#030717

Tag posts on Instagram

5.5k posts

Top Posts

03.07.15 - утро жениха и невесты 👰🏼💍🎉) #Фиалковские #свадьба #годовщина #030715 #030717 #03072015 #движухадвижная

03.07.15 - утро жениха и невесты 👰🏼💍🎉) #Фиалковские #свадьба #годовщина #030715 #030717 #03072015 #движухадвижная

มีความเท่ #ส่งพี่ญ่าไปตราด ✈️#urassayas #noiitw #030717
#nofilter #เพราะขี้เกียจไง😄😊

มีความเท่ #ส ่งพี่ญ่าไปตราด ✈️ #urassayas #noiitw #030717
#nofilter #เพราะข ี้เกียจไง😄😊

הַכְנִיסִינִי תַּחַת כְּנָפֵךְ, וַהֲיִי לִי אֵם וְאָחוֹת, 
וִיהִי חֵיקֵךְ מִקְלַט רֹאשִׁי, 
קַן-תְּפִלּוֹתַי הַנִּדָּחוֹת. -חיים נחמן ביאליק-
#183 #030717
#project365
#sunsetorsunrisemagazine #sunset #sunset_hub #sunsetsniper #sunsetsnipers #sunset_vision #sunset_oftheworld #sunsrt_captures
#sunriselicious #israelsunsets
#kidsil #camera_mama #cameramama #pixel_kids #loveourbigkids #simplychildren #avent_israel #yeladudes
#atdiff_silhouette

הַכְנִיסִינִי תַּחַת כְּנָפֵךְ, וַהֲיִי לִי אֵם וְאָחוֹת,
וִיהִי חֵיקֵךְ מִקְלַט רֹאשִׁי,
קַן-תְּפִלּוֹתַי הַנִּדָּחוֹת. -חיים נחמן ביאליק-
#183 #030717
#project365
#sunsetorsunrisemagazine #sunset #sunset_hub #sunsetsniper #sunsetsnipers #sunset_vision #sunset_oftheworld #sunsrt_captures
#sunriselicious #israelsunsets
#kidsil #camera_mama #cameramama #pixel_kids #loveourbigkids #simplychildren #avent_israel #yeladudes
#atdiff_silhouette

Bertandang ❤ 
Alhamdulillah selesai semua majlis.. Jutaan terima kasih kpd yg membantu 😘😍 #FilzahAshwad 
#bertandang 
#PulauRedang
#030717

Bertandang ❤
Alhamdulillah selesai semua majlis.. Jutaan terima kasih kpd yg membantu 😘😍 #FilzahAshwad
#bertandang
#PulauRedang
#030717

HBD นะนุ้งน้อยคนเก่ง 😁😄 #uhappyihappy
•••
#jamesma
#piponnnongjames
#กำลังใจมีให้นุ้งเสมอ
>>48th<< #030717
...
#jamesmaday2017

HBD นะนุ้งน้อยคนเก่ง 😁😄 #uhappyihappy
•••
#jamesma
#piponnnongjames
#กำล ังใจมีให้นุ้งเสมอ
>>48th<< #030717
...
#jamesmaday2017

Most Recent

A N N I V E R S A R Y 🌸
#mylove #mylife #kærlighed #2år8måneder #030717 ♥️ @jesperdiego

A N N I V E R S A R Y 🌸
#mylove #mylife #kærlighed #2år8måneder #030717 ♥️ @jesperdiego

Iklan close up #kita #030717

Iklan close up #kita #030717

2,5 Å R 😍
Og nej, jeg bliver aldrig træt af at tælle 😅🌸 #toethalvtår #030717 #030120 #kærlighediminmave #detskalfejres #live #love #laugh 🥰

2,5 Å R 😍
Og nej, jeg bliver aldrig træt af at tælle 😅🌸 #toethalvtår #030717 #030120 #kærlighediminmave #detskalfejres #live #love #laugh 🥰

Ayah bunaa chikaa ❤😘 #chikachikul#030717#2y4m#AsheeqaAF

Ayah bunaa chikaa ❤😘 #chikachikul #030717 #2y4m #AsheeqaAF

Love my boy so fucking handsome ❤️#handsome #myson #father ##030717 #❤️ #myrock #agtg #god #blessed

Love my boy so fucking handsome ❤️ #handsome #myson #father # #030717 #❤️ #myrock #agtg #god #blessed

Ich wollte dir sagen das ich dich über alles liebe und du mit Abstand das wichtigste für mich bist❤️ Danke das du immer für mich da bist „Wie in guten so in schlechten Zeiten“ 💍 Schatz wir sind jetzt 2 Jahre zusammen und ich freue mich schon auf die nächste 100 Jahre ❤️🙈 #030717 #onlyyou #4ever #tiamo #grazie ♏️💘♑️

Ich wollte dir sagen das ich dich über alles liebe und du mit Abstand das wichtigste für mich bist❤️ Danke das du immer für mich da bist „Wie in guten so in schlechten Zeiten“ 💍 Schatz wir sind jetzt 2 Jahre zusammen und ich freue mich schon auf die nächste 100 Jahre ❤️🙈 #030717 #onlyyou #4ever #tiamo #grazie ♏️💘♑️

Happy birthday to u anaqi!!! #030717 #anaqisyaifulamri #throwback

Happy birthday to u anaqi!!! #030717 #anaqisyaifulamri #throwback

Il n'a fallu qu'un peu de hasard et un peu de patience pour avoir ce que l'on a aujourd'hui. Un zest de dispute, un peu de boudage, beaucoup d'alcool et de folie, énormément de joie et de bien-être. 2 ans, la folie des débuts mais l'impression de plus. J'espère que ce n'est que le début, que dis-je, j'en suis certain.
Je t'aime plus fort que l'odeur de tes pets ❤️❤️
#lebouillondecarrotevieillit #030717 #merciinstapourleretard

Il n'a fallu qu'un peu de hasard et un peu de patience pour avoir ce que l'on a aujourd'hui. Un zest de dispute, un peu de boudage, beaucoup d'alcool et de folie, énormément de joie et de bien-être. 2 ans, la folie des débuts mais l'impression de plus. J'espère que ce n'est que le début, que dis-je, j'en suis certain.
Je t'aime plus fort que l'odeur de tes pets ❤️❤️
#lebouillondecarrotevieillit #030717 #merciinstapourleretard

Happy Anniversary utk diri sndiri yg ke 2 tahun.. Alhamdulillah tahun lepas kami dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Aisy Najatul Husna dan tahun ni Allah bagi rezeki anak lgi utk kami cahaya mata yg kedua.. In sha Allah bulan 10 sy melahirkan cahaya mata yg kedua.. Jantina belum dikenal pasti lagi hehehe.. Minta semua doakan utk sy dipermudahkan segalanya aamiin2 .. Seriusly memang tak ingat harini happy anniversary utk diri sendiri.. Tetibe tgk dalam fb sakni heheh.. Tanggal 3hb 7 2017 berlangsungnya majlis akad nikah kami dikediaman ibubapa sy.. Tanggal 7hb 7 2017 berlangsungnya majlis bersanding kami dikediaman ibubapa sy.. Tanggal 4hb 12 2017 juga berlangsungnya majlis bertandang di dewan beta bachok.. Alhamdulillah semua majlis kami dah selesai.. Untuk My Lovely Husband,, terima kasih jadi suami,bapa yg bertanggungjawab dan ketua keluarga yg baik.. Semoga masjid yg kita bina kekal hingga ke akhir hayat aamiin2.. Dalam rumahtangga ni ada baiknya ada gaduhnya yg penting kita selalu sabar menghadapi dugaan yg diberi olehnya.. Terima kasih awk selalu sabar dgn perangai sy,, selalu beri apa yg sy nak.. Sy pun selalu sabar dgn perangai awk juga hehehe.. Last semoga dalam hati aby selalu ada syg dan xkan pernah pudar.. #030717
#070717
#041217

Happy Anniversary utk diri sndiri yg ke 2 tahun.. Alhamdulillah tahun lepas kami dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Aisy Najatul Husna dan tahun ni Allah bagi rezeki anak lgi utk kami cahaya mata yg kedua.. In sha Allah bulan 10 sy melahirkan cahaya mata yg kedua.. Jantina belum dikenal pasti lagi hehehe.. Minta semua doakan utk sy dipermudahkan segalanya aamiin2 .. Seriusly memang tak ingat harini happy anniversary utk diri sendiri.. Tetibe tgk dalam fb sakni heheh.. Tanggal 3hb 7 2017 berlangsungnya majlis akad nikah kami dikediaman ibubapa sy.. Tanggal 7hb 7 2017 berlangsungnya majlis bersanding kami dikediaman ibubapa sy.. Tanggal 4hb 12 2017 juga berlangsungnya majlis bertandang di dewan beta bachok.. Alhamdulillah semua majlis kami dah selesai.. Untuk My Lovely Husband,, terima kasih jadi suami,bapa yg bertanggungjawab dan ketua keluarga yg baik.. Semoga masjid yg kita bina kekal hingga ke akhir hayat aamiin2.. Dalam rumahtangga ni ada baiknya ada gaduhnya yg penting kita selalu sabar menghadapi dugaan yg diberi olehnya.. Terima kasih awk selalu sabar dgn perangai sy,, selalu beri apa yg sy nak.. Sy pun selalu sabar dgn perangai awk juga hehehe.. Last semoga dalam hati aby selalu ada syg dan xkan pernah pudar.. #030717
#070717
#041217

ЧуДДДесный денёчек 🌞с моими 🍓#030717 & 🍒#210519
Такие классные места есть в Dvorishchi, Vladimirskaya Oblast 
Мы с НМ уже все облазили❤️❤️❤️🎀🎀🎀🤗🥰🍓🍒🌞
И букет 💐 цветов по дороге нарвали🤘🏻иии такие чудесные фоточки сделали💕
#моисладкиедевчуууули#главноепанаманаВикушке#несемцветочкиполевые💐

ЧуДДДесный денёчек 🌞с моими 🍓 #030717 & 🍒 #210519
Такие классные места есть в Dvorishchi, Vladimirskaya Oblast
Мы с НМ уже все облазили❤️❤️❤️🎀🎀🎀🤗🥰🍓🍒🌞
И букет 💐 цветов по дороге нарвали🤘🏻иии такие чудесные фоточки сделали💕
#моисладкиедевчуууули #главноепанаманаВикушке #несемцветочкиполевые 💐

Kemarin aku seneng banget mandi bola, sambil tiduran juga 😀😀 #babyerren #babymodel #baby #boy #babyboy #babysmiles #030717

Kemarin aku seneng banget mandi bola, sambil tiduran juga 😀😀 #babyerren #babymodel #baby #boy #babyboy #babysmiles #030717

Стог сена, васильки и две косички 😂🤘🏻😆 вот что нужно для отдыха от выхлопных газов💨 ииии кучи людей🤞🏻
Ну а теперь пора домой 🏠 и скоро я поеду к моим крошкам #030717&#210519
#порадомой#в Ногано#иксестренкам#Мамуляждет💕

Стог сена, васильки и две косички 😂🤘🏻😆 вот что нужно для отдыха от выхлопных газов💨 ииии кучи людей🤞🏻
Ну а теперь пора домой 🏠 и скоро я поеду к моим крошкам #030717 & #210519
#порадомой Ногано #иксестренкам #Мамуляждет 💕

Сестренки💕💕💕
Такие сладенькие 🥰 такииие родные 😘 иии любимые❤️
Мои зайки #030717 #210519
Люблюююю сина сина🤘🏻
#заики#солнышки#малышкаишалупонька#прекраснаяпрогулочкасНМ❤️

Сестренки💕💕💕
Такие сладенькие 🥰 такииие родные 😘 иии любимые❤️
Мои зайки #030717 #210519
Люблюююю сина сина🤘🏻
#заики #солнышки #малышкаишалупонька #прекраснаяпрогулочкасНМ ❤️

🏝Немного о себе🏝
Ну что дорогие❤️ мои, я решила вам рассказать 💕немножко о себе 😁 возможно (кто постоянно меня смотрит ) что-то (а может и все) вы уже знаете, но не все✌🏻
Ну так начнем🥳
🏝Меня зовут Настёна , мне 13 лет☀️
💕 Я козерог ♑️ и родилась в год 🐶 ❤️
🏝Хочу завести маленького котёнка 🐱 💕Обожаю летать на самолете ✈️, мечтаю стать стюардессой✌🏻
🏝Люблю путешествовать 😆💛🌊🌍🐫
💕 Люблю танцевать и петь в караоке 🎤 🏝 
Обожаю трек Витаминка у Тимы 🏃‍♀️😂🌟
💕Обожаю салат 🥗 Цезарь и Макчикен, НЕ люблю Помидоры 🍅 и свинину 🐷)
🏝Люблю собачек 🐶, котят 🐱, кролей 🐇 и теперь полюбила верблюдиков 🐫 и Феньков 🦊 💕 Если мороженое 🍨- то щербет 🍓
🏝Обожаю моих крошек #030717&#210519
💕🐶🐱
🏝Люблю единорожек 🦄 💕 Кайфую от Тимы Белорусских❤️
❤️Терпеть не могу сфинксов 🥴
💕Ни дня не могу прожить без сторис @tomabloom и @daria_filatova ❤️Жутко боюсь темноты🤞🏻🙈
💕Обожаю дождь 🌧 и грозу ⚡️ ❤️🐫🐶🏝💕🐱🍨🐶✌🏻🍓💛✈️🐇
#воттакойпостик#оцените#ястаралась#лооофююю#❤️❤️❤️

🏝Немного о себе🏝
Ну что дорогие❤️ мои, я решила вам рассказать 💕немножко о себе 😁 возможно (кто постоянно меня смотрит ) что-то (а может и все) вы уже знаете, но не все✌🏻
Ну так начнем🥳
🏝Меня зовут Настёна , мне 13 лет☀️
💕 Я козерог ♑️ и родилась в год 🐶 ❤️
🏝Хочу завести маленького котёнка 🐱 💕Обожаю летать на самолете ✈️, мечтаю стать стюардессой✌🏻
🏝Люблю путешествовать 😆💛🌊🌍🐫
💕 Люблю танцевать и петь в караоке 🎤 🏝
Обожаю трек Витаминка у Тимы 🏃‍♀️😂🌟
💕Обожаю салат 🥗 Цезарь и Макчикен, НЕ люблю Помидоры 🍅 и свинину 🐷)
🏝Люблю собачек 🐶, котят 🐱, кролей 🐇 и теперь полюбила верблюдиков 🐫 и Феньков 🦊 💕 Если мороженое 🍨- то щербет 🍓
🏝Обожаю моих крошек #030717 & #210519
💕🐶🐱
🏝Люблю единорожек 🦄 💕 Кайфую от Тимы Белорусских❤️
❤️Терпеть не могу сфинксов 🥴
💕Ни дня не могу прожить без сторис @tomabloom и @daria_filatova ❤️Жутко боюсь темноты🤞🏻🙈
💕Обожаю дождь 🌧 и грозу ⚡️ ❤️🐫🐶🏝💕🐱🍨🐶✌🏻🍓💛✈️🐇
#воттакойпостик #оцените #ястаралась #лооофююю #❤️❤️❤️

Update status igstories dulu yaa kla 🤪 #030717

Update status igstories dulu yaa kla 🤪 #030717

Aku udah kece nih, gak ada yang mau ngajak jalan? 😊😊 #babyerren #babyboy #baby #boy #030717 #babysmile #babylaughing #bayiganteng #bayigemas #like4like #likeforlike

Aku udah kece nih, gak ada yang mau ngajak jalan? 😊😊 #babyerren #babyboy #baby #boy #030717 #babysmile #babylaughing #bayiganteng #bayigemas #like4like #likeforlike

#030717 💑

#030717 💑

2 years with a man that came into my life just when I thought everything was crashing down around me. Babe you have been by my side thru so much growth and I don’t want to spend my life with anyone else. How do you get me so well and accept me for all that I am without any secret conditions??? You blow me away babe, everyday☁️ ✨
I love the little family we have created for ourselves with Fish and I love you so much that most days it makes me emotional because I’ve never been able to count on someone the way I do with you💖 I knew from the minute we started sharing our interests that you were the man for me. We have taught each other so much and we have made each other the people we are today. Happy Anniversary to my HUNK OF BURNIN’ LOVE!!!!!!💏👁🧠❣️🔥 #030717

2 years with a man that came into my life just when I thought everything was crashing down around me. Babe you have been by my side thru so much growth and I don’t want to spend my life with anyone else. How do you get me so well and accept me for all that I am without any secret conditions??? You blow me away babe, everyday☁️ ✨
I love the little family we have created for ourselves with Fish and I love you so much that most days it makes me emotional because I’ve never been able to count on someone the way I do with you💖 I knew from the minute we started sharing our interests that you were the man for me. We have taught each other so much and we have made each other the people we are today. Happy Anniversary to my HUNK OF BURNIN’ LOVE!!!!!!💏👁🧠❣️🔥 #030717

Happy 2nd anniversary BABE😙
#StillCounting
#24months
#030717
#ForEver

Happy 2nd anniversary BABE😙
#StillCounting
#24months
#030717
#ForEver

Strong couple💪. @jobucay  #030717

Strong couple💪. @jobucay #030717

c est quand tu as des moment dur que tu vois réellement l'importance de la femme que tu choisiras plus tard dans ta vie: son rôle à jouer dans tes combats, tes peines, tes projets, plus précisément ton avenir.

Si ta femme est forte mentalement et te soutient dans tout ce que tu fais, tu en sortiras toujours vainqueur.
#mavie❤️ #monamour #030717 #avenir #couple #couplegoals💑

c est quand tu as des moment dur que tu vois réellement l'importance de la femme que tu choisiras plus tard dans ta vie: son rôle à jouer dans tes combats, tes peines, tes projets, plus précisément ton avenir.

Si ta femme est forte mentalement et te soutient dans tout ce que tu fais, tu en sortiras toujours vainqueur.
#mavie ❤️ #monamour #030717 #avenir #couple #couplegoals 💑

You’re not just my right hand man, but my Main Man, it’s my job to irritate you, to annoy you, to make you upset, but my main job is to show you love the most unconditional one that you have given me. Te Amo Love Bug❤️🐞 #030717 #20.65N #105.23W

You’re not just my right hand man, but my Main Man, it’s my job to irritate you, to annoy you, to make you upset, but my main job is to show you love the most unconditional one that you have given me. Te Amo Love Bug❤️🐞 #030717 #20 .65N #105 .23W

Ini nih abon kesukaan aku, abon ikan sama abon sapi dari @pureeland , nah kalo cemilannya aku suka banget sama pudingnya dan finger crackers tunanya, enyaaakkkk 😍😍😍❤❤❤ #babyerren #babylaughing #boncu #pureeland #finger #crackers #abon #puding #babygembul #babygemes #makananfavorit #anakgede #030717 #babysmiles #like4like #likeforlike #baby #boy #babyboy

Ini nih abon kesukaan aku, abon ikan sama abon sapi dari @pureeland , nah kalo cemilannya aku suka banget sama pudingnya dan finger crackers tunanya, enyaaakkkk 😍😍😍❤❤❤ #babyerren #babylaughing #boncu #pureeland #finger #crackers #abon #puding #babygembul #babygemes #makananfavorit #anakgede #030717 #babysmiles #like4like #likeforlike #baby #boy #babyboy

森林中的樂園!全身汗,全身泥

#Fuji Subaruland
#030717
#15th anniversary

森林中的樂園!全身汗,全身泥

#Fuji Subaruland
#030717
#15th anniversary

Alhamdulilah .. selesai celebration kecik @zulfanaryan 😄 
Semua cukup semua memuaskan .
Jumpa next celebration 2 tahun lagi 😆😆😆
#zulfanaryanturns1 
#030717 #030718 
#080718

Alhamdulilah .. selesai celebration kecik @zulfanaryan 😄
Semua cukup semua memuaskan .
Jumpa next celebration 2 tahun lagi 😆😆😆
#zulfanaryanturns1
#030717 #030718
#080718

ONE WHOLE YEAR WITH MY LOVELY BOYFRIEND 😍🌸 #030717 - #030718 #oneyear #yay #myman ~ fejres med #bones #pepsi #snolder #chips #ærter #hygge og #KÆRLIGHED ♥️♥️ @jesperdiego

ONE WHOLE YEAR WITH MY LOVELY BOYFRIEND 😍🌸 #030717 - #030718 #oneyear #yay #myman ~ fejres med #bones #pepsi #snolder #chips #ærter #hygge og #KÆRLIGHED ♥️♥️ @jesperdiego