#69komando

Tag posts on Instagram

1.1k posts

Top Posts

Para perserta pertandingan IPSC mungkin sdg berlatih utk pertandingan nt.. Harap semua berjalan lancar tanpa sebarang masalah.. Sapa hebat.. Dia lah pemenang... All the best.. SEKADAR GAMBAR HIASAN.

Piala KPN dan terbuka PDRM
#SEMPENA#HUT#69KOMANDO
#BERMULA 23 OKTOBER 2018 
#HINGGA 28 OKTOBER 2018

Para perserta pertandingan IPSC mungkin sdg berlatih utk pertandingan nt.. Harap semua berjalan lancar tanpa sebarang masalah.. Sapa hebat.. Dia lah pemenang... All the best.. SEKADAR GAMBAR HIASAN.

Piala KPN dan terbuka PDRM
#SEMPENA #HUT #69KOMANDO
#BERMULA 23 OKTOBER 2018
#HINGGA 28 OKTOBER 2018

Salute! 
Unit selamat tempur 69.komando 
Mesti ramai dikalangan warga PDRM mahupun rakan anda bercita-cita nk sertai Pasukan Elit pdrm. Tp ingat bukan mudah untuk berada dikalangan mereka hanya terbaik dikalangan terbaik sahaja layak dipilih..
.
.
Kredit: @hafiz_arshah
#kerjayaberseragam
#69komando #PDRM #warisandarahperwira

Salute!
Unit selamat tempur 69.komando
Mesti ramai dikalangan warga PDRM mahupun rakan anda bercita-cita nk sertai Pasukan Elit pdrm. Tp ingat bukan mudah untuk berada dikalangan mereka hanya terbaik dikalangan terbaik sahaja layak dipilih..
.
.
Kredit: @hafiz_arshah
#kerjayaberseragam
#69komando #PDRM #warisandarahperwira

Para perserta pertandingan IPSC mungkin sdg berlatih utk pertandingan nt.. Harap semua berjalan lancar tanpa sebarang masalah.. Sapa hebat.. Dia lah pemenang... All the best.. SEKADAR GAMBAR HIASAN.

Piala KPN dan terbuka PDRM
#SEMPENA#HUT#69KOMANDO
#BERMULA 23 OKTOBER 2018 
#HINGGA 28 OKTOBER 2018

Para perserta pertandingan IPSC mungkin sdg berlatih utk pertandingan nt.. Harap semua berjalan lancar tanpa sebarang masalah.. Sapa hebat.. Dia lah pemenang... All the best.. SEKADAR GAMBAR HIASAN.

Piala KPN dan terbuka PDRM
#SEMPENA #HUT #69KOMANDO
#BERMULA 23 OKTOBER 2018
#HINGGA 28 OKTOBER 2018

Ramai yg berhasrat utk pakai sayap di baju uniform akan tetapi tahukah anda bukannya mudah untuk mengharungi setiap kursus payung terjun yg dianjurkan oleh pasukan keselamatan  PDRM d ATM. 
Hanya kursus di didalam pasukan sahaja membolehkan anda memakai sayap tersebut.. #69komando PARA ULU KINTA (PDRM)
#Gerakkhas PULPAK SG UDANG (ATM)
#Paskau Rejimen TUDM JUGRA

Ramai yg berhasrat utk pakai sayap di baju uniform akan tetapi tahukah anda bukannya mudah untuk mengharungi setiap kursus payung terjun yg dianjurkan oleh pasukan keselamatan PDRM d ATM.
Hanya kursus di didalam pasukan sahaja membolehkan anda memakai sayap tersebut.. #69komando PARA ULU KINTA (PDRM)
#Gerakkhas PULPAK SG UDANG (ATM)
#Paskau Rejimen TUDM JUGRA

Beret kelabu pasir
#69komando

Beret kelabu pasir
#69komando

Most Recent

Jadilah seorang yang berani mencuba, dari risau kalau tak jadi apa-apa.
.
Kalau nak hilangkan stress di bandar kota raya, mula bertindak. Nak ubah persekitaran , kena mula bertindak. Untuk mendapatkan ketenangan, mesti berani bertindak.
.
Yang masih termenung tu cepat bertindak. Mulakan tindakan anda pagi ni denfan bertindak segera. 
Ayuh!! sertai kami camping site didalam hutan. Yg jarang anda dapat di bandar kota raya.. .
.
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Jadilah seorang yang berani mencuba, dari risau kalau tak jadi apa-apa.
.
Kalau nak hilangkan stress di bandar kota raya, mula bertindak. Nak ubah persekitaran , kena mula bertindak. Untuk mendapatkan ketenangan, mesti berani bertindak.
.
Yang masih termenung tu cepat bertindak. Mulakan tindakan anda pagi ni denfan bertindak segera.
Ayuh!! sertai kami camping site didalam hutan. Yg jarang anda dapat di bandar kota raya.. .
.
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Kita mesti berani dan bersedia  untuk membuat sesuatu perkara! 
Alhamdulillah, setakat hari ini ramai yang MENDAFTAR dalam event SANTAI RIMBA 2.0 
Di saat ramai orang yang tidak mengenai kami . Anda adalah tulang belakang yang memberi tahu kepada di luar sana

Masa berjalan dengan pantas dan ramai orang nak cari apa perkara yang mereka ingin di kejarkan atau memberi ketenangan. 
Kebebasan masa kebebasan kewangan kebebasan persekitaran di kota raya. Buat keputusan untuk mencari ketenangan di dalam jiwa anda

Semoga hari ini menjadi titik permulaan anda nak mencari ketenangan di dalam rimba

Share event ini kepada mereka!. Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando 
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Kita mesti berani dan bersedia untuk membuat sesuatu perkara!
Alhamdulillah, setakat hari ini ramai yang MENDAFTAR dalam event SANTAI RIMBA 2.0
Di saat ramai orang yang tidak mengenai kami . Anda adalah tulang belakang yang memberi tahu kepada di luar sana

Masa berjalan dengan pantas dan ramai orang nak cari apa perkara yang mereka ingin di kejarkan atau memberi ketenangan.
Kebebasan masa kebebasan kewangan kebebasan persekitaran di kota raya. Buat keputusan untuk mencari ketenangan di dalam jiwa anda

Semoga hari ini menjadi titik permulaan anda nak mencari ketenangan di dalam rimba

Share event ini kepada mereka!. Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando 
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando 
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

Http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

berminat sila pm untuk detail
http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando

#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando

berminat sila pm untuk detail
http://www.wasap.my/+60103558836/kv69komando

#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Team Sixtyniners IPSC Tshirt
Preorder open now
Size S to 4XL
Material diamond...
Original tshirt.
Direct wasap or dm me..
.
wasap.my/601161161650
.
wasap.my/601161161650
.
wasap.my/601161161650
.
#ipsc
#ipsctshirt
#2020
#sixtyninersshop
#69komando

Team Sixtyniners IPSC Tshirt
Preorder open now
Size S to 4XL
Material diamond...
Original tshirt.
Direct wasap or dm me..
.
wasap.my/601161161650
.
wasap.my/601161161650
.
wasap.my/601161161650
.
#ipsc
#ipsctshirt
#2020
#sixtyninersshop
#69komando

Team sixtyniners ipsc tshirt
Preorder open now
Size S to 4XL
Material diamond...
Original tshirt.
Derect wasap or Dm
0194134969
0194134969
0194134969
#IPSC TSHIRT
#2020
#SIXTYNINERSSHOP 
#SUBLIMATIONMADE
#69KOMANDO

Team sixtyniners ipsc tshirt
Preorder open now
Size S to 4XL
Material diamond...
Original tshirt.
Derect wasap or Dm
0194134969
0194134969
0194134969
#IPSC TSHIRT
#2020
#SIXTYNINERSSHOP
#SUBLIMATIONMADE
#69KOMANDO

PDRM mempunyai Pusat Latihan yang banyak untuk membentuk sesebuah pasukan yang lengkap.

Ia bukannya sebuah PUSAT LATIHAN REKRUT sebenarnya.. Sentiasa dihidupkan dengan program2 berbagai seperti LATIHAN ASAS ia itu MEMBENTUK ANGGOTA YANG CEMERLANG dan BERHEMAH selain menyuntik semangat BERDISIPLIN terutamanya jika berdepan dengan ORANG AWAM yang berbagai ketogori.. Itu sepatutnya.. Kusus Khidmat Cemerlang yang pernah diadakan zaman dahulu lagi.

#BLACKROSE
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

PDRM mempunyai Pusat Latihan yang banyak untuk membentuk sesebuah pasukan yang lengkap.

Ia bukannya sebuah PUSAT LATIHAN REKRUT sebenarnya.. Sentiasa dihidupkan dengan program2 berbagai seperti LATIHAN ASAS ia itu MEMBENTUK ANGGOTA YANG CEMERLANG dan BERHEMAH selain menyuntik semangat BERDISIPLIN terutamanya jika berdepan dengan ORANG AWAM yang berbagai ketogori.. Itu sepatutnya.. Kusus Khidmat Cemerlang yang pernah diadakan zaman dahulu lagi.

#BLACKROSE
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

Share event ini kepada mereka!.
.
Kami menjemput anda untuk menyertai detik merasakan pengalaman menjadi seorg komando *Sebelum itu, baca perkara ini...* Ini adalah perkara penting yg kami sediakan dlm program Khas kepada peserta untuk ketahaan jati diri anda.

Program ini akan di jalankan masa 2 hari di dalam kem santai rimba

Keselesaan bermalam di hutan tidak sama dgn anda bermalam di hotel 5 star. Anda perlu bersiap siaga apa jugak anda hadapi

Kebarangkalian anda akan di beri kejutan demi kejutan yang kami sediakan. Akitivi ini jugak mengalakan anda merasai camping outdoor yg kami sediakan. Jadi sekarang kami mencari seseorg yang boleh menerima arahan , tekanan dan hidup ala komando. *SETUJU!!* Syarat2 pernyertaan
Bersempena dengan terma SANTAI RIMBA yang dibawah arahan kv69komando
#kv69komando #koperasimalaysia #maskman #persatuanveteran69komando #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending #outdoors #outdooractivities #malaysian

landed
.
Permainan payung terjun.. Nampk cntik bila tersusun..masing2 main peranan tahu apa yg hndak di buat..mudah masa mndarat nnt terutama di tempat yg kecil..
.
#69Komando #brigedutara

landed
.
Permainan payung terjun.. Nampk cntik bila tersusun..masing2 main peranan tahu apa yg hndak di buat..mudah masa mndarat nnt terutama di tempat yg kecil..
.
#69Komando #brigedutara

landed
.
Permainan payung terjun.. Nampk cntik bila tersusun..masing2 main peranan tahu apa yg hndak di buat..mudah masa mndarat nnt terutama di tempat yg kecil..
.
#69Komando #brigedutara

landed
.
Permainan payung terjun.. Nampk cntik bila tersusun..masing2 main peranan tahu apa yg hndak di buat..mudah masa mndarat nnt terutama di tempat yg kecil..
.
#69Komando #brigedutara

Kalau arwah ayah masih hidup, harini merupakan ulang tahun kelahirannya yang ke-61... Walaupun kita tak pernah jumpa sy tetap sygkan ayah... Al- Fatihah Ayah!!! 1959-1985
.
#69komando

Kalau arwah ayah masih hidup, harini merupakan ulang tahun kelahirannya yang ke-61... Walaupun kita tak pernah jumpa sy tetap sygkan ayah... Al- Fatihah Ayah!!! 1959-1985
.
#69komando

Alang ii ketemu😁😁
.
Aura panasnya masyallah lain macam😂😂
.
#perakskydiving2019 
#69komando

Alang ii ketemu😁😁
.
Aura panasnya masyallah lain macam😂😂
.
#perakskydiving2019
#69komando

Dapatkan metal collectors badge pin (limited edition) sempena Perak International Skydiving Championship 2019 di booth @fmstoremalaysia berhampiran pentas utama. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Dapatkan metal collectors badge pin (limited edition) sempena Perak International Skydiving Championship 2019 di booth @fmstoremalaysia berhampiran pentas utama. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Dapatkan merchandise limited edition sempena Perak International Skydiving Championship di booth @fmstoremalaysia berhampiran pentas utama. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Dapatkan merchandise limited edition sempena Perak International Skydiving Championship di booth @fmstoremalaysia berhampiran pentas utama. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

#Repost @perak_skydiving
• • • • •
Perak International Skydiving Championship Highlight. 
Pertandingan berbaki 2 hari sahaja lagi. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

#Repost @perak_skydiving
• • • • •
Perak International Skydiving Championship Highlight.
Pertandingan berbaki 2 hari sahaja lagi. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Perak International Skydiving Championship Highlights.

Pertandingan berbaki 2 hari sahaja lagi. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

Perak International Skydiving Championship Highlights.

Pertandingan berbaki 2 hari sahaja lagi. Moh Kite!

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

#Repost @perak_skydiving
• • • • •
MOH KITE!

Perak International Skydiving Championship 2019.

Day 3 Highlight

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

#Repost @perak_skydiving
• • • • •
MOH KITE!

Perak International Skydiving Championship 2019.

Day 3 Highlight

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trending

MOH KITE!!!
Beramai-ramai ke Padang Polo setiap hari bermula 14-22 Disember 2019 untuk sama-sama menyaksikan sendiri bagaimana peserta-peserta beraksi di udara..... ⭐⭐⭐⭐⭐ #Repost @perak_skydiving
• • • • •
MOH KITE!

Perak International Skydiving Championship 2019.

Day 1 Highlight

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trendingmemes
#visitperak #ipohcityawesome_food #ipohwow #ipohcity #impianaawesome #impianainspires #impianaipoh #impianateam #skydivers

MOH KITE!!!
Beramai-ramai ke Padang Polo setiap hari bermula 14-22 Disember 2019 untuk sama-sama menyaksikan sendiri bagaimana peserta-peserta beraksi di udara..... ⭐⭐⭐⭐⭐ #Repost @perak_skydiving
• • • • •
MOH KITE!

Perak International Skydiving Championship 2019.

Day 1 Highlight

#pisc2019 #perakskydiving #skydive #skydiving #parachute #vat69 #pdrm #69komando #50years #goldenjubilee #visitperak #visitmalaysia #vm2020 #trendingmemes
#visitperak #ipohcityawesome_food #ipohwow #ipohcity #impianaawesome #impianainspires #impianaipoh #impianateam #skydivers