personalised Meal Plan dengan pilihan makanan yang tepat supaya dapat turun berat dengan sihat.
.
Guidance tentang portion yang betul dan ilmu pemakanan pun diberi. Video workout pun diberi, supaya dapat cover rule 80%-20%.
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List .
📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Berita baik untuk anda yang masih belum capai misi turun berat dan gaya hidup sihat. It's never too late to get healthy! .
Dalam program #befitonline ni, saya sediakan Meal Plan selama 25 hari, lengkap dengan groceries list dan resepi. You all dah tak perlu kira kalori. Setiap orang akan dapat personalised Meal Plan dengan pilihan makanan yang tepat supaya dapat turun berat dengan sihat.
.
Guidance tentang portion yang betul dan ilmu pemakanan pun diberi. Video workout pun diberi, supaya dapat cover rule 80%-20%.
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List .
📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

TRANSFORMASI 25 HARI 💃🏻⠀
.
Bella nak turun berat badan sebab nak kahwin je...
.
Sebab nak match kan dengan pakaian pengantin yang ala-ala jawa yang memerlukan berat yang ideal.
.
What happen to her?Bella terpaksa kurus dan ideal weight sehingga sekarang.Berat terus tak naik-naik.
.
Best ke best? Ada di sini bakal pengantin baru atau bakal bertunang?
.
Gunakan why anda untuk nak kurus
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List 📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

TRANSFORMASI 25 HARI 💃🏻⠀
.
Bella nak turun berat badan sebab nak kahwin je...
.
Sebab nak match kan dengan pakaian pengantin yang ala-ala jawa yang memerlukan berat yang ideal.
.
What happen to her?Bella terpaksa kurus dan ideal weight sehingga sekarang.Berat terus tak naik-naik.
.
Best ke best? Ada di sini bakal pengantin baru atau bakal bertunang?
.
Gunakan why anda untuk nak kurus
.
Pendaftaran Online Coaching Intake Februari 2020 Kini Dibuka
.
📱 Whatsapp Group Mentoring Coaching
🍠 25 Meal Plan Healthy Recipe
🏆 Combo Workout Exercise Online
📚 Everyday Best Topic About Dieting
🛒 Groceries List 📢 PENDAFTARAN DIBUKA
🔴 SLOT TERHAD
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
#teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Nampak lebih kurang sama nilai kalori dua2 ni kan? Tapi kandungan nutrisi jauh berbeza!
.
Boleh je nak makan kerepek semua ni.. tapi kita fahamkan dan masterkan kalori makanan kita. So kita tau nak control..
.
Kadang2 kita ingat kita dah makan kalori sikit. Kita guna calorie calculator apps, kita yakin OK dah. Tapi kita terlepas pandang, yg kalori sikit tu la menyebabkan berat badan tak turun, malah makan naik!
.
Ini terjadi bila terlalu sedikit nutrien yg badan kita boleh dpt manfaat dari makanan kita. Inilah yg kita panggil sebagai EMPTY CALORIE FOOD!
.
In the end, kita turun kg, tapi yg turun tu otot.. sikit sahaja lemak! Apa kesan dia? ❌Kulit mula menggelebeh, ❌rasa lesu, ❌muka nampak pucat dan kusam, ❌kg naik balik! Dek kerana kesilapan nutrisi vs kalori 😰
.
Jom kawan2. Kita improve bab ni ❤️
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Nampak lebih kurang sama nilai kalori dua2 ni kan? Tapi kandungan nutrisi jauh berbeza!
.
Boleh je nak makan kerepek semua ni.. tapi kita fahamkan dan masterkan kalori makanan kita. So kita tau nak control..
.
Kadang2 kita ingat kita dah makan kalori sikit. Kita guna calorie calculator apps, kita yakin OK dah. Tapi kita terlepas pandang, yg kalori sikit tu la menyebabkan berat badan tak turun, malah makan naik!
.
Ini terjadi bila terlalu sedikit nutrien yg badan kita boleh dpt manfaat dari makanan kita. Inilah yg kita panggil sebagai EMPTY CALORIE FOOD!
.
In the end, kita turun kg, tapi yg turun tu otot.. sikit sahaja lemak! Apa kesan dia? ❌Kulit mula menggelebeh, ❌rasa lesu, ❌muka nampak pucat dan kusam, ❌kg naik balik! Dek kerana kesilapan nutrisi vs kalori 😰
.
Jom kawan2. Kita improve bab ni ❤️
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Salam Jumaat.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Salam Jumaat.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

IDAMAN RAMAI NI KAN?
.
Sebab mmg ramai hadap masalah perut buncit xkira lelaki atau perempuan
.
Paling best sambil hilang perut buncit tu, akan hilang jugak
.
• berat badan
• sakit tumit
• sakit lutut
• sakit pinggang
.
Of course awak akan bertukar size!
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

IDAMAN RAMAI NI KAN?
.
Sebab mmg ramai hadap masalah perut buncit xkira lelaki atau perempuan
.
Paling best sambil hilang perut buncit tu, akan hilang jugak
.
• berat badan
• sakit tumit
• sakit lutut
• sakit pinggang
.
Of course awak akan bertukar size!
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Sebabnya telur putih ni lah kaya dengan protein.
.
🔥 Protein adalah makanan kepada otot kita.
🔥 Bila otot terjaga, maka metabolism kita sentiasa optimum.
🔥 Bermaksud, badan akan burn more calories.
🔥 Sebab tu lagi mudah nak turun berat badan!
.
Info2 macam ni yg kita tekan kan dlm program!
.
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Sebabnya telur putih ni lah kaya dengan protein.
.
🔥 Protein adalah makanan kepada otot kita.
🔥 Bila otot terjaga, maka metabolism kita sentiasa optimum.
🔥 Bermaksud, badan akan burn more calories.
🔥 Sebab tu lagi mudah nak turun berat badan!
.
Info2 macam ni yg kita tekan kan dlm program!
.
.
. 🔥🔥 PENDAFTARAN INTAKE FEBRUARI 2020 KINI DIBUKA 🔥🔥
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

TIADA LAGI PIPI PAU😁.
.
Perasaan yang tak boleh digambarkan. Semua effort sangat2 berbaloi.
.
Mesti rasa ramai yg nak turunkan berat badan, ramai yg nak belajar ilmu diet. Tapi ramai yang masih ragu2, takut tak boleh commit, takut tak sempat masak, mahal dan banyak lagi TAPI.
.
Masa saya mula2 nak join dulu, saya just DECIDE, lepas tu REDAH jerr...baru jadikk. Kalau dok pikir macam2 memang tak kemana.
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

TIADA LAGI PIPI PAU😁.
.
Perasaan yang tak boleh digambarkan. Semua effort sangat2 berbaloi.
.
Mesti rasa ramai yg nak turunkan berat badan, ramai yg nak belajar ilmu diet. Tapi ramai yang masih ragu2, takut tak boleh commit, takut tak sempat masak, mahal dan banyak lagi TAPI.
.
Masa saya mula2 nak join dulu, saya just DECIDE, lepas tu REDAH jerr...baru jadikk. Kalau dok pikir macam2 memang tak kemana.
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Protein sihat yg perlu diambil semasa diet
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Protein sihat yg perlu diambil semasa diet
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

MIN mohon jutaan maaf dgn post ini.Tiada niat untuk menyinggung perasaan sesiapa.Sebelum MIN kongsikan gambar2 ini,MIN dah dapat KEBENARAN drpd PESAKITNYA untuk dikongsikan betapa BAHAYANYA PENYAKIT #DIABETIS (kencingManis).
MIN pn risau kalau2 kena penyakit ini.Penyakit ni tak kira UMUR,KETURUNAN,AGAMA Dan BANGSA.
Apa yang MIN nk bagitahu,Jom kita sama2 jaga pemakanan kita dan amalkan gaya hidup yang sihat. *Min ada special medifeet diabetic shoes utk pesakit diabetic.
*Kalau berminat boleh 
Whtsapp +60122164771

Terima kasih *kita doakan agar pesakit ini cepat sembuh seperti sedia kala.

#medifeet #kasutkesihatan #isralife #diabeticshoes #kencingmanis

MIN mohon jutaan maaf dgn post ini.Tiada niat untuk menyinggung perasaan sesiapa.Sebelum MIN kongsikan gambar2 ini,MIN dah dapat KEBENARAN drpd PESAKITNYA untuk dikongsikan betapa BAHAYANYA PENYAKIT #DIABETIS (kencingManis).
MIN pn risau kalau2 kena penyakit ini.Penyakit ni tak kira UMUR,KETURUNAN,AGAMA Dan BANGSA.
Apa yang MIN nk bagitahu,Jom kita sama2 jaga pemakanan kita dan amalkan gaya hidup yang sihat. *Min ada special medifeet diabetic shoes utk pesakit diabetic.
*Kalau berminat boleh
Whtsapp +60122164771

Terima kasih *kita doakan agar pesakit ini cepat sembuh seperti sedia kala.

#medifeet #kasutkesihatan #isralife #diabeticshoes #kencingmanis

.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak  berlebihan, kurus cara sihat bersama saya.
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching & mentoring bersama team kami.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama saya.
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +6012-2206488
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching & mentoring bersama team kami.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Looking to add a little glam to this lunar new year? Soft elastic material and luxe stud detailing with 3point support.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #3pointsupport #bunion #festiveseasons

Looking to add a little glam to this lunar new year? Soft elastic material and luxe stud detailing with 3point support.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #3pointsupport #bunion #festiveseasons

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Size: UK 3 - UK 9
Price: RM239

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Medical range for all.
Simple + hidden comfort insole + lightweighted - great for taking on your adventure around the globe.

Available in www.medi-feet.com

#medifeet #medical #diabetic #comforthealth #lightweighted #casual #travel

Simple lunch.  Tapi kenyang sampai tersandar😅.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Simple lunch. Tapi kenyang sampai tersandar😅.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

DAH LUNCH SEMUA 
Sambil tu jom dengar

Amanah...jaga kesihatan sebab kita akan dipersolkan di akhirat kelak.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @ einaa_kamal untuk mendaftar 👆🏼
.
Coach Ina📲  017-8789241
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet -

DAH LUNCH SEMUA
Sambil tu jom dengar

Amanah...jaga kesihatan sebab kita akan dipersolkan di akhirat kelak.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @ einaa_kamal untuk mendaftar 👆🏼
.
Coach Ina📲 017-8789241
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team kami
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet -

Amanah...jaga kesihatan sebab kita akan dipersolkan di akhirat kelak.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Amanah...jaga kesihatan sebab kita akan dipersolkan di akhirat kelak.
.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus 💪🏼 .
Click link di bio ig @befit_kakyus  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

🦶 CURSOS MEDI feet impartidos por Amparo Torres 🦶
.
1️⃣ Estética Integral del Tratamiento del pie: 27 de enero y 3 de febrero. Aquí os dejamos el programa del curso.
.
2️⃣ Reflexología: 10 y 17 de febrero.
.
.
📲 Reservas e información:
628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #instamoment #picsoftheday #pies #formacion #reflexologiapodal #pie

🦶 CURSOS MEDI feet impartidos por Amparo Torres 🦶
.
1️⃣ Estética Integral del Tratamiento del pie: 27 de enero y 3 de febrero. Aquí os dejamos el programa del curso.
.
2️⃣ Reflexología: 10 y 17 de febrero.
.
.
📲 Reservas e información:
628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #instamoment #picsoftheday #pies #formacion #reflexologiapodal #pie

🦶 CURSOS MEDI feet impartidos por Amparo Torres 🦶
.
1️⃣ Estética Integral del Tratamiento del pie: 27 de enero y 3 de febrero. Aquí os dejamos el programa del curso.
.
2️⃣ Reflexología: 10 y 17 de febrero.
.
.
📲 Reservas e información:
628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #instamoment #picsoftheday #pies #formacion #reflexologiapodal #pie

🦶 CURSOS MEDI feet impartidos por Amparo Torres 🦶
.
1️⃣ Estética Integral del Tratamiento del pie: 27 de enero y 3 de febrero. Aquí os dejamos el programa del curso.
.
2️⃣ Reflexología: 10 y 17 de febrero.
.
.
📲 Reservas e información:
628 70 20 46 (Rosabel)
.
Los pies representan microcosmos perfectos del cuerpo y transmiten impresiones de la vida. Sólo si te aventuras a explorarlos, podrás descubrir que la salud y bienestar se encuentran en ellos.
.
.
#medifeet #cursos #esteticadelpie #reflexologia #murcia #alcantarilla #tratamientoscorporales #salud #bienestar #indermo #instamoment #picsoftheday #pies #formacion #reflexologiapodal #pie

12.01.2020 บาดเจ็บด้วยอาการ “โรคเอ็นฝ่าเท้าอักเสบ (Plantar fascia)” หรือ “รองช้ำ” ต้องเลือกรองเท้าให้เหมาะกับโรคที่เป็นอยู่ คือจริงๆมองข้ามรองเท้าแบรนด์นี้เลยล่ะ #MediFeet (Medical Health Shoe Solutions) ทำเมินไม่สนใจ ซึ่งคุณสมบัติของรองเท้าแบรนด์นี้ช่วยบรรเทาอาการเจ็บได้เลย ใส่เดินสบายล่ะ #วิ่งเองเจ็บเอง #เสียเงินค่ารองเท้าเอง #2990 ช่วงนี้วุ่นวายกับเรื่อง #รองเท้า #เท้า  ไปรักษาอาการบาดเจ็บจากแพทย์ BASEM เลยได้รับการแนะนำจากแพทย์ฯ ว่าควรหารองเท้าที่เหมาะกับอาการบาดเจ็บ ลองมาหลายแบรนด์ล่ะนะ ก็ยังเจ็บเหมือนเดิม แบรนด์นี้ใส่แล้วเป็นมิตรกับเท้าทันที😁 #สีสรรไม่สวยแต่ช่วยให้หายเจ็บเท้าได้

12.01.2020 บาดเจ็บด้วยอาการ “โรคเอ็นฝ่าเท้าอักเสบ (Plantar fascia)” หรือ “รองช้ำ” ต้องเลือกรองเท้าให้เหมาะกับโรคที่เป็นอยู่ คือจริงๆมองข้ามรองเท้าแบรนด์นี้เลยล่ะ #MediFeet (Medical Health Shoe Solutions) ทำเมินไม่สนใจ ซึ่งคุณสมบัติของรองเท้าแบรนด์นี้ช่วยบรรเทาอาการเจ็บได้เลย ใส่เดินสบายล่ะ #ว ิ่งเองเจ็บเอง #เส ียเงินค่ารองเท้าเอง #2990 ช่วงนี้วุ่นวายกับเรื่อง #รองเท ้า #เท ้า ไปรักษาอาการบาดเจ็บจากแพทย์ BASEM เลยได้รับการแนะนำจากแพทย์ฯ ว่าควรหารองเท้าที่เหมาะกับอาการบาดเจ็บ ลองมาหลายแบรนด์ล่ะนะ ก็ยังเจ็บเหมือนเดิม แบรนด์นี้ใส่แล้วเป็นมิตรกับเท้าทันที😁 #ส ีสรรไม่สวยแต่ช่วยให้หายเจ็บเท้าได้

Nak berjalan sambil membentuk badan yg lbh baik ?
Sandals ni dpt membantu anda 🤗

Fungsi sandals ni jg membantu membetulkan posture berjalan dan mengurangkan sakit sendi.

Code: MS179-2 pink  MS179-6 black 
Price: RM 259
Postage: RM 10

For online purchase, 
WhatsApp http://medifeetkedah.wasap.my/
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #poweredbyporon #medifeetmalaysia #orthoticsystem #diabeticshoes
#fitslimmimg #rocking #svago #posture

Nak berjalan sambil membentuk badan yg lbh baik ?
Sandals ni dpt membantu anda 🤗

Fungsi sandals ni jg membantu membetulkan posture berjalan dan mengurangkan sakit sendi.

Code: MS179-2 pink MS179-6 black
Price: RM 259
Postage: RM 10

For online purchase,
WhatsApp http://medifeetkedah.wasap.my/
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #poweredbyporon #medifeetmalaysia #orthoticsystem #diabeticshoes
#fitslimmimg #rocking #svago #posture

CLEARANCE STOCK TAHUN BARU 2020 ??
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️ Ya..mulai hari ini hingga habis stok MIN nak  clearkan.🤩🤩🤩
.
HARGA CLEAR STOCK MEMANG SIS TAK AKAN PERCAYA.JOM DATANG RAMAI2 DAPATKAN STOCK YG TERHIDANG.Kalau dah HABIS jangan nangis 🤨
.
Serius SIS  akan rambang mata tengok kasut2 yang MIN nak clearkan.
.
CEPATLAH KE KEDAI MEDIFEET SENAWANG
.
+60122925244
+60122925244
+60122925244
.
Nak Beli Kasut Clearance Stock,Sambil tu boleh SIS Cuci Mata Tengok Yang Terbaru.

#Medifeet #ClearanceStocks #medifeetsenawang #ChineseNewYear #2020

CLEARANCE STOCK TAHUN BARU 2020 ??
♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️ Ya..mulai hari ini hingga habis stok MIN nak clearkan.🤩🤩🤩
.
HARGA CLEAR STOCK MEMANG SIS TAK AKAN PERCAYA.JOM DATANG RAMAI2 DAPATKAN STOCK YG TERHIDANG.Kalau dah HABIS jangan nangis 🤨
.
Serius SIS akan rambang mata tengok kasut2 yang MIN nak clearkan.
.
CEPATLAH KE KEDAI MEDIFEET SENAWANG
.
+60122925244
+60122925244
+60122925244
.
Nak Beli Kasut Clearance Stock,Sambil tu boleh SIS Cuci Mata Tengok Yang Terbaru.

#Medifeet #ClearanceStocks #medifeetsenawang #ChineseNewYear #2020

Saya pun bermula sebagai peserta program befit online coaching.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak  berlebihan, kurus cara sihat bersama saya.
.
Click link di bio ig @cda_cda untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +0122206488
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching & mentoring bersama team kami.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Saya pun bermula sebagai peserta program befit online coaching.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama saya.
.
Click link di bio ig @cda_cda  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Rasidah +0122206488
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Saya sangat recommend intake kali ini bagi yang tengah diet atau dah cuba diet tak jadi tahun ni, rasai pengalaman coaching & mentoring bersama team kami.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

Bayangkan jika anda start diet sekarang.  Your figure, lifestye will totally change.
.
So, kalau boleh start sekarang kenapa perlu tunggu lagi kan?.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus.
.
Click link di bio ig @befit_kakyus untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Recommended untuk yang dah pernah berdiet tapi tak jadi & yang tak pernah diet sekalipun rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
 #teammaizainol#kelasmasakonline#medifeet#footlink#fyi#workfromhome#tipsdiet#kurusonline#dramasangat #jomkurus #tipsdiet #kelasmasak#tv3#easymealprep #coachonline #astroworld #homeworkout#teamnickhinhussien#teamahmadmizah#bajurenangplussize#talam#diet

Bayangkan jika anda start diet sekarang. Your figure, lifestye will totally change.
.
So, kalau boleh start sekarang kenapa perlu tunggu lagi kan?.
.
Jom belajar tentang diet sihat cara simple 100% online untuk hilangkan lemak berlebihan, kurus cara sihat bersama Coach Kak Yus.
.
Click link di bio ig @befit_kakyus  untuk mendaftar 👆🏼
.
📲 Coach Yus +0173383140
.
Apa beza diet sendiri dengan diet bersama coach?
❌ tak ada bimbingan coach
❌ tak tahu nak makan apa
❌ tak ada orang monitor progress
❌ tak ada target yang realistik
❌ kurang faham konsep turun berat badan
❌ tak ada orang recognise bila dah berjaya kurus
.
Apa yang team kami offer?
.
💥Meal Plan terbaik secara harian!
💥Group Coaching Online
💥Sessi Topik Diet Sihat & Nutrisi
💥Nutrisi Seimbang Peribadi
💥Teknik diet yang mudah & fun!!!
.
Recommended untuk yang dah pernah berdiet tapi tak jadi & yang tak pernah diet sekalipun rasai pengalaman coaching+mentoring bersama team Coach Kak Yus.
.
Tag & share ajak kawan2 anda join sekali jom!
.
  #teammaizainol #kelasmasakonline #medifeet #footlink #fyi #workfromhome #tipsdiet #kurusonline #dramasangat   #jomkurus   #tipsdiet   #kelasmasak #tv3 #easymealprep   #coachonline   #astroworld   #homeworkout #teamnickhinhussien #teamahmadmizah #bajurenangplussize #talam #diet

PRE DIABETIC SHOES .
Code: M 6038
Colour: BLACK
Material: Microfiber
Price: RM 209
Postage: RM 10
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #kencingmanis

PRE DIABETIC SHOES .
Code: M 6038
Colour: BLACK
Material: Microfiber
Price: RM 209
Postage: RM 10
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #kencingmanis

Step into healthstyle Energy Steps Contourlite Tech. Never expect this color combo can be so eye refreshing 😍

Available in www.medi-feet.com and selected branches.

#medifeet #energystepscontourlite #healthstyle #archsupport #travel #working #metatarsalsupport #heelsupport #toescomfort

Step into healthstyle Energy Steps Contourlite Tech. Never expect this color combo can be so eye refreshing 😍

Available in www.medi-feet.com and selected branches.

#medifeet #energystepscontourlite #healthstyle #archsupport #travel #working #metatarsalsupport #heelsupport #toescomfort

Zao an 🌻

Hello everyone! Today gonna be a Wonderful Wednesday to you because MediFeet promotion is back guys! 😱😱😱 In conjunction of Chinese New Year, this promotion will last until 31st January 2020. 
Drop by to our KPJ Healthshoppe and JX Pharmacy outlets to grab yours. 🤩
#adaongmah #medifeet #healthylifestyle

Zao an 🌻

Hello everyone! Today gonna be a Wonderful Wednesday to you because MediFeet promotion is back guys! 😱😱😱 In conjunction of Chinese New Year, this promotion will last until 31st January 2020.
Drop by to our KPJ Healthshoppe and JX Pharmacy outlets to grab yours. 🤩
#adaongmah #medifeet #healthylifestyle

Preloved Shoes
brand : Medifeet
condition : 7/10
size : US 6
Price : RM45 include postage (Normal Price is RM229)
#medifeet #prelovedshoes #kasutbundle #vincci #wedges #flatshoes #kasutmalaysia

Preloved Shoes
brand : Medifeet
condition : 7/10
size : US 6
Price : RM45 include postage (Normal Price is RM229)
#medifeet #prelovedshoes #kasutbundle #vincci #wedges #flatshoes #kasutmalaysia

PRE DIABETIC SHOES .
Code: M 6078
Colour: BLACK
Material: Microfiber
Price: RM 209
Postage: RM 10
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #kencingmanis

PRE DIABETIC SHOES .
Code: M 6078
Colour: BLACK
Material: Microfiber
Price: RM 209
Postage: RM 10
.
Postage everyday except Wednesday, Friday, Saturday & Public Holiday
.
#medifeet #medifeetkedah #medifeetshoe #medifeetshoes #kasutkesihatan #poron #medifeetpendang #medifeetjitra #medifeetalorstar #healthfootwear #happyfeet #healthcareshoe #healthcareshoes #medicalshoe #medicalshoes #saramax #stepcare #medicalhealthshoesolution #kasutkencingmanis #kasutdiabetic #kencingmanis

PRE ORDER

www.wasap.my/60136789486
#medifeet

PRE ORDER

www.wasap.my/60136789486
#medifeet